- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.781
Benim gorumcem 8 aylik bebeğine cibik kirekeri eline verip yetirmiyor bozagina kalir diye mama yapip veriyor du hep yemek suları ekmek falan böyle oda en kolay yutabilecegi 6 aylık bile ufak üzüm ağzına sokmak için gerçekten yaptığı akla yatar bir hareket değil. Cocuğu varmi peki ne biliyim bunu normal anne olmus birisi yapacak gibi değil gibime geldideHani şöyle 5 ya da 6 aylık bebek olsa neyse dicem küçücük ya daha. Biz 6 kardeşiz annem 70 yaşında. Benim annem hep şey der 6 aya kadar sadece sütümü verdim 2 yaşınıza kadar da yemeklerden sadece tadımlık verdim hep süt ile karnınız doyardi der. Yani bu yaşlılık falan değil yengenin yaptığı tamamen geri kafalılık çok üzgünüm
Bunu okurken kendimi gördüm yha bir an. Ayni evreleri bizde geçiriyoruzBurcumm geçen eve kardeşim geldi misafir olarak inan şaşırdı çocuk, bu niye uyumuyor ya oldular karı koca valla bir bilsem dedim
Eşim işten geliyor o da yorgun biliyorum ama hemen elini yıka üzerini çıkar çocuğu ona veriyorum o hoplasın , zıplasın, pışpışlasın (sanma ki ben bacak bacak üstüne atıp yorgunluk kahvemi içiyorum hemen yemek, okula başlayan diğer ufaklığımın ödevleri derken gece 11den önce de gece uykusuna geçmiyor hep bir koşturma var evde hele birde yakınında ailenden birileri yoksa yardımcı olmaya bayağı sıkıntı)
Benim kayınvalide ile kayınpeder gelmeyi düşünüyorlar ama yaşlı insanlar faydası olmaz birde evde misafir ağırlama durumu oluyor onlar gelince, daha ne zaman gelecekleri belli değil inşallah biraz düzene gireriz (kayınvalide deyinceffestinalente aklıma geldi, en son hırsımı alamadım birşeyler demem lazım diyordun Festii kendini temizliğe verdin sanki, son durumlar ne alemde sende?)
Var canim 5 tane hem de. Üzümü tam ağzına koymuyor da böyle suyunu sıkıyor tadını alsın diye tahammül edeceğim bir şey değildi gerçektenBenim gorumcem 8 aylik bebeğine cibik kirekeri eline verip yetirmiyor bozagina kalir diye mama yapip veriyor du hep yemek suları ekmek falan böyle oda en kolay yutabilecegi 6 aylık bile ufak üzüm ağzına sokmak için gerçekten yaptığı akla yatar bir hareket değil. Cocuğu varmi peki ne biliyim bunu normal anne olmus birisi yapacak gibi değil gibime geldide
Masllaht yengeye ozaman canim. Gelen giden olunca gözün çocuğunda olsun cnaimt ne zorluklarla büyütüyoruz biz onlar gelen giden ağzına birşey damdirsin yada alıp kucaklayıp öpsün diye değil. Kötü birşey olmamış Allah'tan.Var canim 5 tane hem de. Üzümü tam ağzına koymuyor da böyle suyunu sıkıyor tadını alsın diye tahammül edeceğim bir şey değildi gerçekten
Kızlar yazan oldumu bilmiyorum ama migros molfix %40 indirim var
migros uygulamasında ve mağazada 750 tl geçerse 75 tl veriyor bir sonraki alışverişe onlinedeOnlineda mı? Ben molfix kullanıyorum artık hemen yakalayayım çok teşekkür ederim
Festiden heveslenip mutfağa dip köşe giren ben..... ne ara öğlen olmuş yha ben daha birşey yapamadım halbuki dokruklerimle kaldım ahahahhaha... bugün bitecek o mutfak
Allah tan olmadı canım çok sukur. Şimdi de sakininca aman bu böyle çok nazlı olur diyorlar amannn desinler ya offMasllaht yengeye ozaman canim. Gelen giden olunca gözün çocuğunda olsun cnaimt ne zorluklarla büyütüyoruz biz onlar gelen giden ağzına birşey damdirsin yada alıp kucaklayıp öpsün diye değil. Kötü birşey olmamış Allah'tan.
Mutfaktan yük kalktı ikindiye bitirdim bir saatte küt uyumuş kalmışım üstüne yorgunluktan buz gibi oldu. Süper oldu içim ferahladi mutfağa girdikçe düzen kokuyorAllah yardımcın olsun bacım bir de sen de üç çocuk var aman Allah’ım çok iyi cesaret. Ben bitiremedim bitirene kadar öbür yaptığım temizlikler geçte şöyle bitirip bir kahvemi içemedim ona yanıyorum. Oturdum şimdi Ütü yapacağım onda da bulut ağladı yine aldım Ütü bana bakıyor ben ütüye bakıyorum. Ama az kaldı bir kıyafetler katlanacak ütülenecek mutfakta seçmece yapılacsk sonrası bitiş. Rutin temizlik. Daha 2 ay seçme yapmam. Yoruldum çok ama çok içime sindi ev ferahladı yeminle
Ay çok iyiymiş mağazalarda geçerli o zamnamigros uygulamasında ve mağazada 750 tl geçerse 75 tl veriyor bir sonraki alışverişe onlinede
Desinler desinler canım büyüdükçe her huyları değişir bir sene nazlı olur bir sene cabbar sen kendin nasıl istiyorsan öyle yetiştir millete göre değil canımAllah tan olmadı canım çok sukur. Şimdi de sakininca aman bu böyle çok nazlı olur diyorlar amannn desinler ya off
Evet sepet ekledim esim gelince alacaktım hepsi çıkartıldı kalmamis gidip alacaz artikAy çok iyiymiş mağazalarda geçerli o zamna
Ya gerçekten mi bende alaym mağazadanEvet sepet ekledim esim gelince alacaktım hepsi çıkartıldı kalmamis gidip alacaz artik
24 saatte kaç bez oluyor cnmKızlar bebislerinizin çişli bez sayısı gunde kac tane? Bizimki azaldı ben yine bu çocuğu doyuramıyor muyum yoksa büyüdükçe azalması mi gerekiyor saçma ama sormak istedim. Yine kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?