2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Bende dedim acemi bizi bıraktı mı

Çok şükür bin şükür allahım isteyen herkese kolaylıkla neşeyle sağlıkla yaşatsın. Ne kadar zorlu bir yolculuk ama hepimiz ne kadar mutluyuz. Yeterki sağlıkları olsun çok haklısın. Miray kuzusu yaa büyümüşte gülüyomuymuş ağzını severim

Dogum kilosu 4015 gram şimdiki kilosu 4700 675 gram almış diyor bir ayda en az 600 alması lazım siz 40 günde almışsınız dedi dr

Canım emmesi nasıl? Çok kusuyor mu? Bulut emdiğinin yarısını kusan bir bebek mesela. Ya açıkcası dert edilecek birşey olduğunu düşünmüyorum ama dikkat edilmesinde fayda var tabiki

Canım günaydın. Geceben yüksek 37.2 oldu ateşi. Ama baya bir huzursuzdu kucağımdan bıraktığım an ağlıyordu. Ben de ellemedim sabaha kadar kucakta omuzda uyudu. Kolu kızarmış hafif de şişmiş sizde de olmuş muydu insaallah düzelir

Kızlar düz kafa yastığı kullanıyor musunuz? Kafa şekline taktım bugünde çok şükür hdjdjnd
Ayy festi sorma ya ben de taktım buna. Oğluş hep sol tarafa yatıyor. Kafasını uyurken çeviriyorum uyandırma pahasına bile olsa inatla sola donuyor. Ama duz kafa yastığı kullanmıyorum. Doktora soracağım gidince bakalım sol tarafı düz olmuş resmen

Günaydın canım. Ben neko start kangurudan çok memnun kaldım içine girdiği gibi uyuyor benim oğlan ama dışarıda evdeyken çabuk sıkılıyor. Trendyol dan aldim

Gece sağına yatırdıysam gündüz soluna yatırıyorum. Arkasına yastık koyuyorum ki dönemiyor. Dr bu kontrolünde sağına daha cok yatmış dedi. Doğru gündüz uyumuyoki şimdi geceleri soluna yatırıyorum aynı olsun diye. Artık kendisi hareket ettirebildiği için yastık bana rahatsız edici geliyor. Az cok derin uykularını tahmin edebiliyorum Ozamanlar arkasına yani sırtına yastık koyarak dönmesini engelliyorum geri kalan zamanlarda serbest yatırıyorum.

Canım ben de donmesin diye yastık falan koyuyorum ama aşırı hareketli nasıl beceriyor bilmiyorum hep sola sola dönüveriyor

aa aynen bizimkide ne tarafa yaptırırsam yattirayim sola çekiyor resmen kafa hep o tarafa yatıyor Hafif düzdür orasi bizimde

Bizim de aynı ya bakarken bile soldan bakıyor sağına geçiyorum bakmak istemiyor resmen düzleşti bir taraf

İyiyiz Allah'a şükür canım ateş yok olmadı Normal huysuzluklari vardi iki saat arayla uyandı gece. Aşı sonrası aksama kadarda biraz ağrısı oldu ama sanırım acılı acılı ağlar gibiydi birden korkup ağladı falan uyksuunda vurundu aşılarını ben ona yordum. Tamm.iyiydik derken markette büyüğün öğretmeni aradi keyifsiz ateşi de var okulda yazık bitgin duruyor evde daha iyi olur alabilirseniz iyi olur dediler okuldan aldık aksam atesliydi hep şurup verdim calpol ama fayda etmedi düşmedi onca duşa rağmen evde bir içimlik brus şurup vardı onu verdim onun faydasi oldu ondan yine yazdiricam sağlık ocağına ateşi hemen düşürüyor bizimkilerde o ilac. Bizim gün böyle geçti canim. Bugünse uyandığı her an kakali bezle karsi karşıyayız masllahi var hep gülücük saçıyor ben kakasını yapınca cok seviniyorum çünkü o hun hep neşeli oluyor

aa aynen bizimkide ne tarafa yaptırırsam yattirayim sola çekiyor resmen kafa hep o tarafa yatıyor Hafif düzdür orasi bizimde

Bizim de aynı ya bakarken bile soldan bakıyor sağına geçiyorum bakmak istemiyor resmen düzleşti bir taraf
Valla kızlar inşaallah düzelir. Ne inatci bu bebisler. Saçları bile o tarafa doğru resmen. Annem düzelir merak etme daha et onun kafası diyor ama ben endişe ediyorum.

2.ayda toplam 4 aşımızı da olduk 2.doz 4 ay olacak doktor sana kaldı dedi 2 ay 4 ay ya da 3 ay 5 ay menenjit aşısını sormadım bilgisi olan varmi
Menenjit için 2 tip aşı var. Biri tek bir virüs için diğeri dört virüsü kapsıyor. Yani menenjitin 5 tipi var o yüzden ikisinide yaptırmak mantıklı olan. Genelde 1 yaşından sonra yapıyorlar ama o zaman iki doz şeklinde bir yaşından önce üç doz şeklinde oluyor benim aile geçmişimde menenjit var ve bu yüzden doktorum bir yaşından önce başlayalım aile geçmişimde olduğu için dedi iki aşıyıda yaptıracağın için resmen her ay bir aşı oluyor yavrum bakalım ama aşı ateş filan yapmaz dedi doktor bakalım ama pahalı aşılar tabi bunun için maddi durumu olmayanlar için zor gerçekten en kötü doktor bir aşıyı yaptırın diyorlar ülkemizde en çok görülen tipi tek virüsü kapsıyan aşıymış.

Valla kızlar inşaallah düzelir. Ne inatci bu bebisler. Saçları bile o tarafa doğru resmen. Annem düzelir merak etme daha et onun kafası diyor ama ben endişe ediyorum.
Tâbi düzeliyor zamanla kafa yapısı daha çok değişiyor büyüdükçe de iste.. kepçemi kulak yoksa duz kafa yapısına sahipmi olacak derken kendimizi bir sürü soruların icinde buluyoruz. Ben takmıyorum artik da iste demekki her bebek öyle solunu seviyor

Canım benim ilk çocuğum öyle idi, gaz çıkaracağımız zaman üzerimize örtmeye örtümü vardı düşün su gibi kusardı ama benimki hep öyle idi, (meğer sütüm yağlı imiş kilosu gelişimi hep iyi olmuştu o kadar kusmaya rağmen)

Şimdi ki bebeğimde öyle çok kusma olayı yaşamıyorum, olsa da çok nadir oluyor normaldir diye düşünüyorum senin durumunda

İnan aynı durumdayız hatta boyunluk taktım bugün, dedim diş bu kadar erken çıkabilir mi diye sen de yazmışsın

ffestinalente kuzum gemiyi en son terk edenlerden olacağım merak etme
Bebekten ve çocuktan fırsat buldukça İnternetten kıyafet bakıyorum bebelere, ondan okusam bile yazamadım, mağaza gezmeye fırsatım yok bari online alayım diyorum
3-6 mı alsam 6-9 mu alsam, yorumlar desenler derken burada aktif olamadım haklısın

Insaallah bu kadar erken çıkmaz canım dişleri ne bileyim onun sancısı da zor. Bu arada ben de aynı ya İnternet alışveriş yapıyorum oğluma. E bebek sinir etti beni ayın 2sinde verdiğim sipariş ayın 6 si oldu hala kargolanmadi. Her gün bir posta kavga ediyorum adamlarla he tamam diyorlar yok. Hiç böyle olmazdı anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…