- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.701
Geçmiş olsun.. Takip etmek lazım tabiki. Benim ev cok soğuk oluyor.. Çokta fazla giydirmeden göğsü ayakları sıcak tutuyorum. Ben doğalgaz açtım ama hala serin evim...Valla bu giyinme mevzuları açılmış dün başıma geleni anlatayım bende havalar soğudu diye yavruma biraz kalın tulum giydirdim içinede uzun kol zıbın ve kilotluçorap giydirdim neyse sabah böyle bu bir mayışık gözler baygın diyorum çocuk niye böyle filan felan dur ateşine bakayım dedim 37.5 ödüm patladı soydum hemen zıbın ve ince bir alt giydirdim 37 ye düştü doktora götürdüm tabi hemen şuan birşey yok ama 38 olursa tahlil yaparıs dedi eve geldim bütün gün kontrollü gittim şuan sorun yok ama bence benim çok giydirmek ve ısıtıcıyı açmakla hararet yaptı çocuk baygın baygın oldu valla tecrübesiz lik işte hasta oldu diye çok korktum birde nerden oldu acaba diye düşünüyıeum aklınısda olsun evi ısıtıyorsqnız kalın giydirmeyin
agladiginda almaya ve gezdirmeye alistirdiysaniz ve gezince susuyorsa bunh bazen koz olarakta kullanıyorlar gerçekten gezdirmen icin ağlar çoğunluğunu .sabahın ilk neşesi alıp yatırıyorum emzirip alt aldiktan sonra kahvalti saatine kadar oynaşıyoruz sonra sakin olduğu zamanlarda hep oynaşıyoruz o huzursuzken zaten durmaz yatirsanda canim bizimkide gezmeci kucakta onuda atıyorum babasina o gezdirip duruyor oturunca ağlıyor niye oturdun diye ben işim bitince alıyorum emzirip yatırıyorum hem yoruluyorKızlar ben bu çocuğu oyalayamıyorum artık
Sırtı yere değdiği an basıyo çığlığı öyle zeka kartıymış kitap okumaymış yok illa gezecek
Slingle 1 saat dolaştırdım koyduğum an yine ağlama . Dışarı çıktık geldik yine yere koyamıyorum anakucağını bile istemiyor
Bebekle bütün eve girişmek en zoru dert ortağım zor vallaha kolay gelsin. Bebek bu ne ye alistirisak onu yapar onu ister biz öğrettik ona kucağı gezmeyi yanımızda yatırmayı ama yapmayınca olmayacak gibi geliyor bize.. onkar mutlu olsun diye herşeyi deniyoruz artık Napalim. Oyle boyle dekren 3 aylik olacaklar ondan sonra ek gıdası oturması apalamasi yürümesi derken bittip gitcek bebeklikleri az daha dayanın bırakın şimdilik onların istedikleri olsun kurallara bilme uygulama zamanina kadar bebekliklerini yaşasınlar en güzeliyle bizimle ne kadar zaman gecirirlerse o kadar mutlu ve huzurlu olurlarAy sünnet annesi olacağım da evi 40 lamakla meşguldüm. Allah bilmişte vermemiş villam olsa herhalde 1 ay temizlik yapacakmışım neydi bu bebekle asla temizlik yapılmıyormuş kaç günlerdir 110 mt2 evi temizleyemedim yasırtım belim çatlıyor. Bulutcuğum sanırım hasta olma sinyalleri veriyor. Aşırı kusuyor ishal olmuş birde doktora götürücem bakalım. Ama ben süt ve süt ürünlerini açmıştım belki de ondandır bilmiyorum. Bıktım alerjiden ondan bundan. Birde kucak kuşu yaptık resmen çocuğu koynumuzda uyuturken şimdi yalnız uyumuyor. İlla tenimiz kokumuz sıcaklığımız olcak ya babası ya ben Allahtan ikimizi bir istemiyor. Pişman mıyım? Değilim koynumuzda uyusun ama temizlik yaparken zorladı gerçekten.
Mesajlarınızı okuyamadım ama hasta olma belirtisi olanlar var sanırım dikkat edin arkadaşlarım havalar çok pisleşti birden.
