2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tamam canım aklımda olsun bu burun temizliği olayını ben beceremiyorum galiba ya nasıl olacak bilmiyorum serum fizyolojik yapıyorum pek de bir şey çıkmıyor ama çocuk balgam var gibi hep hırıltılı

Aynen öyle canım. Bizim ev yavaştan kokmaya başladı resmen en ufak bir işi dahi yapamaz oldum

Tamam canım aklımda olsun bu burun temizliği olayını ben beceremiyorum galiba ya nasıl olacak bilmiyorum serum fizyolojik yapıyorum pek de bir şey çıkmıyor ama çocuk balgam var gibi hep hırıltılı

Benim de ötle ama doktorumuz buruna sıkıp çıkartmayı önermiyor. Fakat nebül gerçekten azaltıyor.

Canım bizimde eğrilik varmış. Siz ne zaman ameliyat düşünüyorsunuz ? Ben 2 doktorla görüştüm biri 2 yaş dedi biri 6 aylıktan itibaren dedi 2 yaş geç dedi . Kafam karıştı

Calpol 2-3 gün ateş ininceye kadar kullandık , öksürük devam ettiği için zaditen veriyoruz. Genzi tıkanıyor sürekli . Gece nefesini dinlemekten uyumuyorum ya burnu tıkanır nefes alamazsa diye . Yeni fobi yüklendi

Ya bu kaynanaları napacağız Ziyaretine gittik eşimin çok tatlı yediğini söyledi dedim evet kilo aldı . Sende aldın canım benim diyor. Dedim 2 ay önce doğum yapmış lohusa bir kadına bu söylenir mi anne diye. Sonra toparlamaya çalıştı yok bende kilo alıyorum fln . Bana ne senin kilondan. Cidden fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor. Bundan sonra haftada 1 ya ararım ya aramam . Ben mi çok hassasım bilemedim kızlar

Canım bizimde eğrilik varmış. Siz ne zaman ameliyat düşünüyorsunuz ? Ben 2 doktorla görüştüm biri 2 yaş dedi biri 6 aylıktan itibaren dedi 2 yaş geç dedi . Kafam karıştı
Valla canım biz de şu ana kaşar 2 doktorla görüştük. Biri 6. Aydan itibaren 1 yaşına kadar yapmalıyız dedi büyük bir ameliyat gibi anlattı bu özel hastanedeydi diğeri üniversite hastanesi 1 yaşında yapıyoruz sünnet gibi bir şey zor değil dedi. Haftaya başka bi hastanenin prof hocasından randevumuz var bakalım o ne diyecek daha karar aşamasındayız biz de

Serum fizyolojik sıkınca bende de fazla çıkmıyor, birde nefes ile içine çektiğimiz aspiritör müydü neydi ismi onunla çekince çıkıyor

Ama 2 yöntemi de bazı hekimler önermiyor, ama çıkanları görünce de diyorum ki bu çıkmasa içine hep aksa ne olur

ffestinalente bende de hava makinası var normal serum fizyolojik koyup bebeği solutuyorsun dogru anladım Di mi

Burnun açık olması önemli yoksa çocuklar otit oluyormuş .

Bizim görüştüğümüz 2 doktor da çok basit dedi sünnet gibi bir operasyon dedi . Hatta biri bu işin piriymiş Halil Tuğtepe’ye gittik . Sanırım o doktorda yaptıracağım 8-9 aylıkken . Bakalım sorunsuz atlatırız

Burun aspiratörleri 3 aydan önce kullanılmıyor diye kalmış aklımda demekki yanlış biliyorum yarın temin edeyim hemen bir de öyle deneyeyim canım sag ol. Evet festi hava makinesine serum fizyolojik koyuyor

Insaallah canım küçücükken narkoz alacaklar çok üzülüyorum ama onların iyiliği için katlanmak zorundayız

Kızlar şu an sinirden öleceğim. Eşimin memleketindeyiz demiştim. Yengesi çocuk besikteyken yanına oturmuş seviyordu. Bir anda elindeki üzümü oğlanın ağzına sokmuş. Çocuğun şap şap sesine dönüp baktim hemen. Neymiş alışsınmış yahu daha 2 aylık bu bebek ya neye alışsın hemen bırak şunu dedim eşimde arkamdan kizdi yengesine. Sordun mu bana ya çocuğuna üzüm verebilir miyim diye

Ayy deli midir nedir ben sevmeye korkuyorum ya bu cesaret bilerek yapıyorlar ben artık iyi niyet görmüyorum

Hassaslıkla ilgisi yok bildiğin terbiyesizlik etmiş aman oğluşlarına bir şey denmeye görsün

Buradan neler neler sayarım da şimdi o kadına ne terbiyesizmiş ya manyak el kadar çocuğa üzüm mü verilirmiş , kız konuşma muhattab olma böyle delilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…