- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.481
Aynen kocalar ne anlar. dun bebegi banyo yaptiŕcaz benimki bezini niye bağlıyorsun banyoda öyle mi duracak diye soruyor. Hay allahim su ısınana kadar bebe her yere çiş mi yapsınOlabilir yha aynen konuştukça iyi geldi yha eşime desem süt yok derdi bana.emzirmeye devam
Mekdkdkdksksjdjjdjd yavrum bıraksana yaşayarak öğrensinAynen kocalar ne anlar. dun bebegi banyo yaptiŕcaz benimki bezini niye bağlıyorsun banyoda öyle mi duracak diye soruyor. Hay allahim su ısınana kadar bebe her yere çiş mi yapsınbenimki valla bebek bakımından anlamiyor daha yeni yeni bebegi tutmasını ogreniyor. Bebeğin bezini iki parmağıyla çöpe götürüyor bense neredeyse yiyeceğim oğlusun pokunu
Ben de ilk günlerdeki fotoğraflara bakıp birda 12 günlük burda 18 günlük nasıl değişmiş diye diye aşk yasiyorum oğluşla. Rabbim isteyen gerçekten herkese nasip etsin tatdirsin bu duyguyu.Ay maşallah ama çok güzeller yaa
Baktıkça içiö eriyor içimizde büyüdüler ya
Bırakıyorum zatenMekdkdkdksksjdjjdjd yavrum bıraksana yaşayarak öğrensin
Ben de ilk günlerdeki fotoğraflara bakıp birda 12 günlük burda 18 günlük nasıl değişmiş diye diye aşk yasiyorum oğluşla. Rabbim isteyen gerçekten herkese nasip etsin tatdirsin bu duyguyu.
Bırakıyorum zatenonda bile ancak bu kadar öğrendi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hamileligimde iki el bileğimde de baş parmak tendon sıkışması oldu ödem ve kilodan dolayı. Ortopedi hamile olduğum için tedavi yok dedi. Şimdi de bebegi kucağıma aldıkça damarlarım iyice şişti. Belki ameliyat bile olabilirim. Çaydanlığı bile kaldıramıyorum baş parmaklar iptal yani. Ama tel bir güçle taşıyorum da ogluşun sevgisi o olmasa hiçbir güç beni tutamaz gider ameliyatsa ameliyat olurum. Ama şimdi öteliyorum bebeğime bakmam lazım diyeYa gerçekten kolaylıkla sağlıkla nasip etsin Allahım çok başka bir duygu. Belim tuttu diykon normalde 2 80 yatarım beni kimse kaldıramaz. Bu çocuk için kalkıyorum hissetmiyorum acısını hdjdj
Haklısın hadi sen değiştir demem lazım ama oğlusa üzülürüm babasının elinde ziyan olur yavrumJdjdjjd ama üstüne işetmemişsin öğrenememiş onu
Kızlar hala regli olmadım normal mi?
İşte o tatlı hallerinden yapıyoruz zaten çocuğu birinciyi yaptık reismlere anılara baktıkça ikinci his daha tatlı olur dedik diye diye üçüncü yude yaptık halada doyamıyoruzAy maşallah ama çok güzeller yaa
Baktıkça içiö eriyor içimizde büyüdüler ya
İşte o tatlı hallerinden yapıyoruz zaten çocuğu birinciyi yaptık reismlere anılara baktıkça ikinci his daha tatlı olur dedik diye diye üçüncü yude yaptık halada doyamıyoruz
Hala kullanıyormusun bu aleti. Ve hala memnunmusun.Jdjdjdj
Orda minik bir alet varya healy dönüyor jdjd ondan bende var mucizevi birşey ama hamileyim diye kullanmıyorum jdjd
Yapmaz miyim bestlak damla ve harveys mom ma şurup içiyorum günde 10 tane falan hurma yiyorum (sabah 5 akşam 5). Hurma çok süt yaptı bende. Kızım geceleri kolik nedeniyle hep emmek istiyor tükenince mama içiyorMaşallah sütünüze peki bunun için extra bişey yapıyormusunuz benim sütüm ikisi 120 çıkıyor en fazla
Hala kullanıyormusun bu aleti. Ve hala memnunmusun.bende düşümüyorumda almayı
Yapmaz miyim bestlak damla ve harveys mom ma şurup içiyorum günde 10 tane falan hurma yiyorum (sabah 5 akşam 5). Hurma çok süt yaptı bende. Kızım geceleri kolik nedeniyle hep emmek istiyor tükenince mama içiyor
Bende anlamamıştım doktor bezdeki somon rengi lekeler gördüğü için beslenmesi yetersiz dedi arada bir mama ver dedi. Çok az veriyorum. 30 CC kadarGayet güzel degil mi 180 ml, ki bebeğin emmesiyle sagarak cikan miktar farkli olur diyorlar. Bebek cekse cok daha fazlagelirdi.
Canim merak ettim neden ekstra mama veriyorsun? İctigi sütün bebeğe yetmedigini nasil anliyorsun? Ben sadece emziriyorum, hata mi yapiyorum ki. Çünkü ben yetiyor mu sütüm hic anlayamadim
Bezdeki lekeler nedeniyle canımKilo alımı az mı canım neden mama desteği veriyorsun sütün bayağı oluyormuş
Bizimki de 3 günde bir ikina ikina zorla yapıyor zaten 3. Gün çok bağırıyor anlıyoruz ki kaka yapamiyorİnşallah her seferinde resmen afedersinşz pok yolu gözlüyorumAllah bütün bebelere şifa versin
Olur olur gider canım gerçekten herşey çok çabuk geçiyor ve çabuk büyüyorlar o sıkıntılı bebeklikten çıkıp birden kreş çocuğu sonrası okullu oluyorlar ortancam seneye okullu oluyor baksam hala bebek gibi geliyor gözüme kii birinciyi nasıl gondermisim hayret okula İlk bıraktığım gun çok duygulandım evde sessizlik oluştu durasim gelmezdi falan o günler geçip geriye böyle işte anıları kalıyor. Güzel anlar geçirelim hep ailemizleKdjdjd ay Şefika o his bana çok tanıdık Bulutuma doyamıyorum. Kardeş yapıcam ama allah nasip ederse istiyorum. Zor mu evet ama umrumda değil bsnsnsjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?