2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Rota yaptıracaksan o 4. Aşı oluyor canım. Ama bizim hemşiremiz 3. Ayda yapıyoruz dedi. 15 haftalik olmadan ilk doz yapıldığı için ben de kabul ettim. Bugün 3 aşı olduk yani
2.ayda toplam 4 aşımızı da olduk 2.doz 4 ay olacak doktor sana kaldı dedi 2 ay 4 ay ya da 3 ay 5 ay menenjit aşısını sormadım bilgisi olan varmi

Kızlar aman diyim 2. Yada daha sonraki bebekleri birinci sınıfa giden yavrunuz ile aynı zamanda planlamayın
Bir yandan el, ele elaaaa diye geziyoruz
Diğer tarafta aguuuu diyen bir velet var saat 11 gibi dersimiz bitti yatırdım meleğimi anca fırsat bulabildim buraya
bu hafta itibari ile göz göze gelince bile gülümseyen bir Mirayımız var o gülünce ben eşim diğer çevrede kim varsa hepimiz gülüyoruz sonra o halimize gülüyoruz, Rabbime şükürler olsun Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Arkadaşlar merhaba. Benim oğlumda neu yani beyaz kan değeri bi tık düşük çıktı 1500 olması gereken değeri 1060 çıktı doktor önemli bişey değil ama bi daha ki ay tekrar kontrol için bakarız dedi. İnternette o kadar çok felaket senaryoları var ki konu hakkında bilgisi olan var mı

Aaaaa kilo mu yapıyormuş malt içecekler

Kuvöz bebelerinde çıkarken de ölçülüyor ve o baz alınıyor ancak diğer bebeklerde dığum kilosu baz alınıyor diye biliyorum canım.

Ne kadar almış ki?
Dogum kilosu 4015 gram şimdiki kilosu 4700 675 gram almış diyor bir ayda en az 600 alması lazım siz 40 günde almışsınız dedi dr

Bioderma atoderm ABC li bişeydi adı. Kortizonlu kullanma bence canım. İyi bir Cildiye doktoruna danış

Kizlar kanguru almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var. Marka model kullanişlilik konusunda
Canım ben neko start kanguru aldım. Yumuşacık bir kumaşı var. Bacak boyunu falan da bebeğine göre ayarlayabiliyorsun. Evde henüz kullanamadım çünkü oglus her şeyden cabuk sıkıldığı gibi bundan da sıkılıyor. Ama dışarıda içine girer girmez asansörde uyumaya başlıyor. M pozisyonda oturmuş oluyor omurgasına da zarar vermiyor. Bugün sağlık ocağına onunla çok rahat tek başıma taşıdım

Sağol canım internetten bakayim bende.

Bioderma atoderm ABC li bişeydi adı. Kortizonlu kullanma bence canım. İyi bir Cildiye doktoruna danış
Evet öyle yapacam, ben de kortizonlu kremi kullanma konusunda aşırı tereddüt yaşıyorum her ne kadar doktor çok ince bir tabaka halinde sürmemi tembihlese debu yaştaki bebelere çok zararlı olur bence.

Kızlar günaydın, benim bebiş az önce çok kötü kustu ya baya 1 su bardağı doldurur nerdeyse. Altını aldım koltukta uzanıyordu 10 dakka filan ben ona konuştum o izledi sonra biranda kustu. Yani midesine baskı filan yapmamıştım.. 1 aylık sayılır bebiş. Bugün zaten doktor kotrolümüz var soracağım ama korktum ya kötü bir şey yoktur dimi

Günaydın. Yesil renkli ve fışkırır tarz da değilse korkma canım 6 aya kadar kusmaları normal kabul ediyorlar. Tabi muhakkak doktoruna söyle durumu bakalım ne diyecek ama korkma sen

Benim oğlana da 2 gündür bir güncelleme geldi. Yumruklarını emmeye başladı. Her yeri salya oluyor. Aç ondan yapıyor dedim önce sonra baktım. Beslenmeden de sonra yapıyor yani güzel de emmişti mesela. Yine Yumruklarını ağzına sokuyor gözlerini şaşı yapa yapa bu kadar erken diş çıkarıyor olabilir mi 61 günlüğüz bugün

Benim oğlumda öyle.. Ses çıkarmaya çalıştıkça dilini kullanma çabasıyla tükürük salgılıyor. Ellerinide keşfettiği için ağzına sokarmış doktorumuz öyle dedi.

Günaydın canım anneler Eylül grubundan geliyorum. Tecrübe etmiş olabileceğiniz için bu gruba da yazmak istedim. Bebeğiniz için sling-kanguru tercihleriniz ne oldu, kullanışlı oldu mu ?
Ve en önemlisi evde içine koyup oyalanabilecegi, benim de en azından yarım saatte bir kaç isimi halledebilecegim bir ana kucagi arıyorum, kullanıp memnun kaldığınız ürünleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Merhaba, yoktur. Benim oğlumda devamlı kusuyor. Çok mu içmişti?

Merhaba, ben sling aldım. İlays marka çok memnunum. Ağustos gibi kullanmakta zorlandım bir miktar kalın kumaşı ama eylülden beri aktif kullanıyorum. Bağlamaya alıştıktan sonrası çok rahat. Öneririm.

Almaman gereken ana kucağı tavsiyesi vereceğim. Bu ve bu tarz ayaklı modellerden alma. Ben aldım hiç kullanamıyorum. Boşuna para vermişim.

Eklentiler

• IMG_2344.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…