- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.141
En iyisini diyorsun canım bende o Kafadayim bol bol kucagimizda zaman geçiriyoruz gelmez geriye çünkü bu günler tadıni bari çıkartalım59 gunluguz suam artık gaz sancıısı duzene gırdı en azından gaz gelınce karnını ovuyorum bagırmuyo ıızn verıyo. Bagırsak floraları olusmaya baslıyomus artık. Rahatlıycaz ınsallah. Kolık olmadıkca bebek duzen oturuyor kolik bbebkse zor oluyor. Dılınden anlıyoruz artık. Oyun halısı nı cok seviyor en azından on dakika rahatız. Yapısık ıkız gıbıyız ama olsun. Gulmeye baslayınca dunyalar duruyor. Bol bol oynayın
Kucağa alıstordın, yok oyuna alıatırdın dıyene sevmek ıcın dogurdum diyorum susuyor.
Sevımlı zamanlar gelmeye basladı
Gercekten gelmez. Zaten buyudukce ılgı alanı da degsııcek. Bol bol sevıp opmelı. Bızden baska neyle uhrasacak bebişleerEn iyisini diyorsun canım bende o Kafadayim bol bol kucagimizda zaman geçiriyoruz gelmez geriye çünkü bu günler tadıni bari çıkartalım
Ya ne güzel bulmuşsun yöntem ama ben yapamıyorum 1. Numara uyumadan onda geliyor beni de salla diyeBen yolunu buldum. Ayagıma koyup hem konusup hem yiyorum. Sallamıylrum ama ayakta mızladımı zıplatıp hafıf ole konusyyorum. Hem benımle olmua oluyo hwm rahat hem yemek yemelık pozisyon
59 gunluguz suam artık gaz sancıısı duzene gırdı en azından gaz gelınce karnını ovuyorum bagırmuyo ıızn verıyo. Bagırsak floraları olusmaya baslıyomus artık. Rahatlıycaz ınsallah. Kolık olmadıkca bebek duzen oturuyor kolik bbebkse zor oluyor. Dılınden anlıyoruz artık. Oyun halısı nı cok seviyor en azından on dakika rahatız. Yapısık ıkız gıbıyız ama olsun. Gulmeye baslayınca dunyalar duruyor. Bol bol oynayın
Kucağa alıstordın, yok oyuna alıatırdın dıyene sevmek ıcın dogurdum diyorum susuyor.
Sevımlı zamanlar gelmeye basladı
ve 3 saattir aç daha da uyuyacak gibi 4 saat olunca uyandırayım mı dinlensin mi sizce?Bugün aşı yaptırdık. 3.de çok ağladı çıkınca ben de ağladım resmen. Ama 3. daha zor olduğu halde özensiz vurdu. Sevmiyorum sağlık ocağı çalışanlarının tavırlarını. 2. ay aşıları da Özelde yapılabilseydi keşke. Ateşi çıkmaz umarım şu an baygın gibi yatıyor miniğim
Ahh kuzum ya kıyamam. Kesin ben de ağlarım 5 ekimde bizimde. Calpol verseydin canım ağrısı hafiflerdi. Hem de ateşi çıkmadan önlem olurduBugün aşı yaptırdık. 3.de çok ağladı çıkınca ben de ağladım resmen. Ama 3. daha zor olduğu halde özensiz vurdu. Sevmiyorum sağlık ocağı çalışanlarının tavırlarını. 2. ay aşıları da Özelde yapılabilseydi keşke. Ateşi çıkmaz umarım şu an baygın gibi yatıyor miniğim
Neden uyuyor? Kendisi mi uyuyor uyuması gerek mi dediler. Bence kendisi uyuyorsa dokunma. Uykuda acıları hafifler. Kalkınca iyice acıkınca güzelce emer bence annesive 3 saattir aç daha da uyuyacak gibi 4 saat olunca uyandırayım mı dinlensin mi sizce?
