- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.121
Eylül gurubundan geliyorum tamda diycektimki tam 3 hafta oldu aşırı bunalmış stresli hissediyorum 40 çıkınca daha güzel olcakmı herşey diye sanıyorum olmucak
Niye bu kadar aynılar yaSırtı yere değdiği an basıyor çığlığıkucaktaki pozisyonunu da kendi seçiyor illa omuzda olacak değiştirince mızmızlanma
Valla gün içerisinde bir kap yemek yapabilsem. Kalkıp kendime bir şeyler hazırlayıp yiyebilsem. Çok değil sadece 1 saat ayırabilsem bu kadar dert etmeyeceğim. Yoksa kahrı da hoş lütfü da hoş. Bir gülmesi yetiyor zaten. Lakin gel gelelim bizimde 40imiz çıktıktan hemen sonra 41. Gün silikon ile emmeyi bıraktık. Güzelce ikimizde banyo yaptık abdest aldım dua ettim ertesi gun bıraktık. Bunun için bile değerdi. Yani 40 çıkması güzel bir enerji veriyor cidden. Ama annenannemiz gitti resmen aç aç geziyoruz babamız gelene kadarBen genelin aksine daha farklı düşünüyorum. Çok güzel bir 40 uçurtması yapın hem bebeğimiz hem de kendiniz için. Bence enerjinin değişmesine olanak sağlıyor. İnternette birsürü örnek var ama onlara bağlı kalmadan içinizi dinleyin ve yapın. Sadece duşta alabilirsiniz bu arada ama bunu 40 uçurtma niyetiyle yapın. Ben çok içime sinecek şekilde 40 uçurttum ve inanın o kafam değişti. Bence 40 tan sonra değişen şey annelerin kafası ve bebeklerine alışmış olmak. Daha kolaylaşacak şuan çok yenisiniz bunalmak, yorulmak hepsi çok normal hele de tekseniz ekstra zor benim annem yanımdaydı ona rağmen yorucu hissediyordum ama şuan herşey daha kolay geliyor ki benim bebeğim biraz zorlu bir bebek. Gazı ve kusması yönünden.
Ben genelin aksine daha farklı düşünüyorum. Çok güzel bir 40 uçurtması yapın hem bebeğimiz hem de kendiniz için. Bence enerjinin değişmesine olanak sağlıyor. İnternette birsürü örnek var ama onlara bağlı kalmadan içinizi dinleyin ve yapın. Sadece duşta alabilirsiniz bu arada ama bunu 40 uçurtma niyetiyle yapın. Ben çok içime sinecek şekilde 40 uçurttum ve inanın o kafam değişti. Bence 40 tan sonra değişen şey annelerin kafası ve bebeklerine alışmış olmak. Daha kolaylaşacak şuan çok yenisiniz bunalmak, yorulmak hepsi çok normal hele de tekseniz ekstra zor benim annem yanımdaydı ona rağmen yorucu hissediyordum ama şuan herşey daha kolay geliyor ki benim bebeğim biraz zorlu bir bebek. Gazı ve kusması yönünden.
Valla gün içerisinde bir kap yemek yapabilsem. Kalkıp kendime bir şeyler hazırlayıp yiyebilsem. Çok değil sadece 1 saat ayırabilsem bu kadar dert etmeyeceğim. Yoksa kahrı da hoş lütfü da hoş. Bir gülmesi yetiyor zaten. Lakin gel gelelim bizimde 40imiz çıktıktan hemen sonra 41. Gün silikon ile emmeyi bıraktık. Güzelce ikimizde banyo yaptık abdest aldım dua ettim ertesi gun bıraktık. Bunun için bile değerdi. Yani 40 çıkması güzel bir enerji veriyor cidden. Ama annenannemiz gitti resmen aç aç geziyoruz babamız gelene kadar
Evet hergün 5 buçuk kiloyu taşıyarak gezmekten eriycem gerçi kaslanadabilirimNiye bu kadar aynılar yaben de benim oğlanın karakteri bu diyordum. Gerçekten sırtı yere geldiği an feryat figan. Bazen kucağımda oluyor bezini değiştirmek için yere koyuyorum diye etini kesiyorlarmis gibi ağlıyor. Yalan yanlış bezi bağlayıp tulumu kapatamadan kucağa alıyorum. Kan ter içinde kalıyorum. Doğum kilosu falan kalmadı neredeyse
Valla gün içerisinde bir kap yemek yapabilsem. Kalkıp kendime bir şeyler hazırlayıp yiyebilsem. Çok değil sadece 1 saat ayırabilsem bu kadar dert etmeyeceğim. Yoksa kahrı da hoş lütfü da hoş. Bir gülmesi yetiyor zaten. Lakin gel gelelim bizimde 40imiz çıktıktan hemen sonra 41. Gün silikon ile emmeyi bıraktık. Güzelce ikimizde banyo yaptık abdest aldım dua ettim ertesi gun bıraktık. Bunun için bile değerdi. Yani 40 çıkması güzel bir enerji veriyor cidden. Ama annenannemiz gitti resmen aç aç geziyoruz babamız gelene kadar
Ay insaallah geçicidir. Böylesi çok zorEvet hergün 5 buçuk kiloyu taşıyarak gezmekten eriycem gerçi kaslanadabilirimbu huy geçecek mi ya nolur dönemsel diyin
Vakumlu kucuk saklama kabına koydum ben. Sureklı cıktıgım ıcın lazım olabılır dıye. Bırde 30 cc lik kucuk bıberon aldım buyuk bıberon için kucuk kalıyoruz dahaBak çorap koymuyordum ben onu da ekleyeyim diğerleriyle birlikte evet yük etmeyelim diyoruz ama koysak elimize almayız koymasak lazım olur
Mamayı öylece koysak çantaya durur değil mi bozulmaz ya da hazırlarken mi atmak lazım içine acaba
Tam 120 gunluk olunca 4.ay oluyor. Yanı 4 dolunca 4 aylık denıyorKızlar bir şey soracağım bu ay hesabı nasıl oluyor? Mesela 4. ay uyku gerilemesi diyorlar ya 3 bitince 4 dolana kadarki süre mi? Yoksa 4. Dolunca 5 e kadar olan süre mi? Gelişim özelliklerinde kafam karışıyor okurken.
