2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Artık hasta olmayıver gerçekten iyileşilmiyor. Bağışıklık sistemlerimiz çöküyor mu ne oluyor bilemedim. Şifa olsun yavrum yiyin yiyin bol bol c vitamini mis gibi.

Çek bakayım bende yollarım da hayret verici şekilde benim oğluş uyudu aşıdan mıdır nedir anlamadım hiç uyumazdı bir yanım korkuyor bir yanım otur kahveni iç diyor jdjdjd analık hep arada kalmak mı ya jdjdjd uyansın bende atarım.

Bende portakal çiçeği koklamistim kızımın burnunda çıktı leke

Eklentiler

• IMG_20230926_174031.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 95
Gül lekesi varmı peki hem ensede hemde tam kapasinin tepe noktasında var ortanca kizdaki hala duruyor benim küçülmüş eloştaki biraz daha çok
Benim oğlum da var kaşlarının ortasında kafasının arkasında kocaman
Kızımda da vardı geçti hatta burnunda da vardı gitti
İnşallah oğlumda da gider

Eklentiler

• 1000009581.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 95
  • 1000009579.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Ah ah seni o kadar iyi anlıyorum ki bide hiç kendine zaman ayıramıyor insan devamlı aynı rutin en azından 1 saat uyusa birşey yaparsın ama yok. Kuş uykusu.
Kesinlikle öyle canım. Kahvaltı yaptıysam şükrediyorum. Sonra akşama kadar eşim gelene kadar bir şey yok. Duş bile alamıyorum aynaya bakamıyorum kadınlıktan çıktım ah ah ne hayallerim vardı bebegi uyutup elime kahvemi kitabımı alıp keyif yapacaktım iş hayatından da yorulmuştum güya neyse insaallah o günlerimiz de gelir be festi

Canım valla ben almayı düşünüyorum. Hatta ben öyle deyince dayısı alacak çok heveslendi. Benim oğlan ana kucağındaki o iki parça oyuncağa keyfi yerindeyse ki bu çok nadir bakıp baya 10 15 dak vakit geciriyor. Oyun halisindaki oyuncaklar da dikkatini çeker diye düşünüyorum

Allahım tipe bak çok tatlı
Kızımda vardı bu şekilde ama ben çilek aserip yemiştim annemler burnunu ekledin ondan oldu dediler sonra geçti
Teşekkür ederiz teyzesi. Oğlumun da ensesinde vardı büyüdükçe saçların arasinda kaldı leke hafifledi ama geçmedi saç tıraşı olunca belli oluyor sadece

Festiii ben unigo aldım. Biraz fiyatı yüksek ama her kullanan önerdi . Düştüğünde kalktığında zarar görmüyorlarmış. Ev yerden ısıtma olduğu İçin 8 mm aldım.

Kızlar ben grip oldum ama nasıl kötü. 2 gündür bebeğe annem bakıyor. Bu sürede emziremedim de az olan sütüm iyice gitti artık memeyi tutmuyor kızım. Keyfim kaçtı iyice . Aksi gibi kızım çıldırdu 2 gündür. Uykuda ıkınıyor , çığlık atıp uyanıyor, sürekli huysuz , kaka yapamıyor , karnı şiş. 39 günlük oldu acaba atak haftası mı dedim siz o haftalarda sıkıntı yaşadınız mı

Geçmiş olsun canım dün izlediğim bir doktorun videosunda emzirmeyi bırakmayın diyordu doktor
Ellerinizi sık sık yıkayın gerekiyorsa maske takın ve emzirmeye devam edin diyor hasta olunca bırakma

Her emzirmeden sonra mutlaka gazının çıktığından emin ol. Çıkaramadığı mide gazı barsaklarda birikiyor sonra.

Biz başvurmadık bu tek seferlik yatan bir para mı ve ne kadar?

Çok geçmiş olsun ben gripte etkisini gördüğüm bir tarif var
Küçük bir diş sarımsak eziyorum bal limon sıkıp çiğnemeden yutuyorum etkili oluyor
Emzir bence burcunun dediği gibi maske tak geçmiş olsun

Allahım tipe bak çok tatlı
Kızımda vardı bu şekilde ama ben çilek aserip yemiştim annemler burnunu ekledin ondan oldu dediler sonra geçti
Ben ne yedim bilmiyorum ama ellerimi gunde 500 sefer yikarim, bu yuzden neredeyse egzema derecesinde kuruluk yasiyorum. Cig et filan da hic dokunmadim, esim dogradi hazirladi hep. Bu lekelere bisey yiyip elini surmussun demelerine acayip ayar oluyorum. Benim kizimin da goz kapaklarinda var. Oglumda cafe leke vardi vucudunda, o lekeler kalici oluyor, bunda kirmizi leke var. Umarim gecer.

Bizimkide uyuya kaldı ahhaha şuanda aksam ışık iyi değil çıkmadı net nasip yarına

Benim oğlum da var kaşlarının ortasında kafasının arkasında kocaman
Kızımda da vardı geçti hatta burnunda da vardı gitti
İnşallah oğlumda da gider
Bizim kizdada böyle ablasında hala duruyor 5 yaşında gözünün önünde de vardi o kaybolduda alnında ağlayınca cok kizarmalik derecede böyle benek li kırmızı noktalar belli oluyor susunca kayboluyor.. abisindeki kayboldu bebektekini gorucez bakalim

Bende portakal çiçeği koklamistim kızımın burnunda çıktı leke
Büyüdükçe ufalir belkide kaybolur canım.
Bizede gül koklama derlerdi de vallaha ne gülü ne portakalı ne limonu herşeyi kokladım ben
Teyzem şey denemiş bu doğum lekesi ne inanamis milletden duydukca kizina hamileyken denemiş görünmeyecek yerine baldirina elimi sürmüş ciğerli eliyle Galiba aynı yerinde leke olmuş kuzenimde

Salgın mis canim bunada bir tip korona gibi demişler kuzene benim onlarda hastalanmış. Aman dikkat ben toparladım benden dayanıklı eşim gelemedi hala kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…