2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Aaa bize süt sarılığı adı koymadı sebebini de söylemedi. Hangi testin sonucunda bu teşhisi koydu canım? Kilo da sıkıntı var mı?

İnşallah sağlıkla geçsin

Böyle pütürlü bir kreme denk gelmedim hiç bozuk krem de nasıl olur bilemiyorum ama bende öyle birşey olsa kullanmazdım sanırım o kremi ayrıca kremi fazla sürmüyor musunuz ?
Ya biz sünnet oldukta pipiyi kremleme işimizde oluyor aceleden tam oranlayamıyorum. Normalde bepantol baby vardı onda böyle bir görüntüde olmuyordu benzer oranda kullandım gibi diyim. Bu böyle kireç gibi bi görüntü verdi

Aaa bize süt sarılığı adı koymadı sebebini de söylemedi. Hangi testin sonucunda bu teşhisi koydu canım? Kilo da sıkıntı var mı?

İnşallah sağlıkla geçsin
Kan tahlilleri yapıldı. Troid, şeker, kan uyuşmazlığı varsa o birde Bi kaç tıbbi terimler söyledi aklımda yok kandaki onlarda sikinti varsa uzarmış sarılık.değerlerine baktı. Sıkıntı olmadığını söyledi .. bazı bebeklerde süt sarılığı olabiliyor anne sütündeki enzimlerden kaynaklı dedi Doktorumuz sonuçlar neticesinde de süt sarılığı dedi..
Ayrıca Dr gitmeden önce komşumuz anne sarılığı var oğlunda demişti ciddiye almamıştım. Sonrasında öğrendim ki halk arasında anne sarılığı deniyormuş..
Kilo vs sıkıntı yok.. maşallah 1. Ayında 1 kilo 2. Ayında 1 buçuk kilo aldı.

Maşallah paşaya geçmiş olsun bepantol kullanıyorum sıkıntı yok. Öyle pütürlü bir krem de hiç görmedim. Normal gibi görünmüyor.

Maşallah paşaya geçmiş olsun bepantol kullanıyorum sıkıntı yok. Öyle pütürlü bir krem de hiç görmedim. Normal gibi görünmüyor.
Teşekkür ederiz. Evet bende sürdükten sonra garipsedim ama orjinal yapısıda olabilir diye düşündüm. Neyse daha kullanmayayım bi eczaneye göstereyim en iyisi

İnşallah festicim sağıp biberonla verince de emmek istemedi belki bu ara Bi atak vardır bişey vardır diye kendimi sakinleştiriyorum bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek bize

nurkeri bizde de uzamış sarılık var testler yapıldı herşey normal , ama bu ay sadece 450 gram aldı ondan mıdır hiç aklıma gelmedi hastahanede sormak
Kiloyu etkiler mi bilmiyorum bende merak ettiğim için yazdım buraya. Bizi şimdilik etkilemedi. Dr kilo alımı gelişimi gayet iyi herhangi birşey yaptırmayı gerektirmez süt sarılığı dedi... 3. Ay kontrolümüzde tekrar bakalım dedi...

Anladım cnm tez vakitte geçer inşallah

Doğduğu ilk haftalarda troid çıktti bizim topk kaninda. 3 günlükken sariliktan ışık tedavisi gördük erken ve zayıf olan bebekelrde biraz daha zor geçiyor denildi bizimde Allah'a şükür yeni geçti gözü bir iki hf ya varasa sarıydi ilk zamanlar cisinden anlıyordum ama artik takip de etmedim geçer dedikleri için gectide sanırım. Tiroid derecemizde düzene girdi Allah'tan. ona sarılık diyoruz biz süt veya anne sarılığı duymadım. Normal bilindik sarılık yüzüne gözüne bakinca belli oluyor aynen canım şimdi bembeyaz masallah

Aaa hayırlı olsun. Bende bu cumartesi engeö hafatya cumartesi sünnet ettirmeyi planlıyorum. Nasıl? Gerçekten kolay iyileşiyor mu? Siz mi tuttunuz hangi yöntemle oldu memnun musunuz

