2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Artık üzmüyorum kendimi.Bebeğimi benden iyi düşünen kimse olamaz.Kendimi üzdükçe sütüm azaldı artık umursamıyorum mama da veriyorum sütte.Hiç sütümün olmamasından iyidir öyle motive ediyorum kendimi

Bende öyle düşündüm:) mama meme devam . Kime sorsam bir aşamada mamaya geçmiş. Aman deyip bıraktım .

Eylül gurubundan geliyorum tamda diycektimki tam 3 hafta oldu aşırı bunalmış stresli hissediyorum 40 çıkınca daha güzel olcakmı herşey diye sanıyorum olmucak

Eylül gurubundan geliyorum tamda diycektimki tam 3 hafta oldu aşırı bunalmış stresli hissediyorum 40 çıkınca daha güzel olcakmı herşey diye sanıyorum olmucak
Bebeğin huyu neyse öyle gelmiş gidiyor bir de sonraki zamanlarda kucak isteği artacak benim gibi beliniz kopacak

Doğumdan sonra bambaşka hayata uyanıyoruz... bunalmış olmak çok normal... extra da yorgunluk..
40 dan sonra bisi değişmiyor... sadece alışıyorsun.. alıştığın için Bi nebze rahatlık oluyor.. uykusu azalıyor.. Gaz varsa devam edebilir.. uyku azaldığı için extra ilgi istiyor.. Her dönemin extraları var ... değişen tek şey alışmak..

Sanırım tek mesele alışmak artık çocuğun olduğunun sorumluluğu ve bilincine varmak yoksa zorluk hep devam etcek gibi gördüğüm sizlerden okuduğum kadarıyla

Bende öyle düşündüm:) mama meme devam . Kime sorsam bir aşamada mamaya geçmiş. Aman deyip bıraktım .
Ben aynı şekilde baştan beri mama veriyorun dogduktan 2 saat sonra sarilik olmasin diye mama verdiler bende devam ettim 3 gun sonra sut geldi simdide once meme sonra mama alabildiği kadar masallah sağlıklıda önemli olanda sağlıklı olmasi

Ben yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar verildi yaptırmadan gitsek de o kadar tutuyor zaten
Aynen de bende varım sadece çocuk kalp doktoruna gidelim dedik üniversite hastanesi doçent 1050 tl özel bir hastanedeki 1750 tl istedi şehir hastanesi randevu bulmak zor iyice bir hesap yapim Allah korusun ortam hastalıklar kol geziyor

Asla oyalayamıyorum illa gezmek istiyor sürekli kucağıma alıp evi turluyorum
Ben de aynı durumdayım tamam gazi var ama huysuz da cocuk. Mutfağı salonu gezerken etrafa bakıyor duvarları inceliyor ama odaya gelince basıyor çığlığı. bugün biraz kanguru ile gezdik de kollarım dinlendi

Bana işe yarar kapsamda olan için 16 bin fiyat verdiler sigortaya

Ben de aynı durumdayım tamam gazi var ama huysuz da cocuk. Mutfağı salonu gezerken etrafa bakıyor duvarları inceliyor ama odaya gelince basıyor çığlığı. bugün biraz kanguru ile gezdik de kollarım dinlendi
Sırtı yere değdiği an basıyor çığlığı kucaktaki pozisyonunu da kendi seçiyor illa omuzda olacak değiştirince mızmızlanma

Kızlar tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında ne düşünüyorsunuz
Biz araştırıyoruz canim. Bebekle anneye yapılıyormuş. Sayi sınırı varmis 10 muayene. Yani muayeneye gittiğinde doktor tahlil falan isterse onları karsiliyormus .onun dışında karşılamıyor dediler. Hesaplasaj kontrol paralarıyla daha mi uygun oluyor dedik. Ama Allah korusun önümüz kış grip falan ekstra durumlar olursa daha hesaplı gibi. Bilemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…