2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
24 saatte kaç bez oluyor cnm
Canım ben iste günde 3 saatte bir falan degistiriyordum ama böyle dolu dolu oluyordu bazen de 2 saat bile sürmüyordu bakıyorum dolmuş alıyordum. Yani ortalama 6 bez diyeyim. Ama şimdi 2 gündür acıyorum ama dolmamış bez. Dolu olarak sayacağım 3 bez falan oldu. Hava degisikliginden falan olur mu

Kızlar bebislerinizin çişli bez sayısı gunde kac tane? Bizimki azaldı ben yine bu çocuğu doyuramıyor muyum yoksa büyüdükçe azalması mi gerekiyor saçma ama sormak istedim. Yine kafamda deli sorular
Saymadım ama kakali oluyorda normal ondan alıyorum ama cisli az gibi yani önceden ağır olurdu ben aldığımda bezi şimdi hafife gibi bir bez değişimlerinde sanki iki kere yapmış çiş gibi hafif oluyor ondan bende sıvısız doymuyormu diyorum ama sütte fışkırıyor anlamadım gerçekten yha devamli ağlıyor Geceleri sat basi uyanmayada başladı ondanmi diyorum ama bilemdim yha ben de uyku yok gece toplasam iki saat uyuyorum 3 kalkıp beste yattim gece bebek uyudukdan sonra sinek avına çıktım uyku tutmadi ondan sonrada işlere giriştim

Aslında havalar değişti soğuk yha yapmaları lazım çişini ne biliyim. Yarjn bende sayacam tam dolu ile başlarını

Susuz kaldığını düşünüyorsan bıngıldak kontrolü yapabilirsin , eğer bıngıldak çökük ise sussuz

Bu çiş olayı düşündürücü gerçekten cNim.ya bilemedim ben de valla

Şimdi bakyim sanki biraz çökük gibi ama her zamanki gibi de besliyirum ya niye böyle oluyor anlam veremiyorum
Biraz değil baya çökük olacak cnm
Yani anlattığına göre de bez sayısı iyi bence artık büyüyorlar daha da azalacak
Bebek mutluysa sıkıntı yok aç olan bebek durmaz

Biraz değil baya çökük olacak cnm
Yani anlattığına göre de bez sayısı iyi bence artık büyüyorlar daha da azalacak
Bebek mutluysa sıkıntı yok aç olan bebek durmaz
Benim oğlan genelde huysuz ama aç olsa daha da durmaz gibime geliyor. Genelde ağlama halinde ya canım. Merak ettiğim büyüyünce bez sayısı azalıyor mu acaba? Sen de öyle demişsin insaallah öyledir canım çok sağ ol

Kızlar bebişleriyle uçak yolculuğu yapıcak olan var mı? Ben biletimi aldım kısmetse bebiş 4 aylık olduğunda türkiyeye gidiyorum 1 ay kalıcam. Aralık ortasına denk geliyor gidiş. Yalnız olucam büyük kızım ve bebişle. Bayaa büyük bi deneyim olucak benim için.. merak ettiğim bebek arabası olayı. Bebek arabaları şuan malum 2 parça halinde onu uçağa kadar götürebiliyor muyuz acaba.. S Sarisinmelekk canım sen biliyorsundur belki, buggyler oluyor da şuanki kullandığımız arabalar oluyor mu acaba

Azalacak cnm dert etme koyu lekeli değilse cisi sıkıntı yok

Biz geçtiğimiz salı günü uçak yolculuğu yaptık canım ben de bebek arabası olayından emin olamadığım için kanguru ile taşıdım bebeğimi çünkü kabin tipi değil bebek arabamız. Ama bilet kontrolde bebek arabanız var mi diye sordular. Bir çözüm sunuyorlar demekki

Kızlar rotavirüs aşısı yaptıranlar yan etki vs yaptı mı bide ağızdan damla şeklinde mi veriliyor bu aşı neyi önlüyor detaylı bilgi verecek olan var mı bana çok kararsız kaldım

Güzel anneler size bir şey soracağım
Benim oğluşum biberondan süt içmiyor. Kaşık şırınga kaşık biberon hiçbirinden içmiyor
Bu da beni çok zorluyor bazen bir yere çıkmak zorunda oluyorum babaannesi besleyemiyor doğal olarak nasıl alıştırabilirim ya klasik biberonlar avent hepsini denedim kabul etmiyor oyun oynuyor dili ile itiyor

Bebek arabasıyla kapıya gidip görevliye veriyorsun canım içeri onlar alıyor çıkarken geri veriyorlar
Ama yurtdışınuçuşları fark eder mi bilmiyorum

Eşim işten geldi direkt koltuğa oturdu. Bebeğim sabahtan beri babasını görmediği için heycanlandı. Yattığı yerden uzaktan sevdi. Çocuk babasının gözüne bakıyor özlemiş kucağına alsın diye mızıldanınca "ooofff yorgunum zaten" deyip biraz sesini yükseltti. Sonra kucağına aldı iki dakika gezdirip bıraktı. Sinirlendi resmen. Görmeniz lazım çocuk nasıl melül melül yüzüne bakıyo sevsin diye, içim acıdı. Gittikçe değişiyor eşimin huyları hata mı ettim haksızlık mı ettim bebeğime onu yaparak dşiyorum.öyle üzüldüm ki bakışlarına ağladım gizli gizli. Eşim babalık iznindeykennbir hafta hep kendi baktı resmen altını değiştirmeye kadar. Sırtında taşıdı kollarında uyuttu. Şimdi neden böyle soğuk ve ilgisiz anlamıyorum. Bir şey demedim çünkü kimseye zorla babalık yaptırılmaz yürekten gelir ve bugunkü yorgunluğuna bağlıyacağım bir şey değilmartık hep böyle eve gelip sadece koltuğa uzanıyor tv ya televizyona dalıyor. Eğer ben işten gelseydim tüm gün Sencerimi görmeseydim anında ona koşardım
Ana yüreği ne farklı

Süt ürünleri alerjisi var sa baklava yiyemezsin canım tereyağı var içinde sadece tulumba ye yeğenimde var süt alerjisi

Canım aslında biberon almaması senin için iyi bir şey seni bırakmaz ama tabi çıkmak zorunda oluyorum diyorsun böyle önce parmağını versen yandan sıksan şırıngayla onu da mı almıyor

Canım belki çok ters bir gün yaşamıştır eşin dışarıda sen üzülme diye söylemiyodur maalesef erkekler bizim gibi değil. Ben butun gün kollarımda taşıyıp yoruluyorum gece 3 saat uyudugu o arada da özleyip fotoğraflarına bakıyorum böyle bir psikopatlık bizimkisi de işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…