- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.681
Kesiftendir cnm çıkmasın ya simdiden zor diş bazıları memeyi çok ısırıyor
Ayyyy aynı bizimkiOlabilir canım ya. Bugün doktor kontrolumuz vardı aklımda o kadar çok soru vardı ki onu sormayı unutmuşum senin mesajı görünce aklıma geldi. Senin minik de erkencii demekki benimki de öyle yüzünü gözünü yırtıp duruyor ekstra da iki gündür huzursuz. Acaba bu diş tam olarak kaç günde çıkıyor. Yani sancılarını başlaması ve pörtleyip çıkması ortalama kac gün acaba
Oy oy oy ne bu acele küçük hanımda benim kız 10 aylık çıkardı ısırdı bir kere gözlerine baktım kızgın kızgın memeyi kapattım bir daha da ısırmadı, öyle bizleri ısırma huyu vs olmadı şükürVizecim benimkinden de korkuyorum valla, şimdiden günde birkaç salyalık değiştiriyorum ve benimki de emerken sinirlenen bebeklerden dişleri olmadan bile acıtıyor bazen dişleri olunca çekeceğim var gibi duruyor
Mevsim degisimindeyiz ve bir salgındir gidiyoruz.. göğsünü sıcak tut canım hırka tarzı yelek tarzı şeyler giydir. Biz soba yakıyoruz artık sabahları hava soğudu ve bir kalın giyiniyor artık. Umarım çabucak geçer öksürüğü ilerlemeden geçmiş olsun canımKızlar bebeğim hafif öksürüyor, inşallah ilerlemez
Mevsim degisimindeyiz ve bir salgındir gidiyoruz.. göğsünü sıcak tut canım hırka tarzı yelek tarzı şeyler giydir. Biz soba yakıyoruz artık sabahları hava soğudu ve bir kalın giyiniyor artık. Umarım çabucak geçer öksürüğü ilerlemeden geçmiş olsun canım
Ben emzirirken muslin bez koyuyorum akarsa ona aksın sonra yıkarım diye önlük nemli kalir değiştirmek lazim. Emerkenn sütü bile Aksa sırta işleyecek şekilde değiştiriyorum üstünü örtünce tekmeleyip açıyor onun icin biraz kalın giydiriyorum odanin durumuna göre. İlk aylarda bebek bakması daha Zor ilerledikçe ay bakması daha kolay onun için çok dikkat etmeliyiz. Derken bebeğink hasta eden ben cok çekti yavrum ama Allah'tan şuan şükür iyi dikaktliydim şimdi cook cook dikkatliydim benle babasından başka alan yok kucağına hasta olani yanina sokmuyorum ablasi abisinde dahil sadece sicim taktım beşiğe uzaktan sallıyorlar tamam. Havanın iyi oldugu zaman mutlakaa bahcese güneş sefası sürdürüyorumm .. elimden geldiğince koruyorum.Sağolasın kuzum ya, buraya da yazmıştım salyaları var diye önlük takıyordum ama demekki yine de hafif nemli kaldı ondan oldu diye düşünüyorum
Bu zamanlarda ne kadar korur dikkat edersek okadar iyi olurlar.. Doğumdan beri hep sıkı giydirdim. 15 gündür doğalgaz yakıyorum (evim çok soğuk oluyor). Uyurken kıyafetinin içine göğüs kısmına müslin bez koyuyorum sıcak tutsun. Üstünü kapattırmıyor çok o yüzden zaten kalın giydiriyorum. Yanakları ve kulakları soğuk oluyor ona çare bulamadımBen emzirirken muslin bez koyuyorum akarsa ona aksın sonra yıkarım diye önlük nemli kalir değiştirmek lazim. Emerkenn sütü bile Aksa sırta işleyecek şekilde değiştiriyorum üstünü örtünce tekmeleyip açıyor onun icin biraz kalın giydiriyorum odanin durumuna göre. İlk aylarda bebek bakması daha Zor ilerledikçe ay bakması daha kolay onun için çok dikkat etmeliyiz. Derken bebeğink hasta eden ben cok çekti yavrum ama Allah'tan şuan şükür iyi dikaktliydim şimdi cook cook dikkatliydim benle babasından başka alan yok kucağına hasta olani yanina sokmuyorum ablasi abisinde dahil sadece sicim taktım beşiğe uzaktan sallıyorlar tamam. Havanın iyi oldugu zaman mutlakaa bahcese güneş sefası sürdürüyorumm .. elimden geldiğince koruyorum.
