- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.581
Hastane işleri gerçekten öyle yha insanı yıpratıyor ve bundan sende bebekte etkilenirsindir canım.kilosunu dert etme drlar iyi diyorsa sağlıklı olsun sağ olsunlar gerisi gelir olur zamanla canimBilmiyorum lanet hastahanelere git gel bir de alerji çıkardılar ben artık alerji olduğunu da düşünmüyorum birşeyi bile yok cnm çok sıkkın
Canım hep ayni hastaneye mi gidiyorsun istersen bir doktor hastane değişikliği yap. Benim oğlana da ameliyat dediler ama bor kaç doktora daha gosterecegimBilmiyorum lanet hastahanelere git gel bir de alerji çıkardılar ben artık alerji olduğunu da düşünmüyorum birşeyi bile yok cnm çok sıkkın
Ne için ameliyat dediler , ameliyat konusunda 3 hastaneye gittim , burdaki devletlerin hepsi aynı alerji biraz sıkıntı oluyor her hastanede kolay randevu yok , aslında kızımda da bu doktora gitmiştim bilmiyorum bana çok streslisin diyor belki de gerçekten stresliyimCanım hep ayni hastaneye mi gidiyorsun istersen bir doktor hastane değişikliği yap. Benim oğlana da ameliyat dediler ama bor kaç doktora daha gosterecegim
Kendini fazla zorlama canım. Bebeğin etkileniyor demekki sende etkilenirsindir ister istemez sağlık söz konusu olunca. Toparlarsiniz canim. Ebelerdeki ölçümle dr da ki aynımı. Drlar ne diyor peki neye alerjisi varmis bebişinNe için ameliyat dediler , ameliyat konusunda 3 hastaneye gittim , burdaki devletlerin hepsi aynı alerji biraz sıkıntı oluyor her hastanede kolay randevu yok , aslında kızımda da bu doktora gitmiştim bilmiyorum bana çok streslisin diyor belki de gerçekten stresliyim
Sünnet ettirecektik canım ama pipisinde eğrilik var ameliyat olması lazım önce dediler. Başka doktorlara sormadan yaptırmak istemedim ki 6 aylıkken en erken yapılacak. Anladım canım o zaman stresini azaltmak içi eminim elinden geleni yapıyorsundur ama düşünmemeye çalış iyi şeylere odaklan bebegin için. Bazen polyana olmak ise yarıyor.Ne için ameliyat dediler , ameliyat konusunda 3 hastaneye gittim , burdaki devletlerin hepsi aynı alerji biraz sıkıntı oluyor her hastanede kolay randevu yok , aslında kızımda da bu doktora gitmiştim bilmiyorum bana çok streslisin diyor belki de gerçekten stresliyim
Aynen dusunmedikce herşey bir tık daha iyiye gidiyor gerçekten kaç gündür sütümü dert ettim ondan dedim zayıftır diye ama ne zaman düşüneyi bıraktım kendime bebeğe odaklandım eskisine döndü ama bu seferde bizimkinj zorla emziriyorum gibi oluyor şöyle sonuna kadar kana kana içmiyor sıpa yha 3 5 somuruk indirip tadını alip bıraktığı bile oluyor. Zorla doyuruyorum resmen. Gece ağlamasını beklemedim aldım ben uykuda emzirdimSünnet ettirecektik canım ama pipisinde eğrilik var ameliyat olması lazım önce dediler. Başka doktorlara sormadan yaptırmak istemedim ki 6 aylıkken en erken yapılacak. Anladım canım o zaman stresini azaltmak içi eminim elinden geleni yapıyorsundur ama düşünmemeye çalış iyi şeylere odaklan bebegin için. Bazen polyana olmak ise yarıyor.
