2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet bazen sancidan memeyi almıyor ooo o zaman dediğin gibi dövüyor gibi . Masallah oğluma deyip seviyorum analık da böyle bir şey demek ki
Gaz sancısı mı? Valla bilemedim ki herşeyi düşünüyorum acaba canımı yanıyor ondan mı vuruyor diye ama dediğin gibi canım analık vurdukça ellerini öpüyorum

Demekki normal olmayan kocalara sahibiz miş . Değişikler anam kendilerine inanmazlar bizim değişik olduğumuza inandırır lar

Rica ederim inşallah işe yarar alırsanız. Bana egzama gibi geldi ama tabi pediatristin tam tanı koymasi lazim

Benimkinin de dili beyaz canım persembe günü sağlık ocağına göstereceğim bakalım insaallah pamukcuk değildir. Öyle kendini kimsenin üzmesine izin verme annen dahi olsa. Bebegin seni emecek asla birakmayacak merak etme pamukcuk olsa bile tedaviye başlamışsın bile hiçbir şey olmaz allahin izniyle

Aa niye öyle birşey olsun ben kızımda 3ay pamukçuk ile savaş verdim yinede emzirdim
En sonunda 4 aylık olunca kan ilacına başladık öyle gitti pamukçuk
Korkma cnm Allah'ın izniyle bırakmaz memeyi sakın öyle düşünme

O kadar haklısın ki tabi tabi sende mutlaka göster.Aşılı koluyla bile vurmaya çalışıyor ama tek değilim diye seviniyorum şu an

Ayy desteğiniz için sağolun kızlar inşallah bırakmaz memeyi pamukcuk biraz azaldı inşallah bitiririz

Ayy desteğiniz için sağolun kızlar inşallah bırakmaz memeyi pamukcuk biraz azaldı inşallah bitiririz

Kuzum memeyi bıraktı diyelim eee aynı mantıkla biberonu da içemez. O her türlü bu yöntemle besleneceği için bırakma durumu söz konusu olmaz. Biraz keyifsiz olabilir ama diren hemen alternatif çözümlere başvurma.

Kızlar uyku eğitimini araştırdıkça iyice artık reklam olduğunu düşünmeye başladım

Video uzun ama aklıkdaki soru işaretlerini giderdi ve rahatlattı

Kızlar uyku eğitimini araştırdıkça iyice artık reklam olduğunu düşünmeye başladım

Video uzun ama aklıkdaki soru işaretlerini giderdi ve rahatlattı

Melis keşana bayılıyroım ben kitabını okudum o günden beri sallamıyorum ama ben rutin koyucam. Gündüz uyuyunca gece daha rahat oluyor çünkü. Eğitim almayı planlamıyorum

Sevgili tecrübeli ağustos anneleri. Hametol pişik kremi aldım ama kremin bozulmuş olabileceğinden şüpheleniyorum. Aranızda kullanan varsa yapısına bakabilir mi? Biraz pütürlü gibi görselini ekliyorum son kullanma tarihi yok açıldıktan sonra 12 ay diyor

Eklentiler

• IMG_8031.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_8032.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_8033.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 63
Böyle pütürlü bir kreme denk gelmedim hiç bozuk krem de nasıl olur bilemiyorum ama bende öyle birşey olsa kullanmazdım sanırım o kremi ayrıca kremi fazla sürmüyor musunuz ?

Melis keşana bayılıyroım ben kitabını okudum o günden beri sallamıyorum ama ben rutin koyucam. Gündüz uyuyunca gece daha rahat oluyor çünkü. Eğitim almayı planlamıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam Bulut un süt sarılığı vardı değil mi ? Geçti mi acaba .. kilo alımı vs etkiliyor mu sarılık.. nasıl geçiyor süreç?

Yanlış hatırlamıyorsam Bulut un süt sarılığı vardı değil mi ? Geçti mi acaba .. kilo alımı vs etkiliyor mu sarılık.. nasıl geçiyor süreç?

Süt sarılığı ne demek bilmiyorum ama uzamış sarılığı var. Doktoruna göre normal herşeyi birde ekstra testler yaptırdık herhangi birşey çıkmadı çok şükür zamanla geçiyormuş bekliyoruz. Azaldı ama.

Süt sarılığı.. anne sütünden kaynaklanan sarılık. 2 ay kontrolümüzde Doktorumuz var olduğunu söyledi. Anne sütündeki bazı enzimleri sindiremediğinden olurmuş.. bizde testlerimizi yaptırdık sorun yok. 3 ay sonunda geçiyormuş bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…