- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.661
Az geliyor belim çok ağrıyorAz mı emiyor bebeğin büyük olasılıkla ondan adet olmaya başlamışsindir biraz azalma oluyor adet olurken bol bol sağım yapın, ay acaba ben ne zaman olacağım ilk adetin çok ağrılı geçeceğini düşünüyorum bebek emdikçe rahime sancı geliyordu benim
Yaptım canım ama kaşığı steril edeyim diye kaynar su ile yıkadım acelecilikten bebeğimi ağlattımKaşığın tersi ile dokun cnm çıt çıt ediyorsa diştir baya erkenci maşallah
Doğrudur canım,ben de arkadaşlarım dediğinde gördüm, sürekli ateş vs var mı diye de bakıyorum ama zamanla anlaşılacak :)Sen öyle sanarsindir canım daha çok cok erken bende hep cikartcak dedim durdum kızımda ama hicde öyle olmadı yeri hazırdır sadecede daha cikmaz yani en erkeni sanirirm 6 7 gibi gorumceminki 8 aylıkken çıkarttı benim kizda o aylarda gibi çıkarttı. Nadir cok erken dis çıkartan çocuklar
Ya çok üzüldüm ben yıkanmış kaşıkları o şekilde steril etmiyorum calpol verdim çay kaşığı ile bu kadar düşünürsem ohooiYaptım canım ama kaşığı steril edeyim diye kaynar su ile yıkadım acelecilikten bebeğimi ağlattımarkadaşlarım gördü bu dış deyince ben farkettim
Bir hafta filan geçsin bakalım büyüme değişme olacak mı meraktayım
Doğrudur canım,ben de arkadaşlarım dediğinde gördüm, sürekli ateş vs var mı diye de bakıyorum ama zamanla anlaşılacak :)
Ben de öyle değilim aslında, arkadaşım bu şekilde yapalim dediği için o an yaptım, yoksa hiç vakit yok ki zatenYa çok üzüldüm ben yıkanmış kaşıkları o şekilde steril etmiyorum calpol verdim çay kaşığı ile bu kadar düşünürsem ohooi
Maşallah gerçekten baya erkenci olacak galiba bebiş.neyin aceleciligi buYaptım canım ama kaşığı steril edeyim diye kaynar su ile yıkadım acelecilikten bebeğimi ağlattımarkadaşlarım gördü bu dış deyince ben farkettim
Bir hafta filan geçsin bakalım büyüme değişme olacak mı meraktayım
Doğrudur canım,ben de arkadaşlarım dediğinde gördüm, sürekli ateş vs var mı diye de bakıyorum ama zamanla anlaşılacak :)
???Kizlar instegram gezerken böyle bir site denk geldi kullanan oldumu https://instagram.com/clinikid.turkiye?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
Varmıymış kullanan ???Kizlar instegram gezerken böyle bir site denk geldi kullanan oldumu Login • Instagram
Diykon bizim ki de acaba diş mi çıkarıyor hem salyası var hemde sürekli dövüyor beniBenim oğlana da 2 gündür bir güncelleme geldi. Yumruklarını emmeye başladı. Her yeri salya oluyor. Aç ondan yapıyor dedim önce sonra baktım. Beslenmeden de sonra yapıyor yani güzel de emmişti mesela. Yine Yumruklarını ağzına sokuyor gözlerini şaşı yapa yapabu kadar erken diş çıkarıyor olabilir mi 61 günlüğüz bugün
Masaj kremi kolik ataklarını gaz problemlerini rahatlatiyormus
Malesef yazan olmadiVarmıymış kullanan ???
Kızlar adet oluyorum galiba ağrıdan ölüyorum doktorum emzirirken adet olmazsın demişti gene emiyor arada süt kesilmez dimi
Bizimki de aynı bence ellerini keşfediyorlar , 3 aylıkken baya salyaları akacak önlük dayanmicakBenim oğlana da 2 gündür bir güncelleme geldi. Yumruklarını emmeye başladı. Her yeri salya oluyor. Aç ondan yapıyor dedim önce sonra baktım. Beslenmeden de sonra yapıyor yani güzel de emmişti mesela. Yine Yumruklarını ağzına sokuyor gözlerini şaşı yapa yapabu kadar erken diş çıkarıyor olabilir mi 61 günlüğüz bugün
Bana çekmişti galibaMaşallah gerçekten baya erkenci olacak galiba bebiş.neyin aceleciligi bu
Kızlar ben Ağustos annesiydim ama oğlum 26 Temmuz'da doğdubugün salyaları çok akıyorr sma optipro kullanıyorum anne sütü de veriyorum
Maşallah diyelim o zaman anneye çekmesi güzeldir aradaBana çekmişti galiba
Olabilir canım ya. Bugün doktor kontrolumuz vardı aklımda o kadar çok soru vardı ki onu sormayı unutmuşum senin mesajı görünce aklıma geldi. Senin minik de erkencii demekki benimki de öyle yüzünü gözünü yırtıp duruyor ekstra da iki gündür huzursuz. Acaba bu diş tam olarak kaç günde çıkıyor. Yani sancılarını başlaması ve pörtleyip çıkması ortalama kac gün acabaDiykon bizim ki de acaba diş mi çıkarıyor hem salyası var hemde sürekli dövüyor beniellerini sürekli yüzüne götürüyor sinirleniyor özellikle emme sırasında annemin doğduğunda dişi varmış acaba oğlum anneme mi çekti ki erken den çıkaracak
Kesiften mi diyorsun diş değildir değil mi? O kadar çok emiyor ki yumruklarını yiyecek gibi elleri buz gibi oluyor resmenBizimki de aynı bence ellerini keşfediyorlar , 3 aylıkken baya salyaları akacak önlük dayanmicak
Kesiftendir cnm çıkmasın ya simdiden zor diş bazıları memeyi çok ısırıyorKesiften mi diyorsun diş değildir değil mi? O kadar çok emiyor ki yumruklarını yiyecek gibi elleri buz gibi oluyor resmen
Benimki kesin ısırır. Maşaallah güzel sinirleniyor istediğini hemen yapamadığın zamanKesiftendir cnm çıkmasın ya simdiden zor diş bazıları memeyi çok ısırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?