2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım sen neden sütünün yetmediğini düşünüyorsun ki. Bak benim oğlan sarılık olmuştu mavi ışık bile aldı hastaneye yatıp o dön hep süt sagip verdim. Hep enjektorle besledik gece gündüz silikon baslik ile küçücük bebem ememiyordu. Memelerim makine yüzünden yara oldu. Ve o donem yenidogan dönemi olduğu için memelr taş gibi oluyordu sapır sapır akıyordu ama şimdi bebegin ihtiyacı kadar geliyor süt o yüzden sürekli doluluk olmuyor. Göğüsler sönük ama çocuk emince geliyor. Çok büyük bir huzursuzluk bir korku falan yaşamadığın sürece damarlardan süt kesilmez allahin izniyle sen içini ferah tut bir şey yiyip içmekle de alakası yok festinin dediği gibi bazen ben akşama kadar hiçbir şey yiyemiyorum. Sadece sürahi ile su alıyorum yanıma aç aç su içiyorum. Kafaya takma lütfen bence güzelce geliyor sütün

Hdjjdjd yaa yer onu teyzesi. Güzel günlermiş ya. Hdhshhs 2. Yapmaya başlıcam diyomuşum hsjsjs Bende ayak piyanosu aldım tekmeleri boşa gitmesin diye
Ben de gece oglusu emzirirken eşime bu çok güzel bir şey kocam bir tane daha yapalım bundan dedim eşim de akşam öyle demiyordun isyanlardaydin diyor. Dipnot akşam yusufcum anamdan emdiğim sütü burnumdan getirmeye yemin etmiscesine ağlıyordu da duygularım 2. İçin her an değişkenlik gösteriyor.

Kız aynen sana yemin ediyorum kocam gelince yemek yiyorum. İnmiyor çocuk üzerimden resmen. Benimde yiyesim gelmiyor zaten. Yek öğün besleniyorum ama o tek öğün de öğün yani kuş kadar yemiyoruzz yanlış olmasın jdjdjjd ama suyu mutlaka bende 3-3.5 lt altında bırakmıyorum. Yemekle alakası yok. İlk günler ben bulut kuvözdeyken ağzıma birşey koyduğumu bile hatırlamıyorum yine şimdi yiyorum. Yine de vardı sütüm. Memeler adapte oldu artık o neydi gııız dokunulmuyodu bile

Jdjdjdjdj tünelin sonu ışık
Bence sen yapıcan
Ya neden ağlıyorlar bir anlasak çözücez bu analığı. Bak diykon rutin bacım bizi çözerse rutin çözücek. Benim belim tutuldu dünden beridir mahvoldum dün gece kinezyoloji bantlarımı yapıştırdım kavuştuk kendisiyle neyse bugün enerjim yok. Aldım bulutu koynuma ağlıyo piş diyorum gözünü açıyo meme dayıyorum maksat kalkmasın hipnoz ettim çocuğu hdjdjdjdj babası gelene kadar yataktan çıkmaya niyetim yok gece uyumazsa da banane napayım 2 kişiyiz bakarız

Kesinlikle canım. Bırak yemeği tuvalete bile eşim gelince giriyorum çoğu zaman. Akşam yemeginden bile yarım kalkıyorum. Ahanda benimki ağladı kaçıyore

Vallaha yha hep giree okurdum ama bir gruba girip katılıp konuşmak birtek bu grupta olmuştu iyikide olmus cok güzel arkadaşlıklar sohbetler edindik. diğer gruplara bakıyorum gunde bir sayfa falan bizimki akışkan masallah hamileliği bende özlüyorum vallha keşke içimde kalsa yada hep bebek kalsa diyorum ben kakadan cok bebegin resmini çekiyorum herkesle ama beni ceken yoj bebekle yha bir çektircek adam bulamadım

Güvenirim zaten ikitaneye yeten ucede yeter bencede sanırım diyince sey fark ettim biz hastalandımiz gunden beri babamiz evde hep o evdeykende is guc kipirdanma hep bi hareket halindeyiz acaba o etkilemişte olabilir obur gunler hep oturup uzanirdim bebisle kendime bakmamis olabilirmiyim acaba demeye gittim birde öyle deniycem. Aynen yha sağmam Zaten de gördükçe moralim etkilenir diye..

Kesinlikle bende çok seviyorum grubumuzu. Eskisi kadar konuşamıyoruz ama olsun bebeklere iyice alışalım eskisi gibi oluruz bence. Koyabileceğimizi düşünmüyorum. Evet bazıları bu grubu kullandı ama gerçekten sevdiği için burda olanlar buradan ayrılmaz eminim 9 ay birlikteydik acısıyla tatlısıyla. Ben doğuma giderken buraya yazarak gittim ilk aklıma gelenlerden birisi oldu burası.

Bacım o kanayan yaramız bee özellikle babaların resmi dolu anaların çok az. Ver kız sende kızla oğlana çekip çekip dursunlar hdjdj

Kesinlikle ondandır. Dinlenmek çok iyi geliyor. Arada azalır arada artar normal. Moralini etkileme bebeğim sen

Uykusu değişti bende ona yordum. Evet o taş gibi meme kayboldu hamur gibi birşey kaldı geriye esim küçüldü ye iç dur da dolsun diyor yemek yeyip içmeside bir is gerçekten birde Cook ağır yiyen biriyimdir.. sut yapsın denilen herşeyi yiyorum en çok helva ve tahin pekmez kahvaltım en çok bunlardan ibaret bile olabilir. Çok sık uyanmaya başladı ve ağladıkça emdikçe göğsümde Sut birikmedikce dedim ac.daha derdini demedigi icin ağladıkça açlıktan diyip durdum bir hf tir ama emiyor yani sütüm akıyor biliyorum. Bunada razıyım hiç olmamasindan. Meme bağı Cook güzel ve kuvvetli ondan hep emsin istiyorum emzircemde gittiği yere kadar

Kesinlikle ondandır. Dinlenmek çok iyi geliyor. Arada azalır arada artar normal. Moralini etkileme bebeğim sen
Bencede belkide ondandır yha bende alışmışım tembelliğe. Adamida evde görünce verdim kocaya çocuğu ben işe güce daldım yemek zamanida bebek durmaz bizim her öğünde mutlakaa uyanır ve aglar bana yedirtmez hanim once baba doyar sonra ben de iste sanirirm kendime bakamadim ben yha düşündükçe

Her gün sabah aynı hayalle uyanıyorum. Rutin yapayım diye. Şimdi altını temizlicem sonra güzelce beslicem iki memeyi de emecek oğlum sonra yarim saat etkinlik yapicaz oyun oynucaz sonra da hopp kundak yapıp emzik verip ağzına bir de ninni eşliğinde uyutmak ve en az 1 saat uyumasını bekliyorummm ama gerçekler acı. olmuyor bacım olmuyor. resmen beni oğlan yönetiyor

Helva falan güzel gerçekten süt yapıcı devam et. Ama bebek emdikce de süt dolar. Asla eksilmez merak etme. Emdikce beyne sinyal gidiyor daha cok ihtiyaç var diye. Sık emdi de süt azaldı diye düşünme. Başka bir şeyden ağlıyordur yavrucak bazen sebepsiz de ağlıyorlar.b3lki sırf sen kucağına al diye bile ağlıyordur babası bakmış ya bir kaç gun

Olabilir yha aynen konuştukça iyi geldi yha eşime desem süt yok derdi bana. emzirmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…