2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gayet güzel degil mi 180 ml, ki bebeğin emmesiyle sagarak cikan miktar farkli olur diyorlar. Bebek cekse cok daha fazlagelirdi.

Canim merak ettim neden ekstra mama veriyorsun? İctigi sütün bebeğe yetmedigini nasil anliyorsun? Ben sadece emziriyorum, hata mi yapiyorum ki. Çünkü ben yetiyor mu sütüm hic anlayamadim

Ben de aynı dertten muzdaribim. Tamam bizlerinde cis oluyor ama çok kaka yapmiyor doktor normal dedi kilo alımını da her seferinde bilemiyoruz gidip baktirmadan

Hanimlar bişey sorcam DOĞUM BAŞ ÇEVRESİ İLE 1 AY SONRA Kİ BAS CEVRESİ arasında kaç cm vardı bebeleriniz. Kaç cm büyümesi normal. Hatırlayanlar lütfen yazabilir mı yaa kafama çok takıldı. İlk 1 ayi merak ediyorum

Hanımlar benim için önemli ya cevaplayabilir misiniz

Kilo alımı az mı canım neden mama desteği veriyorsun sütün bayağı oluyormuş

Bizim doktor olctu ama soylemedi bir şey. Anormal bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum

Ya anneler biz bu bez işini nasil anlicaz yani üzerinde yazan kg göre aldim. Ama bel kısmından çiş kaçırıyor 4 seferdir. Yanlış mı bağladım diyorum anlamadim. Gece uykusunda oldu 3 kez daha uzun uyuduğu için mi dedim ama gündüz de oldu 1 kere onda az uyuyor. Anlamadim.

Dogdugunda bas cevresi 35 cm idi. 1 aylikken 37, 2 aylikken 39 cikti.

Daha dün aksam yegenimin asi defterine baktik, su an 6 yasinda. Dogdugunda 33 müş, 1 aylikken 38, 2 aylikken 40 çıkmış.

Canım valla 2 numara bez benim oğlusun bacaklarını çok sıkmaya başlamıştı bir de kaçırıyordu. Ben 3 numaraya geçtim ama bu da biraz büyük oluyor şimdi 4-9 kilo arası diyor ama bir tık daha büyük oluyor. Bu 3 numarayı baya bi kullanırız gibime geliyor 9 kilo olmaya çok var çünkü

Belki aldigin paket hatalidir canim. Ben prima kullaniyorum. Normalde hic sizdirmaz. Bir paket hep sizdirdi nedense. Primanin instagram hesabina yazdim, bez gönderdiler telafi icin. Eger bu sorunu ayni paketteki bezlerde yasiyorsan hatali uretimden kaynaklidir

Benim bebek doğumda 34 cm , 1.ayda 37 cm çıktı . Kaç cm arttığı değil persentil eğrisi önemli .

Küçük mü geliyor acaba hangi marka

Arkadaşlar rutin uygulayabilen var mı?
Şurda bahsettiği rutine benzer bir rutin uygulayamayan tek anne ben değilimdir di mi ben rutin istiyorum ya böyle ruhum bunalıyor. Dakik saati saatine değil ama hergün belirli saatlerde ne yapacağımızı bilelim istiyorum. Böyle deli dana gibiyim yoruldum.

Teşekkür ederim arkadaşım ama o nadir olan birşey hatta ben bazen oyalayamayınca meme de tutuyorum ondan fazla içmiş oluyor yoksa Bulutun her kusması fazlalık içmesinden değil. Keşke öyle olsaydı az içirip sorunu çözerdim ben hiç doluyken bakmadım ama şu var belki benim 150 çıkıyordur ama Bulut doyuyordur bilmiyoruz bu süt mevzusu çok farklı ya. Seninde min 180 ml dir çünkü bebek daha fazla çekiyor. Şeffaf olsaydı da görebilseydim diyorum bazen hdjdjdj

Bizim de 2 numara sıktı sleepy değiştireyim dedim 3 büyük geldi. Molfix vardi deneyelim dedik başta bir şey yoktu da işte son 1 gündür sızdı. Anlamadim.

Sleepy de yaşadım onu canim aslında bantları tutmuyor ama farklı farklı yerlerden aldık yine tutmadı. Küçüldü bir de. Hadi dedik molfox deneyelim. Onda da bir sorun yoktu ama 1 gündür böyle yaptı sızdırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…