- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.201
Molfix primadan çok daha iyi bence cnm normalde kullanmam eşim bez bulamayınca almış Molfix süper birşey çok nadir kaçırdı belden o da pusette olduğu içinPrima çok uçmuş, ben öneriler çok diye sleepy bio natural almıştım. Sleepy 2 numara prima 1 numaradan küçük bence. Emiciliği de düşük . Birkaç kere çiş kaçırma oldu. Artık Sık değiştiriyorum ben sleepy yi . Gece prima kullanıyorum . Prima premiım tanesi 6-7 olmuş
Geçmiş olsun cnm umarım geçici birşeydirKızlar baya kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var bu sabah bebegimin bağırarak ağlama sesiyle uyandım reflü yatağında yan yatıyordu amma sırt üstü pozisyona gelmis burnundan beyaz katimsi bir sıvı gelmişti burnundan kusmus anladım bağırıyordu burnunu açmayı denedim serum fizyolojikle falan neyse 30 saniyeliğine yatağa bıraktım kenarında değildi ortasına doğruydu pat diye bir ses geldi sonra bağırdı bir gittim yere düşmüş biraz yüzüstü gibiydi hemen aldım kucağıma 10 saniye sonra sustu ben çok endiselendim çok ağladım babasını aradım işten gelmek üzereydi o da geldi doktora gittik doktor 24 saat gözlem altında tutun ama isterseniz tomografi de çekebiliriz yok radyasyon almasın derseniz bir sıkıntı olursa çekelim dedi ben şimdi çekilsin içimiz rahat etsin dedim tomografi sonucundarappor çıkmadan acildeki doktor baktı radyoloji uzmanını aradı sonra bize açıklama yaptı düşmeye bağlı bir şey olmadığını fakat beyin zarında genişleme olduğunu ama iyi huylu oldugunu kanitsal bir şey olduğunu belki tomografi cekinmese ömür boyu fark edilmeyeceği söyledi eve geldim araştırdım beyinde baloncuk demekmiş e nabiza rapor düşünce baktim gerçekten baloncuk gözüküyor fotoğrafi da ekleyeceğim (bu arada sabahki burnundan kusması kabızlıktan ve mide dolulugundan) ne yapacağımı bilmiyorum yarın özele goturcem beyin cerrahına inşallah diğer doktorun dediği gibidir çok korkuyorum
Ya inan ben o sıcakta hiç sıcak hissetmedim.. göbekte korse bacaklarda varis çorabı.. 20 gün kullandım.. korse takarken göbeğim daha düzgündü şimdi daha belirgin (ama kilo aynı.. ) sıcaklardan hiç etkilenmedim . Oğlum etkilenmesin diye pencere vs de açmadık.. korse yeniden takmalı aslında..Sana helal olsuno sıcaklarda sen onu nasıl kullandım anacım sana helal
Ben hiç kullanamadım afedersiniz g.t göbek ayrı oynuyor şimdi taksam faydası olur mu acaba
Molfix bende çok memnunum.. 1 no kullanıyorum hala ( biraz fazla almışım son 40 adet falan kaldı) gece 2 no .1 noları sabah kullanıyorum sık değiştiriyorum. 2 noyu gece 12 civarı kullanıp sabah8 civarı temizliyorum altını hiç sızmadı daha.. 1 nida küçük gelene kadar hiç sızma yapmamıştı.Molfix primadan çok daha iyi bence cnm normalde kullanmam eşim bez bulamayınca almış Molfix süper birşey çok nadir kaçırdı belden o da pusette olduğu için
Molfix de çeşitli demek ki bizdeki de siyah oluyor hatta sasirdim bu ne be dedimMolfix çiş göstergesi var cnm sarı çizgi ıslanınca açık mavi oluyor
Kaç kilo cnm bebişMolfix bende çok memnunum.. 1 no kullanıyorum hala ( biraz fazla almışım son 40 adet falan kaldı) gece 2 no .1 noları sabah kullanıyorum sık değiştiriyorum. 2 noyu gece 12 civarı kullanıp sabah8 civarı temizliyorum altını hiç sızmadı daha.. 1 nida küçük gelene kadar hiç sızma yapmamıştı.
