2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Seninki yine iyiymiş benimki ben daha kovaya su doldurmya gitmeden soyuyor çocuğu hadi nerde kaldın diyor lan bi bekle bunun lif i tası şampuanı suyu var o benden hevesli ama tutmaya gelince hala acemi. ahhahaha aynen aynen bizimki atmazda bakmazda bile çocuklar atsın bezi der banada onlar öffff koktu diyorlar bende daha durun bu koku hiç birşey diyorum

Ayy öleceğim gülmekten. Benimki de aynı banyoda çocuğa su dökerken bile korkuyor. Hadi dök çocuk üşüyecek diyorum. Dur yavaş yapalım çocuk ürkmesin diyor. Valla kan ter içinde kalıyorum ben. aynen su an ne kokuyor ki ek gıda döneminde görsünler kokuyu

Yapmaz miyim bestlak damla ve harveys mom ma şurup içiyorum günde 10 tane falan hurma yiyorum (sabah 5 akşam 5). Hurma çok süt yaptı bende. Kızım geceleri kolik nedeniyle hep emmek istiyor tükenince mama içiyor
Bende bestlak yerine stell tea ve mom ma kullanıyordum bakalım şimdi bestlak siparişi de verdim hurma denemedim hemen hurma da yemeliyim bütün tuşlara basıyoruz valla

Biz bugun aşı olduk ahhh içim gitti ne zormuş aşı olurken bebeğim ağladı ben ağladım Allah nasıl bir sevgi veriyor oyy allahım bebişlerimizi bize bağışlasın
Ahh sorma benim de şu an korkulu rüyam Perşembe günü olacağız aşı. İnşallah kolay atlatır yavrularımız

Benimki de tekmeliyor. Hamileyken hareketlerini sayiyordum Ay atmadı diye simdi dikislerimi acıtıyor tekmelerken . Ama yavrumun gaz sancısı napsin
Benimki de öyle gaz sancisindan eli kolu bacağı ayrı oynuyor çocuğun. Ama bir de benimki inat da memeyi almak istemediği zaman da dövüyor beni resmen ne kadar küçük olurlarsa olsunlar bence karakterleriyle doguyorlar bebisler

Aaa benim ki de sürekli emmek istediğinde hem dövüyor hem emiyor Bi tek bizim ki böyle yapıyor sandım hatta dili hafif beyazdı pamukçuk mu canını acıtıyor diye ona da ilaç başladık annem de beni korkutuyor memeyi istemeyecek galiba diye inşallah öyle bişey olmaz

Ayyy ne güzel sizlere katılmak valla şu an babamız maç izliyor bebiş uyuyor ilk kez rahat rahat şurayı okuyabiliyorum

Bugün maşalalh harikaydı bende girebildim hep okudum konultum eski günlerdeki gibi bugün güzel nir gün yetmeid başka anneler gruplarında yazıştım dedikodu yaptım oh keyfi. Yerinde.

Bu arada biz ateşi beklemeden yarım firil verdik doktor öyle dedi işime geldi bende uyguladım

Evet bazen sancidan memeyi almıyor ooo o zaman dediğin gibi dövüyor gibi . Masallah oğluma deyip seviyorum analık da böyle bir şey demek ki

Bizim doktorumuz ateş çıkmadan vermeyin aşının özelliğini azaltabilir dediği için beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…