- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.241
Hepimiz de aynı demekki ya memede ve kucakta uyuyup bırakınca uyanmalar. Dedektör takılı sanki bebelerde. Bir memede uyuyunca gaz da çıkaramıyorsunAslinda besikte sallanarak hep uyuyor, bugun ekstra bir durum oldu. Ya da huyu degisiyordur artik oyle uyumak istemiyor olabilir hic bilmiyorum.
Sling yok ama evin icinde yürüyerek uyuttugum da cok oluyordu. Bizimki onu da cok seviyor. Ama bu aralar fazlaca bakinir oldu, sürekli gözleriyle etrafi inceleme pesinde. O yüzden artik o şekilde uykuya dalmasi cok zorlastigözleri görmeye basliyor artik minnoslarimizin yaa
En büyük sorunumuz memede ya da kucakta uyuyup yatirdigim an uyanmasi
Bulut kuzusunun gazlari azalmadi mi hala canim ya
Amin canım amin. Hepimizin bebisine insaallah. Bugün benim oğlan 20 dk boyunca çok şiddetli ağladı sebepsiz yere sanki canı acıyor gibi gözlerinden yaş geldi resmen sesi kısıldı ben de onunla beraber ağladım. Sonra gittim lavaboya soğuk suyla ikimizinde yüzünü yıkadım ne olduğu hiç anlamadım. 34 yaşındayım hayatımda hiç bu kadar acı çektiğim olmamıştı ki kolay bir hayatım da yok ama evlat başka bir şey. Sırf bu yüzden 2. Yi düşünemiyorum. Daha bu acılar ne ki ilerde neler yaşayacak onun acısıyla acı çekiyorsun çok değişik
Kesinlikle aşk acısı bile çekmesin yavrum. O kızın alnını karışlarımAh boncuğum neyi vardı acaba?
Yok ya düşünsene geçtim sağlık işlerini onlar çok önemli insanı mahveder de ben mesela oğlum aşk acısı bile çeksin istemiyorum hdjdjdj kalbini kıranın kalbini kırarım gibime geliyor bakalımben düşünüyorum 2. yi kısmet olursa 3. yü de. İnşallah 2. Bebeklerim ikiz olur amin dua edin
Kesinlikle aşk acısı bile çekmesin yavrum. O kızın alnını karışlarım. Ben de çok istiyordum canım 2. Yi ama şu an yasadiklarimdan dolayı çok uzağım. İkiz bebek zor olur be festi. Ama Allah gönlüne göre versin insaallah canım. Gelsin o zaman ikizler amin
Ben de ciddiyim ya kesinlikle kız falan gidip isteyemem ben bazen babasıyla konuşuyoruz beni kızdırıp duruyor şöyle kendimi yokluyorum gerçekten kızıyorumTam erkek analarıyız bu ağustos anaları varya gelinlere allahtan sabır diliyorum jdjdjdj ben oğluma kız yakıştıramam öyle bir boyuttayım sonumuz hayrolsun jdjdj ben giidp elin kızını isteyemem yani yok düşününce bile afakanalr basıyor, çok ciddiyim
Kuzum bunlar geçicek evet zorlukları var mı hem de çok ama güzelliği de hiçbirşey de yokmuş. Yeter ki iyi olsunlar herşey hallolur.
Zamanla unutuluyormuş bu zorluklar sende istiyorsan 2. yi allahım sağlıkla mutlulukla nasip etsin
Ama bir taşla iki kuş birden 3 çocuk sonra defteri kapatırım memeleri de yaptırırım oh nefis
Canım geçmiş olsun ne kadar zor şeyler yaşamışsın inşallah önemsiz bir şeydir gönlünü ferah tutKızlar baya kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var bu sabah bebegimin bağırarak ağlama sesiyle uyandım reflü yatağında yan yatıyordu amma sırt üstü pozisyona gelmis burnundan beyaz katimsi bir sıvı gelmişti burnundan kusmus anladım bağırıyordu burnunu açmayı denedim serum fizyolojikle falan neyse 30 saniyeliğine yatağa bıraktım kenarında değildi ortasına doğruydu pat diye bir ses geldi sonra bağırdı bir gittim yere düşmüş biraz yüzüstü gibiydi hemen aldım kucağıma 10 saniye sonra sustu ben çok endiselendim çok ağladım babasını aradım işten gelmek üzereydi o da geldi doktora gittik doktor 24 saat gözlem altında tutun ama isterseniz tomografi de çekebiliriz yok radyasyon almasın derseniz bir sıkıntı olursa çekelim