2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bugün öyle bir güldük ki elosa kızım bez bebeklerin var çilek biri sen misin bunu ona tutan Allah'ım bir gülüyor Bir gülüyor içli içli birde konuşmasın onunla bize demedi okadar a u agu Abu diye varsa evde bir bebek gösterin bakalim bebislere tepkisi ne olacak onu bildiğin insan sandı galiba babasida arkadan konuşturur gibi yapıyor bebeği güle güle bi hoş olduk onun o halerine hiciniyo ona böyle

Kakalı bezden ayrı mı kakalı bezlerde de çişli oluyor bence onlarda sayılmalı
Bu arada migros indirimden 6 paket 3 no aldım fazla mı gelir acaba diye düşünüyorum
4 gündür sıfır kaka canım hic yapamadi yavrum zeytinyagi bile verdim dün ama yok. Bence fazla değil 8 9 kilo olana kadar kullanacağız zaten

Kuzum belki özel bir konu olacak ama bebeğin huysuzluğundan dolayı senin ne kadar sıkıntılı yoğun zamanlar geçirdiğini biz biliyoruz, o nedenle eşinle yakınlık anlamında belki aklının ucundan bile geçmiyor olabilir ama erkekler bu anlamda bazen gergin hissediyor olabilir yor (erkeklerin beyni istekleri bizden daha farklı olabiliyor çevremde bu konu ile ilgili sıkıntı yaşayan çok kişi duymuştum belki senin ki de ondan sebep gergindir yoksa ilk zamanlar ne kadar ilgili oldugunu sen yazmıştın )

Bu arada mesajı gece yazmıştım ama gönder tuşuna basmamışım

Kızlar kaka bez muhabbeti olmuş bu ara benim kız da kakasını 2 yada 3 günde bir yapmaya başladı ama yapınca da çişli bez gibi düşünün önden arkaya göbek deliğinden sırtına kadar su gibi kaka yapmış oluyor inanın temizlerken çok zorlandım o kadar dolu yani
Son birkaç büyük tuvalette aynı durum yani anormal mi diye düşünmeye başladım

Sana bi şey deyim mi tam tersi ben isterim o istemez sarılırım kaçar

4 gündür sıfır kaka canım hic yapamadi yavrum zeytinyagi bile verdim dün ama yok. Bence fazla değil 8 9 kilo olana kadar kullanacağız zaten
Aldığıma pişman oldum ne olmuş böyle Molfix e hiç beğenmedim yeni seriyi göstergesi yok
İncecik bez eski hali çok güzeldi
Daha kaka yapmadı ama kakayı da bu beze taşıracak gibi

Canım ama sinirli sinirli kafasına vurarak sanki ama gözünü burnunu da kaşıyacak gibi anlatamadım

Bizimki de öyle hani biri vardı kafasında bardak kırıyodu sinirlenip caner miydi neydi aynı onun gibi bizim oğluşta. El devamlı ağızda tokta olsa açta birde emip emip kendisini kusturması yok mu

Ama normal bunların keşfediyor canımcığım

Aldığıma pişman oldum ne olmuş böyle Molfix e hiç beğenmedim yeni seriyi göstergesi yok
İncecik bez eski hali çok güzeldi
Daha kaka yapmadı ama kakayı da bu beze taşıracak gibi

Mavi olan mı? Yok ya ben hala bulamadım göstergesini. Aşırı aşırı aşırı yaparsa taşırıyor yoksa taşırmıyor canım. Sızdırma sorunu o kadar olmadı bizde. Ben beğendim aslında inceliğini. Kanal teknolojisi gelmiş buna eskiden var mıydı bilmiyorum ama belki ondan incelmiştir

Ya kızlar benim bebeğim 57 günlük ama çok kaka yapıyor hala sizler azaldı diyorsunuz ama benimkisi günde 10 kere kaka yapıyor valla bir sorun mı var diye düşünüyorum bazen gazla beraber çıkarıyor yaparken ıkınıyor ama ağlamıyor hiç ıkınıp çıkarıyor rahatlıyor kakası genelde sarı arada yeşil oluyor kilo alımı normal gidiyor şuan Kakasında kan gördük sür diyeti yapıyorum şuan ama alerjik olduğu için mi çok yapıyor anlamsdım ki ama huzursuz bir bebekte değil anlayamıyorum ya

Alerjiden cnm maalesef bizim de öyleydi diyete tamamen uyunca biraz sakinledi kraker bile yemen yasak sen düşün
Birde laktoz intorelansı vardı lr onun için relaktaz damla kullanırsan ferahlar biraz

Mavi olan cnm ilk kaka taşmasını yaşadık molfixte eski kalınlığa alışmışım bocaladim biran
Çizgi yok bunun için Molfix e yazdım dönüşte yapmadılar

Alerjiden cnm maalesef bizim de öyleydi diyete tamamen uyunca biraz sakinledi kraker bile yemen yasak sen düşün
Birde laktoz intorelansı vardı lr onun için relaktaz damla kullanırsan ferahlar biraz
Peki alerji doktoruna mı gittin süreç nasıl ilerledi ben sadece çocuk doktoruna gittim o süt diyetine başlattı 2haftalık araştırınca çoklu besin alerjiside varmış senin ki hangisi ve nasıl anladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…