2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Benzer durumu yaşamışız. Bende sleepy i bıraktım bunalttı beni artık üst çitilemekten ellerim yara oldu. Son dönemde çok sızdırdı kakasını. Molfixte de çiş sızdırdı yüz üstüydü ama ondandır diye düşündüm. Of yavrularımız erkenden bıraksa şu bezi ya nefret ediyorum cidden.

Kilo alımı nasıl canım? Çişli bezi nasıl? Bu ikisiyle anlaşılıyor. Birde günlük durumundan anlarsın bebeğin doymadığını.

Bence hata yapmıyorsun bebek doymayınca yaygarayı koparıyor aç kalma ihtimali yok. Yenidoğan zamanı o risk.

Ben de aynı dertten muzdaribim. Tamam bizlerinde cis oluyor ama çok kaka yapmiyor doktor normal dedi kilo alımını da her seferinde bilemiyoruz gidip baktirmadan

Bulut yenidoğan zamanında 6-7 kere yapardı kakasını artık 1-2 kere. Kaka belirleyici değil çünkü hepsi emilebilir çiş önemli birde kilo alımı. Evde tartıyla kendinde bakabilirsin canım. Kuyumcu hesabı olmuyor evet ama en azından artış var mı gösteriyor. Bence sütünüz yetiyor yetmese hem doktor uyarır hem de siz anlarsınız huzursuz olur yenidoğan değil ki bebecikler artık açıkıp uyusun uyanamasın

Evet hergün 5 buçuk kiloyu taşıyarak gezmekten eriycem gerçi kaslanadabilirim bu huy geçecek mi ya nolur dönemsel diyin

Burcumsu seni o kadar iyi anlıyorum ki sana yemin ederim omuzlarım yerinden çıktı gibi hissediyorum. Belim desen zaten sorunluydu hamileykende mahvetmişti beni. İndir bindir derken 2 gündür pertim. Spor yapmaya karar verdim bacım bu çocuğun kucaktan inmeye niyeti yok bari ben güçleneyim

Kucağa öyle bir alıştı ki. Gece uyucak mesela babası alayım da kucağımda uyusun diye diye alıştırdı gündüz de ben kopamıyorum be var koynumda uyusun diye diye şimdi kucaktan inmiyor hdjdjdj ama çok memnunum. Hatta eskiden kucak istemiyorum çok alışmasın derdim ne salakmışım dün gece babasına kızdım ama biraz normal uyuyacak çocuğu almış kucağına uyutayım diyor dedim iyi 30 kg olacağı günlerde gelecek.

E ne kullancaz valla primaya para dayanmaz

Bacım para dayanmaz birde çok katkılı ondan da istemiyorum ben pek. İçim rahat etmiyor. Ben kokulu parfümlü ped kullanınca kaşınıyorum mesela. Babası desen atopik zaten direkt. Terden bile kızarır öyle bir insan. O yüzden cesarette edemedim hiç. Ben molfix i beğendim sanırım üstelik premiumda değil. Ama çiş göstergesi yok herhalde onu anlamadım hdjdjd

Prima çok uçmuş, ben öneriler çok diye sleepy bio natural almıştım. Sleepy 2 numara prima 1 numaradan küçük bence. Emiciliği de düşük . Birkaç kere çiş kaçırma oldu. Artık Sık değiştiriyorum ben sleepy yi . Gece prima kullanıyorum . Prima premiım tanesi 6-7 olmuş

Molfix inde çeşitleri var demek ki.ben sleepy den geçtim molfix aldığımız gün oda bile parfum parfum koktu. Cok kullanmak istemedim ama 2 paket almış bizimki kullandım. Onda gösterge siyah renk oluyor bizimkinde çiş olunca

Aynen oyle nasil alacaksın sürekli kullanılıyor. İnsanlar artık eski usul bez bizlere geçip yıkamaya baslicak

Kızlar bende önce sleepy kullandım sızdırma yaptı pisik yaptı, sonra molfixe gectim ondanda memnun kalmadım, uzun süredir e bebeğin bezini kullanıyorum baby me adı. Sızdırma yapmıyor çok dolmasını sürece, gösterge paneli de var ben çok memnun kaldım fiyati da makul , tavsiye ederim size de

Kızlar baya kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var bu sabah bebegimin bağırarak ağlama sesiyle uyandım reflü yatağında yan yatıyordu amma sırt üstü pozisyona gelmis burnundan beyaz katimsi bir sıvı gelmişti burnundan kusmus anladım bağırıyordu burnunu açmayı denedim serum fizyolojikle falan neyse 30 saniyeliğine yatağa bıraktım kenarında değildi ortasına doğruydu pat diye bir ses geldi sonra bağırdı bir gittim yere düşmüş biraz yüzüstü gibiydi hemen aldım kucağıma 10 saniye sonra sustu ben çok endiselendim çok ağladım babasını aradım işten gelmek üzereydi o da geldi doktora gittik doktor 24 saat gözlem altında tutun ama isterseniz tomografi de çekebiliriz yok radyasyon almasın derseniz bir sıkıntı olursa çekelim dedi ben şimdi çekilsin içimiz rahat etsin dedim tomografi sonucundarappor çıkmadan acildeki doktor baktı radyoloji uzmanını aradı sonra bize açıklama yaptı düşmeye bağlı bir şey olmadığını fakat beyin zarında genişleme olduğunu ama iyi huylu oldugunu kanitsal bir şey olduğunu belki tomografi cekinmese ömür boyu fark edilmeyeceği söyledi eve geldim araştırdım beyinde baloncuk demekmiş e nabiza rapor düşünce baktim gerçekten baloncuk gözüküyor fotoğrafi da ekleyeceğim (bu arada sabahki burnundan kusması kabızlıktan ve mide dolulugundan) ne yapacağımı bilmiyorum yarın özele goturcem beyin cerrahına inşallah diğer doktorun dediği gibidir çok korkuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-29-19-31-34-463_com.mi.globalbrowser.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 63
Molfix çiş göstergesi var cnm sarı çizgi ıslanınca açık mavi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…