- 23 Ağustos 2022
- 120
- 344
- 33
- 24
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.101
Artık üzmüyorum kendimi.Bebeğimi benden iyi düşünen kimse olamaz.Kendimi üzdükçe sütüm azaldı artık umursamıyorum mama da veriyorum sütte.Hiç sütümün olmamasından iyidir öyle motive ediyorum kendimiSevgili helin aynı durumdayızbugün şehir hastanesinde emzirme polikliniğine gittim ben . Sol mememden süt gelmiyor gibi artık sağ meme de yetişmiyor günde 3-4 kere 60 cc mama desteği yapıyorum bugün bana hemşire power pump diye yöntem önerdi. Sütü artırmaya çalışıyoruz . Nurse harveys mom-ma şurup da fena değil . Lütfen üzme kendini. Bende hergün ağladım gittikçe kötü oldu durum. Şimdi artık elimden geleni yapayım da olursa olur diyorum. Çocuk aç mı kalsın . Sen diğerlerine bakma hiç . Süt verip vermemen önemli değil. Çok iyi bşr anneden ve bebişin seni çok seviyor asla unutma
Elite home leke çıkarıcısı
Bende öyle düşündüm:) mama meme devam . Kime sorsam bir aşamada mamaya geçmiş. Aman deyip bıraktım .Artık üzmüyorum kendimi.Bebeğimi benden iyi düşünen kimse olamaz.Kendimi üzdükçe sütüm azaldı artık umursamıyorum mama da veriyorum sütte.Hiç sütümün olmamasından iyidir öyle motive ediyorum kendimi
Ben de şimdi tek tek günleri sayıyorum 53. Gündeyiz falan diye ama zamanla doğduğu günün bir sonraki ayını baz alırım herhalde kabaca söylemek adına. Ama tabi bu aşılar için falan önemli diğer türlü 3 5 gün uyku gerilemesinde çok önemli değildir diye düşünüyorum. Zaten elimizdeki bu bebeler canavar gibi hangi biri 40 ı çıkınca kendine geldi ki
Ameliyattan çıkar çıkmaz kullandım ben..Merhaba güzel anneler.Sezeryan olup korse kullanan var mı.Varsa ne zamandan sonra kullanılmaya başlanıyor bilgi verir misiniz
Bebeğin huyu neyse öyle gelmiş gidiyor bir de sonraki zamanlarda kucak isteği artacak benim gibi beliniz kopacakEylül gurubundan geliyorum tamda diycektimki tam 3 hafta oldu aşırı bunalmış stresli hissediyorum 40 çıkınca daha güzel olcakmı herşey diye sanıyorum olmucak
Bebeğin huyu neyse öyle gelmiş gidiyor bir de sonraki zamanlarda kucak isteği artacak benim gibi beliniz kopacak
Doğumdan sonra bambaşka hayata uyanıyoruz... bunalmış olmak çok normal... extra da yorgunluk..Eylül gurubundan geliyorum tamda diycektimki tam 3 hafta oldu aşırı bunalmış stresli hissediyorum 40 çıkınca daha güzel olcakmı herşey diye sanıyorum olmucak
Yaa sizde de mi öyle... kucakta gezinirken emip uyuyor bazen benim oğlan o kadar uğraşıyorum sonrada yatiriyorum uyanıyor...Bebeğin huyu neyse öyle gelmiş gidiyor bir de sonraki zamanlarda kucak isteği artacak benim gibi beliniz kopacak
Bende ayni sekildeyim sürekli yiyoz süt olsun diye sağlıklı olsunlardaKuzu ben doğum öncesi kiloma geldim sayılır hiçbirşey yapmadan ama gel gör ki ben kiloyu göbekten alırım normalde de gitmeyen kilo göbeğimde kalmış sanki gören 5 aylık hamile diyebilir
Doğumdan sonra bambaşka hayata uyanıyoruz... bunalmış olmak çok normal... extra da yorgunluk..
40 dan sonra bisi değişmiyor... sadece alışıyorsun.. alıştığın için Bi nebze rahatlık oluyor.. uykusu azalıyor.. Gaz varsa devam edebilir.. uyku azaldığı için extra ilgi istiyor.. Her dönemin extraları var ... değişen tek şey alışmak..
Asla oyalayamıyorum illa gezmek istiyor sürekli kucağıma alıp evi turluyorumYaa sizde de mi öyle... kucakta gezinirken emip uyuyor bazen benim oğlan o kadar uğraşıyorum sonrada yatiriyorum uyanıyor...
Ben aynı şekilde baştan beri mama veriyorun dogduktan 2 saat sonra sarilik olmasin diye mama verdiler bende devam ettim 3 gun sonra sut geldi simdide once meme sonra mama alabildiği kadar masallah sağlıklıda önemli olanda sağlıklı olmasiBende öyle düşündüm:) mama meme devam . Kime sorsam bir aşamada mamaya geçmiş. Aman deyip bıraktım .
Ben yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar verildi yaptırmadan gitsek de o kadar tutuyor zatenKızlar tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında ne düşünüyorsunuz
Aynen de bende varım sadece çocuk kalp doktoruna gidelim dedik üniversite hastanesi doçent 1050 tl özel bir hastanedeki 1750 tl istedi şehir hastanesi randevu bulmak zor iyice bir hesap yapim Allah korusun ortam hastalıklar kol geziyorBen yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar verildi yaptırmadan gitsek de o kadar tutuyor zaten
Ben de aynı durumdayım tamam gazi var ama huysuz da cocuk. Mutfağı salonu gezerken etrafa bakıyor duvarları inceliyor ama odaya gelince basıyor çığlığı.Asla oyalayamıyorum illa gezmek istiyor sürekli kucağıma alıp evi turluyorum
Bana işe yarar kapsamda olan için 16 bin fiyat verdiler sigortayaAynen de bende varım sadece çocuk kalp doktoruna gidelim dedik üniversite hastanesi doçent 1050 tl özel bir hastanedeki 1750 tl istedi şehir hastanesi randevu bulmak zor iyice bir hesap yapim Allah korusun ortam hastalıklar kol geziyor
Sırtı yere değdiği an basıyor çığlığıBen de aynı durumdayım tamam gazi var ama huysuz da cocuk. Mutfağı salonu gezerken etrafa bakıyor duvarları inceliyor ama odaya gelince basıyor çığlığı.bugün biraz kanguru ile gezdik de kollarım dinlendi
Biz araştırıyoruz canim. Bebekle anneye yapılıyormuş. Sayi sınırı varmis 10 muayene. Yani muayeneye gittiğinde doktor tahlil falan isterse onları karsiliyormus .onun dışında karşılamıyor dediler. Hesaplasaj kontrol paralarıyla daha mi uygun oluyor dedik. Ama Allah korusun önümüz kış grip falan ekstra durumlar olursa daha hesaplı gibi. Bilemedik.Kızlar tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?