- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.861
Mavi olan cnm ilk kaka taşmasını yaşadık molfixte eski kalınlığa alışmışım bocaladim biran
Çizgi yok bunun için Molfix e yazdım dönüşte yapmadılar
Peki alerji doktoruna mı gittin süreç nasıl ilerledi ben sadece çocuk doktoruna gittim o süt diyetine başlattı 2haftalık araştırınca çoklu besin alerjiside varmış senin ki hangisi ve nasıl anladın
Ya kızlar benim bebeğim 57 günlük ama çok kaka yapıyor hala sizler azaldı diyorsunuz ama benimkisi günde 10 kere kaka yapıyor valla bir sorun mı var diye düşünüyorum bazen gazla beraber çıkarıyor yaparken ıkınıyor ama ağlamıyor hiç ıkınıp çıkarıyor rahatlıyor kakası genelde sarı arada yeşil oluyor kilo alımı normal gidiyor şuan Kakasında kan gördük sür diyeti yapıyorum şuan ama alerjik olduğu için mi çok yapıyor anlamsdım ki ama huzursuz bir bebekte değil anlayamıyorum ya
Mobilyacıda çalışıyor
Ayy gerçekten zor psikolojik olarak zor bir evet öyle yaptım süt ürünlerini kestim tam olarak 2 gündür uyabildim tavuğuda kestim bakalım düzelmezse ilave edicem ama alerji doktoruyla ilerlesem daha iyi olur diye düşünüyorum birde bende kusma filan yok öyle huzursuzda değil bakalım düzelir inşallahSen şimdi sütü ürünlerini keseceksin ya arkadaşım kaka düzelirse okey düzelmezse teker teker düzelene kadar keseceksin. O şekilde anlaşılıyor. Testlerden ümitliydim ama testlere kalırsa Bulutun hiç alerjisi yok ama peynir yiyince kakası çok kötü. Ben hiç kan görmedim. Ikınma kusma ve kakada mukus bizim belirtiler. Ben çok katı bir diyet uyguladım. Süt ve süt ürünleri yumurta peynir meyveler paketli ürünler. Glutene doğru gidiyorduk ki doktor yemeye başlattı şimdi sonlandırdım çok şükür.
Zorlu bir süreç allah yardımcın olsun. Ne yicem derdi sıkıntı. Ardanın mutfağının uygulamasını indirdim ben ordan bakıyordum içeriklere seçip yapıyordum. Kahvaltı ise zyetin domates salatalık.
Orası öyle tabi bilemeyiz de biraz fazla gibi geliyor bazen az bazen dolduruyor bu kadarı alerjiden kesin sütü sindiremiyor herhalde diyorum gerçi bağırsakların düzene oturması zaman alıyormuş bebeklerdeCanım az veya çok neye göre?
Benim bebeğim 3 kere yapar 50 ml senin bebeğin 10 kere yapar 15 ml dir belki.
Ama toplam aynı olabilir.
Gazla yapınca az yapıyor olabilir fışkırtma cinsi Bulutum da öyleydi o günlerde.
Bebeklere yedikçe kaka yaptıran bir besin varsa onu yesek bol bol keske4 gündür sıfır kaka canım hic yapamadi yavrum zeytinyagi bile verdim dün ama yok. Bence fazla değil 8 9 kilo olana kadar kullanacağız zaten
Ödeme günleri mi geldi acaba ondan mı bu donukluğu gibi düşündüm de öünkü ilk hafta o kadar ilgili bir babanın durup dururken böyle olacağına pek ihtimal vermedim
Doğru cnm bizim ki de ödemelerle boğuşuyor , tam tersi yapışık adam yaHdjdjsj bacım burcu ben yaklaşırım o yaklaşmaz gibisinden birşey dedi ya bu esnaf kardeşlerde çok yaygın birşeymiş çünkü ödemeler vs ayın belirli günleri yorucu oluyormuşhaliyle başka şeylere fırsat kalmıyormuş.