Temızlık benimde olacak ama hastayım surunuyorum. Haftasonudan berı bende ates var ve doktor ınatla ılc vermiyordu ama ınadı kırıldı verdı bugun. Iyuce kotuye gıtmeden vermedi. Evde dısarda askele gez dıyor. Okula gıden cocuklar var dıyede buda yenı moda oldu eskıden maske bılmezdık yaAy sünnet annesi olacağım da evi 40 lamakla meşguldüm. Allah bilmişte vermemiş villam olsa herhalde 1 ay temizlik yapacakmışım neydi bu bebekle asla temizlik yapılmıyormuş kaç günlerdir 110 mt2 evi temizleyemedim yasırtım belim çatlıyor. Bulutcuğum sanırım hasta olma sinyalleri veriyor. Aşırı kusuyor ishal olmuş birde doktora götürücem bakalım. Ama ben süt ve süt ürünlerini açmıştım belki de ondandır bilmiyorum. Bıktım alerjiden ondan bundan. Birde kucak kuşu yaptık resmen çocuğu koynumuzda uyuturken şimdi yalnız uyumuyor. İlla tenimiz kokumuz sıcaklığımız olcak ya babası ya ben Allahtan ikimizi bir istemiyor. Pişman mıyım? Değilim koynumuzda uyusun ama temizlik yaparken zorladı gerçekten.
Mesajlarınızı okuyamadım ama hasta olma belirtisi olanlar var sanırım dikkat edin arkadaşlarım havalar çok pisleşti birden.
Bizim tanıdığın kızı 3 aylıkken dış çıkarmış şimdi 9,5 aylık ortalıkta yürümeyi bırakın koşuyormuş şimdiki nesil farklıDiş mi çıkarıyolar mevzuları olmus ama 2 aylık bebekler diş çıkarmaz. Alı agzına sokmak diş kasıma degıl emme refleksi ki zaten anne karnında bıle ellerını emıyor bebekler.
Salya akıntısı tukur bezleri tam olusmadıgı için oluyor tutamıyorlar daha tukuruklerını
Üzüldüm bebeklisin keske daha erken verseydi ilacı madem sonunda verecekti ki ne sen bu zamana kadar sende heder olmuşsun canım yha acile gidiver birdaha orda hemen yazarlar emzirdigin icin ona gore tabi etkisi ama baştan kullanman senin için daha iyi olurdu. Maske Yokken ne takıyorduk acaba bu iki uc seneye kadar maskemi vardı hayatimizda.Temızlık benimde olacak ama hastayım surunuyorum. Haftasonudan berı bende ates var ve doktor ınatla ılc vermiyordu ama ınadı kırıldı verdı bugun. Iyuce kotuye gıtmeden vermedi. Evde dısarda askele gez dıyor. Okula gıden cocuklar var dıyede buda yenı moda oldu eskıden maske bılmezdık ya
Bebekle bütün eve girişmek en zoru dert ortağım zor vallaha kolay gelsin. Bebek bu ne ye alistirisak onu yapar onu ister biz öğrettik ona kucağı gezmeyi yanımızda yatırmayı ama yapmayınca olmayacak gibi geliyor bize.. onkar mutlu olsun diye herşeyi deniyoruz artık Napalim. Oyle boyle dekren 3 aylik olacaklar ondan sonra ek gıdası oturması apalamasi yürümesi derken bittip gitcek bebeklikleri az daha dayanın bırakın şimdilik onların istedikleri olsun kurallara bilme uygulama zamanina kadar bebekliklerini yaşasınlar en güzeliyle bizimle ne kadar zaman gecirirlerse o kadar mutlu ve huzurlu olurlar
Gezdirmek mesele değil de belim dayanmıyor artık kilosu arttıkçaYa benimkide öyle kartmış oyuncakmış çıngırakmış oyalamıyor. İlla kucakta gezecek. Yattığı yerde durduğu hiç yok. Dün sabah 9dan gece bire kadar 30 dk anca uyudu. Sonrası ya emdi ya kucakta gezdi. Evimde 60 m2ayak tabanlarım yandı. Omzum kollarım belim tüm vucudum ağrıyor artık. Ama değer tabiki.. Yapacak başka bişi yok. İyi olsunda..
