2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Diyeceğini demiş, tavrını koymuşsun.
Fazla muhabbetin tez ayrılık getirdiği noktasında sana %100 katılıyorum ama haftada 1 e düşürülecek kadar bir şey görmedim ben. Derse desin kilolu desin mesela ne olacak? Kendi ayıbı de geç boşver üzme kendini böylesi bir konuya.

Yemin ederim parmağını vermiş sandım vücudum titredi okurken de meğersem üzümmüş oda az değil. Aaa terbiyessiz ya saöını yol eline ver işte. Ama yapılamıyor biz utanıyoruz edepten de edepsiz yapacağını yapıyor işte.

Gerçekten öyle ya ee ben hep çocuklarıma verdim diyor bir de. Bu benim çocuğum arkadaş ben yeğenlerime bile ablamdan habersiz dokunmuyorum

Birde bu var biz hep böyle yaptık bir şey olmadıcılar. Gitte şükür namazı kıl birşey olmamış yanlış uygulamam neticesinde evladıma diye dicem bundan sonra.

Haftasonu sünnet olucak Bulut. Aileleri davet ettik. Çok bileniğim en iyisi birşey demeyeyim ama terbiyessiz gerçekten muhatap olma. Anlaşıldığı üzere o evde 2 sn yalnız bırakma bebeciğini

Son düzenleme:
Tövbe estağfirullah tövbe yaa gözlerime inanamadım. Bu yenge hanım neyin kafasında acaba. Bu kadar mı cahil

Okurken göğsüm sıkıştı. Ya bu insanlara artık biri nasıl davranılması gerektiğini göstermeli . Küçük bebeğe dışardan gelip el yıkamadan dokunmalar mı dersin izin almadan öpmeler mi dersin şana sormadan müdahale etmeler mi dersin . Ciddi anlamda sinir oluyorum ben dikkat ettikçe hepsi başa geliyor . En azından azıcık anlamıştır inşallah bir daha da olmaz böyle bir şey
Hassaslıkla ilgisi yok bildiğin terbiyesizlik etmiş aman oğluşlarına bir şey denmeye görsün
Yani cidden bazen ne dediğini bilmiyor sonra ben niye onu aramıyor sormuyorum oluyor
Ya sanırım bende bazı şeyler birikti festi. Bir de kilo hassas noktam benim . 19 kilo alıp hala 9 unu üzerimde taşıdığım , dolaptaki hiç bir şeyim doğru düzgün olmadığı için çok mutsuzum. Önceden kilolu biriydim sonra 55-56 kiloya düştüm şimdi sanki eski Halime döndüm .

Bunu biliyorsa ve böyle dediyse patavatsızlık etmiş kırma niyetiyle olmadığını düşünmek istiyorum çünk bu kadar kötü olmasın bu kayınvalideler ya. Torunlarını doğurduk, oğullarının sevdiği insanlarız. Allah aşkına kötü olmaları gereken en son insanlarız da gel de anlat. Sen içinden insan çıkarttın canım kaç gün oldu daha 9 kilo nedir? 2 aylık diyettir. 2 aylık diyet için kendine zehir etme. Bak ne güzel başarmışsın 55/56 lara düşmüşsün ne güzel yine yaparsın

Ya kötü niyet değil de düşüncesizlik işte festiii var ya o kadar moralimi düzelttin ki. İnşallah verilecek şu kilolar . O zaman before after atarım belki

