2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen bende aldım vallaha diger ikisi hep bizimle uyudu buda niye mahrum kalsin benim adam da baktim ezme diyo len dedim ötekileri ezdim mi de ezem dedim sanki ilk çocuk. Ama gerçekten öyle buz gibi beşikte yatmak yerine sıcacık sut kokan anne kucağı ne güne duruyor memeler açıkta yatıyoruz vallaha onunla yatınca ilk doğduğu haftalarda da yatırdım yanımda sivri sinek var diye istedim aslında beşiği değilse istemiyordum bizimka yatacak gibi bundan sonra kış geliyor artık beşikte üstünü açıp duruyor böyle hem onu kundakliyorum sıkmadan hemde kendi örtümu ortuyorum sabah uyanasi yoktu ben kahvaltı hazirlarken yerime konmuş cakal ... insalalh canım bende o annelerdenim de bi evre geçiriyorum sanırım bende bi değişti süt üretimim. Bakicam artık dahada çok normldede bakardimda istiyorum ki devamli yapışık emsin agzindan çıkartınca sarsip ağzına birdaha katıyorum ne emse iyidir diye

Canım gazdan olabilir o uykudan uyanması bide çok içerse de uyandırır sen süte nasıl bağladın
Gaz Yok onu çözdük de saat başı bazen yarım saatte uyandı bir göğsümu emerken digerindent sut gelirdi falan oda azaldı önceden sarıl sarıl akardı simdi bir nokta kadar.. emiyor bırakıyorum bir on dk sonra yine ağlıyor emmek icin hiciniyo uykusu yok gunduzleri ben varsam uyuyor. Eşimde diyo noldu bu çocuğa diye bende sütüm azaldı sanırım doymuyor

Bu şurup etkili ama ishal yapınca biz içirmedik. Bu kaka katılaşmayacak mı acaba? Ben kakadan birşey anlamıyorum zaten jdjdj

Zaten ondan büyüklük beklenmezmiş canım baksana kocam kırgınız demiş arama gereği bile duymadı. Hiçbirşey olmamış modunda aramış. Fesatlandım ya gıcık oluyorum napsam bilemiyorum

Emdikten sonra mutlaka gazını çıkartın, yoksa o çıkmayan gaz bağırsaklarda rahatsız ediyor yavruları.

Kaka hala katilasmayacak bence ek gıdaya geçene kadar sonuçta anne sutu de mama da sıvı
Biraz düşünelim bakalım kv ye nasıl ders verilir diye

Canım o öbür göğüsten süt gelmesi o kadar yanıltıcı ki. Aslında emilen göğüsten süt gelmesinin göstergesi değilmiş. Bende de bazen geliyor bazen gelmiyor. Bence tamamen dönemsel canım. Bebelerin cidden bir anı bir anını tutmuyor. Sadece aç oldukları içinde istemiyorlar memeyi. Elacığımın anne göğsüne ihtiyacı var demek ki

Kaka hala katilasmayacak bence ek gıdaya geçene kadar sonuçta anne sutu de mama da sıvı
Biraz düşünelim bakalım kv ye nasıl ders verilir diye

Azıcıkta olsun katılaşsın yahu su gibi kdshhjj yalnız bu ne biçim analar topiği hani kaka fotoları uçuşmuyor ortalıkta ndksksk

Düşünelim ayol benim içim soğumayacak yoksa hdns

Canım oluyor bizde de
evet canım haklısın.. üstüne gitmicem hiç bakalım zaman ne göstercek.. Allahım inşallah yoluna koyar herşeyi güzelliklerle teşekkür ederim

Bilemedim bende hep öteki göğüse bakıyorum ondan süt neden az akıyor diye bazen donuma kadar akıyor oturduk yerde bazen se sütyen anca ıslanıyor. Belki bende bı doneme girdim havaların değişimi ile sanırım bilemedim. Evet gaz cikarmak kaka yapmak için bike emiyor beni memede daha kolay çıkartıyor kakasını ve gazını diğer seklide pusette oturur gibi oluncada bazen yapsın diye pusete koyuyorum bazende babasi o sekilde yatıyor ayağına. Süt sağma makinesk olsa hemen sagacam da işte ellede sağlarım da onudaa istemiyorum aslında az ciksa belki az çıktı diye cok dertlencem en iyisi gormemek. Yok değil ama en azından süt akıyor ağzına heeyerinin süt olduğunu gördükçe em yavrum em kuzum deyip duruyorum gaz yaptıkça seviyoruz falan gaz çıkınca değil sanki kaka yapinca daha çok rahatlıyor bizim kiz

Azıcıkta olsun katılaşsın yahu su gibi kdshhjj yalnız bu ne biçim analar topiği hani kaka fotoları uçuşmuyor ortalıkta ndksksk

Düşünelim ayol benim içim soğumayacak yoksa hdns
Kakası o kadar garibime gittiki ilk günlerde kaka başı bekledim elimde tellle dr a göstermek için cektimde ama gerwk kalmadı kizim dr odasını bekliyormuş yapmak icin ozamanda dru gördü Normal dedi çok değişikti sanki diğerlerinde hic görmemişim gibi oturduk esimle cok değişik bu kaka len diye konuşup durdukdu vaybe o günlerde geçti zaman geçiyor yha

Hdjdjdj telefonumda kendimden çok bulutun kaka fotoğrafı var. İstersem kaka albümü bile yapabilirim gün gün kdjdk

Yaa çok çabuk geçiyor be Şefika. Daha dün hamileydik, doğurduk, ilkler geçti ve geçmeye de devam edecek. 2023 Aralık anneleri grubuna takılıyorum. Ay bir özlemişim o zamanları birde bizim gibiler çok konuşkanlar enerjileri tutmuş belli. Özledim ya hamileliği bile özlemem diyordum ama yok çok özledim.

Yavrum ben dinime bağlı ama yobaz bir insan değilimdir başta onu söyleyeyim de cümlemi söylemeden önce hshshshsh

Allah eğer görülsün isteseydi o memeler şeffaf olurdu demek ki takılmamak gerekiyor üzerine düşeni yapıcan tamam. Ben yemekle de alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kompostolar bilmem neler. İlk günden beri asla öyle şeyeler tüketmedim. Bol su, uyku ve huzur. O yüzden sende takılma sağıp bakmak bence saçma birşey. Bu saatten sonra sarılık riski yok birşey yok 1 öğün aç kalsa 2. Öğün anlarsın hiiç dert ercek birşey yok. Dönemsel azalıp artıyordur kesin bu süt mevzusu hep aynı kalamsı mantıksız olur. Sende ğzülme hiç vucüdüna memelere güven

Festim hamilelik sultanlık bencee en rahat zamanlar . Dogumdan sonra herşey tersine döndü sanki
Neyse sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…