2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yeni bir tür keşfedildi sayesinde bi ilişki koçuna yazıcam artık

Benim elindeydi bebek gerçi ben bebek arabasını götürmedim gideceğim yerde kullanmayacağım için kucağımda oturdum bebekle arada dolaştım vakit geçti tel değildim birde yanımda biri vardı arada o tuttu bebeği öyle ama stres oluyor insan yine binsem yine stres olurum nasıl olacak diye

Günaydın herkese oğlum babyneste sığmamaya başladı evde gündüzleri ne kullanabilirm başka? (Burda yuvarlak bebekyuvası önermiştiniz onun haricinde)

Günaydın herkese oğlum babyneste sığmamaya başladı evde gündüzleri ne kullanabilirm başka? (Burda yuvarlak bebekyuvası önermiştiniz onun haricinde)
Günaydın. Koltuğun üzerine ser Bi çarşaf yada battaniye yatır.. Gündüzleri öyle yapıyorum. Ki doğru dürüst yattığı yok oyüzden birşey almak istemedim ben.. Battaniye serdim altına çarşafdan hafif eğim yaptım. Gündüz zaten 2 saat toplamda anca uyuyor.

Kızlar bizimki sol kolunu oynatamiyor neden ki bunu kendi doktoruna mı diyim yoksa ortapediye falan mı gitmem lazim
En başından berimi bir iki günlük bişi mi. Hiç mi oynayamıyor.. Ciddi bişi olduğunu sanmıyorum kendi halsizliğinden falandır. Banada bazen kolunu az yada sürekli aynı şekilde oynatıyor diye düşünüyorum sonra düzeliyor.. Günü gününü tutmuyor.. İlk önce Dr una danış istersen

İnşallah yoktur 2 gündür dikkatimi çekti öncesinde de olsa çekerdi diye düşünüyorum tabi bu uykusuzluk ve yorgunluktan farketmemis olabilirim

Bende aynı şekilde yapıyorum evde bir bebiş daha olduğu için bir işim olunca bebek arabasının pusetine koyuyorum bayılıyor ona zaten , ve dün ilk defa yaprak sardım iki bebekle çok mutluyum

Bende aynı şekilde yapıyorum evde bir bebiş daha olduğu için bir işim olunca bebek arabasının pusetine koyuyorum bayılıyor ona zaten , ve dün ilk defa yaprak sardım iki bebekle çok mutluyum
Yaaa nasıl oluyor o ben wc anca gidiyorum valla. Yemekti temizlikti eşim yapıyor. Derinlemesine camdı kapıydı duruyor tabii. De gerisi yemek temizlik çamaşır eşim sağolsun.. Benim oğlanın sırtı yer görmüyor maşallah. Yatırdım şimdi uyudu memede 10 dk ya uyandı.. En iyisi çarşaf battaniye.

İnşallah yoktur 2 gündür dikkatimi çekti öncesinde de olsa çekerdi diye düşünüyorum tabi bu uykusuzluk ve yorgunluktan farketmemis olabilirim
Daha önceden olsa mutlaka farkeederdin. İçini ferah tut bişeyi yoktur merak etme.. Bebişlermizin Bi günü bigünü tutmuyor.. Benimki de bazen daha hareketsiz olabiliyor bir kolu yada ayağı diğerine göre bazen 1-2 gün titretiyor kolu yada bacağı. Dr um olabilir büyüyor yenidoğan refleks ve hareketleri demişti. Takipte ol.. Kolunu tut hafifce çek bakalım tamamen tepkisiz mi. Ve tabiki Dr danış.

Mümkün olduğunca durduğu vakitler kucağıma almadım cnm kendi kendine durmayı öğretiyorum desem mecburum çünkü gerçekten çok zor iki bebekle kucağımda tek elle yumurta kırıyorum sen düşün
Bende öyle derinlemesine temizlik yapmıyorum maalesef yapamıyorum süpürge silme başka birşey yok tüm evi biranda supurmüyorum oda oda yapıyorum oğlum süpürge sesine duruyor sakinliyor şükür bende iki dk hallediyorum
Ama bu temizlik 1 saat duruyormu diye sor hayır evi talan eden bir kızım var
Nasıl sardım ayakta tergahta sardım yaprağı bebekte pusette uyanacak gibi olunca hemen ayağımla salladım canım çok çekti zaten herşeyden mahrumum mübarek tüm güzel yiyeceklerin içinde süt var

Maşallah diyim 2 tane olunca birde gerçekten tebrik ediyorum seni. Büyük cesaret ve kendinden vazgeçiş. Benim oğlan kendi kendinede 15 dk falan duruyor. Uyuduğundada ya bende uyuyorum yada kahve keyfi yapıyorum. Çünkü genel olarak tüm enerjim zaten oğlumla bitiyor. Ev işiydi yemekti kendime eziyet olur. Uğraşamam şahsen yapasımda yok o tarz şeyler. . Oturup oğlumu izlemek kucağımda pışpışlamak onu emzirmek üstünü değişmek keyfine.. Ev işlerinden daha iyi. 2 gündür diş ağrısı ağız yarası bel ağrısı omuz/boyun tutulması, bacak/kol kas ağrısı hepsini aynı anda yaşadım. Hiç kolay değil yaşadığımız yorgunluk.. Oyüzden tekrar tebrik ediyorum. Maşallahın var.

Teşekkür ederim cnm ama gerçekten yaptığım durmuyor çat kapı misafir gelse bulaşıklar öylece ev desen heryer oyuncak maalesef dört dörtlük değilim
Allah'tan eşin yardımcı oluyor ne güzel benim ki işten fırsat bulamıyor
Bugün banyo günümüz dü tüm gün yaptığım şey 2 çocuk ve kendimi yıkamak bugün için bu kadar yeter
Bel ağrısı beni de çok zorluyor
Geldim mi üst üste geliyor geçmiş olsun

Benim hep iki parçaydı ve valizler başka yerden arabalar başka yerden veriliyordu sen nerden uçacaksın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…