2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim gorumcem 8 aylik bebeğine cibik kirekeri eline verip yetirmiyor bozagina kalir diye mama yapip veriyor du hep yemek suları ekmek falan böyle oda en kolay yutabilecegi 6 aylık bile ufak üzüm ağzına sokmak için gerçekten yaptığı akla yatar bir hareket değil. Cocuğu varmi peki ne biliyim bunu normal anne olmus birisi yapacak gibi değil gibime geldide

Bunu okurken kendimi gördüm yha bir an. Ayni evreleri bizde geçiriyoruz ağlanacak halime gülüyorum görümcem oyalayamadi bile sevmek icin aldi nerrde nasil ji çocuk kiz bu diyo hiç durmuyo sorma aba sorma dedim.. kızları aldi gezdirdi degilse ben oturup sohbet edip keyif yapamazdım vallaha yha. Benim adam en sonunda bunu gerimi katsak demeye gitti olsun öyle çıksın diyor

Var canim 5 tane hem de. Üzümü tam ağzına koymuyor da böyle suyunu sıkıyor tadını alsın diye tahammül edeceğim bir şey değildi gerçekten

Var canim 5 tane hem de. Üzümü tam ağzına koymuyor da böyle suyunu sıkıyor tadını alsın diye tahammül edeceğim bir şey değildi gerçekten
Masllaht yengeye ozaman canim. Gelen giden olunca gözün çocuğunda olsun cnaimt ne zorluklarla büyütüyoruz biz onlar gelen giden ağzına birşey damdirsin yada alıp kucaklayıp öpsün diye değil. Kötü birşey olmamış Allah'tan.

Festiden heveslenip mutfağa dip köşe giren ben... .. ne ara öğlen olmuş yha ben daha birşey yapamadım halbuki dokruklerimle kaldım ahahahhaha... bugün bitecek o mutfak

Allah yardımcın olsun bacım bir de sen de üç çocuk var aman Allah’ım çok iyi cesaret. Ben bitiremedim bitirene kadar öbür yaptığım temizlikler geçte şöyle bitirip bir kahvemi içemedim ona yanıyorum. Oturdum şimdi Ütü yapacağım onda da bulut ağladı yine aldım Ütü bana bakıyor ben ütüye bakıyorum. Ama az kaldı bir kıyafetler katlanacak ütülenecek mutfakta seçmece yapılacsk sonrası bitiş. Rutin temizlik. Daha 2 ay seçme yapmam. Yoruldum çok ama çok içime sindi ev ferahladı yeminle

ffestinalente ya sanırsam senin bebeğinde alerji var diyet yapıyorsun. Benim bebeğimin de kakasına kan görmeye başladım doktor alerji dedi ilk süt ve süt ürünlerini kesicez sen nasıl yapıyorsun ayy çok zor ya süt ürünleri ve yumurtanın girmediği şey çok az birde her gün görmüyorum benim yediğim birşey dokunuyor gibi geliyor bana geniş bir yelpaze değil gibi ama senin ne zaman ortaya çıktı daha 54 günlük yavrum şuana kadar 4 kere kan gördüm ilk görmemle ikinci görmem arasında neredeyse bir haftadan fazla var ikinci ve üçüncü arasında bir gün dördüncüsğ bugün oldu doktor diyet verdi yemiyorum ama baklava yedim birde tavuk acaba tavuk ve yumurtaya mı alerjisi var

Kızlar dikiş iziniz ne durumda? Benimkinin ortası kabarık geliyor elime krem sürerken
Keloid falan diyo internet böyle bir şey mi ya

Allah tan olmadı canım çok sukur. Şimdi de sakininca aman bu böyle çok nazlı olur diyorlar amannn desinler ya off

Kızlar bebislerinizin çişli bez sayısı gunde kac tane? Bizimki azaldı ben yine bu çocuğu doyuramıyor muyum yoksa büyüdükçe azalması mi gerekiyor saçma ama sormak istedim. Yine kafamda deli sorular

Mutfaktan yük kalktı ikindiye bitirdim bir saatte küt uyumuş kalmışım üstüne yorgunluktan buz gibi oldu. Süper oldu içim ferahladi mutfağa girdikçe düzen kokuyor vallaha zor bir döküyorum ilk herşeyi Bebek emzirip yatırıp yine devam ediyorum yıkayıp koyuyorum bebeği emziriyorum en sonunda bitirdim abisi gezdirdi arada cok durmadigi zaman. Artı battaniye ve perdeler yıkandı asıldı ooyyy daha arada normal günlük ev oda işlerinide bitirdim ev temizlik kokuyo... Allah'tan bizde ütü derdi yok vallaha sıfır ütülü kıyafetler oda olsa tam cildirirdim aman en gicigi o gibi geliyor bana

Allah tan olmadı canım çok sukur. Şimdi de sakininca aman bu böyle çok nazlı olur diyorlar amannn desinler ya off
Desinler desinler canım büyüdükçe her huyları değişir bir sene nazlı olur bir sene cabbar sen kendin nasıl istiyorsan öyle yetiştir millete göre değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…