2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Arkadaşlar merhaba bebeğim 2 ay 1 haftalik oldu bebeğim emerken yada biberonla mama verirken bazen gülümsüyor sonra bir noktaya bakıyor sonra gözlerini yukarı kaydiriyor ağzını açıp hızlı hizli nefes alıyor çok korkuyorum bebeğinde böyle bişey olan varmı acaba nöbet mi geçiriyor doktora götürcem ama bide size danışmak istedim

Uyuyakalıyordur.
Benzeri bir durum emerken değil ama normalde bizde de oluyordu videoya alıp doktoruna sordum uyuyor şuan dedi.

Uyuyakalıyordur.
Benzeri bir durum emerken değil ama normalde bizde de oluyordu videoya alıp doktoruna sordum uyuyor şuan dedi.
Ay nebilim canım.korkuyorum inşallah kötü bişey değildir internetde epilepsi falan yazıyor gerçi öyleyse bile Allah'tan gelene yapicak bişey yok ama inşallah kötü bisey yoktur

Ay nebilim canım.korkuyorum inşallah kötü bişey değildir internetde epilepsi falan yazıyor gerçi öyleyse bile Allah'tan gelene yapicak bişey yok ama inşallah kötü bisey yoktur

Hamileliğimden beri google bakmıyorum hsjsj
Oraya kalsa ooo. Bence ciddi birşey yok ama sende videoya alıp doktora sorabilirsin. Çünkü anlatınca manalı olmuyor. Görmesi daha iyi.

Bebeğimin gaz sıkıntısı var. İshali yok. Maflor mu yoksa plus formunu mu alsam bilemedim. Yardımcı olur musunuz?

Ben olsam burdaki anneleri değil, doktorumun dediklerini önemserim. Her bebek farklı ve gaz damlaları o kadar masum değiller. Seni çok iyi anlıyorum bunalmışsındır gaz problemini bende çok derinden yaşadım biliyorum zorluğunu ama bence mutlaka doktordan fikir almalısın

Doktora 2 hafta sonra kontrolümüz. Randevusuz da bakmıyorlar. Gaz için başka bir damla vermişti ama o işe yaramadı.

Doktora 2 hafta sonra kontrolümüz. Randevusuz da bakmıyorlar. Gaz için başka bir damla vermişti ama o işe yaramadı.

Sab simplex mi? Ben onu kullanmıştım hiç işe yaramamıştı ama ha yaradı ha yarayacak diye 1.5 şişe kullandım ve pişmanım. Ben yolu sıcak tutmakta buldum. Masajda işe yaramadı bizde. Umarım sende en kısa zamanda işe yarar bir çözüm bulursun.

Hamileliğimden beri google bakmıyorum hsjsj
Oraya kalsa ooo. Bence ciddi birşey yok ama sende videoya alıp doktora sorabilirsin. Çünkü anlatınca manalı olmuyor. Görmesi daha iyi.
Haklısın canım bide o esnadayken kendisini bebeğimi durtuyorum tepki vermiyor inşallah birşeyi yoktur dogurdugumdan beri hiç doru düzgün mutluluğumu yaşayamadım sürekli doktorlara gidiyorum

Bizde ise de bebeğe eşim bakıyor evdeyse o değilse oğlum bakıyor düzene koyduk yavaşça herşeyi (bazen düzenleri bozduğu için bu güne kadar kaç düzen geçirdik )babasida evde olunca uzun zamandır bizim cibinin de sırtı yere degmiyor artık uykuda bile babasında kucakta gaz işide babada masaj oynasma işide bende ise ev yemek bulaşık çamaşır misafirler kalıyor .. babamız sağolsun bende biraz rahatladım bağ bahçede toprak eller oldum azar azar da olsa benimkini bi gorceniz bebek olunca biz bi pofpoflandik herşeyden bir kıymetli gözünde bana hep gel diyen adam şimdi git git gelme yok senlik birseh diyor. Bir hoşuma gitti bu is benim ahahaha alışırım bak haa diyom.. cocuga bak sen bosver ben yapcam diyo bende alıştım vallaha benim adami her işe sürüyorum gündüzleri bebişin uykusu azaldı ama onada biz ayak uydurduk bazen kucağımda bazense babası gezdirirken uyutuyor abisede .. yemek yaparken kahve içerken flim keyfî yaparken onuda aramiza katıyoruz ee li piiss li agu lu günleri atlatıp geçiyoruz vallaha

Yavrum 9 ayın keyfini çıkart dicem ama durmazsın biliyorum kdjkd bulursun bahçe işi olmasa da kendine bir iş

Anam bacım bunlar napıyorlar ya djdj bende sütüm var diye kenarda oyalanıyorum işte gahahha

Bunları gördükçe neyle besleniyorlar ne yiyip içip boyle inek gibi sütleri geliyor diye içimden soyleniyorum.. biz yemek saklamak icin dondurucu aldik adamlar süt saklıyor yha

Yavrum 9 ayın keyfini çıkart dicem ama durmazsın biliyorum kdjkd bulursun bahçe işi olmasa da kendine bir iş
Bulurume bulur bende is bitmez hic is yapmasam kendimi iyi hissetmiyorum ki uğraşmak kafa dağıtmak hoşuma gidiyor aklım zihnim de temizleniyor asıl zeytin toplama isinden korkuyorum VAllaha ne yalan soyliyim ozmanda zoe gelir bana is güç bebek bakması da bakalım

Bunları gördükçe neyle besleniyorlar ne yiyip içip boyle inek gibi sütleri geliyor diye içimden soyleniyorum.. biz yemek saklamak icin dondurucu aldik adamlar süt saklıyor yha

Aynı soruyu bende soruyorum bu nedir ya? Hayır bunların çocuklarından asıl iştah var? Ben mesela sağım yapmıyorum oğlan zor içiyor neden mastit riskini göze alayım ki? Anlamadım benim kaçırdığım bir nokta mı var acaba hsjjss

Zeytin toplamak birde ekstra zormuş. Bende bursadayım ya burda çok var arkadaşlarım anlatıyor baya hırpalıyormuş. Bebekle biraz daha zor olabilir gerçekten. Canım ne güzel. Ama bak bende de olumlu değişimler var. Tüm evi seçtim Şefikam tüm gözleri topladım temizledim. Birtek mutfağı tekrar elden geçiricem ama temizlendi seçicem sadece muhteşem. Çalışırken yapamıyordum. Şimdi Bulut fırsat verdikçe yapıyorum. 1 hafta sürdü ama seçme yerleştirme işleri cidden bebekle zormuş. Sen nasıl yarım günde bitirdin mutfağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…