2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım aslında biberon almaması senin için iyi bir şey seni bırakmaz ama tabi çıkmak zorunda oluyorum diyorsun böyle önce parmağını versen yandan sıksan şırıngayla onu da mı almıyor
Pek yaman herşeyi kabul etmiyor benden başka ,c nm aslında ben süt stok yapmıyordum ama günde bir tane buzluğa atıyorum poşet fazla geliyor sonra içer diye düşünüyorum umarım içer

Uçak iç kapısına kadar araba ile gidiyorsunuz, görevliler alıyor sonra uçaktan inerken de merdivenden iniyorsun ya Orda yerde araba hazır oluyor

Pek yaman herşeyi kabul etmiyor benden başka ,c nm aslında ben süt stok yapmıyordum ama günde bir tane buzluğa atıyorum poşet fazla geliyor sonra içer diye düşünüyorum umarım içer
Ben hiç sagma gereği duymuyorum canım ya ilk doğduğunda 1 ay boyunca her öğün için sağım yapmıştım resmen o makinelerden tiksindim. İse gitmeyi de düşünmüyorum ucretsize ayrılacağım. Oğlum kimse de duracak gibi değil. Çok zorunlu değilsen bence sağım yapma

mertugce35 ben 20 günlükken bindim uçağa bebek araban kabin boysa uçağın kapısına kadar götürüyorsun orada alıyorşar inerken de veriyorlar ama travel ise bagajları teslim ederken veriyorsun
Bebek konusunda ben kalkarken ve inerken emzirdim hep kulakları tıkanmasın diye arada da emzik vermeye çalıştım ama çok tutmuyo emziği benimkisi amaç yutkunup kulaklarının tıkanmaması

Genel olarak doğalı böyle olmaya başladı
Eve gelince hiç böyle değildi hadi ben soğukluğunu kabullendim de bebeğe üzülüorum
Eskiden hiç böyle değildi neden bu kadar hızlı değişiyorlar? BDV ye konu açıcam artık

Sagmiyorum kuzum mochi takıyorum fazlalık akıyor

Benimde eşim bu aralar bu şekilde , bakıyorum iş ortamına gerçekten çok yoğun ve yoruluyor ona yoruyorum

Azalıyor tabi kii .. fark edersen mesela diyelim iki no da 100 varsa 3 te 90 oluyor 4 dahada as sayıda bez oluyor azzaliyorki onlarda az koyuyor

Bak eskiden böyle değildi diyorsun belki o da bi süreçten geçiyor geçicidir merak etme konuşmayı dene bence

Hiç bu açıdan bakmamıştım bu sabah saat 6 san bu saate kadar 4 cisli bez değiştirdik normal o zaman değil mi
Kakalı bezden ayrı mı kakalı bezlerde de çişli oluyor bence onlarda sayılmalı
Bu arada migros indirimden 6 paket 3 no aldım fazla mı gelir acaba diye düşünüyorum

evet canim oluyor ben kizimla her gidisimde cocuk arabasinida aldiim kontrolde mecbur veriyorsun ama ordaki calisana soylemen layim geri almak istediğini ucakta vereceğini 2 cocukla cok zor olur ben bi defa tek gittim 36kg bagaj ile beraber tek cocukla kontrolde arabayı vermem lazımdı ve ben çocuğumu mecbur tanimadgim baska bir yolcuyun kucağına verdim ki arabayı makineye soktum. ve kontrol sırasında kucağımda cocukla sırtımda 10 kg bagaj ile kontrol sırası cok bekledim bende yeni yıldan sonra 2 cocukla memlekete döneceğim ve şimdiden nasıl gideceğim onu dusunuyorum cok zor olacak

Kızlar bebeğim sürekli elleriyle yüzünü gözünü burnunu ovmaya mı çalışıyor kaşıyor mu? Yoksa başka Bi sıkıntısı mı var çözemedim.Pamukçuk sandık önceleri ama değil dili temiz burnu mu tıkalı diyoruz temizliyoruz da ben anlamadım sizce neden?

bi sorunu yok canim sadece ellerini kesfetigi icin oyun oynuyor

Kakalı bezden ayrı mı kakalı bezlerde de çişli oluyor bence onlarda sayılmalı
Bu arada migros indirimden 6 paket 3 no aldım fazla mı gelir acaba diye düşünüyorum
Ben iki adet 112 li bez bitircem birini. Bugün bir aynısından bir tane daha aldim evdede vardi düşün dahada kullanırım gibi tasirmaya başladıkça ve popoosunu sıkmaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…