2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kesiftendir cnm çıkmasın ya simdiden zor diş bazıları memeyi çok ısırıyor

Vizecim benimkinden de korkuyorum valla, şimdiden günde birkaç salyalık değiştiriyorum ve benimki de emerken sinirlenen bebeklerden dişleri olmadan bile acıtıyor bazen dişleri olunca çekeceğim var gibi duruyor

Ayyyy aynı bizimki 2 hafta sonra bizim kontrol var ben Bi sorayım ne dicek doktorumuz

Vizecim benimkinden de korkuyorum valla, şimdiden günde birkaç salyalık değiştiriyorum ve benimki de emerken sinirlenen bebeklerden dişleri olmadan bile acıtıyor bazen dişleri olunca çekeceğim var gibi duruyor
Oy oy oy ne bu acele küçük hanımda benim kız 10 aylık çıkardı ısırdı bir kere gözlerine baktım kızgın kızgın memeyi kapattım bir daha da ısırmadı, öyle bizleri ısırma huyu vs olmadı şükür
Oğlandan şüpheliyim pek yaman duruyor şimdiden

Kızlar bebeğim hafif öksürüyor, inşallah ilerlemez
Mevsim degisimindeyiz ve bir salgındir gidiyoruz.. göğsünü sıcak tut canım hırka tarzı yelek tarzı şeyler giydir. Biz soba yakıyoruz artık sabahları hava soğudu ve bir kalın giyiniyor artık. Umarım çabucak geçer öksürüğü ilerlemeden geçmiş olsun canım

Sağolasın kuzum ya, buraya da yazmıştım salyaları var diye önlük takıyordum ama demekki yine de hafif nemli kaldı ondan oldu diye düşünüyorum

Sağolasın kuzum ya, buraya da yazmıştım salyaları var diye önlük takıyordum ama demekki yine de hafif nemli kaldı ondan oldu diye düşünüyorum
Ben emzirirken muslin bez koyuyorum akarsa ona aksın sonra yıkarım diye önlük nemli kalir değiştirmek lazim. Emerkenn sütü bile Aksa sırta işleyecek şekilde değiştiriyorum üstünü örtünce tekmeleyip açıyor onun icin biraz kalın giydiriyorum odanin durumuna göre. İlk aylarda bebek bakması daha Zor ilerledikçe ay bakması daha kolay onun için çok dikkat etmeliyiz. Derken bebeğink hasta eden ben cok çekti yavrum ama Allah'tan şuan şükür iyi dikaktliydim şimdi cook cook dikkatliydim benle babasından başka alan yok kucağına hasta olani yanina sokmuyorum ablasi abisinde dahil sadece sicim taktım beşiğe uzaktan sallıyorlar tamam. Havanın iyi oldugu zaman mutlakaa bahcese güneş sefası sürdürüyorumm .. elimden geldiğince koruyorum.

Bu zamanlarda ne kadar korur dikkat edersek okadar iyi olurlar.. Doğumdan beri hep sıkı giydirdim. 15 gündür doğalgaz yakıyorum (evim çok soğuk oluyor). Uyurken kıyafetinin içine göğüs kısmına müslin bez koyuyorum sıcak tutsun. Üstünü kapattırmıyor çok o yüzden zaten kalın giydiriyorum. Yanakları ve kulakları soğuk oluyor ona çare bulamadım daha çok minikler vücut ısılarını dengeleyemiyorlar.. Yavrularımız hep sağlıklı hep mutlu olsunlar inşallah.

Havalar gerçekten de soğudu kızlar dikkat edelim ben bir aydır yakıyorum petekleri bilen bilir Ankara'nın soğuyunu , geceleri üstünü çok acıyor artık uyku tulumu giydiricegim
Bir damla dahi kussa yada süt dökülse o yer buz gibi oluyor mecbur değiştiriyorum

Aynen elleri ee üşüyor maalesef durutmuyor birşey elinde kafasinda şapkayi banyo sonrası takıyorum geri zaman biraz zor taktiriyor bizimkide.aynen ağlarken tekmelerini daha çok aktif hâle getirdiği için durmuyor üstünde birşey tulumla yatırıyorum altında ince bir kat daha don giydiriyorum. İlk uyudugu zaman yüzünü mutlaka yan yattığı için battaniyesini kulağını yanağını kapatcak şekilde ortuyorum yine üstünü açıncaya kadar sıcak tutsun diye ki sıcakta daha rahat uyuyor bizimki rahat ediyor

Kızlar ben bu çocuğu oyalayamıyorum artık
Sırtı yere değdiği an basıyo çığlığı öyle zeka kartıymış kitap okumaymış yok illa gezecek
Slingle 1 saat dolaştırdım koyduğum an yine ağlama . Dışarı çıktık geldik yine yere koyamıyorum anakucağını bile istemiyor

Kucağa alışmış sanırsam her ağladığında alıp gezdirdiniz mi yoksa yeni yeni mi başladı böyle ben ağladığında değil ama sakinken alıp evi geziyorum incelesin diye ağladığında oturup kucağıma alıp sakinleştiriyorum ama yeğenim var o da hep kucakta gezecek en baştan öyle yapmışlar şuan 8 aylık hala öyle istiyor çok zorlanıyorlar

Ağladığında sakinleştirmek mümkün değil ki canım
Hele sakinken alıp etrafı gezdrirsem asla inmiyor

Valla bu giyinme mevzuları açılmış dün başıma geleni anlatayım bende havalar soğudu diye yavruma biraz kalın tulum giydirdim içinede uzun kol zıbın ve kilotluçorap giydirdim neyse sabah böyle bu bir mayışık gözler baygın diyorum çocuk niye böyle filan felan dur ateşine bakayım dedim 37.5 ödüm patladı soydum hemen zıbın ve ince bir alt giydirdim 37 ye düştü doktora götürdüm tabi hemen şuan birşey yok ama 38 olursa tahlil yaparıs dedi eve geldim bütün gün kontrollü gittim şuan sorun yok ama bence benim çok giydirmek ve ısıtıcıyı açmakla hararet yaptı çocuk baygın baygın oldu valla tecrübesiz lik işte hasta oldu diye çok korktum birde nerden oldu acaba diye düşünüyıeum aklınısda olsun evi ısıtıyorsqnız kalın giydirmeyin

Son çare evde bebek arabasında sürüyorum bende gerçekten durmuyor bazen

Ya benimkide öyle kartmış oyuncakmış çıngırakmış oyalamıyor. İlla kucakta gezecek. Yattığı yerde durduğu hiç yok. Dün sabah 9dan gece bire kadar 30 dk anca uyudu. Sonrası ya emdi ya kucakta gezdi. Evimde 60 m2 ayak tabanlarım yandı. Omzum kollarım belim tüm vucudum ağrıyor artık. Ama değer tabiki.. Yapacak başka bişi yok. İyi olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…