2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Az geliyor belim çok ağrıyor

Kaşığın tersi ile dokun cnm çıt çıt ediyorsa diştir baya erkenci maşallah
Yaptım canım ama kaşığı steril edeyim diye kaynar su ile yıkadım acelecilikten bebeğimi ağlattım arkadaşlarım gördü bu dış deyince ben farkettim
Bir hafta filan geçsin bakalım büyüme değişme olacak mı meraktayım
Doğrudur canım,ben de arkadaşlarım dediğinde gördüm, sürekli ateş vs var mı diye de bakıyorum ama zamanla anlaşılacak :)

Ya çok üzüldüm ben yıkanmış kaşıkları o şekilde steril etmiyorum calpol verdim çay kaşığı ile bu kadar düşünürsem ohooi

Ya çok üzüldüm ben yıkanmış kaşıkları o şekilde steril etmiyorum calpol verdim çay kaşığı ile bu kadar düşünürsem ohooi
Ben de öyle değilim aslında, arkadaşım bu şekilde yapalim dediği için o an yaptım, yoksa hiç vakit yok ki zaten

Maşallah gerçekten baya erkenci olacak galiba bebiş.neyin aceleciligi bu

Diykon bizim ki de acaba diş mi çıkarıyor hem salyası var hemde sürekli dövüyor beni ellerini sürekli yüzüne götürüyor sinirleniyor özellikle emme sırasında annemin doğduğunda dişi varmış acaba oğlum anneme mi çekti ki erken den çıkaracak

Kızlar adet oluyorum galiba ağrıdan ölüyorum doktorum emzirirken adet olmazsın demişti gene emiyor arada süt kesilmez dimi

Kuzu ben bu konuda anneme çekmişim annem bebeğin 40o çıkınca adet olurmuş, bende ilk gebeliğimde 2.ay olmadan adet olmuştum
Bu sefer şimdilik daha olmadım ama olabiliriz normal birşey yani
Benim sütüm de öyle belirgin artma yada azalma olmamıştı

Bizimki de aynı bence ellerini keşfediyorlar , 3 aylıkken baya salyaları akacak önlük dayanmicak

Kızlar ben Ağustos annesiydim ama oğlum 26 Temmuz'da doğdu bugün salyaları çok akıyorr sma optipro kullanıyorum anne sütü de veriyorum

Olabilir canım ya. Bugün doktor kontrolumuz vardı aklımda o kadar çok soru vardı ki onu sormayı unutmuşum senin mesajı görünce aklıma geldi. Senin minik de erkencii demekki benimki de öyle yüzünü gözünü yırtıp duruyor ekstra da iki gündür huzursuz. Acaba bu diş tam olarak kaç günde çıkıyor. Yani sancılarını başlaması ve pörtleyip çıkması ortalama kac gün acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…