- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.541
Süt sarılığı.. anne sütünden kaynaklanan sarılık. 2 ay kontrolümüzde Doktorumuz var olduğunu söyledi. Anne sütündeki bazı enzimleri sindiremediğinden olurmuş.. bizde testlerimizi yaptırdık sorun yok. 3 ay sonunda geçiyormuş bakalım...
Ya biz sünnet oldukta pipiyi kremleme işimizde oluyor aceleden tam oranlayamıyorum. Normalde bepantol baby vardı onda böyle bir görüntüde olmuyordu benzer oranda kullandım gibi diyim. Bu böyle kireç gibi bi görüntü verdiBöyle pütürlü bir kreme denk gelmedim hiç bozuk krem de nasıl olur bilemiyorum ama bende öyle birşey olsa kullanmazdım sanırım o kremi ayrıca kremi fazla sürmüyor musunuz ?
Kan tahlilleri yapıldı. Troid, şeker, kan uyuşmazlığı varsa o birde Bi kaç tıbbi terimler söyledi aklımda yok kandaki onlarda sikinti varsa uzarmış sarılık.değerlerine baktı. Sıkıntı olmadığını söyledi .. bazı bebeklerde süt sarılığı olabiliyor anne sütündeki enzimlerden kaynaklı dedi Doktorumuz sonuçlar neticesinde de süt sarılığı dedi..Aaa bize süt sarılığı adı koymadı sebebini de söylemedi. Hangi testin sonucunda bu teşhisi koydu canım? Kilo da sıkıntı var mı?
İnşallah sağlıkla geçsin
Birde idrar bakıldı enfeksiyonda sebep olabiliyormuş ama yoktu..Aaa bize süt sarılığı adı koymadı sebebini de söylemedi. Hangi testin sonucunda bu teşhisi koydu canım? Kilo da sıkıntı var mı?
İnşallah sağlıkla geçsin
Maşallah paşaya geçmiş olsun bepantol kullanıyorum sıkıntı yok. Öyle pütürlü bir krem de hiç görmedim. Normal gibi görünmüyor.Ya biz sünnet oldukta pipiyi kremleme işimizde oluyor aceleden tam oranlayamıyorum. Normalde bepantol baby vardı onda böyle bir görüntüde olmuyordu benzer oranda kullandım gibi diyim. Bu böyle kireç gibi bi görüntü verdi
Teşekkür ederiz. Evet bende sürdükten sonra garipsedim ama orjinal yapısıda olabilir diye düşündüm. Neyse daha kullanmayayım bi eczaneye göstereyim en iyisiMaşallah paşaya geçmiş olsun bepantol kullanıyorum sıkıntı yok. Öyle pütürlü bir krem de hiç görmedim. Normal gibi görünmüyor.
İnşallah festicim sağıp biberonla verince de emmek istemedi belki bu ara Bi atak vardır bişey vardır diye kendimi sakinleştiriyorum bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek bizeKuzum memeyi bıraktı diyelim eee aynı mantıkla biberonu da içemez. O her türlü bu yöntemle besleneceği için bırakma durumu söz konusu olmaz. Biraz keyifsiz olabilir ama diren hemen alternatif çözümlere başvurma.
Kiloyu etkiler mi bilmiyorum bende merak ettiğim için yazdım buraya. Bizi şimdilik etkilemedi. Dr kilo alımı gelişimi gayet iyi herhangi birşey yaptırmayı gerektirmez süt sarılığı dedi... 3. Ay kontrolümüzde tekrar bakalım dedi...nurkeri bizde de uzamış sarılık var testler yapıldı herşey normal , ama bu ay sadece 450 gram aldı ondan mıdır hiç aklıma gelmedi hastahanede sormak
Anladım cnm tez vakitte geçer inşallahKiloyu etkiler mi bilmiyorum bende merak ettiğim için yazdım buraya. Bizi şimdilik etkilemedi. Dr kilo alımı gelişimi gayet iyi herhangi birşey yaptırmayı gerektirmez süt sarılığı dedi... 3. Ay kontrolümüzde tekrar bakalım dedi...