Cnm sen alerji doktoruna gitsene çocuk doktorunun alanı değil ki , alerji doktoruna gidiyorum ben 1 aylık bile değildi hala da devam ediyoruz şuan için süt ürünlerine yüzünde egzama çıktı bu aralar başka birşeye de varsa bilmiyorum kontroldevam ediyor kilo alımı sıkıntılı mama başlamadılad pazartesi yine kontrole gideceğizPeki alerji doktoruna mı gittin süreç nasıl ilerledi ben sadece çocuk doktoruna gittim o süt diyetine başlattı 2haftalık araştırınca çoklu besin alerjiside varmış senin ki hangisi ve nasıl anladın
Kuzum ben beyaz hacisakirle çitiliyorum ılık suyun içine koyuyorum sabunlu bekliyor bir gece çıkıyor hepsiOf çok kötü ya. Çitile çitile bitmiyor. Ben 3 tabe tişörtünü çokta beğenerek almama rağmen attım. Artık bıktım çitilemekten hdjd
Evet canım sürekli kafasına vuruyorBizimki de öyle hani biri vardı kafasında bardak kırıyodu sinirlenip caner miydi neydi aynı onun gibi bizim oğluşta. El devamlı ağızda tokta olsa açta birde emip emip kendisini kusturması yok mu
Ama normal bunların keşfediyor canımcığım
Bende hemen kaşıyorum ovuyorum ama geçmiyor canımKaşınıyor olabilir.. Ben arada ovuyorum masaj yapar gibi. Özellikle öyle olduğu anlarda. Kaşlarına alnına kulak çevresine. Rahatlıyor.
Senin çok erken başlamış ya benim 40 tab sonra ortaya çıktı şöyle sanırsam doktorum süt ürinleri diyeti verdi iki hafta ona göre devam ederse alerjiye yönlendirecek devam etmezse demek ki sadece süt ürünlerine var o şekilde ama gideceğim tek başıma yapabileceğim bir durum değil bağırsakları zarar görsün istemiyorum bebim kilo alımında şuanlıl sorun yok gibi en az her ay 600 gr almaları lazım diye okudum birde biz ilk ay emme problemi yaşadık doğum kilosunu değil düştüğü kiloyu baz aldık çünkü hemen kilo kaybetti ve fazla kaybetti sarılıkla upraştık ama doğum kilosunuda baz alsam 600 gr almış olduğu için dert etmedim ilk zaman ikinci ayda çarşamba randevu bakalım kaç aldıCnm sen alerji doktoruna gitsene çocuk doktorunun alanı değil ki , alerji doktoruna gidiyorum ben 1 aylık bile değildi hala da devam ediyoruz şuan için süt ürünlerine yüzünde egzama çıktı bu aralar başka birşeye de varsa bilmiyorum kontroldevam ediyor kilo alımı sıkıntılı mama başlamadılad pazartesi yine kontrole gideceğiz
Alerji kadar zor birşey yok Allah yardımcımız olsun
Ben de gitmiştim canım ama o zaman dediğim gibi buggy bebek arabasıyla gitmiştim tek parça sorun olmamıştı. O zaman şimdi valizleri verirken alırlarsa geri verin diyim.senin de az kalmış canım gitmene ama o zamana biraz daha büyümüş olucak oturabiliyor olucak. Bakalım 2 çocuklu yolculuk nasıl olcak ben de merak içindeyim zor olacağı kesinevet canim oluyor ben kizimla her gidisimde cocuk arabasinida aldiim kontrolde mecbur veriyorsun ama ordaki calisana soylemen layim geri almak istediğini ucakta vereceğini 2 cocukla cok zor olur ben bi defa tek gittim 36kg bagaj ile beraber tek cocukla kontrolde arabayı vermem lazımdı ve ben çocuğumu mecbur tanimadgim baska bir yolcuyun kucağına verdim ki arabayı makineye soktum. ve kontrol sırasında kucağımda cocukla sırtımda 10 kg bagaj ile kontrol sırası cok bekledim bende yeni yıldan sonra 2 cocukla memlekete döneceğim ve şimdiden nasıl gideceğim onu dusunuyorum cok zor olacak
Evet canım iyi yapmışsın kulakları tıkamamak önemli, zaten emzirmek en iyisi yoksa bebekle zaman geçmez yolda.mertugce35 ben 20 günlükken bindim uçağa bebek araban kabin boysa uçağın kapısına kadar götürüyorsun orada alıyorşar inerken de veriyorlar ama travel ise bagajları teslim ederken veriyorsun
Bebek konusunda ben kalkarken ve inerken emzirdim hep kulakları tıkanmasın diye arada da emzik vermeye çalıştım ama çok tutmuyo emziği benimkisi amaç yutkunup kulaklarının tıkanmaması
Her arabada bunu yapıyolarsa süper canımUçak iç kapısına kadar araba ile gidiyorsunuz, görevliler alıyor sonra uçaktan inerken de merdivenden iniyorsun ya Orda yerde araba hazır oluyor
Yok bizimki eleman sadece sahibi olsa da başlarım onun ödemesine asfgjjÖdeme günleri mi geldi acaba ondan mı bu donukluğu gibi düşündüm de öünkü ilk hafta o kadar ilgili bir babanın durup dururken böyle olacağına pek ihtimal vermedim
Benimki bozuk çıktı demek kiDoğru cnm bizim ki de ödemelerle boğuşuyor , tam tersi yapışık adam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?