- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.221
Bence yarim saatte bir falan çiş yapiyordur çünkü bezi baglar baglamaz saridan maviye donuyor cogu zaman. Bu ay 1,5 kilo almis, o da iyi. Ama burdaki yorumlari takip ediyorum genelde mama verdigini yaziyor cok annemiz ondan kafam karistiKilo alımı nasıl canım? Çişli bezi nasıl? Bu ikisiyle anlaşılıyor. Birde günlük durumundan anlarsın bebeğin doymadığını.
Bence hata yapmıyorsun bebek doymayınca yaygarayı koparıyor aç kalma ihtimali yok. Yenidoğan zamanı o risk.
Bizimkinin makatinin oldugu yer böyle kirmiziydi bir ara. Bepanthol baby sürdüm birkac gün, düzeldi. Bi dene istersen canım. Neyin iyi gelecegi belli olmuyor bazen denemek gerekiyorBizim popomuz bezi değiştirdikten sonra daha da kızarıklık oldu ya
Maşallah sütünüze peki bunun için extra bişey yapıyormusunuz benim sütüm ikisi 120 çıkıyor en fazlaFazla sütünüz nedeniyle çok emiyor ve kusuyoryani sutunuze maşallah benim göğüsler full dolunca sağıp baktım yaklaşık iki memeden 180 ml çıkıyor ama benim minnoş bir saat arayla ikisini de emiyor ve kusma yok acaba benimki mi obur çok kilolu bebek olsun istemiyorum çünkü bazen süt üzerine 30 ml de mama içiyor. Doktorumuz arada bir öğün atlayarak ver demişti
Ahhh festi bende en azından hergün şu saatte uyusun demek istiyorum ama asla uyamıyoruz o saatlereArkadaşlar rutin uygulayabilen var mı?
Şurda bahsettiği rutine benzer bir rutin uygulayamayan tek anne ben değilimdir di miben rutin istiyorum ya böyle ruhum bunalıyor. Dakik saati saatine değil ama hergün belirli saatlerde ne yapacağımızı bilelim istiyorum. Böyle deli dana gibiyim yoruldum.
2 Aylık Bebeğin Günlük Rutini | İlk Adımlarım
Bebeğinizin 2. ayında beslenme rutini, uyku düzeni ve oyun programı nasıl olmalıdır? 2 aylık bebek günlük rutin tablosuilkadimlarim.com
Ahhh festi bende en azından hergün şu saatte uyusun demek istiyorum ama asla uyamıyoruz o saatlere
Senin paylastigin o rutini ekran görüntüsü aldim ve eşime bunu uygulucam artik dedim bu aksam, ve sabah 8 de uyanip bütün gün bir gram uyumayan çocuğumu saat 2 de anca uyutabildikYa gerçekten dakikası dakikasına bir rutin değil de en azından sıralama belli olsun istiyorum bizde olaylar Bulutun ağlamaması üzerine kurulu. Mesela ağlıyor ilk konuşuyorum hshshshhshs oyalamaya çalışıyorum baktım olmuyor memeyi dayıyorum teşekkürler
Bazen bebişlerde rahat durmadığı için alt değiştirirken tam bağlanmıyor olabilir canım. 3 büyük oluyor ama 2 de artık sıkıyor mecbur 3 ten devam ediyorum benBizim de 2 numara sıktı sleepy değiştireyim dedim 3 büyük geldi. Molfix vardi deneyelim dedik başta bir şey yoktu da işte son 1 gündür sızdı. Anlamadim.
Kendimi gördüm şu mesajdaYa gerçekten dakikası dakikasına bir rutin değil de en azından sıralama belli olsun istiyorum bizde olaylar Bulutun ağlamaması üzerine kurulu. Mesela ağlıyor ilk konuşuyorum hshshshhshs oyalamaya çalışıyorum baktım olmuyor memeyi dayıyorum teşekkürler
İşte normal değil arkadaşım bizim durumlar. Süt bebesi bunlar ben 30 yaşında kadınım bıraksınlar uyurum benim uykum geliyor bu bebelerin gelmeme ihtimali yok. Ya bunlar sinyal vermiyor ya da biz sinyali okuyamıyoruz. Haliyle de gündüz uyutamıyoruz sonra da gece uykuya geçemiyorlar. Bebekler hani rutin severdi? Ben denicem az bi direncini kıracak sabrım gelsin başlıcam hdjdj şuan meme dayamaktan aşırı keyif alıyorum en azından susuyorSenin paylastigin o rutini ekran görüntüsü aldim ve eşime bunu uygulucam artik dedim bu aksam, ve sabah 8 de uyanip bütün gün bir gram uyumayan çocuğumu saat 2 de anca uyutabildik
Kendimi gördüm şu mesajda
Sinyal veriyor tabi, uykusu var biliyorum. Ve ben salliyorum da, günümüzün yariya yakini sallanarak gectiİşte normal değil arkadaşım bizim durumlar. Süt bebesi bunlar ben 30 yaşında kadınım bıraksınlar uyurum benim uykum geliyor bu bebelerin gelmeme ihtimali yok. Ya bunlar sinyal vermiyor ya da biz sinyali okuyamıyoruz. Haliyle de gündüz uyutamıyoruz sonra da gece uykuya geçemiyorlar. Bebekler hani rutin severdi? Ben denicem az bi direncini kıracak sabrım gelsin başlıcam hdjdj şuan meme dayamaktan aşırı keyif alıyorum en azından susuyor
