2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Canım bugün doktor grip aşısı olmamızı istedi o sırada şöyle bir cümle kullandı diyelim ki influenza oldun napıcaksın emzirmeyecek misin mecbur emziriceksin haliyle de bulaşacak. Burdan anlıyorum ki hasta bile olsan gerekli önlemleri alıp emzirmek lazım. Doktorunla da bir görüş tabi ama bence emzir.

Belki de senin hasta olduğunu hissetti ve annen baktığı için öyle olmuştur

İnternette bir yazı okumuştum canım sütü kesilen annelerin bile yeniden sütünün gelmesini sağlıyorlar. Aslında olayın özü şu mamayı göğüs üzerinden akıtıp bebeğin emmesini sağlıyorlar beyine uyarı gidiyor ve bir kaç damla süt gelmeye başlıyor sonra yeniden normal süt üretmeye devam ediyor göğüsler

Bugün sabah saat 10.00 da uyanan kizim şimdi uyudu sürekli ağladı tam uyuttum derken çığlık çığlığa uyandı belki 25-30 kez denedim uyutmayi 14 saatlik uykusuzluğu sonunda uyudu. İnşallah uyanmaz şimdi . Bitirdi beni yorgunluktan ölüyorum kucakçi oldu kendileri illaki kucakta gezerek uyuyacak. Dışarı çıktık 5 dk oturtmadi. Acilen eve döndük.

2.bebek benm 400 TL yatmış tek sefer bir bez parası da etmez de işte
Birde emzirme ödeneği varmış babaya yatan onu bilmiyorduk basvurmadik
Emzirme parasi otomatik yatıyor biliyorum e devlet Şahıs Ödemeleri Sorgulama baksin bir cnm sgk arayıp sorun 520 tl Emzirme odenegi ptt yatıyor hesap yoksa

Ben ilk 10 gün çok az geldi ondan sonra olmadı cuma günü gittim kontrol çağırmıştı emzirdigin için adet olmazsın dedi çok emmiyorda aslında mama veriyorum çoğunlukla ilk 10 günden sonra hiç kanama gelmedi bende

Bilmiyorum ki festiii emzirmek için meme verince çıldırıyor . Kafasını çeviyor sürekli. Memeyi tutmuyor. Sanırım biberonun etkisi ile memeyi reddetmeye başladı . Bende hasta olunca uğraşamadım yalan olmasın . Kafamı kaldıracak enerjim yoktu . Vizeci06 , burcumsu12 bugün daha iyiyim. Tekrar az da olsa emzireceğim . İnşallah memeyi güzel tutar , emer Sirius2023 eds sanırım dediğin .onun İçin dün besleme sondası ve enjektör aldık . Bakalım fayda edecek mi. Hepinize teşekkürler bu arada aman sizler dikkat edin çok fena geçiyor grip

Bagkur olmaz diye biliyorum sorun sgk genede
ben nereye başvuru yapmam gerekiyor onu bilmiyorum söyler misiniz acaba, ben çalışmıyorum ama gene de yatar mı? biraz sorunlu ve aniden olduğu için doğum, hiç bi yere başvuru vs yapacak aklımız kalmamıştı

Eşin sgk ise sgk arayıp sorun hangi ilde iseniz sgk rapor servisi birde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü başvurdu esim 300 tl verdiler 1 ay sonra

Benim oğlum da var kaşlarının ortasında kafasının arkasında kocaman
Kızımda da vardı geçti hatta burnunda da vardı gitti
İnşallah oğlumda da gider
Aaa benim oglumda da basinda bu renkte leke var. Bide kaslarinin arasinda daha silik bir leke var. Alnindakini biraz kafaya takiyorum ya gecmezse diye Ne kadar zamanda gecti kizinin lekeleri ?

Bizim lekelerimizede böyle canım saçtan kapanmış artık az biraz kelizdir de bir ensemiz saçlı benim Zaten ucude hiç gur saçlı doğmadı.

Eklentiler

• IMG_20230927_130625.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20230927_130632.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 61
Aaa benim oglumda da basinda bu renkte leke var. Bide kaslarinin arasinda daha silik bir leke var. Alnindakini biraz kafaya takiyorum ya gecmezse diye Ne kadar zamanda gecti kizinin lekeleri ?
Benim kiz 5 yaşında ensesinde ki haka duruyor gözünden önünde ufak birşeydi o kayboldu yada baska bir kızarıklık ti artık bilemem ama ağlarken alninda böyle ensedekj beneksi gibi kırmızılık oluyor hiç geçmedi susunca duyor o kırmızılıkda. Bebegimdede ensede ve kafasının tepesine dogru olan yerinde var bakalım geçermi. Oglandaki yok kalmamış

Küçükler ama herşeyi yönetiyorlar. Onların keyfî eserse uyur keyfi olursa gittiği yerde durur gerçekten küçük cadılar yha

Emzirme parasi otomatik yatıyor biliyorum e devlet Şahıs Ödemeleri Sorgulama baksin bir cnm sgk arayıp sorun 520 tl Emzirme odenegi ptt yatıyor hesap yoksa
Kendi e devlet profilimden baktım ancak yoktu, başvuru yapmak mı gerek acaba

Çok geçmiş olsun
Kızımda aşırı ağlayıp tutmuyor memeyi, biraz kafasını tutup memeye yöneltip ayakta piş piş diyerek sallanarak emziriyorum yoksa mümkün değil ağlamaktan katılıyor morariyor, bunu huy edindi
Uykusu bir yandan emmek istiyor bir yandan bu yöntem bizde ise yaradi
Belki denerseniz diye yazmak istedim

Bugün gördüm meme reddi yaşanılan bebek için en uygun çözümmüş. İçgüdüsel olarak bulmuşsun

Kızlar bebeleriniz kaç dk emip doyuyor. Ben hep zorla verdiğim için doyup doymadığını anlayamıyorum ya da sürekli memede uyuyup kaldığı için. 10 dk bari emsin diye uyandırıp sürekli zorluyorum. Bugünse sürekli Red etti beni anlamıyorum neler oluyor çok huzursuz bugün yine. Her iki memeyi de kaç dk emmeli sizce 52 günlüğüz neredeyse 2 aylık olacağız. Bazen 3 dk falan emip bırakmak istiyor bu ara

Aynen öyle olunca yine hem gezip hem sakinlesmis hemde emmiş oluyor çok kirize girince bende öyle yapıyorum onada bazı yerlerde emzircek yer yoktu ayakta emzirdim için alıştı biliyor yatarak emmedimi kucakta ayakta günde bir iki kere mutlakaa emisiyoz en azından sakinliyor denenmiş sonucu güzel yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…