- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.521
Bizim doktorumuz ateş çıkmadan vermeyin aşının özelliğini azaltabilir dediği için beklemedeyiz
Gaz sancısı mı? Valla bilemedim ki herşeyi düşünüyorum acaba canımı yanıyor ondan mı vuruyor diye ama dediğin gibi canım analık vurdukça ellerini öpüyorumEvet bazen sancidan memeyi almıyor ooo o zaman dediğin gibi dövüyor gibi . Masallah oğluma deyip seviyorum analık da böyle bir şey demek ki
Demekki normal olmayan kocalara sahibiz mişAyy öleceğim gülmekten. Benimki de aynı banyoda çocuğa su dökerken bile korkuyor. Hadi dök çocuk üşüyecek diyorum. Dur yavaş yapalım çocuk ürkmesin diyor. Valla kan ter içinde kalıyorum ben.aynen su an ne kokuyor ki ek gıda döneminde görsünler kokuyu
Emziriyorsan normal cnm kadın doğum kontrol vardi gitti sütün olduğu sürece emzirirsen adet olmayabilirsin dediKızlar hala regli olmadım normal mi?
Bende ay sonuna doğru gitcem kontrole bakalım bizim ki ne dicekEmziriyorsan normal cnm kadın doğum kontrol vardi gitti sütün olduğu sürece emzirirsen adet olmayabilirsin dedi
Rica ederim inşallah işe yarar alırsanız. Bana egzama gibi geldi ama tabi pediatristin tam tanı koymasi lazimYok kullanmadık, bebeğimin yanağındaki kızarıklıklar egzamadan kaynaklanıyor değil mi? İşte ne olduğunu tam olarak bilsek ona göre bir yol belirleyeceğiz de, bi alerji diyorlar bi egzama, başta isilik gibi başlamıştı şimdi ne olduğunu bilmiyoruz. Bu kremi kaydediyorum doktora sorarım sağ olun tavsiyeniz için
Benimkinin de dili beyaz canım persembe günü sağlık ocağına göstereceğim bakalım insaallah pamukcuk değildir. Öyle kendini kimsenin üzmesine izin verme annen dahi olsa. Bebegin seni emecek asla birakmayacak merak etme pamukcuk olsa bile tedaviye başlamışsın bile hiçbir şey olmaz allahin izniyleAaa benim ki de sürekli emmek istediğinde hem dövüyor hem emiyor Bi tek bizim ki böyle yapıyor sandım hatta dili hafif beyazdı pamukçuk mu canını acıtıyor diye ona da ilaç başladık annem de beni korkutuyor memeyi istemeyecek galiba diye inşallah öyle bişey olmaz
Yediğimiz dayağa seviniyoruzEvet bazen sancidan memeyi almıyor ooo o zaman dediğin gibi dövüyor gibi . Masallah oğluma deyip seviyorum analık da böyle bir şey demek ki
Aa niye öyle birşey olsun ben kızımda 3ay pamukçuk ile savaş verdim yinede emzirdimAaa benim ki de sürekli emmek istediğinde hem dövüyor hem emiyor Bi tek bizim ki böyle yapıyor sandım hatta dili hafif beyazdı pamukçuk mu canını acıtıyor diye ona da ilaç başladık annem de beni korkutuyor memeyi istemeyecek galiba diye inşallah öyle bişey olmaz
O kadar haklısın kiBenimkinin de dili beyaz canım persembe günü sağlık ocağına göstereceğim bakalım insaallah pamukcuk değildir. Öyle kendini kimsenin üzmesine izin verme annen dahi olsa. Bebegin seni emecek asla birakmayacak merak etme pamukcuk olsa bile tedaviye başlamışsın bile hiçbir şey olmaz allahin izniyle
Ayy desteğiniz için sağolun kızlar inşallah bırakmaz memeyi pamukcuk biraz azaldı inşallah bitiririzAa niye öyle birşey olsun ben kızımda 3ay pamukçuk ile savaş verdim yinede emzirdim
En sonunda 4 aylık olunca kan ilacına başladık öyle gitti pamukçuk
Korkma cnm Allah'ın izniyle bırakmaz memeyi sakın öyle düşünme
Ayy desteğiniz için sağolun kızlar inşallah bırakmaz memeyi pamukcuk biraz azaldı inşallah bitiririz
Kızlar uyku eğitimini araştırdıkça iyice artık reklam olduğunu düşünmeye başladım
Video uzun ama aklıkdaki soru işaretlerini giderdi ve rahatlattı
Böyle pütürlü bir kreme denk gelmedim hiç bozuk krem de nasıl olur bilemiyorum ama bende öyle birşey olsa kullanmazdım sanırım o kremi ayrıca kremi fazla sürmüyor musunuz ?Sevgili tecrübeli ağustos anneleri. Hametol pişik kremi aldım ama kremin bozulmuş olabileceğinden şüpheleniyorum. Aranızda kullanan varsa yapısına bakabilir mi? Biraz pütürlü gibi görselini ekliyorumson kullanma tarihi yok açıldıktan sonra 12 ay diyor
Yanlış hatırlamıyorsam Bulut un süt sarılığı vardı değil mi ? Geçti mi acaba .. kilo alımı vs etkiliyor mu sarılık.. nasıl geçiyor süreç?Melis keşana bayılıyroım ben kitabını okudum o günden beri sallamıyorum ama ben rutin koyucam. Gündüz uyuyunca gece daha rahat oluyor çünkü. Eğitim almayı planlamıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam Bulut un süt sarılığı vardı değil mi ? Geçti mi acaba .. kilo alımı vs etkiliyor mu sarılık.. nasıl geçiyor süreç?
Süt sarılığı.. anne sütünden kaynaklanan sarılık. 2 ay kontrolümüzde Doktorumuz var olduğunu söyledi. Anne sütündeki bazı enzimleri sindiremediğinden olurmuş.. bizde testlerimizi yaptırdık sorun yok. 3 ay sonunda geçiyormuş bakalım...Süt sarılığı ne demek bilmiyorum ama uzamış sarılığı var. Doktoruna göre normal herşeyi birde ekstra testler yaptırdık herhangi birşey çıkmadı çok şükür zamanla geçiyormuş bekliyoruz. Azaldı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?