Sinyal veriyor tabi, uykusu var biliyorum. Ve ben salliyorum da, günümüzün yariya yakini sallanarak gectiilla bir yerde dogru zamani tutturup uyumasi gerekmez miydi
memede biraksam uyurdu ama insan uyuyunca bari yapisik ikiz modundan cikmak istiyor
Evet canım günde 1 kere falan yapsa kakasını hah tamam diyorum. Tartyla ben de öyle yapıyorum evde emzirme öncesi sonrası tartıyorum cocuguBulut yenidoğan zamanında 6-7 kere yapardı kakasını artık 1-2 kere. Kaka belirleyici değil çünkü hepsi emilebilir çiş önemli birde kilo alımı. Evde tartıyla kendinde bakabilirsin canım. Kuyumcu hesabı olmuyor evet ama en azından artış var mı gösteriyor. Bence sütünüz yetiyor yetmese hem doktor uyarır hem de siz anlarsınız huzursuz olur yenidoğan değil ki bebecikler artık açıkıp uyusun uyanamasın
Evet canım günde 1 kere falan yapsa kakasını hah tamam diyorum. Tartyla ben de öyle yapıyorum evde emzirme öncesi sonrası tartıyorum cocuguhaklısın aslında bakalım 5 ekimde gideceğiz aşı için nasıl çıkacak kilosu. 9 ekimde de kalça ultrason ve kuayenisi var inşallah güzel çıkar da şu beslenme olayında bari biraz rahatlarız
Benim oğlanın makatı hep kıpkırmızıydı ya bir türlü geçiremedim. Tam etrafı geçti derken 2 gündür yine nüksetti. Şimdiden böyleyse katı gıda döneminde ne olacak yavrularBizimkinin makatinin oldugu yer böyle kirmiziydi bir ara. Bepanthol baby sürdüm birkac gün, düzeldi. Bi dene istersen canım. Neyin iyi gelecegi belli olmuyor bazen denemek gerekiyor
Aslinda besikte sallanarak hep uyuyor, bugun ekstra bir durum oldu. Ya da huyu degisiyordur artik oyle uyumak istemiyor olabilir hic bilmiyorum.Bence sallanarak uyumak istemiyor. O kadar sallanmaya rağmen uyumadıysa sallamak onu uyarıyor demektir gibime geldi. Sling kullanıyor musun sen? Bazı bebekler onda uyuyormuş. farklı bir yöntem deneyerek gözlemlesen belki de çözülecek. Ben mesela ya sinyali almıyorum ya da bizim oğlan sinyal vermiyor çözemedim. Sanırsın asla uykusu yok. Öyle bir full power bana bakıyor tüm gün kucakta geziyor ordan buraya.
Memede uyumasını hiç sevmiyorum yalan yok. Herkes pişman olursun diyor ama ne bileyim dediğin gibi meme aşırı bir destek onu bıraktırmakta zor ayol.
Bazen uyuyor yavru ceylanım onda da gaz yüzünden kusma yüzünden 15-20 dk da uyanıyor. 45 dk altı uyursa uykuya döndürün diyorlar kimseye yöntem söylemiyor ona da ayrı sinir oluyorum. Zor uykuya soktuğum çocuğu nasıl döndüreyim?
Kesinlikle.Bu mesajda kendini görmeyen bizden değildiro memeler sadece besleyici değil aynı zamanda susturucu niyetiyle verilmiş bence analara
Amin canım amin. Hepimizin bebisine insaallah. Bugün benim oğlan 20 dk boyunca çok şiddetli ağladı sebepsiz yere sanki canı acıyor gibi gözlerinden yaş geldi resmen sesi kısıldı ben de onunla beraber ağladım. Sonra gittim lavaboya soğuk suyla ikimizinde yüzünü yıkadım ne olduğu hiç anlamadım. 34 yaşındayım hayatımda hiç bu kadar acı çektiğim olmamıştı ki kolay bir hayatım da yok ama evlat başka bir şey. Sırf bu yüzden 2. Yi düşünemiyorum. Daha bu acılar ne ki ilerde neler yaşayacak onun acısıyla acı çekiyorsun çok değişikİnşallah canım. Allahım sağlık sıhhat versin huzur versin mutluluk versin. İnsanın evladıyla ilgili en ufak birşey nasıl canını sıkıyor kalbini sıkıştırıyor zor gerçekten. Allahım tüm şifa bekleyen bebelere şifa versin
Aslinda besikte sallanarak hep uyuyor, bugun ekstra bir durum oldu. Ya da huyu degisiyordur artik oyle uyumak istemiyor olabilir hic bilmiyorum.
Sling yok ama evin icinde yürüyerek uyuttugum da cok oluyordu. Bizimki onu da cok seviyor. Ama bu aralar fazlaca bakinir oldu, sürekli gözleriyle etrafi inceleme pesinde. O yüzden artik o şekilde uykuya dalmasi cok zorlastigözleri görmeye basliyor artik minnoslarimizin yaa
En büyük sorunumuz memede ya da kucakta uyuyup yatirdigim an uyanmasi
Bulut kuzusunun gazlari azalmadi mi hala canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?