2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah allah benim yegenimde hic yoktu, oglumda 3 farklı yerinde olunca garipsedim ama seninkilerde de varmis. İnsallah gecer. Gerci Ela nın görünmeyen yerinde hepsi, gecmese de sorun olmaz masallahhh cok gür görünüyor yanlardaki saclari

Bir tek ensede var canım geri türlü seyrek. aynen ensede önemli değil birde kız çocuğu saçı kapatır her türlü

Ense Hariç gerisi böyle canım

Eklentiler

• 16958237630024481946021254703267.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 84
Bugün kuaföre gittim. Göbeği açık giymişti hamilelik çizgisini gördüm biraz sohbet ettik. Senin de mi yeni bebeğin var dedim yok çocuğum 5 yaşında dedi.
Göbek çizgim geçmedi benim dedi.
Resmen ilk günki gibi duruyor. Bu ihtimal de varmış resmen yıkıldım hiç sevmiyorum çizgimi

Kuzum 8 hafta atağını yaşıyor olabilirsiniz, bende açıkcası doydugunu anlamıyorum, ne zaman emmek ister ise emziriyorum
Benimki de memede uyuyup yatağa koyunca uyanan gillerden, her ne kadar uyku alışkanlıkları için erken deselerde ben inatla uyuduktan sonra beşiğine koyuyorum ama o da azimle uyanıyor

Burcuuuu bu haber beni de yıkar, ne demek geçmeme ihtimali var yaa

Canım ben mesela 10 lahmacunu 5 dk da yiyebilirim. Başka birisi 1 lahmacunu 5 dk da bitiremez buda onun gibi birşey. Ben kusmasından (fazlalık kusuyor bazen) ve çişinden anlıyorum doyduğunu ve kilo alımından. Tartıya çıkıp kendim bakıyorum kuyumcu hesabı olmuyor ama yeterli geliyor

Çalışıyorsan rapor bildirmen lazım ya da eşin çalışıyorsa sgk soracak onun hesabına yatar

içimi rahatlattınız aminn

Kızlar bebeğim ana kucağında uyumaya alıştı. Akşam dört beş saat boyunca uyumuyor ve dçrt haftadır bu böyle devam ediyor. Akşam beş altı gibi uyanıyor uyuması bazen gece yarısını buluyor. Buna artık alıştığımız için uyutma yöntemleri denerken babası ana kucağında sallamış bebeğim de sevdi sanırım onda uyuyor ama ana kucağından kaldırığ yatağına yatırınca uyanıyor. Zaten saatlerce uyumadığından yeter ki uyusun artık diye düşünüyorum bir süre ana kucağından kaldırmıyorum. Bu zararlı bi şey mi ana kucağında bi saat falan sallanarak uyuması sakıncalı mı? Kendi yorgunluğumdan geçtim bebeğimin ağlamasına dayanamıyorum artık çocuk uykusuzluktan deli gibi ağlıyor emmiyor kucakta durmuyor.

Oyyy yerimmm masallah su an sac yok ama gür olacak belli
Yok pek sanmam canim a daha büyüsün de apalama yürüme çağında kaziyacam saçını sık olsun diye oğlanla kiza yaptım onlarda aynı böyleydi saçları oglanda erkek diye kazıdım sıkıntı olmadida kizda iste geçen sene Şubat sonunda sıfıra vurmuştum gec kalmıştım ama erkenden yapsam saçı daha uzun olurdu şimdiye belinde suanlik omuzlarının altına kadar büyüdü. Sıklaştı da cok seyrekti eskisi. İlk saçından hatirada aldım ikisinde saklıyorum

Bugun 2.ay asisini olduk. Sabahtan beri agliyor. Ates yok ama kusma var. Ates olmadan calpol verebilir miyim. Dayanamiyorum artik cocuk paralandi aglamaktan.
Bizim de günü yarında veremde var dedi o belirli gun açılıyor ogun cagircak yada yarın açılırsa verem aşısı öyle gidicez bakalım gitmeden bende vericem agri kesici Or geçer gibi aşı sıkıntısı bizdede zaten hastalığın izlerini taşıyor hala balgama döndü atamıyor kusuyor hep balgamı

Bugun 2.ay asisini olduk. Sabahtan beri agliyor. Ates yok ama kusma var. Ates olmadan calpol verebilir miyim. Dayanamiyorum artik cocuk paralandi aglamaktan.
Ver ver canım aşı önceleri yada hemen sonrası birşey olmaz o kadarciktan bir çay kaşığı ver sabah aksam normal kullanımi daha cok ufak. Dr da sabah aksam diye yazdırmış üstüne ama asida bir kere versen belki etkisi olur gibi durumuna göre artik o ateş olursa oda tabi Geçmiş olsun inşallah yarına düzelir

Ben veriyorum cnm aşıda

Boyle sey gormedim, cok fena oldu yavrum. Calpol verince antikor duzeyi dusuk oluyormus. O yuzden ates olmadan vermekte ikilemde kaldim. Ama ben yazdiktan sonra atesi de yukselmeye basladi. 37,5demisti hemsire ama 37de beklemeden verdim. Sabahtan beri cok yiprandi. Cok agrisi var belli, bir de kusma oldu. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Bacakları ağrıyordur bebişin
Onu çok iyi anlıyorum sezeryanda sonra ağrı kesici bacağımdan vurdular yemin ederim dikiş yerimden daha çok ağrıyordu , daha hala dizimin üstüne vs çökünce hissediyorum
Calpol verdiysen etki etmiştir inşallah ferahlar

Hemşire verebilirsiniz sakinlestirir demisti. Biz de bugun asi olduk, huysuzlugu artti diyemem ama minik minik atesi cikmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…