- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.601
2.ayda toplam 4 aşımızı da olduk 2.doz 4 ay olacak doktor sana kaldı dedi 2 ay 4 ay ya da 3 ay 5 ay menenjit aşısını sormadım bilgisi olan varmiRota yaptıracaksan o 4. Aşı oluyor canım. Ama bizim hemşiremiz 3. Ayda yapıyoruz dedi. 15 haftalik olmadan ilk doz yapıldığı için ben de kabul ettim. Bugün 3 aşı olduk yani
Aaaaa kilo mu yapıyormuş malt içeceklerMaltana gazlı ben içemedim. Ebebekteki promaltlari 10 yıl önce koli koli içtim çok kilo yaptı bidaha içmemmamsel still tea de içiyorum ama bişey dikkatimi çekti tadı ve yoğunluğu her kutuda farklı bir kutunun anasonu çok başka bir kutunun rezenesi. Süt olsun diye afedersiniz bir inek bku yemediğim kaldı
Ben de daha arastirmadim canim menenjiti2.ayda toplam 4 aşımızı da olduk 2.doz 4 ay olacak doktor sana kaldı dedi 2 ay 4 ay ya da 3 ay 5 ay menenjit aşısını sormadım bilgisi olan varmi
Yoo promalt varya ebebekte onlar yapiyo. Zaten sulandırılmış pekmez gibi biseyAaaaa kilo mu yapıyormuş malt içecekler
Dogum kilosu 4015 gram şimdiki kilosu 4700 675 gram almış diyor bir ayda en az 600 alması lazım siz 40 günde almışsınız dedi drKuvöz bebelerinde çıkarken de ölçülüyor ve o baz alınıyor ancak diğer bebeklerde dığum kilosu baz alınıyor diye biliyorum canım.
Ne kadar almış ki?
Bioderma atoderm ABC li bişeydi adı. Kortizonlu kullanma bence canım. İyi bir Cildiye doktoruna danışAa çok şaşirdim. Küçücük bebelerimiz stresten neler yaşıyormuş. Bioderma ürünlerini ben kendim de kullanıyorum, benim de atopik bi cildim var dün doktora gösterdim benden geçmiş olabileceğini söyledi, kortizon içerikli bir krem yazdı ve çook ince bir tabaka halinde sür dedi fakat kullanıp kullanmama konusunda emin değilimben de birkaç güne bi cildiye doktoruna göstermeyi düşünüyordum iyi oldu bu yazdığınız kremleri sorarım tşk ederim
Canım ben neko start kanguru aldım. Yumuşacık bir kumaşı var. Bacak boyunu falan da bebeğine göre ayarlayabiliyorsun. Evde henüz kullanamadım çünkü oglus her şeyden cabuk sıkıldığı gibi bundan da sıkılıyor. Ama dışarıda içine girer girmez asansörde uyumaya başlıyor. M pozisyonda oturmuş oluyor omurgasına da zarar vermiyor. Bugün sağlık ocağına onunla çok rahat tek başıma taşıdımKizlar kanguru almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var. Marka model kullanişlilik konusunda
Sağol canım internetten bakayim bende.Canım ben neko start kanguru aldım. Yumuşacık bir kumaşı var. Bacak boyunu falan da bebeğine göre ayarlayabiliyorsun. Evde henüz kullanamadım çünkü oglus her şeyden cabuk sıkıldığı gibi bundan da sıkılıyor. Ama dışarıda içine girer girmez asansörde uyumaya başlıyor. M pozisyonda oturmuş oluyor omurgasına da zarar vermiyor. Bugün sağlık ocağına onunla çok rahat tek başıma taşıdım
Evet öyle yapacam, ben de kortizonlu kremi kullanma konusunda aşırı tereddüt yaşıyorum her ne kadar doktor çok ince bir tabaka halinde sürmemi tembihlese debu yaştaki bebelere çok zararlı olur bence.Bioderma atoderm ABC li bişeydi adı. Kortizonlu kullanma bence canım. İyi bir Cildiye doktoruna danış
Günaydın. Yesil renkli ve fışkırır tarz da değilse korkma canım 6 aya kadar kusmaları normal kabul ediyorlar. Tabi muhakkak doktoruna söyle durumu bakalım ne diyecek ama korkma senKızlar günaydın, benim bebiş az önce çok kötü kustu ya baya 1 su bardağı doldurur nerdeyse. Altını aldım koltukta uzanıyordu 10 dakka filan ben ona konuştum o izledi sonra biranda kustu. Yani midesine baskı filan yapmamıştım.. 1 aylık sayılır bebiş. Bugün zaten doktor kotrolümüz var soracağım ama korktum ya kötü bir şey yoktur dimi
Benim oğlumda öyle.. Ses çıkarmaya çalıştıkça dilini kullanma çabasıyla tükürük salgılıyor. Ellerinide keşfettiği için ağzına sokarmış doktorumuz öyle dedi.Benim oğlana da 2 gündür bir güncelleme geldi. Yumruklarını emmeye başladı. Her yeri salya oluyor. Aç ondan yapıyor dedim önce sonra baktım. Beslenmeden de sonra yapıyor yani güzel de emmişti mesela. Yine Yumruklarını ağzına sokuyor gözlerini şaşı yapa yapabu kadar erken diş çıkarıyor olabilir mi 61 günlüğüz bugün
Kızlar günaydın, benim bebiş az önce çok kötü kustu ya baya 1 su bardağı doldurur nerdeyse. Altını aldım koltukta uzanıyordu 10 dakka filan ben ona konuştum o izledi sonra biranda kustu. Yani midesine baskı filan yapmamıştım.. 1 aylık sayılır bebiş. Bugün zaten doktor kotrolümüz var soracağım ama korktum ya kötü bir şey yoktur dimi
Günaydın canım annelerEylül grubundan geliyorum. Tecrübe etmiş olabileceğiniz için bu gruba da yazmak istedim. Bebeğiniz için sling-kanguru tercihleriniz ne oldu, kullanışlı oldu mu ?
Ve en önemlisi evde içine koyup oyalanabilecegi, benim de en azından yarım saatte bir kaç isimi halledebilecegim bir ana kucagi arıyorum, kullanıp memnun kaldığınız ürünleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?