2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Molfix primadan çok daha iyi bence cnm normalde kullanmam eşim bez bulamayınca almış Molfix süper birşey çok nadir kaçırdı belden o da pusette olduğu için

Geçmiş olsun cnm umarım geçici birşeydir

Sana helal olsun o sıcaklarda sen onu nasıl kullandım anacım sana helal

Ben hiç kullanamadım afedersiniz g.t göbek ayrı oynuyor şimdi taksam faydası olur mu acaba
Ya inan ben o sıcakta hiç sıcak hissetmedim.. göbekte korse bacaklarda varis çorabı.. 20 gün kullandım.. korse takarken göbeğim daha düzgündü şimdi daha belirgin (ama kilo aynı.. ) sıcaklardan hiç etkilenmedim . Oğlum etkilenmesin diye pencere vs de açmadık.. korse yeniden takmalı aslında..

Molfix primadan çok daha iyi bence cnm normalde kullanmam eşim bez bulamayınca almış Molfix süper birşey çok nadir kaçırdı belden o da pusette olduğu için
Molfix bende çok memnunum.. 1 no kullanıyorum hala ( biraz fazla almışım son 40 adet falan kaldı) gece 2 no .1 noları sabah kullanıyorum sık değiştiriyorum. 2 noyu gece 12 civarı kullanıp sabah8 civarı temizliyorum altını hiç sızmadı daha.. 1 nida küçük gelene kadar hiç sızma yapmamıştı.

Kaç kilo cnm bebiş

Cok gecmis olsun. insallah geçici bir sorundur. Allah çözümsüz dert vermesin.

Hametan sür bol bol havalandir cnm sleepy benim de kızımda çok pişik yapmıştı
Birde arada pudra kullan tozutmadan hafif hafif
Pudra cildi tıkıyor diyorlar ya o yüzden almadım bile ben ama. Evet canim doktor 3 krem verdi bunları karıştırıp sur diye biraz geçer gibi olmuştu bezden sonra daha da kızardı birden.
Havalandırma iyi geliyor da erkek olunca nasıl kapattığımi bilmiyorum altini
Ama ağlıyor kuzum ya altını kapatırken. Aglamalarin yarısı gaz yarısı bu kızarıklık.

Bende fazla kullanmam ama bu şekilde ağır pişiklerde kullanıyorum özellikle geceleri uzun süre degitirmiceksem pişik olduğunda çok az sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…