İki yasina doğru Zaten kucağında tutup sevmelik zamanları bitiyor ondan sonra gel desende gelmiyor bilmişlerGercekten gelmez. Zaten buyudukce ılgı alanı da degsııcek. Bol bol sevıp opmelı. Bızden baska neyle uhrasacak bebişleer
Bizimde dundu ama gitmedik bakalım ne zaman gel derse öyle gitcez bizde bizim kız yıkar ortalıği yha cok ağlıyor evde bile agladimi almayinca nefessiz kalacak derecede catliycak gibi ağlıyor degilki aşıda. Zor da bakalım yha verem aşısını bekliyoruz aşılarını olmak içinBugün aşı yaptırdık. 3.de çok ağladı çıkınca ben de ağladım resmen. Ama 3. daha zor olduğu halde özensiz vurdu. Sevmiyorum sağlık ocağı çalışanlarının tavırlarını. 2. ay aşıları da Özelde yapılabilseydi keşke. Ateşi çıkmaz umarım şu an baygın gibi yatıyor miniğim
Krndi ağlayıp ağlayıp uyuyakaldı Kaldırmadım kıyamadımNeden uyuyor? Kendisi mi uyuyor uyuması gerek mi dediler. Bence kendisi uyuyorsa dokunma. Uykuda acıları hafifler. Kalkınca iyice acıkınca güzelce emer bence annesi
Bugün aşı yaptırdık. 3.de çok ağladı çıkınca ben de ağladım resmen. Ama 3. daha zor olduğu halde özensiz vurdu. Sevmiyorum sağlık ocağı çalışanlarının tavırlarını. 2. ay aşıları da Özelde yapılabilseydi keşke. Ateşi çıkmaz umarım şu an baygın gibi yatıyor miniğim
Cidden zormuş yaBizimde dundu ama gitmedik bakalım ne zaman gel derse öyle gitcez bizde bizim kız yıkar ortalıği yha cok ağlıyor evde bile agladimi almayinca nefessiz kalacak derecede catliycak gibi ağlıyor degilki aşıda. Zor da bakalım yha verem aşısını bekliyoruz aşılarını olmak için
İnşallah canımBurcumm benimde korkulu rüyam valla az kaldı, inşallah hemen toparlar ve ateş de yapmaz, şifa olsun kuzuma
Ateş çıkmadan vermeyin aşının etkisini azaltıyor dedilerAhh kuzum ya kıyamam. Kesin ben de ağlarım 5 ekimde bizimde. Calpol verseydin canım ağrısı hafiflerdi. Hem de ateşi çıkmadan önlem olurdu
Ahh canimm şifa olsun minnoşaBugün aşı yaptırdık. 3.de çok ağladı çıkınca ben de ağladım resmen. Ama 3. daha zor olduğu halde özensiz vurdu. Sevmiyorum sağlık ocağı çalışanlarının tavırlarını. 2. ay aşıları da Özelde yapılabilseydi keşke. Ateşi çıkmaz umarım şu an baygın gibi yatıyor miniğim
Malesef canim o hastane hiç bor yerle anlasmiyormusHangi firma firmadan firmaya değişiyor benim olduğum yerde 1 tanesinde geçerli değil o hastanenin anlaşmalı olduğu firmaya bak istersen
Bizimki biraz huysuzlandı ama şahsi karakteri de olabilir aşıdan bağımsızAhh canimm şifa olsun minnoşabiz iki gün önce yaptirdik. Gece 12 ye dogru atesi 38 leri gordu, calpol verdik biraz. Bidaha da atesi cikmadi, ayrica asi yaptirdigimiz gun cok daha sakin, cok daha mutluydu, daha cok uyudu. İnsallah sizin de gününüz öyle gececek
Fazla sütünüz nedeniyle çok emiyor ve kusuyorCanım ben mesela 10 lahmacunu 5 dk da yiyebilirim. Başka birisi 1 lahmacunu 5 dk da bitiremez buda onun gibi birşey. Ben kusmasından (fazlalık kusuyor bazen) ve çişinden anlıyorum doyduğunu ve kilo alımından. Tartıya çıkıp kendim bakıyorum kuyumcu hesabı olmuyor ama yeterli geliyor
Ahh ahh bizimkilerin karakteri öyle beybim yaBizimki biraz huysuzlandı ama şahsi karakteri de olabilir aşıdan bağımsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?