Benim kızımda böyleKızlar ben bu çocuğu oyalayamıyorum artık
Sırtı yere değdiği an basıyo çığlığı öyle zeka kartıymış kitap okumaymış yok illa gezecek
Slingle 1 saat dolaştırdım koyduğum an yine ağlama . Dışarı çıktık geldik yine yere koyamıyorum anakucağını bile istemiyor
kizlar merhaba bayadir giremedim kosturmacadan hepiniz ve bebekleriniz iyidir umarim
Benim bebis 2-3 gündür öksürüyo yaa sinir oldum cok üzülüyorum. Burnundan da garip garip sesler geliyo. Düzenli temizliyorum burnunu burun aspiratörü ile. Sizler nasil temizliyorsunuz? Acaba diyorum o mu zarar veriyor burnuna bilemedim. Sizde oldu mu öksürük? Neler yaptiniz olduysa?
Doktorların her birinin görüşü farklı gerçekten her gittiğim doktora soruyorum hepsi farklı söylüyor ama çok nadir duydum damlatma yap diyeni ben yıkıyorum ya bildiğin 2.5 ml bir burna veriyorum yan yatırıp sonra elime aliyorum sırtına pıt pıt vuruyorum diğer deliğe de aynı şekil hafif aspiratör ile de çekiyorum ,Kuzu bende bugün doktora gittim hafif Öksürük var diye, biliyorum birşey vermeyecek ama benim derdim 2.ay aşısı için çağırırsa bu hafta hemşirem yaptırmalı mıyım yaptırmamalımıyım onu sormak yaptırabilirsin dedi
Neyse burun açma konusunu sordum damla şeklinde damlat dedi, şırınga ile çekip açsam dedim olmaz dedi
Öksürük için ne dedi peki canım? Ya nasıl kapıyolar o kada rkoruyoruz sinir oluyorum yaKuzu bende bugün doktora gittim hafif Öksürük var diye, biliyorum birşey vermeyecek ama benim derdim 2.ay aşısı için çağırırsa bu hafta hemşirem yaptırmalı mıyım yaptırmamalımıyım onu sormak yaptırabilirsin dedi
Neyse burun açma konusunu sordum damla şeklinde damlat dedi, şırınga ile çekip açsam dedim olmaz dedi
Yanında öksürmedi benimki, ben anlattım gece Öksürük başladı, burnu da hafif hırıltılı diye sırtını dinledi, çok küçük bebeğimiz bol bol emzir burnunu aç ciğerlerinde sıkıntı yok olsa da çok zorda kalmadan ilaç vermiyoruz dedi, Öksürük dedim aynı şeyi söylediÖksürük için ne dedi peki canım? Ya nasıl kapıyolar o kada rkoruyoruz sinir oluyorum ya
Canım ya benim oğlan da öksürüyor arada. Doktora söyledim. Burun temizliğini çok sık yap ondan oksurur dedi. Belki üşütmemiştir senin bebis deKızlar bebeğim hafif öksürüyor, inşallah ilerlemez
Valla canım benim oğlan da aynı. Hiçbir şekilde durmuyor. Bugün babasının memleketine geldik. Uçak yolculuğu yaptık. Kan ter içinde kaldim. Sabah bilerek aç biraktim ki uçakta iyice emsin diye. Neyse geldik buraya . Cocuk ağladıkça uykuya dalamadikca. Herkse diyor ki yok siz bunu kucağa alıştırmışsınız. Yav ne yapayım arkadaş bu çocuk doğdugundan beri böyle ağlıyor. O kenarda ağlarken ben oturup çekirdek mi citleyeyim? Bıktım şu yok kucağa alışmış yok kokuna alışmış muhabbetinden. Kimseye laf anlatamıyorum. Hadi bırakayım ağlasın. Bu cocuğun psikolojisi ne olacak pardon nasıl güvenecek bana. Ayy çok dolmuşum kusura bakmayın yaKızlar ben bu çocuğu oyalayamıyorum artık
Benim bebiş de öksürük vardı canım grip olmuş buhar verdik sürekli düzeldi izotonik fizyolojik serumu buharla verdik günde üç kere çok faydası oldu doktor ilaç vermedi buhar vermemi söylemiştiCanım ya benim oğlan da öksürüyor arada. Doktora söyledim. Burun temizliğini çok sık yap ondan oksurur dedi. Belki üşütmemiştir senin bebis de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?