- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.061
Aaa cok sevindim doktora sormak aklima da gelmemis. Yüzünde olmasa takmicam ama ilerde cocugum kafasina takar lekeyi diye üzülüyorum valla6 aydan sonra geçti cnm dert etme
Allah allah benim yegenimde hic yoktu, oglumda 3 farklı yerinde olunca garipsedim ama seninkilerde de varmis. İnsallah gecer. Gerci Ela nın görünmeyen yerinde hepsi, gecmese de sorun olmazBenim kiz 5 yaşında ensesinde ki haka duruyor gözünden önünde ufak birşeydi o kayboldu yada baska bir kızarıklık ti artık bilemem ama ağlarken alninda böyle ensedekj beneksi gibi kırmızılık oluyor hiç geçmedi susunca duyor o kırmızılıkda. Bebegimdede ensede ve kafasının tepesine dogru olan yerinde var bakalım geçermi. Oglandaki yok kalmamış
Bir tek ensede var canım geri türlü seyrek.Allah allah benim yegenimde hic yoktu, oglumda 3 farklı yerinde olunca garipsedim ama seninkilerde de varmis. İnsallah gecer. Gerci Ela nın görünmeyen yerinde hepsi, gecmese de sorun olmazmasallahhh cok gür görünüyor yanlardaki saclari
Ense Hariç gerisi böyle canımAllah allah benim yegenimde hic yoktu, oglumda 3 farklı yerinde olunca garipsedim ama seninkilerde de varmis. İnsallah gecer. Gerci Ela nın görünmeyen yerinde hepsi, gecmese de sorun olmazmasallahhh cok gür görünüyor yanlardaki saclari
Oyyy yerimmmEnse Hariç gerisi böyle canım
Kuzum 8 hafta atağını yaşıyor olabilirsiniz, bende açıkcası doydugunu anlamıyorum, ne zaman emmek ister ise emziriyorumKızlar bebeleriniz kaç dk emip doyuyor. Ben hep zorla verdiğim için doyup doymadığını anlayamıyorum ya da sürekli memede uyuyup kaldığı için. 10 dk bari emsin diye uyandırıp sürekli zorluyorum. Bugünse sürekli Red etti beni anlamıyorum neler oluyor çok huzursuz bugün yine. Her iki memeyi de kaç dk emmeli sizce 52 günlüğüz neredeyse 2 aylık olacağız. Bazen 3 dk falan emip bırakmak istiyor bu ara
Burcuuuu bu haber beni de yıkar, ne demek geçmeme ihtimali var yaaBugün kuaföre gittim. Göbeği açık giymişti hamilelik çizgisini gördüm biraz sohbet ettik. Senin de mi yeni bebeğin var dedim yok çocuğum 5 yaşında dedi.
Göbek çizgim geçmedi benim dedi.
Resmen ilk günki gibi duruyor. Bu ihtimal de varmış resmen yıkıldım hiç sevmiyorum çizgimi
Kızlar bebeleriniz kaç dk emip doyuyor. Ben hep zorla verdiğim için doyup doymadığını anlayamıyorum ya da sürekli memede uyuyup kaldığı için. 10 dk bari emsin diye uyandırıp sürekli zorluyorum. Bugünse sürekli Red etti beni anlamıyorum neler oluyor çok huzursuz bugün yine. Her iki memeyi de kaç dk emmeli sizce 52 günlüğüz neredeyse 2 aylık olacağız. Bazen 3 dk falan emip bırakmak istiyor bu ara
Çalışıyorsan rapor bildirmen lazım ya da eşin çalışıyorsa sgk soracak onun hesabına yatarKendi e devlet profilimden baktım ancak yoktu, başvuru yapmak mı gerek acaba
Çok geçmiş olsun
Kızımda aşırı ağlayıp tutmuyor memeyi, biraz kafasını tutup memeye yöneltip ayakta piş piş diyerek sallanarak emziriyorum yoksa mümkün değil ağlamaktan katılıyor morariyor, bunu huy edindi
Uykusu bir yandan emmek istiyor bir yandan bu yöntem bizde ise yaradi
Belki denerseniz diye yazmak istedim
içimi rahatlattınız aminnBizde de var göbek fıtığı. Ama gözle belli olmuyor azmis, doktor yapisal bir sey bu dedi. Kendiliginden gecer dedi. Genelde 2 yaşına kadar geciyormus.