Geçmiş olsun.. Allah ım sıkıntısız geçirmenizi nasip etsin..Verem belki yakmıştır canim Vurulduktan hemen sonra uyudu diger sağlık ocagina kadar uyudu kalan iki aşı için yatırınca birden ağladı ve vurdular. Hemen kucağıma aldım ama arabaya kadar agladi 1 e kadar uyudu sonrası evde normal huysuzlugu vardi kucakci kendiside. Ates olmadi ama verdim sik sık kontrol ediyorum. Nesesit iyi gibi izleyip gülüyor şimdilik ama arada bi icliyo uykuda birden acılı ağlıyor falan. Unarimt sıkıntısız geçer aşımız. Uc gün banyo yok o bölgeye dokanmak herhangi birşey sürmek yok. Sivilce gibi olabilir normal dediler yar aolur kabuk olursa hiçbirisi sürmeyin sadece pecede koy dediler. Deri altına
Canim benim ki hep öyle biliuor musun hatta buraya da kaç kere yazmışımdır 3 dk emip bırakıyor diye. Ben çocuğu zorladığım zaman da 10 dk emsin iki memeyi de diye sonra gaz çıkarmak için kaldırdığım gibi kusuyor. Cidden her bebek kendine özgü her konuda. Benimki açım diye asla ağlamaz bile sadece mızırdanır ben vermesem hiç istemiyor değişik yani ama kucağa al diye bas bas bağırırAynen dusunmedikce herşey bir tık daha iyiye gidiyor gerçekten kaç gündür sütümü dert ettim ondan dedim zayıftır diye ama ne zaman düşüneyi bıraktım kendime bebeğe odaklandım eskisine döndü ama bu seferde bizimkinj zorla emziriyorum gibi oluyor şöyle sonuna kadar kana kana içmiyor sıpa yha 3 5 somuruk indirip tadını alip bıraktığı bile oluyor. Zorla doyuruyorum resmen. Gece ağlamasını beklemedim aldım ben uykuda emzirdim
Ben aradım gelemecem diye oda haftaya gel dedi öyle gittik bizde normalde onların yazdığı tarihte gidiyordukda isten dolayı gidemedim geçen hafta eşimin.. verem kizamik kızamıkçık ti galiba bu uc asi. Özel aşı vurdurmadim hiç bilgi verende olmadı. Sen bi sor istersen ebenize canım aşı kartında yazan tarihe göreGeçmiş olsun.. Allah ım sıkıntısız geçirmenizi nasip etsin..
Özel aşı ile birlikte mi 3 aşı var..
Bizi daha aramadılar bile sağlık ocağından Bi atlatsaydık bizde.
Rota yaptıracaksan o 4. Aşı oluyor canım. Ama bizim hemşiremiz 3. Ayda yapıyoruz dedi. 15 haftalik olmadan ilk doz yapıldığı için ben de kabul ettim. Bugün 3 aşı olduk yaniGeçmiş olsun.. Allah ım sıkıntısız geçirmenizi nasip etsin..
Özel aşı ile birlikte mi 3 aşı var..
Bizi daha aramadılar bile sağlık ocağından Bi atlatsaydık bizde.
