2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hepimiz de aynı demekki ya memede ve kucakta uyuyup bırakınca uyanmalar. Dedektör takılı sanki bebelerde. Bir memede uyuyunca gaz da çıkaramıyorsun

Ah boncuğum neyi vardı acaba?
Yok ya düşünsene geçtim sağlık işlerini onlar çok önemli insanı mahveder de ben mesela oğlum aşk acısı bile çeksin istemiyorum hdjdjdj kalbini kıranın kalbini kırarım gibime geliyor bakalım ben düşünüyorum 2. yi kısmet olursa 3. yü de. İnşallah 2. Bebeklerim ikiz olur amin dua edin

Kesinlikle aşk acısı bile çekmesin yavrum. O kızın alnını karışlarım . Ben de çok istiyordum canım 2. Yi ama şu an yasadiklarimdan dolayı çok uzağım. İkiz bebek zor olur be festi. Ama Allah gönlüne göre versin insaallah canım. Gelsin o zaman ikizler amin

Tam erkek analarıyız bu ağustos anaları varya gelinlere allahtan sabır diliyorum jdjdjdj ben oğluma kız yakıştıramam öyle bir boyuttayım sonumuz hayrolsun jdjdj ben giidp elin kızını isteyemem yani yok düşününce bile afakanalr basıyor, çok ciddiyim

Kuzum bunlar geçicek evet zorlukları var mı hem de çok ama güzelliği de hiçbirşey de yokmuş. Yeter ki iyi olsunlar herşey hallolur.
Zamanla unutuluyormuş bu zorluklar sende istiyorsan 2. yi allahım sağlıkla mutlulukla nasip etsin

Ama bir taşla iki kuş birden 3 çocuk sonra defteri kapatırım memeleri de yaptırırım oh nefis

Ben de ciddiyim ya kesinlikle kız falan gidip isteyemem ben bazen babasıyla konuşuyoruz beni kızdırıp duruyor şöyle kendimi yokluyorum gerçekten kızıyorum bugün hatta şey muhabbeti oldu oğlumla beraber kekler kurabiyeler yapacağız daha diye oğlanı seviyordum ki babası geldi tepemize he sen öğret sonra da elin kızına yapsın o da bunları ister misin dedi ben dumura uğradım yaniiii şeeyyy falan oldum inşallah kötü bir kayinvalide olmam .

Yeterki iyi olsunlar zaten bizim yaşadığımız zorluklar geçer canım. İnsan her şeye alışıyor. Bakalım 2. Yi rabbim nasip ederse, becerebilirsem kaldirabileceksem versin

Ayy bu memeler sarkacak daha di mi

Canım geçmiş olsun ne kadar zor şeyler yaşamışsın inşallah önemsiz bir şeydir gönlünü ferah tut

Cok geçmiş olsun canım. İnşallah geçicidir sen merak etme içini ferah tut rabbim yavruya şifa versin

Kızlar bızım bebişte genız akıntısı var. Gece serumla burun yıkadım. Aspıratorle cektım sarımsı sumuk cıktı bıraz. Soguk aldık galıba. Abıler okula gıdıyor artık normal. Hava makinesiyle hava verdım. Bronsları açsın dıye. Perşembe aıle hekımın muayene ettırmiştim. Cıger temız ama burun tıkanıklıgı sevmıyorum. Kucucuk zaten.

Bırde havalar serınledı dıye yere 5cm kalınlığında bebek yatagı boyutunda sunger yatak yaptırdım. Ustune elyaf yuvarlak babynest yada dıger deyımle yuvarlak oyun yatagı attım. Ustune pıkesını serdım. Kucukte bır yastık koydum. Uyanık olunca yere koyuyorum onunla bızle daha rahat etkılesıme gecıyor. Hem içeri gıtmem gerekırse rahatca gıdıyorum. Koltukta rahat edemiyordum dusrr dıye. Hareketlıler cunku cok.

E ne kullancaz valla primaya para dayanmaz

Ben baby turco ya geçtim 3 no bir paket 112 taneden bitirdik dun buldum ayni paketten iki tane daha aldım baya bi kullanririz üçü artık diye

Hırıltı bizdede geçmedi bazen tam tutuyor bazen kesiliyor.. balgam var hastalığından kalma tıkanıyor ve öksürükten kusma derecesine geliyor kusarak atıyor bazen ama atamadığı ve devamli ogurdugu an daha çok oluyor. Küçük çocukta hastalığı hic ama hic sevmiyorum yha. Bizim oglanda okuldan getirdi sanirirm bütün ev olmuştuk ben hala yutkunamiyorum acıyor bebekte de balgam kaldi antibiyotikten dolayı balgama döngü sanirirm onu atmakla uğraşıyoruz

Çok geçmiş olsun canım

Malesef okulın en buyuk zorlugu hastalık. Bende hava veriyorum o yuzden. Balgam cıkamıyır

Sudocrem kullandın ki canım derinleşecek gibi kızarıklık sanki

Malesef okulın en buyuk zorlugu hastalık. Bende hava veriyorum o yuzden. Balgam cıkamıyır
Gerçekten öyle yha her okulların açıldığı dönemin ilk haftaları oluyor oglan hasta kliması terlemesi başka hasta çocuklar falanda. biz hadi neyse bebek ten korkuyorum ben en cok küçük diye babamızda hasta olunca işinden kalıyor oglan da okuldan di derken ammmaaan hastalık deyince öyle bir dertleniyorum ki şu korona illetinden sonra onceden önemsemezdik de iste bebek var diye panikledik az .bu gidişle kişi nasıl cikartcaz bakalım.

Hepimiz de aynı demekki ya memede ve kucakta uyuyup bırakınca uyanmalar. Dedektör takılı sanki bebelerde. Bir memede uyuyunca gaz da çıkaramıyorsun
Yaa sorma bizim bilemedigimiz bir seyler takili bu bebislerde sadece besik degil anakucagindan da nefret ediyor, hatta bebek arabasindan da sırtı yere gelmez benim oğlanın

Kızlar probiyotik açıldıktan sonra dolapta saklanması lazım mış ama ben hiç koymadım ve kullandım herhangi bir sorun olurmu şimdi dolaba koysam doktor değiştirdim yeni doktor gitmedim o yuzden soramıyorum,

Kuzum çok iyi sen niye kafana takıyorsun bak ben sadece emziriyorum 23 günde 270 gram aldı sadece doktor kontrolünde devam ediyoruz sağlıklı olsunlarda inşallah

Sık sık yıka cnm burnunu 10 günü geçti hala devam ediyor oğlumda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…