- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.441
Aynen bende aldım vallaha diger ikisi hep bizimle uyudu buda niye mahrum kalsin benim adam da baktim ezme diyo len dedim ötekileri ezdim mi de ezem dedim sanki ilk çocuk. Ama gerçekten öyle buz gibi beşikte yatmak yerine sıcacık sut kokan anne kucağı ne güne duruyor memeler açıkta yatıyoruz vallaha onunla yatınca ilk doğduğu haftalarda da yatırdım yanımda sivri sinek var diye istedim aslında beşiği değilse istemiyordum bizimka yatacak gibi bundan sonraBacım beni biliyosun bende beşikte yatması taraftarıyım ama kocamla karar aldık yanımızda yatınca çok mutlu oluyoruz hepimiz. Arada yanımızda yatırıcaz arada beşikte. Çok keyifli ya koynunda yatırması, üzerinde uzanması bence yavrulara da iyi geliyor. Ben alıyorum valla uykum varsa kocamı uyandırıyorum. İzle bizi diye sonra karşıydım ama napayım babyneste koyuyorz aramızda yatırıyoruz. Şuan dönemediği için tehlikeli değildir diye düşünüyorum. Ben sevdim yanımızda olmasını. Bazen memede uyutuyorum bakıyorum o kada güzel uyuyor ki kıyamıyorum uykusunu açmaya sorf memeye alışmasın diye keyfini bozmak istemiyorum. Beşikte de elbet yatacak. Bu zamanlar geri gelmeyecek.
Ne süt olmaması saçmalama Şefika ağustos analarının hepsi tazyikli maşallah hdjdjs
sağlıkları yerinde olsun kuzuşların sabredecezBizim ki en son 1 de emdi az birşey birde az önce 2 dk emdi sadeceah ne yapacağım ben bu çocukla
Gaz Yok onu çözdük de saat başı bazen yarım saatte uyandı bir göğsümu emerken digerindent sut gelirdi falan oda azaldı önceden sarıl sarıl akardı simdi bir nokta kadar.. emiyor bırakıyorum bir on dk sonra yine ağlıyor emmek icin hiciniyo uykusu yok gunduzleri ben varsam uyuyor. Eşimde diyo noldu bu çocuğa diye bende sütüm azaldı sanırım doymuyorCanım gazdan olabilir o uykudan uyanması bide çok içerse de uyandırır sen süte nasıl bağladın
minnoşlar ya gündüzde bizimki öyleBenmki de gece az ekiyır gazlanıp kendini itiyor
Evet canım onu kullanıyorum ama şurup olan değil damla olan daha etkiliymis damla olanı kullanıyoruz. Bir de acı elma yağı sürüyorum ayaklarına. Sabahları en azından ağlamadan gaz çıkarıyor. Önceden daha çok ağlıyordu gaz çıkarırken.
Bence kayinvaliden konusunda da büyüklük sende kalsın. Hiç düşünme bile. Uğraşmaya değmez. Kötü enerjiyi çekme hem kendine hem bebeğine. Çekirdek ailene odaklan bulut kuş iyi olsun sünneti rahat geçsin Bence yeter
Benim de öyle koyulaşma varBenim göbek deliğim De koyulaştı doğumdan sonra, geçmeyecek sanırım bu da
Emdikten sonra mutlaka gazını çıkartın, yoksa o çıkmayan gaz bağırsaklarda rahatsız ediyor yavruları.Evet canım bir de bu durum var. Ben de erken olmadığını düşünüyorum ama çocuk asla beşikte uyumuyor nerde uyursa artık bırakıyorum yeterki uykusunu alsın diye ama bu seferde beslenmesini kafaya takıyorum. Tam beslenemiyor gibi geliyor adam 3 dk emip uyuyor memede. Sonra ya Ana kucağına bırakıyorum ya besige ya koltuğa ya da kendi yatağıma her halükarda 10 dk içinde uyanıyor ben de tam beslenmedigi icin uykusunu yarım kalıyor diyorum tabi gaz olayımız da çokça bir çocuğu o da sıkıştırıyor off off
Kaka hala katilasmayacak bence ek gıdaya geçene kadar sonuçta anne sutu de mama da sıvıBu şurup etkili ama ishal yapınca biz içirmedik. Bu kaka katılaşmayacak mı acaba? Ben kakadan birşey anlamıyorum zaten jdjdj
Zaten ondan büyüklük beklenmezmiş canım baksana kocam kırgınız demiş arama gereği bile duymadı. Hiçbirşey olmamış modunda aramış. Fesatlandım ya gıcık oluyorum napsam bilemiyorum
Gaz Yok onu çözdük de saat başı bazen yarım saatte uyandı bir göğsümu emerken digerindent sut gelirdi falan oda azaldı önceden sarıl sarıl akardı simdi bir nokta kadar.. emiyor bırakıyorum bir on dk sonra yine ağlıyor emmek icin hiciniyo uykusu yok gunduzleri ben varsam uyuyor. Eşimde diyo noldu bu çocuğa diye bende sütüm azaldı sanırım doymuyor
Kaka hala katilasmayacak bence ek gıdaya geçene kadar sonuçta anne sutu de mama da sıvı
Biraz düşünelim bakalım kv ye nasıl ders verilir diye
Canım oluyor bizde deSütü tazyikli gelen anneler nasıl emziriyorsunuz süt çok gelince boğazına kaçıyor öksürüyor doktor 45 derecelik açı ile emzir dedi ama yine kaçıyor nefessiz kalacak diye korkudan emziremez oldum gece sağıp öle veriyorum bu kez de memeyi unutur biberona alışır diye korkuyurum ne yapsam bilemedim. Az sağıp meme öyle versem süt yine tazyikli akıyor bebek emince