Şuan tek memeyle doyurmaya çalışıyoruz canım daha hic ikinciye geçmedik bir emmede. Zaten birini güzel emse razıyım boşa akıyor bazen sütüm ondan sonra doydum ben diyor bırakıyor küt kucakta uykuya dalıyor bir iki kere böyle tekrardan sonda beni güzel emiyo süt olsun besleyici olsun diye yemedigim sey kalmadı sevdiğim sevmediğim herşey ..Canim benim ki hep öyle biliuor musun hatta buraya da kaç kere yazmışımdır 3 dk emip bırakıyor diye. Ben çocuğu zorladığım zaman da 10 dk emsin iki memeyi de diye sonra gaz çıkarmak için kaldırdığım gibi kusuyor. Cidden her bebek kendine özgü her konuda. Benimki açım diye asla ağlamaz bile sadece mızırdanır ben vermesem hiç istemiyor değişik yani ama kucağa al diye bas bas bağırır
Yaaa 2. Ay aşıları 3 tane yani.. Yaptıraydıkta bitseydi ... Rotayı bizede doktorumuz 3. Ayda yapıcaz dedi.Rota yaptıracaksan o 4. Aşı oluyor canım. Ama bizim hemşiremiz 3. Ayda yapıyoruz dedi. 15 haftalik olmadan ilk doz yapıldığı için ben de kabul ettim. Bugün 3 aşı olduk yani
Aradım sağlık ocağında listede varsınız 15 erli gruplarla çağırıyoruz arıycaz dediler anlamadım gitti. Hala aramadılar işte.Ben aradım gelemecem diye oda haftaya gel dedi öyle gittik bizde normalde onların yazdığı tarihte gidiyordukda isten dolayı gidemedim geçen hafta eşimin.. verem kizamik kızamıkçık ti galiba bu uc asi. Özel aşı vurdurmadim hiç bilgi verende olmadı. Sen bi sor istersen ebenize canım aşı kartında yazan tarihe göre
Hergün aynı olmuyor benim oğlumda. Birgün süt boşa akıyor. Bigünde süt birikmeden emdikçe emiyor... Her bebek başka gerçekten ve normal bazen emmemeleri.. Bazen tüm gün ve gece uyumuyor bazen uyumaktan ememiyor.. Büyüyecekler işte böyle böyle... Ses falan çıkarmaya başladı mı.?Canim benim ki hep öyle biliuor musun hatta buraya da kaç kere yazmışımdır 3 dk emip bırakıyor diye. Ben çocuğu zorladığım zaman da 10 dk emsin iki memeyi de diye sonra gaz çıkarmak için kaldırdığım gibi kusuyor. Cidden her bebek kendine özgü her konuda. Benimki açım diye asla ağlamaz bile sadece mızırdanır ben vermesem hiç istemiyor değişik yani ama kucağa al diye bas bas bağırır
İnşallah kolay geçer canımYaaa 2. Ay aşıları 3 tane yani.. Yaptıraydıkta bitseydi ... Rotayı bizede doktorumuz 3. Ayda yapıcaz dedi.
Ses derken canım? Ben biraz çenebazım oglusla sürekli konuşuyorum şimdi altını temizlicem oğlum. Hemen geliyorum yavrum. Sürekli bıt bıt çocuğun beynini yiyorum oda keyfi yerindeyse bana aguluyorHergün aynı olmuyor benim oğlumda. Birgün süt boşa akıyor. Bigünde süt birikmeden emdikçe emiyor... Her bebek başka gerçekten ve normal bazen emmemeleri.. Bazen tüm gün ve gece uyumuyor bazen uyumaktan ememiyor.. Büyüyecekler işte böyle böyle... Ses falan çıkarmaya başladı mı.?
Evet grup olarak vurynuyor eli kulağındadir ozaman canim aralar bir kaç güne bekli ben köyden gidicem için beni uc gün önceden aradıAradım sağlık ocağında listede varsınız 15 erli gruplarla çağırıyoruz arıycaz dediler anlamadım gitti. Hala aramadılar işte.
Aynen bende öyle sürekli konuşur haldeyim. Gün içinde ne yaptığımı o an anlatıyorum oğluma.. Daha 4 gündür falan net sesler cıkarmaya başladı.. Agu, hıı, uu gibi bir şeyler.. Bacaklarını açarsam daha çok ses çıkarmaya çalışıyor..Ses derken canım? Ben biraz çenebazım oglusla sürekli konuşuyorum şimdi altını temizlicem oğlum. Hemen geliyorum yavrum. Sürekli bıt bıt çocuğun beynini yiyorum oda keyfi yerindeyse bana aguluyoro bi kere aaauuuu diyorsa ben sevincimden 100 kelime soyluyorum ona
Evet yakındı sağ olasınBaşınız sağolsun canım belli ki yakın aile bireyleri. Allah gönlünüze esenlik versin.
Olsun sıkma canını evinize kavuşmuşsunuz 40 ı da farklı çıkmış olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?