2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
1. Aydaki kilo alımıni nasıl hesapliyorlar? Yani şimdiki kilosu-doğduğu andaki kilosu mu
Şimdiki kilosu-dogumdan sonra kilo vermiş olduğu ilk kontroldeki kilosu mu
Kafam karıştı doktor bize az kilo almış dedi dün mamayı kesecektik artık kesmeyin diyor

Aa çok şaşirdim. Küçücük bebelerimiz stresten neler yaşıyormuş. Bioderma ürünlerini ben kendim de kullanıyorum, benim de atopik bi cildim var dün doktora gösterdim benden geçmiş olabileceğini söyledi, kortizon içerikli bir krem yazdı ve çook ince bir tabaka halinde sür dedi fakat kullanıp kullanmama konusunda emin değilim ben de birkaç güne bi cildiye doktoruna göstermeyi düşünüyordum iyi oldu bu yazdığınız kremleri sorarım tşk ederim

Şimdiki kilosu-doğduğu andaki kilosu cnm

Doğumdan sonra vermiş olduğu kilo ile ilk aydaki kiloya göre hesapladı doktorumuz.

Kızlar bir şey soracağım. Saçımı boyatmak istiyorum. Gece 3-4 saat uyuduğu kısımdan önce emzirip boyasam sabaha kadar sağılmış Süt versem sıkıntı olur mu? Aranızda boyatan var mı?

Başınız sağolsun canım belli ki yakın aile bireyleri. Allah gönlünüze esenlik versin.

Olsun sıkma canını evinize kavuşmuşsunuz 40 ı da farklı çıkmış olmuş

Kuvöz bebelerinde çıkarken de ölçülüyor ve o baz alınıyor ancak diğer bebeklerde dığum kilosu baz alınıyor diye biliyorum canım.

Ne kadar almış ki?

Sonunda iki aylık asimizi olduk verem için bekledik bu güne kadar. Çok ağladı yha huysuzladi şurup verdim hemen eve gelir gelmez...sanki kilo su az gibime geldi yha. Kurbanlık koyun gibiydik 4 tane aşı yapılacak çocuk vardı uc tane ebe anca yetebildi herkese bize baska ebe baktı ondan tam iletişime giremedim ebemizle kilosu boyu hakkında odada küçük olunca sıkıs tikiştik

Şifa olsun canım inşallah sağlıkla geçer gününüz etkilemez. Bir sonraki gidişiniz ne zaman canım çok var mı

Diykoncuğum allahın izniyle kolaylıkla geçecek korkma. Hiç çok kötü olan görmedim abartılıyor bu 2. Ay aşıları. Hafif huzursuzluk olur olursa. Güzel düşün güzel olsun
Festi canım geldik aşıdan. Sandığım kadar çok ağlamadı cok şükür. 2 saat kadar uyudu. Başında bekledim. Beni gördükçe tekrar tekrar daldı. Ateş ölçer elimde bekliyorum ama şu ana kadar bir şey yok çok şükür. Insaallah da olmaz.

2. Ay aşısı yapıldığı anda yakan bir aşımı yoksa yapıldıktan bir süre sonra mı huzursuzluk ve ateş yapıyor

Kızz sen buna az mı diyorsun ben o zaman kendimi yerden yere atayım
3.170 doğdu
1 ay 4.430
2 ay 4.880
Eşimde zayıflamış az kilosu dedi bende öyle düşünmüştüm direk kilosunu görünce hastalanmadan once kilosu yüksekti bende hepimiz hasta olunca düştü demekki benim sutumle onun kilosu 6 diyorduk ama görmedik bile 6 yi. Sizin kilo alımı niye ağır canım

2. Ay aşısı yapıldığı anda yakan bir aşımı yoksa yapıldıktan bir süre sonra mı huzursuzluk ve ateş yapıyor
Verem belki yakmıştır canim Vurulduktan hemen sonra uyudu diger sağlık ocagina kadar uyudu kalan iki aşı için yatırınca birden ağladı ve vurdular. Hemen kucağıma aldım ama arabaya kadar agladi 1 e kadar uyudu sonrası evde normal huysuzlugu vardi kucakci kendiside. Ates olmadi ama verdim sik sık kontrol ediyorum. Nesesit iyi gibi izleyip gülüyor şimdilik ama arada bi icliyo uykuda birden acılı ağlıyor falan. Unarimt sıkıntısız geçer aşımız. Uc gün banyo yok o bölgeye dokanmak herhangi birşey sürmek yok. Sivilce gibi olabilir normal dediler yar aolur kabuk olursa hiçbirisi sürmeyin sadece pecede koy dediler. Deri altına

Yapılan bir aşıymis

Bilmiyorum lanet hastahanelere git gel bir de alerji çıkardılar ben artık alerji olduğunu da düşünmüyorum birşeyi bile yok cnm çok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…