Ya kötü niyet değil de düşüncesizlik işte festiii var ya o kadar moralimi düzelttin ki. İnşallah verilecek şu kilolar . O zaman before after atarım belki

hamilelik ve anneliğin ilk zamanları gerçekten zor birde biz kendimize yüklendikçe yükleniyoruz kimimiz kilolardan kiminiz makyajsızlıktan kimimiz o bunu dedi bunu yaptı diyerek kiminiz evim dağınık diyerek kiminiz bilmem neyden. O veya bu sebeple hepimiz birşeyden zaten zor olan süreci zorlaştırıyoruz arkadaşım. Şu dönem birdaha geri gelmeyecek ama sen o kiloları istediğin zaman verirsin. Birşeyler biz aşırı anlam yükleyince olay haline gelip bizi üzüyor. Yapmayalım bunu. Bende o bunu dedi bunu yaptı ben sakin kaldım diye kendimi yiyorum mesela. Bıraksam iyi olcak. 9 ay bu günler için bekledik bacım biz. 9 kilo için inan üzüldüğüne değmez. Akıllı kadınlarız hajajhagag ayyamı bahurda doğurduk ama kış girişi bak yaza yine fit olcaz

Buradan neler neler sayarım da şimdi o kadına ne terbiyesizmiş ya manyak el kadar çocuğa üzüm mü verilirmiş , kız konuşma muhattab olma böyle delilerle
Yok bir de ben pimpirikli oldum. Bir tek benim çocuğum mu varmış biz 5 tane büyüttük muhabbeti yapıyor

Bu meşhur yenge de bana dedi aaa senin karnın kalmış diye. Ben de hemen ee bi zahmet daha 2 ay oldu rahmim kendini toparlamadı bile dedim hııı diyor

Festi ben de aynı şeyi düşündüm. Üzümü görünce şok oldum hemen tırnaklarına falan baktım. Ağzına yanaştırmış bebeğimin yaaa. Çocuğu hemen kucağıma aldım. Ayy çok nazlı yetistiriyorsun diyorlar bana. Babası da bir evin bir oğlu nazlı olacak tabi dedi hemen

Ayy su fazlaliklaekdıkları atma olayına bayılıyorum yha evden yük kalkmış gibi oluyor. Rutine her türlü koyarsin canim daha cok küçükler bir günümüz bir günü tutmuyor. Bugün iyiysek yarin daha bir cadi ve cazgır oluyorlar. Hayırlısı ile sünnet olsun paşa da en kısa zamanda sorunsuz atlatin canım sünnet işini bebekken korktuk biz okula başlamadan yaptırmıştık koca çocukta bile zor geçmişti bebekte daha çabuk derler hep umarım öyle olur sünnet ne zaman
Biz takmadık vallaha canım zorunlu denilen yerde taktık maskede hastalık yuvası devamlı soluyorsun ve temiz hava alamıyorsun içinde takmadık mecbur birakilmadikca ki evdnde pek çıkmadık sırf maske takmayalim diye. Haberde bile diyorlar salgın var zaten hep vardı etkli çözüm yok devlette sanırım onca çocuklar hasta hep hadi biz koca koca insanlarız ben en cok çocuklara üzülüyorum hasta olunca. Biz yine her isi görüyoruz da onlar kendine gelemiyor hemen vallha alau yardımcımız olsun hu grip ti salgındi bitmez is bizde bitiyor iyi bakmalıyız kendimize

Hicmi bebek görmemiş hanı ne biliyim bilmiyor mu süt ve mama ile beslenmesi gerektiğini alışsın mış madem biz bilmiyor muyuz vermesini. Ne kadar garip insanlar var yha hadi üzüm kaçsa boğazına el kadar bebe yha daha nasıl cesaret ediyorlar biz daha dokunamaz canı yanar korkusuyla. Pes gerçekten millete. O kendi çocuğuna vermeye devam etsin bakalim böyle yapana bebeği olduğu zaman sende öyle yaklaşacan aslinda bi görsün nasilmis.. yengede orda kalsın seyide benim çocuğuma birşey olursa o üzüm yüzüne ortalıkta ne yenge kalir ne ben

Hani şöyle 5 ya da 6 aylık bebek olsa neyse dicem küçücük ya daha. Biz 6 kardeşiz annem 70 yaşında. Benim annem hep şey der 6 aya kadar sadece sütümü verdim 2 yaşınıza kadar da yemeklerden sadece tadımlık verdim hep süt ile karnınız doyardi der. Yani bu yaşlılık falan değil yengenin yaptığı tamamen geri kafalılık çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…