59 gunluguz suam artık gaz sancıısı duzene gırdı en azından gaz gelınce karnını ovuyorum bagırmuyo ıızn verıyo. Bagırsak floraları olusmaya baslıyomus artık. Rahatlıycaz ınsallah. Kolık olmadıkca bebek duzen oturuyor kolik bbebkse zor oluyor. Dılınden anlıyoruz artık. Oyun halısı nı cok seviyor en azından on dakika rahatız. Yapısık ıkız gıbıyız ama olsun. Gulmeye baslayınca dunyalar duruyor. Bol bol oynayınBende kime sorsam 40 tan sonra alışmış olcaksın diyo yoksa bebek aynı ben aynı zorlukta değişen bişey olmucak yani
40 a çok yükseldim yani eğer bişeylerin değişmesi için başlangıç olacaksa 40 güzel geçsin modundayım
Birde şu hormonlar
Sana bır haberım var degısmıyor. Oturana yuruyene kadar devam. Dunyayı tanımak ıstıyo lar. Yurumeye baalayana kadar aynı. Yurume evresındede egılıo adımlıycaz. Ozmnda hem bel hem kol kopucak ve kıloda artıyorEvet hergün 5 buçuk kiloyu taşıyarak gezmekten eriycem gerçi kaslanadabilirimbu huy geçecek mi ya nolur dönemsel diyin
Ben yolunu buldum. Ayagıma koyup hem konusup hem yiyorum. Sallamıylrum ama ayakta mızladımı zıplatıp hafıf ole konusyyorum. Hem benımle olmua oluyo hwm rahat hem yemek yemelık pozisyonŞu saat oldu zor uyuttum derdi ne o da belli değil oyun oynamak istiyor sanki ben konuşuyum hep o da gülsün sıpa
Akşam yemeğini yeni yiyebildim açlık ağır bastı uyuyamadım , e doğal olarak bu kilolar zor gider
Kızlar takmayın kafanıza ayaklansınlar kilo kalmıyor
İşte bu beni yıkarSana bır haberım var degısmıyor. Oturana yuruyene kadar devam. Dunyayı tanımak ıstıyo lar. Yurumeye baalayana kadar aynı. Yurume evresındede egılıo adımlıycaz. Ozmnda hem bel hem kol kopucak ve kıloda artıyor
Eşim sordu anne bebek olan 8bucuk demiş baba dahil olursa 13bin demiş. Kapsayiciligi mi az acaba@burcumsu12BCitemik Ben sorduğum sigorta anne 10 defa bebek 10 defa dediler covid patlak vermeye başladı babamız çalışıyor ne olacak bilemiyoruz geçen arkadas pandemi basladiginda kızlarına yaptırmış 60 bin TL tutmuş neyseki karşılamış sigorta 3 ay sonra hastanede yatacak bir durum olursa onuda karsiliyormus Bugün fiyat alacam 13 bin civarı dediler
Hangi firma firmadan firmaya değişiyor benim olduğum yerde 1 tanesinde geçerli değil o hastanenin anlaşmalı olduğu firmaya bak istersenEşim sordu anne bebek olan 8bucuk demiş baba dahil olursa 13bin demiş. Kapsayiciligi mi az acabaher özel hastane kabul etmiyormuş. Ailemin olduğu ilçedeki hastanede geçerli değil mesela ben izinde olduğum için oraya gidip kalicam allah korusun hasta Olsak buraya mı gelcez diye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?