Günaydın canlar. Yusufcum dün çok huzursuzdu. Benimde boğazım indi resmen ona üzüntüden mi üşüttüm mü hiç bilmiyorum. Ama yavrumun için iyi olmak istiyorum sürekli dipdibeyiz emziriyorum insaallah ona hastalık bulaştırmam. Birazdan 2 aylık aşılarımızı olmaya gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin inşallah kolay geçer çok korkuyorum

Aaa hayırlı olsun. Bende bu cumartesi engeö hafatya cumartesi sünnet ettirmeyi planlıyorum. Nasıl? Gerçekten kolay iyileşiyor mu? Siz mi tuttunuz hangi yöntemle oldu memnun musunuz
Yok ya öyle tutma kirve işleri bitmiş hastanede yaptırdık. 09:00/09:30 arası emzirdiler. 09:30/10:00 arası sütümü sağdırdılar. 10:00 bebelom operasyona girdi. Yarım saat sürdü sürmedi çıktı. Lokal anestezi sadece pipi uyuşuyor. Bi tane ağrı kesici fitil verdi doktor. Ağrısı olursa 8 saat arayla ikiye bölüp kullanın dedi ama bizim ihtiyacımız olmadı. Gerçekten erken dönemde acı hissetmiyorlar ki kolay geçirdik o akşamı :) bide hastaneyle kavga ettim bana bebeği sakinleştirmek için operasyon anında emzik getirin kullanıyorsa dediler öncesinde. Süt sağma mak. Falan denmedi ama. Hastaneye gidince de ücret istediler makina için. Eksik bilgi verildi benim evde 2 tane pompam var diye kavga ettm siz yanınıza alın

Diykoncuğum allahın izniyle kolaylıkla geçecek korkma. Hiç çok kötü olan görmedim abartılıyor bu 2. Ay aşıları. Hafif huzursuzluk olur olursa. Güzel düşün güzel olsun

Ben havuç da tüketiyorum bide malt içecek içiyorum sürekli biz daha ne yapalım
Maltana gazlı ben içemedim. Ebebekteki promaltlari 10 yıl önce koli koli içtim çok kilo yaptı bidaha içmem mamsel still tea de içiyorum ama bişey dikkatimi çekti tadı ve yoğunluğu her kutuda farklı bir kutunun anasonu çok başka bir kutunun rezenesi. Süt olsun diye afedersiniz bir inek bku yemediğim kaldı

Gece yatmadan önce bir kaşık tahin pekmez ye cnm o da baya etkili

Günaydın kızlar. Dün sabah bu saatte ikinci ay aşımızı ve rota aşımızı olduk. Gece ateşi 38’e kadar çıktı ateş düşürücü verdik sık sık uyanıp huzursuz olsa da şu saat itibariyle atlattık çok şükür. Bilgisi olmayanlar için yazayım; Rota aşısına 1350 lira ödedik, ağızdan veriliyor ve öncesinde bebeğin aç olması gerekiyor, soğuk zincir ve canlı aşılardan olduğu için alındığı gün yapılması gerekiyor ve yapılana kadar da buzdolabında bekletilmesi gerekiyor. Ben ateşi bu aşının çıkardığını düşünüyorum. İkinci dozunu da tam bir ay sonra yapacağız. Çok şükür bunu da atlattık Allah yavrularımızı korusun onları bize bağışlasın

10 yıl önce oğlum doğduktan bir süre sonra yüzünde kızarıklıklar çıktı ve eldivenli haliyle kaşimaya çalışıyordu bazen öyle çok kaşiyorduki kıpkırmızı oluyordu. Eskişehir acibademde bir Cildiye doktoru emme sorununuz mu var dedi küçük bebek başka neye alerjisi olsun ki. Evet dedim silikonla emiyordu ve emmek istemiyordu. Stresten egzama olmuş dedi o zaman Bioderma yüz yıkama jeli ve nemlendiricisini alın sabah akşam uygulayin dedi ve yaptık. Geçmişti o zaman. Şimdi hâlâ alerjik çocuğum.
Kızımda da sizdeki gibi bir görüntü vardı ama egzama olmadığını düşünüyorum kaşimiyor ve aşağıdaki kremi kullandım geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…