evet canım haklısın.. üstüne gitmicem hiç bakalım zaman ne göstercek.. Allahım inşallah yoluna koyar herşeyi güzelliklerle teşekkür ederimFenalar canim
Onca sene ne zorluklar atlatıp bir araya gelmiş yuva kurmussunuz canım şimdi o anin öfkesi hala ikinizinn içinde duruyor. Bu bir evre süreç bebek li evde duzen tabi değişiyor yeni kurallar geliyor falan oda zorlamış olabilir seviyorsanız hala elbet te herşey daha guzeklesicek zamanla sen kendini üzme içine atma bebeğin le kızına sütüne yansımasın bu olay zamana bırak herşeyi
Bilemedim bende hep öteki göğüse bakıyorum ondan süt neden az akıyor diye bazen donuma kadar akıyor oturduk yerde bazen se sütyen anca ıslanıyor. Belki bende bı doneme girdim havaların değişimi ile sanırım bilemedim. Evet gaz cikarmak kaka yapmak için bike emiyor beni memede daha kolay çıkartıyor kakasını ve gazını diğer seklide pusette oturur gibi oluncada bazen yapsın diye pusete koyuyorum bazende babasi o sekilde yatıyor ayağına. Süt sağma makinesk olsa hemen sagacam da işte ellede sağlarım da onudaa istemiyorum aslında az ciksa belki az çıktı diye cok dertlencem en iyisi gormemek. Yok değil ama en azından süt akıyor ağzına heeyerinin süt olduğunu gördükçe em yavrum em kuzum deyip duruyorumCanım o öbür göğüsten süt gelmesi o kadar yanıltıcı ki. Aslında emilen göğüsten süt gelmesinin göstergesi değilmiş. Bende de bazen geliyor bazen gelmiyor. Bence tamamen dönemsel canım. Bebelerin cidden bir anı bir anını tutmuyor. Sadece aç oldukları içinde istemiyorlar memeyi. Elacığımın anne göğsüne ihtiyacı var demek ki
İnşallah canımCanım oluyor bizde de
evet canım haklısın.. üstüne gitmicem hiç bakalım zaman ne göstercek.. Allahım inşallah yoluna koyar herşeyi güzelliklerle teşekkür ederim
Kakası o kadar garibime gittiki ilk günlerde kaka başı bekledim elimde tellleAzıcıkta olsun katılaşsın yahu su gibi kdshhjj yalnız bu ne biçim analar topiği hani kaka fotoları uçuşmuyor ortalıkta ndksksk
Düşünelim ayol benim içim soğumayacak yoksa hdns
Kakası o kadar garibime gittiki ilk günlerde kaka başı bekledim elimde tellledr a göstermek için cektimde ama gerwk kalmadı kizim dr odasını bekliyormuş yapmak icin ozamanda dru gördü Normal dedi çok değişikti sanki diğerlerinde hic görmemişim gibi oturduk esimle cok değişik bu kaka len diye konuşup durdukdu vaybe o günlerde geçti zaman geçiyor yha
Uğraşıyoruz canım ama bazen çıkmıyor öyle hemenEmdikten sonra mutlaka gazını çıkartın, yoksa o çıkmayan gaz bağırsaklarda rahatsız ediyor yavruları.
Bilemedim bende hep öteki göğüse bakıyorum ondan süt neden az akıyor diye bazen donuma kadar akıyor oturduk yerde bazen se sütyen anca ıslanıyor. Belki bende bı doneme girdim havaların değişimi ile sanırım bilemedim. Evet gaz cikarmak kaka yapmak için bike emiyor beni memede daha kolay çıkartıyor kakasını ve gazını diğer seklide pusette oturur gibi oluncada bazen yapsın diye pusete koyuyorum bazende babasi o sekilde yatıyor ayağına. Süt sağma makinesk olsa hemen sagacam da işte ellede sağlarım da onudaa istemiyorum aslında az ciksa belki az çıktı diye cok dertlencem en iyisi gormemek. Yok değil ama en azından süt akıyor ağzına heeyerinin süt olduğunu gördükçe em yavrum em kuzum deyip duruyorumgaz yaptıkça seviyoruz falan gaz çıkınca değil sanki kaka yapinca daha çok rahatlıyor bizim kiz
Emdikten sonra mutlaka gazını çıkartın, yoksa o çıkmayan gaz bağırsaklarda rahatsız ediyor yavruları.
Festim hamilelik sultanlık bencee en rahat zamanlar . Dogumdan sonra herşey tersine döndü sankiHdjdjdj telefonumda kendimden çok bulutun kaka fotoğrafı var. İstersem kaka albümü bile yapabilirim gün gün kdjdk
Yaa çok çabuk geçiyor be Şefika. Daha dün hamileydik, doğurduk, ilkler geçti ve geçmeye de devam edecek. 2023 Aralık anneleri grubuna takılıyorum. Ay bir özlemişim o zamanları birde bizim gibiler çok konuşkanlar enerjileri tutmuş belli. Özledim ya hamileliği bile özlemem diyordum ama yok çok özledim.
Festim hamilelik sultanlık bencee en rahat zamanlar . Dogumdan sonra herşey tersine döndü sanki
Neyse sağlıklı olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?