- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.181
Molfix 2 numarası canim. 3-6 kg diyor. Bizim oğlan 4.5kg. Geçen hafta kontrolde.Küçük mü geliyor acaba hangi marka
Sleepy de yaşadım onu canim aslında bantları tutmuyor ama farklı farklı yerlerden aldık yine tutmadı. Küçüldü bir de. Hadi dedik molfox deneyelim. Onda da bir sorun yoktu ama 1 gündür böyle yaptı sızdırdı.
Gayet güzel degil mi 180 ml, ki bebeğin emmesiyle sagarak cikan miktar farkli olur diyorlar. Bebek cekse cok daha fazlagelirdi.
Canim merak ettim neden ekstra mama veriyorsun? İctigi sütün bebeğe yetmedigini nasil anliyorsun? Ben sadece emziriyorum, hata mi yapiyorum ki. Çünkü ben yetiyor mu sütüm hic anlayamadim
Ben de aynı dertten muzdaribim. Tamam bizlerinde cis oluyor ama çok kaka yapmiyor doktor normal dedi kilo alımını da her seferinde bilemiyoruz gidip baktirmadan
Ayy yerim defnoşYa ne güzel bulmuşsun yöntem ama ben yapamıyorum 1. Numara uyumadan onda geliyor beni de salla diye
Evet hergün 5 buçuk kiloyu taşıyarak gezmekten eriycem gerçi kaslanadabilirimbu huy geçecek mi ya nolur dönemsel diyin
Ameliyattan çıkar çıkmaz kullandım ben..
E ne kullancaz valla primaya para dayanmazBenzer durumu yaşamışız. Bende sleepy i bıraktım bunalttı beni artık üst çitilemekten ellerim yara oldu. Son dönemde çok sızdırdı kakasını. Molfixte de çiş sızdırdı yüz üstüydü ama ondandır diye düşündüm. Of yavrularımız erkenden bıraksa şu bezi ya nefret ediyorum cidden.
E ne kullancaz valla primaya para dayanmaz
Bende Molfix Prima karışık kullanıyorum 2 no sorun olmadı 3 no ya geç istersenMolfix 2 numarası canim. 3-6 kg diyor. Bizim oğlan 4.5kg. Geçen hafta kontrolde.
Haklı vallahaAyy yerim defnoş
Haksız mı çocuğum bende olsam gelirim hdhshs
Anne ve bebek ayrı ayrı 10 muane yatak tahliller içinde 12300 doga sigorta sigortam net başvurup seni arıyorlar Anadolu Allianz doga size bilgi veriyorMalesef canim o hastane hiç bor yerle anlasmiyormus
Prima çok uçmuş, ben öneriler çok diye sleepy bio natural almıştım. Sleepy 2 numara prima 1 numaradan küçük bence. Emiciliği de düşük . Birkaç kere çiş kaçırma oldu. Artık Sık değiştiriyorum ben sleepy yi . Gece prima kullanıyorum . Prima premiım tanesi 6-7 olmuşE ne kullancaz valla primaya para dayanmaz
Doktor bişey dedi mı peki çok büyümüş falan gibi kafası ayda 3 cm büyümesi normal mi kiBenim bebek doğumda 34 cm , 1.ayda 37 cm çıktı . Kaç cm arttığı değil persentil eğrisi önemli .
Molfix inde çeşitleri var demek ki.ben sleepy den geçtim molfix aldığımız gün oda bile parfum parfum koktu. Cok kullanmak istemedim ama 2 paket almış bizimki kullandım. Onda gösterge siyah renk oluyor bizimkinde çiş oluncaBacım para dayanmaz birde çok katkılı ondan da istemiyorum ben pek. İçim rahat etmiyor. Ben kokulu parfümlü ped kullanınca kaşınıyorum mesela. Babası desen atopik zaten direkt. Terden bile kızarır öyle bir insan. O yüzden cesarette edemedim hiç. Ben molfix i beğendim sanırım üstelik premiumda değil. Ama çiş göstergesi yok herhalde onu anlamadım hdjdjd
Sleepy 3 no taktım bi o da büyük gibi. Bezler de çok farklı valla.Bende Molfix Prima karışık kullanıyorum 2 no sorun olmadı 3 no ya geç istersen
Prima 3 no almış eşim o da baya büyükmüş
Aynen oyle nasil alacaksın sürekli kullanılıyor. İnsanlar artık eski usul bez bizlere geçip yıkamaya baslicakPrima çok uçmuş, ben öneriler çok diye sleepy bio natural almıştım. Sleepy 2 numara prima 1 numaradan küçük bence. Emiciliği de düşük . Birkaç kere çiş kaçırma oldu. Artık Sık değiştiriyorum ben sleepy yi . Gece prima kullanıyorum . Prima premiım tanesi 6-7 olmuş
Molfix çiş göstergesi var cnm sarı çizgi ıslanınca açık mavi oluyorBacım para dayanmaz birde çok katkılı ondan da istemiyorum ben pek. İçim rahat etmiyor. Ben kokulu parfümlü ped kullanınca kaşınıyorum mesela. Babası desen atopik zaten direkt. Terden bile kızarır öyle bir insan. O yüzden cesarette edemedim hiç. Ben molfix i beğendim sanırım üstelik premiumda değil. Ama çiş göstergesi yok herhalde onu anlamadım hdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?