Aynen elleri ee üşüyor maalesef durutmuyor birşey elinde kafasinda şapkayi banyo sonrası takıyorum geri zaman biraz zor taktiriyor bizimkide.aynen ağlarken tekmelerini daha çok aktif hâle getirdiği için durmuyor üstünde birşey tulumla yatırıyorum altında ince bir kat daha don giydiriyorum. İlk uyudugu zaman yüzünü mutlaka yan yattığı için battaniyesini kulağını yanağını kapatcak şekilde ortuyorum yine üstünü açıncaya kadar sıcak tutsun diye ki sıcakta daha rahat uyuyor bizimki rahat ediyorBu zamanlarda ne kadar korur dikkat edersek okadar iyi olurlar.. Doğumdan beri hep sıkı giydirdim. 15 gündür doğalgaz yakıyorum (evim çok soğuk oluyor). Uyurken kıyafetinin içine göğüs kısmına müslin bez koyuyorum sıcak tutsun. Üstünü kapattırmıyor çok o yüzden zaten kalın giydiriyorum. Yanakları ve kulakları soğuk oluyor ona çare bulamadımdaha çok minikler vücut ısılarını dengeleyemiyorlar.. Yavrularımız hep sağlıklı hep mutlu olsunlar inşallah.
Kucağa alışmış sanırsam her ağladığında alıp gezdirdiniz mi yoksa yeni yeni mi başladı böyle ben ağladığında değil ama sakinken alıp evi geziyorum incelesin diye ağladığında oturup kucağıma alıp sakinleştiriyorum ama yeğenim var o da hep kucakta gezecek en baştan öyle yapmışlar şuan 8 aylık hala öyle istiyor çok zorlanıyorlarKızlar ben bu çocuğu oyalayamıyorum artık
Sırtı yere değdiği an basıyo çığlığı öyle zeka kartıymış kitap okumaymış yok illa gezecek
Slingle 1 saat dolaştırdım koyduğum an yine ağlama . Dışarı çıktık geldik yine yere koyamıyorum anakucağını bile istemiyor
Ağladığında sakinleştirmek mümkün değil ki canımKucağa alışmış sanırsam her ağladığında alıp gezdirdiniz mi yoksa yeni yeni mi başladı böyle ben ağladığında değil ama sakinken alıp evi geziyorum incelesin diye ağladığında oturup kucağıma alıp sakinleştiriyorum ama yeğenim var o da hep kucakta gezecek en baştan öyle yapmışlar şuan 8 aylık hala öyle istiyor çok zorlanıyorlar
Valla Allah yardım etsin hiç durmayan çocuk çok zor gerçekten böyle tanıdıklarım var zorlanıyorlarAğladığında sakinleştirmek mümkün değil ki canım
Hele sakinken alıp etrafı gezdrirsem asla inmiyor
Son çare evde bebek arabasında sürüyorum bende gerçekten durmuyor bazenKızlar ben bu çocuğu oyalayamıyorum artık
Sırtı yere değdiği an basıyo çığlığı öyle zeka kartıymış kitap okumaymış yok illa gezecek
Slingle 1 saat dolaştırdım koyduğum an yine ağlama . Dışarı çıktık geldik yine yere koyamıyorum anakucağını bile istemiyor
Gerçekten bittimValla Allah yardım etsin hiç durmayan çocuk çok zor gerçekten böyle tanıdıklarım var zorlanıyorlar
Ya benimkide öyle kartmış oyuncakmış çıngırakmış oyalamıyor. İlla kucakta gezecek. Yattığı yerde durduğu hiç yok. Dün sabah 9dan gece bire kadar 30 dk anca uyudu. Sonrası ya emdi ya kucakta gezdi. Evimde 60 m2Kızlar ben bu çocuğu oyalayamıyorum artık
Yorgunluktan tükendimSon çare evde bebek arabasında sürüyorum bende gerçekten durmuyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?