dedi ben şimdi çekilsin içimiz rahat etsin dedim tomografi sonucundarappor çıkmadan acildeki doktor baktı radyoloji uzmanını aradı sonra bize açıklama yaptı düşmeye bağlı bir şey olmadığını fakat beyin zarında genişleme olduğunu ama iyi huylu oldugunu kanitsal bir şey olduğunu belki tomografi cekinmese ömür boyu fark edilmeyeceği söyledi eve geldim araştırdım beyinde baloncuk demekmiş e nabiza rapor düşünce baktim gerçekten baloncuk gözüküyor fotoğrafi da ekleyeceğim (bu arada sabahki burnundan kusması kabızlıktan ve mide dolulugundan) ne yapacağımı bilmiyorum yarın özele goturcem beyin cerrahına inşallah diğer doktorun dediği gibidir çok korkuyorum
Cok geçmiş olsun canım. İnşallah geçicidir sen merak etme içini ferah tut rabbim yavruya şifa versinKızlar baya kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var bu sabah bebegimin bağırarak ağlama sesiyle uyandım reflü yatağında yan yatıyordu amma sırt üstü pozisyona gelmis burnundan beyaz katimsi bir sıvı gelmişti burnundan kusmus anladım bağırıyordu burnunu açmayı denedim serum fizyolojikle falan neyse 30 saniyeliğine yatağa bıraktım kenarında değildi ortasına doğruydu pat diye bir ses geldi sonra bağırdı bir gittim yere düşmüş biraz yüzüstü gibiydi hemen aldım kucağıma 10 saniye sonra sustu ben çok endiselendim çok ağladım babasını aradım işten gelmek üzereydi o da geldi doktora gittik doktor 24 saat gözlem altında tutun ama isterseniz tomografi de çekebiliriz yok radyasyon almasın derseniz bir sıkıntı olursa çekelim dedi ben şimdi çekilsin içimiz rahat etsin dedim tomografi sonucundarappor çıkmadan acildeki doktor baktı radyoloji uzmanını aradı sonra bize açıklama yaptı düşmeye bağlı bir şey olmadığını fakat beyin zarında genişleme olduğunu ama iyi huylu oldugunu kanitsal bir şey olduğunu belki tomografi cekinmese ömür boyu fark edilmeyeceği söyledi eve geldim araştırdım beyinde baloncuk demekmiş e nabiza rapor düşünce baktim gerçekten baloncuk gözüküyor fotoğrafi da ekleyeceğim (bu arada sabahki burnundan kusması kabızlıktan ve mide dolulugundan) ne yapacağımı bilmiyorum yarın özele goturcem beyin cerrahına inşallah diğer doktorun dediği gibidir çok korkuyorum
E ne kullancaz valla primaya para dayanmaz
Ben baby turco ya geçtim 3 no bir paket 112 taneden bitirdik dun buldum ayni paketten iki tane daha aldım baya bi kullanririz üçü artık diyeBacım para dayanmaz birde çok katkılı ondan da istemiyorum ben pek. İçim rahat etmiyor. Ben kokulu parfümlü ped kullanınca kaşınıyorum mesela. Babası desen atopik zaten direkt. Terden bile kızarır öyle bir insan. O yüzden cesarette edemedim hiç. Ben molfix i beğendim sanırım üstelik premiumda değil. Ama çiş göstergesi yok herhalde onu anlamadım hdjdjd
Hırıltı bizdede geçmedi bazen tam tutuyor bazen kesiliyor.. balgam var hastalığından kalma tıkanıyor ve öksürükten kusma derecesine geliyor kusarak atıyor bazen ama atamadığı ve devamli ogurdugu an daha çok oluyor. Küçük çocukta hastalığı hic ama hic sevmiyorum yha. Bizim oglanda okuldan getirdi sanirirm bütün ev olmuştuk ben hala yutkunamiyorum acıyor bebekte de balgam kaldi antibiyotikten dolayı balgama döngü sanirirm onu atmakla uğraşıyoruzKızlar bızım bebişte genız akıntısı var. Gece serumla burun yıkadım. Aspıratorle cektım sarımsı sumuk cıktı bıraz. Soguk aldık galıba. Abıler okula gıdıyor artık normal. Hava makinesiyle hava verdım. Bronsları açsın dıye. Perşembe aıle hekımın muayene ettırmiştim. Cıger temız ama burun tıkanıklıgı sevmıyorum. Kucucuk zaten.
