- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.161
Gayet güzel degil mi 180 ml, ki bebeğin emmesiyle sagarak cikan miktar farkli olur diyorlar. Bebek cekse cok daha fazlagelirdi.Fazla sütünüz nedeniyle çok emiyor ve kusuyoryani sutunuze maşallah benim göğüsler full dolunca sağıp baktım yaklaşık iki memeden 180 ml çıkıyor ama benim minnoş bir saat arayla ikisini de emiyor ve kusma yok acaba benimki mi obur çok kilolu bebek olsun istemiyorum çünkü bazen süt üzerine 30 ml de mama içiyor. Doktorumuz arada bir öğün atlayarak ver demişti
Ben de aynı dertten muzdaribim. Tamam bizlerinde cis oluyor ama çok kaka yapmiyor doktor normal dedi kilo alımını da her seferinde bilemiyoruz gidip baktirmadanGayet güzel degil mi 180 ml, ki bebeğin emmesiyle sagarak cikan miktar farkli olur diyorlar. Bebek cekse cok daha fazlagelirdi.
Canim merak ettim neden ekstra mama veriyorsun? İctigi sütün bebeğe yetmedigini nasil anliyorsun? Ben sadece emziriyorum, hata mi yapiyorum ki. Çünkü ben yetiyor mu sütüm hic anlayamadim
Hanımlar benim için önemli ya cevaplayabilir misinizHanimlar bişey sorcam DOĞUM BAŞ ÇEVRESİ İLE 1 AY SONRA Kİ BAS CEVRESİ arasında kaç cm vardı bebeleriniz. Kaç cm büyümesi normal. Hatırlayanlar lütfen yazabilir mı yaa kafama çok takıldı. İlk 1 ayi merak ediyorum
Dikişlerim iyileşsin squat yapcam bebeğimi ağırlık olarak kullanıpAhh ahh bizimkilerin karakteri öyle beybim yabenimki de gündüzleri pek huysuz, uyumuyor da. Kol kası yapmaya basladim hepimizinki bir valla
Bizimki 1 cm büyüdüHanımlar benim için önemli ya cevaplayabilir misiniz
Kilo alımı az mı canım neden mama desteği veriyorsun sütün bayağı oluyormuşFazla sütünüz nedeniyle çok emiyor ve kusuyoryani sutunuze maşallah benim göğüsler full dolunca sağıp baktım yaklaşık iki memeden 180 ml çıkıyor ama benim minnoş bir saat arayla ikisini de emiyor ve kusma yok acaba benimki mi obur çok kilolu bebek olsun istemiyorum çünkü bazen süt üzerine 30 ml de mama içiyor. Doktorumuz arada bir öğün atlayarak ver demişti
Bizim doktor olctu ama soylemedi bir şey. Anormal bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorumHanimlar bişey sorcam DOĞUM BAŞ ÇEVRESİ İLE 1 AY SONRA Kİ BAS CEVRESİ arasında kaç cm vardı bebeleriniz. Kaç cm büyümesi normal. Hatırlayanlar lütfen yazabilir mı yaa kafama çok takıldı. İlk 1 ayi merak ediyorum
Eşim şey diyor doğumdan önce spora baslamaliymisizDikişlerim iyileşsin squat yapcam bebeğimi ağırlık olarak kullanıp
Dogdugunda bas cevresi 35 cm idi. 1 aylikken 37, 2 aylikken 39 cikti.Hanimlar bişey sorcam DOĞUM BAŞ ÇEVRESİ İLE 1 AY SONRA Kİ BAS CEVRESİ arasında kaç cm vardı bebeleriniz. Kaç cm büyümesi normal. Hatırlayanlar lütfen yazabilir mı yaa kafama çok takıldı. İlk 1 ayi merak ediyorum
Canım valla 2 numara bez benim oğlusun bacaklarını çok sıkmaya başlamıştı bir de kaçırıyordu. Ben 3 numaraya geçtim ama bu da biraz büyük oluyor şimdi 4-9 kilo arası diyor ama bir tık daha büyük oluyor. Bu 3 numarayı baya bi kullanırız gibime geliyor 9 kilo olmaya çok var çünküYa anneler biz bu bez işini nasil anlicazyani üzerinde yazan kg göre aldim. Ama bel kısmından çiş kaçırıyor 4 seferdir. Yanlış mı bağladım diyorum anlamadim. Gece uykusunda oldu 3 kez daha uzun uyuduğu için mi dedim ama gündüz de oldu 1 kere onda az uyuyor. Anlamadim.
