2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bence yarim saatte bir falan çiş yapiyordur çünkü bezi baglar baglamaz saridan maviye donuyor cogu zaman. Bu ay 1,5 kilo almis, o da iyi. Ama burdaki yorumlari takip ediyorum genelde mama verdigini yaziyor cok annemiz ondan kafam karisti acaba doygunluk hissi oluyor mudur evladimda onu bilemedim

Maşallah sütünüze peki bunun için extra bişey yapıyormusunuz benim sütüm ikisi 120 çıkıyor en fazla

Ahhh festi bende en azından hergün şu saatte uyusun demek istiyorum ama asla uyamıyoruz o saatlere

Ahhh festi bende en azından hergün şu saatte uyusun demek istiyorum ama asla uyamıyoruz o saatlere

Ya gerçekten dakikası dakikasına bir rutin değil de en azından sıralama belli olsun istiyorum bizde olaylar Bulutun ağlamaması üzerine kurulu. Mesela ağlıyor ilk konuşuyorum hshshshhshs oyalamaya çalışıyorum baktım olmuyor memeyi dayıyorum teşekkürler

Senin paylastigin o rutini ekran görüntüsü aldim ve eşime bunu uygulucam artik dedim bu aksam, ve sabah 8 de uyanip bütün gün bir gram uyumayan çocuğumu saat 2 de anca uyutabildik

Bizim de 2 numara sıktı sleepy değiştireyim dedim 3 büyük geldi. Molfix vardi deneyelim dedik başta bir şey yoktu da işte son 1 gündür sızdı. Anlamadim.
Bazen bebişlerde rahat durmadığı için alt değiştirirken tam bağlanmıyor olabilir canım. 3 büyük oluyor ama 2 de artık sıkıyor mecbur 3 ten devam ediyorum ben

Kendimi gördüm şu mesajda

Senin paylastigin o rutini ekran görüntüsü aldim ve eşime bunu uygulucam artik dedim bu aksam, ve sabah 8 de uyanip bütün gün bir gram uyumayan çocuğumu saat 2 de anca uyutabildik
İşte normal değil arkadaşım bizim durumlar. Süt bebesi bunlar ben 30 yaşında kadınım bıraksınlar uyurum benim uykum geliyor bu bebelerin gelmeme ihtimali yok. Ya bunlar sinyal vermiyor ya da biz sinyali okuyamıyoruz. Haliyle de gündüz uyutamıyoruz sonra da gece uykuya geçemiyorlar. Bebekler hani rutin severdi? Ben denicem az bi direncini kıracak sabrım gelsin başlıcam hdjdj şuan meme dayamaktan aşırı keyif alıyorum en azından susuyor

Sinyal veriyor tabi, uykusu var biliyorum. Ve ben salliyorum da, günümüzün yariya yakini sallanarak gecti illa bir yerde dogru zamani tutturup uyumasi gerekmez miydi
memede biraksam uyurdu ama insan uyuyunca bari yapisik ikiz modundan cikmak istiyor

Bence sallanarak uyumak istemiyor. O kadar sallanmaya rağmen uyumadıysa sallamak onu uyarıyor demektir gibime geldi. Sling kullanıyor musun sen? Bazı bebekler onda uyuyormuş. farklı bir yöntem deneyerek gözlemlesen belki de çözülecek. Ben mesela ya sinyali almıyorum ya da bizim oğlan sinyal vermiyor çözemedim. Sanırsın asla uykusu yok. Öyle bir full power bana bakıyor tüm gün kucakta geziyor ordan buraya.

Memede uyumasını hiç sevmiyorum yalan yok. Herkes pişman olursun diyor ama ne bileyim dediğin gibi meme aşırı bir destek onu bıraktırmakta zor ayol.

Bazen uyuyor yavru ceylanım onda da gaz yüzünden kusma yüzünden 15-20 dk da uyanıyor. 45 dk altı uyursa uykuya döndürün diyorlar kimseye yöntem söylemiyor ona da ayrı sinir oluyorum. Zor uykuya soktuğum çocuğu nasıl döndüreyim?

Evet canım günde 1 kere falan yapsa kakasını hah tamam diyorum. Tartyla ben de öyle yapıyorum evde emzirme öncesi sonrası tartıyorum cocugu haklısın aslında bakalım 5 ekimde gideceğiz aşı için nasıl çıkacak kilosu. 9 ekimde de kalça ultrason ve kuayenisi var inşallah güzel çıkar da şu beslenme olayında bari biraz rahatlarız

İnşallah canım. Allahım sağlık sıhhat versin huzur versin mutluluk versin. İnsanın evladıyla ilgili en ufak birşey nasıl canını sıkıyor kalbini sıkıştırıyor zor gerçekten. Allahım tüm şifa bekleyen bebelere şifa versin

Bizimkinin makatinin oldugu yer böyle kirmiziydi bir ara. Bepanthol baby sürdüm birkac gün, düzeldi. Bi dene istersen canım. Neyin iyi gelecegi belli olmuyor bazen denemek gerekiyor
Benim oğlanın makatı hep kıpkırmızıydı ya bir türlü geçiremedim. Tam etrafı geçti derken 2 gündür yine nüksetti. Şimdiden böyleyse katı gıda döneminde ne olacak yavrular

Aslinda besikte sallanarak hep uyuyor, bugun ekstra bir durum oldu. Ya da huyu degisiyordur artik oyle uyumak istemiyor olabilir hic bilmiyorum.

Sling yok ama evin icinde yürüyerek uyuttugum da cok oluyordu. Bizimki onu da cok seviyor. Ama bu aralar fazlaca bakinir oldu, sürekli gözleriyle etrafi inceleme pesinde. O yüzden artik o şekilde uykuya dalmasi cok zorlasti gözleri görmeye basliyor artik minnoslarimizin yaa

En büyük sorunumuz memede ya da kucakta uyuyup yatirdigim an uyanmasi

Bulut kuzusunun gazlari azalmadi mi hala canim ya

Amin canım amin. Hepimizin bebisine insaallah. Bugün benim oğlan 20 dk boyunca çok şiddetli ağladı sebepsiz yere sanki canı acıyor gibi gözlerinden yaş geldi resmen sesi kısıldı ben de onunla beraber ağladım. Sonra gittim lavaboya soğuk suyla ikimizinde yüzünü yıkadım ne olduğu hiç anlamadım. 34 yaşındayım hayatımda hiç bu kadar acı çektiğim olmamıştı ki kolay bir hayatım da yok ama evlat başka bir şey. Sırf bu yüzden 2. Yi düşünemiyorum. Daha bu acılar ne ki ilerde neler yaşayacak onun acısıyla acı çekiyorsun çok değişik

Son çare alerjiye gittik gastroentoloji bizlik birşey yok dedi. Reflüden şüphelenmiştim ama birşey demedi bilmiyorum. Çaresizce tüm tuşlara basıyorum hdjdnd

Aşıdan sonra huy değiştirirmiş bebişler birde dolunay canım bugün onunda etkisi olabilir. Dolunay düşmüyor yakamızdan hdjdd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…