Cok gecmis olsun.Kızlar baya kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var bu sabah bebegimin bağırarak ağlama sesiyle uyandım reflü yatağında yan yatıyordu amma sırt üstü pozisyona gelmis burnundan beyaz katimsi bir sıvı gelmişti burnundan kusmus anladım bağırıyordu burnunu açmayı denedim serum fizyolojikle falan neyse 30 saniyeliğine yatağa bıraktım kenarında değildi ortasına doğruydu pat diye bir ses geldi sonra bağırdı bir gittim yere düşmüş biraz yüzüstü gibiydi hemen aldım kucağıma 10 saniye sonra sustu ben çok endiselendim çok ağladım babasını aradım işten gelmek üzereydi o da geldi doktora gittik doktor 24 saat gözlem altında tutun ama isterseniz tomografi de çekebiliriz yok radyasyon almasın derseniz bir sıkıntı olursa çekelim dedi ben şimdi çekilsin içimiz rahat etsin dedim tomografi sonucundarappor çıkmadan acildeki doktor baktı radyoloji uzmanını aradı sonra bize açıklama yaptı düşmeye bağlı bir şey olmadığını fakat beyin zarında genişleme olduğunu ama iyi huylu oldugunu kanitsal bir şey olduğunu belki tomografi cekinmese ömür boyu fark edilmeyeceği söyledi eve geldim araştırdım beyinde baloncuk demekmiş e nabiza rapor düşünce baktim gerçekten baloncuk gözüküyor fotoğrafi da ekleyeceğim (bu arada sabahki burnundan kusması kabızlıktan ve mide dolulugundan) ne yapacağımı bilmiyorum yarın özele goturcem beyin cerrahına inşallah diğer doktorun dediği gibidir çok korkuyorum
Acaba bozuk mu ki o cnm bence Molfix in Instagram hesabına yaz dönüş yaparlar yenisini gönderirler diye düşünüyorumMolfix de çeşitli demek ki bizdeki de siyah oluyor hatta sasirdim bu ne be dedim
2 paket aldık 2 si de o şekilde. Hiç aklıma gelmediAcaba bozuk mu ki o cnm bence Molfix in Instagram hesabına yaz dönüş yaparlar yenisini gönderirler diye düşünüyorum
Bilemedim cnm acaba yeni seri vs mi ki2 paket aldık 2 si de o şekilde. Hiç aklıma gelmedi
Hametan sür bol bol havalandir cnm sleepy benim de kızımda çok pişik yapmıştıBizim popomuz bezi değiştirdikten sonra daha da kızarıklık oldu ya
Pudra cildi tıkıyor diyorlar ya o yüzden almadım bile ben ama. Evet canim doktor 3 krem verdi bunları karıştırıp sur diye biraz geçer gibi olmuştu bezden sonra daha da kızardı birden.Hametan sür bol bol havalandir cnm sleepy benim de kızımda çok pişik yapmıştı
Birde arada pudra kullan tozutmadan hafif hafif
Hic bilmiyorum . Yazdım hesaplarına bakalim ne diceklerBilemedim cnm acaba yeni seri vs mi ki
Bende fazla kullanmam ama bu şekilde ağır pişiklerde kullanıyorum özellikle geceleri uzun süre degitirmiceksem pişik olduğunda çok az sürüyorumPudra cildi tıkıyor diyorlar ya o yüzden almadım bile ben ama. Evet canim doktor 3 krem verdi bunları karıştırıp sur diye biraz geçer gibi olmuştu bezden sonra daha da kızardı birden.
Havalandırma iyi geliyor da erkek olunca nasıl kapattığımi bilmiyorum altini
Ama ağlıyor kuzum ya altını kapatırken. Aglamalarin yarısı gaz yarısı bu kızarıklık.
Etkili oluyor mu canım alayim yarin olmadı ben deBende fazla kullanmam ama bu şekilde ağır pişiklerde kullanıyorum özellikle geceleri uzun süre degitirmiceksem pişik olduğunda çok az sürüyorum
Bizde işe yaradı cnmEtkili oluyor mu canım alayim yarin olmadı ben de
5550 gr . 1 no çok küçük oluyor ama biraz daha var gündüz sızdırma olmadan değiştiriyorum.Kaç kilo cnm bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?