Bu arada bir arkadasimin bebeginde de dogustan vardi fitik. Tam 3 yil beklediler. 3 yaşında geçti cok şükür. Cok kafaya takmamak gerek, Allahim daha önemli şeylerden korusun
Ben veriyorum cnm aşıdaBugun 2.ay asisini olduk. Sabahtan beri agliyor. Ates yok ama kusma var. Ates olmadan calpol verebilir miyim. Dayanamiyorum artik cocuk paralandi aglamaktan.
Yok pek sanmam canim a daha büyüsün de apalama yürüme çağında kaziyacam saçını sık olsun diyeOyyy yerimmmmasallah su an sac yok ama gür olacak belli
Bizim de günü yarında veremde var dedi o belirli gun açılıyor ogun cagircak yada yarın açılırsa verem aşısı öyle gidicez bakalım gitmeden bende vericem agri kesici Or geçer gibi aşı sıkıntısı bizdede zaten hastalığın izlerini taşıyor hala balgama döndü atamıyor kusuyor hep balgamıBugun 2.ay asisini olduk. Sabahtan beri agliyor. Ates yok ama kusma var. Ates olmadan calpol verebilir miyim. Dayanamiyorum artik cocuk paralandi aglamaktan.
Ver ver canım aşı önceleri yada hemen sonrası birşey olmaz o kadarciktan bir çay kaşığı ver sabah aksam normal kullanımi daha cok ufak. Dr da sabah aksam diye yazdırmış üstüne ama asida bir kere versen belki etkisi olur gibi durumuna göre artik o ateş olursa oda tabi Geçmiş olsun inşallah yarına düzelirBugun 2.ay asisini olduk. Sabahtan beri agliyor. Ates yok ama kusma var. Ates olmadan calpol verebilir miyim. Dayanamiyorum artik cocuk paralandi aglamaktan.
Ben veriyorum cnm aşıda
Boyle sey gormedim, cok fena oldu yavrum. Calpol verince antikor duzeyi dusuk oluyormus. O yuzden ates olmadan vermekte ikilemde kaldim. Ama ben yazdiktan sonra atesi de yukselmeye basladi. 37,5demisti hemsire ama 37de beklemeden verdim. Sabahtan beri cok yiprandi. Cok agrisi var belli, bir de kusma oldu. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Ver ver canım aşı önceleri yada hemen sonrası birşey olmaz o kadarciktan bir çay kaşığı ver sabah aksam normal kullanımi daha cok ufak. Dr da sabah aksam diye yazdırmış üstüne ama asida bir kere versen belki etkisi olur gibi durumuna göre artik o ateş olursa oda tabi Geçmiş olsun inşallah yarına düzelir
Bacakları ağrıyordur bebişinBoyle sey gormedim, cok fena oldu yavrum. Calpol verince antikor duzeyi dusuk oluyormus. O yuzden ates olmadan vermekte ikilemde kaldim. Ama ben yazdiktan sonra atesi de yukselmeye basladi. 37,5demisti hemsire ama 37de beklemeden verdim. Sabahtan beri cok yiprandi. Cok agrisi var belli, bir de kusma oldu. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Hemşire verebilirsiniz sakinlestirir demisti. Biz de bugun asi olduk, huysuzlugu artti diyemem ama minik minik atesi cikmaya basladiBugun 2.ay asisini olduk. Sabahtan beri agliyor. Ates yok ama kusma var. Ates olmadan calpol verebilir miyim. Dayanamiyorum artik cocuk paralandi aglamaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?