2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
En iyisini diyorsun canım bende o Kafadayim bol bol kucagimizda zaman geçiriyoruz gelmez geriye çünkü bu günler tadıni bari çıkartalım

En iyisini diyorsun canım bende o Kafadayim bol bol kucagimizda zaman geçiriyoruz gelmez geriye çünkü bu günler tadıni bari çıkartalım
Gercekten gelmez. Zaten buyudukce ılgı alanı da degsııcek. Bol bol sevıp opmelı. Bızden baska neyle uhrasacak bebişleer

Ben yolunu buldum. Ayagıma koyup hem konusup hem yiyorum. Sallamıylrum ama ayakta mızladımı zıplatıp hafıf ole konusyyorum. Hem benımle olmua oluyo hwm rahat hem yemek yemelık pozisyon
Ya ne güzel bulmuşsun yöntem ama ben yapamıyorum 1. Numara uyumadan onda geliyor beni de salla diye

Ne güzel artık keyifli zamanlar gelmiş darısı başımıza ya

Bugün aşı yaptırdık. 3.de çok ağladı çıkınca ben de ağladım resmen. Ama 3. daha zor olduğu halde özensiz vurdu. Sevmiyorum sağlık ocağı çalışanlarının tavırlarını. 2. ay aşıları da Özelde yapılabilseydi keşke. Ateşi çıkmaz umarım şu an baygın gibi yatıyor miniğim

ve 3 saattir aç daha da uyuyacak gibi 4 saat olunca uyandırayım mı dinlensin mi sizce?

Ahh kuzum ya kıyamam. Kesin ben de ağlarım 5 ekimde bizimde. Calpol verseydin canım ağrısı hafiflerdi. Hem de ateşi çıkmadan önlem olurdu

Gercekten gelmez. Zaten buyudukce ılgı alanı da degsııcek. Bol bol sevıp opmelı. Bızden baska neyle uhrasacak bebişleer
İki yasina doğru Zaten kucağında tutup sevmelik zamanları bitiyor ondan sonra gel desende gelmiyor bilmişler bebeklikleri enn ennnn güzel çağları yha apalamaya başladımi tut tutabilirsen artik ondan gerisi ışık hızı hadi dis zamanını saymayalim ozmanlar o dertten de pek sevilmiyor geri kalan zaman Bizim

Bizimde dundu ama gitmedik bakalım ne zaman gel derse öyle gitcez bizde bizim kız yıkar ortalıği yha cok ağlıyor evde bile agladimi almayinca nefessiz kalacak derecede catliycak gibi ağlıyor degilki aşıda. Zor da bakalım yha verem aşısını bekliyoruz aşılarını olmak için

Burcumm benimde korkulu rüyam valla az kaldı, inşallah hemen toparlar ve ateş de yapmaz, şifa olsun kuzuma

Cidden zormuş ya

Ahh canimm şifa olsun minnoşa biz iki gün önce yaptirdik. Gece 12 ye dogru atesi 38 leri gordu, calpol verdik biraz. Bidaha da atesi cikmadi, ayrica asi yaptirdigimiz gun cok daha sakin, cok daha mutluydu, daha cok uyudu. İnsallah sizin de gününüz öyle gececek

Bizimki biraz huysuzlandı ama şahsi karakteri de olabilir aşıdan bağımsız

Fazla sütünüz nedeniyle çok emiyor ve kusuyor yani sutunuze maşallah benim göğüsler full dolunca sağıp baktım yaklaşık iki memeden 180 ml çıkıyor ama benim minnoş bir saat arayla ikisini de emiyor ve kusma yok acaba benimki mi obur çok kilolu bebek olsun istemiyorum çünkü bazen süt üzerine 30 ml de mama içiyor. Doktorumuz arada bir öğün atlayarak ver demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…