2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen bi de kargo parasını iade için çek vermişler
Yahu çek istemiyorum ürünlerimi yolla

Ayy gondermiyoruz mu dediler? Bana da her gun kargolanacak deyip acil listesine aldık deyip kapatıyorlar. Çok sinir bozucu
Degerli bebeveynimiz,
Olusan yogunluk sebebiyle 'Siparisinizi ayni gun kargoya veremezsek 14.99 TL kargo bedeli kadar kuponunuz bizden' sözümüze istinadrn kuponunuz tanımlanmıştır
Böyle mesaj attılar

Degerli bebeveynimiz,
Olusan yogunluk sebebiyle 'Siparisinizi ayni gun kargoya veremezsek 14.99 TL kargo bedeli kadar kuponunuz bizden' sözümüze istinadrn kuponunuz tanımlanmıştır
Böyle mesaj attılar
Yeni bir sisteme geçiyoruz yeni depo oluşturuyoruz her şey çok karışık dediler bana da musteri hizmetleri. Madem öyle 3 gun 4 gun o zaman siparişi durdursaydiniz kimse mağdur olmazdı sonuçta dedim.neyse insaallah bir an önce gelir.

Bende doktoruma gittim görüşmek için 2 sinide vurdurmak gerekiyor dedi nimerix bexsero bize 3 ay 5 ay 13 ay dedi 22 gidemicem 28 ekim muane ettikten sonra aşı yapacak muane ettirmeden yapamam dedi ateşi olur başka bir şey olur dedi

Bende planlama bir aşı bir ay diğer aşı diğer ay yani iki aşıyı aynı anda vurmayacak. Birde sanırsam menenjiti sağlık ocakları vurmuyor doğru mu?

Biz de iki tane görünüyor desem
Annemler inanmadı ancak bayağı bildiğiniz gün geçtikçe beyazı net görünen iki diş çıkıyor kızlar
Ya da ben öyle sanıyorum

Annemler inanmadı ancak bayağı bildiğiniz gün geçtikçe beyazı net görünen iki diş çıkıyor kızlar
Ya da ben öyle sanıyorum
Ayy masaallah ya. Ben hala şüpheleniyorum çocuk yumruklarını yiyecek gibi bulduğu her fırsatta ağzında. Ben de bakayım kaşıkla bakalım Vizeci06 nin dediği gibi

Ya da ben öyle sanıyorum
Sen öyle sanarsindir canım daha çok cok erken bende hep cikartcak dedim durdum kızımda ama hicde öyle olmadı yeri hazırdır sadecede daha cikmaz yani en erkeni sanirirm 6 7 gibi gorumceminki 8 aylıkken çıkarttı benim kizda o aylarda gibi çıkarttı. Nadir cok erken dis çıkartan çocuklar

Benim kız 10 aylık çıkarttı diş , 10 aya kadar herşeyi dişe bağladım meğersem çok kolaymış diş çıkartmak oğlum da inşallah rahat çıkarır

Benim kız 10 aylık çıkarttı diş , 10 aya kadar herşeyi dişe bağladım meğersem çok kolaymış diş çıkartmak oğlum da inşallah rahat çıkarır
Ateş ishal ve huysuzluk iştahsızlık oluyore diş zamani hep elimle yokladım. Evet her çocuğun diş çıkarma zamani değişik ve farklı oluyor

Kızlar düz kafa yastığı kullanıyor musunuz? Kafa şekline taktım bugünde çok şükür hdjdjnd
Canım ben sordum doktoruma öneriyor kafasını çevire çevire uyut dedi
Bizim ki de sürekli sağına yatıyor bende sürekli çeviriyorum eşimde bırak öyle rahat ediyor demekki diyor ayy bu erkekler

Günaydın arkadaşlar
Sling alıp memnun olan var mı? Hangi marka alsam mı ki diye düşünüyorum kızımda kullandığım kanguru var onu mu kullansam ki

Bende planlama bir aşı bir ay diğer aşı diğer ay yani iki aşıyı aynı anda vurmayacak. Birde sanırsam menenjiti sağlık ocakları vurmuyor doğru mu?
Evet özel aşı doktorumuz muane ederim öyle yaparız dedi çünkü en ufak bir ateşi falan olmaması lazımmış bizimki aynı anda 4 ay da aşı var 6 ay aşı var onlarlada denk gelmesin

Kızlar adet oluyorum galiba ağrıdan ölüyorum doktorum emzirirken adet olmazsın demişti gene emiyor arada süt kesilmez dimi

Günaydın arkadaşlar
Sling alıp memnun olan var mı? Hangi marka alsam mı ki diye düşünüyorum kızımda kullandığım kanguru var onu mu kullansam ki
Sling kullanamıyorum ben ayaklarıyla yukarı doğru çıkmaya çalışmaya başladı bağlaması da zor
Bağlayıp içine koyayım diyene kadar ağlama krizine giriyor ksnguru deniycem ben

Sling kullanamıyorum ben ayaklarıyla yukarı doğru çıkmaya çalışmaya başladı bağlaması da zor
Bağlayıp içine koyayım diyene kadar ağlama krizine giriyor ksnguru deniycem ben
Bende kanguru var çok memnundum kızımda bir de onu deneyim dedim yorumlarda da memnun olmayanlar var baya hiç denemeyim boşuna masraf

Kızlar adet oluyorum galiba ağrıdan ölüyorum doktorum emzirirken adet olmazsın demişti gene emiyor arada süt kesilmez dimi
Az mı emiyor bebeğin büyük olasılıkla ondan adet olmaya başlamışsindir biraz azalma oluyor adet olurken bol bol sağım yapın, ay acaba ben ne zaman olacağım ilk adetin çok ağrılı geçeceğini düşünüyorum bebek emdikçe rahime sancı geliyordu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…