Belki aldigin paket hatalidir canim. Ben prima kullaniyorum. Normalde hic sizdirmaz. Bir paket hep sizdirdi nedense. Primanin instagram hesabina yazdim, bez gönderdiler telafi icin. Eger bu sorunu ayni paketteki bezlerde yasiyorsan hatali uretimden kaynaklidirYa anneler biz bu bez işini nasil anlicazyani üzerinde yazan kg göre aldim. Ama bel kısmından çiş kaçırıyor 4 seferdir. Yanlış mı bağladım diyorum anlamadim. Gece uykusunda oldu 3 kez daha uzun uyuduğu için mi dedim ama gündüz de oldu 1 kere onda az uyuyor. Anlamadim.
Yaa benim doktor spor yapabilirsin dedi ama, noooo dedim kalsinDikişlerim iyileşsin squat yapcam bebeğimi ağırlık olarak kullanıp
Benim bebek doğumda 34 cm , 1.ayda 37 cm çıktı . Kaç cm arttığı değil persentil eğrisi önemli .Hanimlar bişey sorcam DOĞUM BAŞ ÇEVRESİ İLE 1 AY SONRA Kİ BAS CEVRESİ arasında kaç cm vardı bebeleriniz. Kaç cm büyümesi normal. Hatırlayanlar lütfen yazabilir mı yaa kafama çok takıldı. İlk 1 ayi merak ediyorum
Küçük mü geliyor acaba hangi markaYa anneler biz bu bez işini nasil anlicazyani üzerinde yazan kg göre aldim. Ama bel kısmından çiş kaçırıyor 4 seferdir. Yanlış mı bağladım diyorum anlamadim. Gece uykusunda oldu 3 kez daha uzun uyuduğu için mi dedim ama gündüz de oldu 1 kere onda az uyuyor. Anlamadim.
Fazla sütünüz nedeniyle çok emiyor ve kusuyoryani sutunuze maşallah benim göğüsler full dolunca sağıp baktım yaklaşık iki memeden 180 ml çıkıyor ama benim minnoş bir saat arayla ikisini de emiyor ve kusma yok acaba benimki mi obur çok kilolu bebek olsun istemiyorum çünkü bazen süt üzerine 30 ml de mama içiyor. Doktorumuz arada bir öğün atlayarak ver demişti
Bizim de 2 numara sıktı sleepy değiştireyim dedim 3 büyük geldi. Molfix vardi deneyelim dedik başta bir şey yoktu da işte son 1 gündür sızdı. Anlamadim.Canım valla 2 numara bez benim oğlusun bacaklarını çok sıkmaya başlamıştı bir de kaçırıyordu. Ben 3 numaraya geçtim ama bu da biraz büyük oluyor şimdi 4-9 kilo arası diyor ama bir tık daha büyük oluyor. Bu 3 numarayı baya bi kullanırız gibime geliyor 9 kilo olmaya çok var çünkü
Sleepy de yaşadım onu canim aslında bantları tutmuyor ama farklı farklı yerlerden aldık yine tutmadı. Küçüldü bir de. Hadi dedik molfox deneyelim. Onda da bir sorun yoktu ama 1 gündür böyle yaptı sızdırdı.Belki aldigin paket hatalidir canim. Ben prima kullaniyorum. Normalde hic sizdirmaz. Bir paket hep sizdirdi nedense. Primanin instagram hesabina yazdim, bez gönderdiler telafi icin. Eger bu sorunu ayni paketteki bezlerde yasiyorsan hatali uretimden kaynaklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?