İnşallah sizinde geçer. 3. Ay sonunda geçiyormuş bakalım... Bi sıkıntı olmasın yavrularımızda inşallah. İnsanın içi acıyor.Anladım cnm tez vakitte geçer inşallah
Doğduğu ilk haftalarda troid çıktti bizim topk kaninda. 3 günlükken sariliktan ışık tedavisi gördük erken ve zayıf olan bebekelrde biraz daha zor geçiyor denildi bizimde Allah'a şükür yeni geçti gözü bir iki hf ya varasa sarıydi ilk zamanlar cisinden anlıyordum ama artik takip de etmedim geçer dedikleri için gectide sanırım. Tiroid derecemizde düzene girdi Allah'tan.Kan tahlilleri yapıldı. Troid, şeker, kan uyuşmazlığı varsa o birde Bi kaç tıbbi terimler söyledi aklımda yok kandaki onlarda sikinti varsa uzarmış sarılık.değerlerine baktı. Sıkıntı olmadığını söyledi .. bazı bebeklerde süt sarılığı olabiliyor anne sütündeki enzimlerden kaynaklı dedi Doktorumuz sonuçlar neticesinde de süt sarılığı dedi..
Ayrıca Dr gitmeden önce komşumuz anne sarılığı var oğlunda demişti ciddiye almamıştım. Sonrasında öğrendim ki halk arasında anne sarılığı deniyormuş..
Kilo vs sıkıntı yok.. maşallah 1. Ayında 1 kilo 2. Ayında 1 buçuk kilo aldı.
Ya biz sünnet oldukta pipiyi kremleme işimizde oluyor aceleden tam oranlayamıyorum. Normalde bepantol baby vardı onda böyle bir görüntüde olmuyordu benzer oranda kullandım gibi diyim. Bu böyle kireç gibi bi görüntü verdi
Yok ya öyle tutma kirve işleri bitmişAaa hayırlı olsun. Bende bu cumartesi engeö hafatya cumartesi sünnet ettirmeyi planlıyorum. Nasıl? Gerçekten kolay iyileşiyor mu? Siz mi tuttunuz hangi yöntemle oldu memnun musunuz
Günaydın canlar. Yusufcum dün çok huzursuzdu. Benimde boğazım indi resmen ona üzüntüden mi üşüttüm mü hiç bilmiyorum. Ama yavrumun için iyi olmak istiyorum sürekli dipdibeyiz emziriyorum insaallah ona hastalık bulaştırmam. Birazdan 2 aylık aşılarımızı olmaya gidiyoruz dualarınızı eksik etmeyin inşallah kolay geçer çok korkuyorum
Maltana gazlı ben içemedim. Ebebekteki promaltlari 10 yıl önce koli koli içtim çok kilo yaptı bidaha içmemBen havuç da tüketiyorum bide malt içecek içiyorum süreklibiz daha ne yapalım
Gece yatmadan önce bir kaşık tahin pekmez ye cnm o da baya etkiliMaltana gazlı ben içemedim. Ebebekteki promaltlari 10 yıl önce koli koli içtim çok kilo yaptı bidaha içmemmamsel still tea de içiyorum ama bişey dikkatimi çekti tadı ve yoğunluğu her kutuda farklı bir kutunun anasonu çok başka bir kutunun rezenesi. Süt olsun diye afedersiniz bir inek bku yemediğim kaldı
10 yıl önce oğlum doğduktan bir süre sonra yüzünde kızarıklıklar çıktı ve eldivenli haliyle kaşimaya çalışıyordu bazen öyle çok kaşiyorduki kıpkırmızı oluyordu. Eskişehir acibademde bir Cildiye doktoru emme sorununuz mu var dedi küçük bebek başka neye alerjisi olsun ki. Evet dedim silikonla emiyordu ve emmek istemiyordu. Stresten egzama olmuş dedi o zaman Bioderma yüz yıkama jeli ve nemlendiricisini alın sabah akşam uygulayin dedi ve yaptık. Geçmişti o zaman. Şimdi hâlâ alerjik çocuğum.Kızlar bu alerji mi egzama mı? Doktor Linoa adında bi losyon verdi onu kullanıyoruz ama hiçbir faydasını görmedik açıkçası. Başta alerji olabilir dedi, süt diyeti uyguladım bi on gün kadar ama o da işe yaramadı, şimdi de egzama gibi duruyor ve her geçen gün artıyor. Bilgisi olan var mı bu konuda? Çok üzüyor bu durum beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?