Çok geçmiş olsun canımKızlar baya kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var bu sabah bebegimin bağırarak ağlama sesiyle uyandım reflü yatağında yan yatıyordu amma sırt üstü pozisyona gelmis burnundan beyaz katimsi bir sıvı gelmişti burnundan kusmus anladım bağırıyordu burnunu açmayı denedim serum fizyolojikle falan neyse 30 saniyeliğine yatağa bıraktım kenarında değildi ortasına doğruydu pat diye bir ses geldi sonra bağırdı bir gittim yere düşmüş biraz yüzüstü gibiydi hemen aldım kucağıma 10 saniye sonra sustu ben çok endiselendim çok ağladım babasını aradım işten gelmek üzereydi o da geldi doktora gittik doktor 24 saat gözlem altında tutun ama isterseniz tomografi de çekebiliriz yok radyasyon almasın derseniz bir sıkıntı olursa çekelim dedi ben şimdi çekilsin içimiz rahat etsin dedim tomografi sonucundarappor çıkmadan acildeki doktor baktı radyoloji uzmanını aradı sonra bize açıklama yaptı düşmeye bağlı bir şey olmadığını fakat beyin zarında genişleme olduğunu ama iyi huylu oldugunu kanitsal bir şey olduğunu belki tomografi cekinmese ömür boyu fark edilmeyeceği söyledi eve geldim araştırdım beyinde baloncuk demekmiş e nabiza rapor düşünce baktim gerçekten baloncuk gözüküyor fotoğrafi da ekleyeceğim (bu arada sabahki burnundan kusması kabızlıktan ve mide dolulugundan) ne yapacağımı bilmiyorum yarın özele goturcem beyin cerrahına inşallah diğer doktorun dediği gibidir çok korkuyorum
Malesef okulın en buyuk zorlugu hastalık. Bende hava veriyorum o yuzden. Balgam cıkamıyırHırıltı bizdede geçmedi bazen tam tutuyor bazen kesiliyor.. balgam var hastalığından kalma tıkanıyor ve öksürükten kusma derecesine geliyor kusarak atıyor bazen ama atamadığı ve devamli ogurdugu an daha çok oluyor. Küçük çocukta hastalığı hic ama hic sevmiyorum yha. Bizim oglanda okuldan getirdi sanirirm bütün ev olmuştuk ben hala yutkunamiyorum acıyor bebekte de balgam kaldi antibiyotikten dolayı balgama döngü sanirirm onu atmakla uğraşıyoruz
Sudocrem kullandın ki canım derinleşecek gibi kızarıklık sankiPudra cildi tıkıyor diyorlar ya o yüzden almadım bile ben ama. Evet canim doktor 3 krem verdi bunları karıştırıp sur diye biraz geçer gibi olmuştu bezden sonra daha da kızardı birden.
Havalandırma iyi geliyor da erkek olunca nasıl kapattığımi bilmiyorum altini
Ama ağlıyor kuzum ya altını kapatırken. Aglamalarin yarısı gaz yarısı bu kızarıklık.
Gerçekten öyle yha her okulların açıldığı dönemin ilk haftaları oluyor oglan hasta kliması terlemesi başka hasta çocuklar falanda. biz hadi neyse bebek ten korkuyorum ben en cok küçük diye babamızda hasta olunca işinden kalıyor oglan da okuldan di derken ammmaaan hastalık deyince öyle bir dertleniyorum ki şu korona illetinden sonra onceden önemsemezdik de iste bebek var diye panikledik az .bu gidişle kişi nasıl cikartcaz bakalım.Malesef okulın en buyuk zorlugu hastalık. Bende hava veriyorum o yuzden. Balgam cıkamıyır
Yaa sorma bizim bilemedigimiz bir seyler takili bu bebislerdeHepimiz de aynı demekki ya memede ve kucakta uyuyup bırakınca uyanmalar. Dedektör takılı sanki bebelerde. Bir memede uyuyunca gaz da çıkaramıyorsun
Kuzum çok iyi sen niye kafana takıyorsun bak ben sadece emziriyorum 23 günde 270 gram aldı sadece doktor kontrolünde devam ediyoruz sağlıklı olsunlarda inşallahBence yarim saatte bir falan çiş yapiyordur çünkü bezi baglar baglamaz saridan maviye donuyor cogu zaman. Bu ay 1,5 kilo almis, o da iyi. Ama burdaki yorumlari takip ediyorum genelde mama verdigini yaziyor cok annemiz ondan kafam karistiacaba doygunluk hissi oluyor mudur evladimda onu bilemedim
Sık sık yıka cnm burnunu 10 günü geçti hala devam ediyor oğlumda daKızlar bızım bebişte genız akıntısı var. Gece serumla burun yıkadım. Aspıratorle cektım sarımsı sumuk cıktı bıraz. Soguk aldık galıba. Abıler okula gıdıyor artık normal. Hava makinesiyle hava verdım. Bronsları açsın dıye. Perşembe aıle hekımın muayene ettırmiştim. Cıger temız ama burun tıkanıklıgı sevmıyorum. Kucucuk zaten.
Serum yıkamasını bıraktım. Kendım tuzlu su yaptım o daha etkılı geldı sankı. Cokzor ya kucucuk burunları varSık sık yıka cnm burnunu 10 günü geçti hala devam ediyor oğlumda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?