2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
O anda kaka yapıyo olabilir mi? Benim bebeğim emerken kaka yapacaksa, emmeyi bırakıp gözlerini bi yere dikip bakıyo, bazen gülümsüyo da gazı varsa.

Her çocuğa birer görev verdim oğlana falzalliklari kaldırttim evin altına plastik sise kutular bidonlar falan .kiza yerde biriken ufak şişeleri toplattirdim devamlı evde ve mutfakta oldugumdan mutfak normalde toplu temizdi de benimkinde falzalliklar ve düzensizlik coktu bir güzel halleditim bitirdim.. ayy evet yha az şöyle bi 6 7 aylık olsa ebicirim sırtıma da cok küçük bakalımm iyi kötü yardim ederim yine tek başına zor bitirir bizim adam benimde elimin faydası olur da iste ufak bu sene zeytinde az bakalım sans demekki. Hemde ne zor yha kolların hep havada elinde tarak dalları tara dur birde ben zayifm diye agacta kalanlara ben çıkıyordum ahaha bakalım bu sene çok dal kirar bizim adam alırım elime cekirdek popomun altına mider onu izlerim artık napacam

Allah daha fazla versin gözümüz yok da ordu mu besliyo o kadar sütle
Bence çocuğu süt içmiyor oda icmediginden birikiyor oda geceleri içer ümidi ile galiba birikliyor cocukta masllah oturuyor bayada ayi var ek gıdada başlamıştır icmezdir belki diye ümit edip bir düşünceye girdim kii ondan fazladır bence bağışlasın o sütleri kadar cok gelen insanlar nasılsa kaynak kendisinde emsin bebeği icecekse fazla gelirde diyorum bukadar da gelirmi masalalh benim olmadi böyle allah diger emzircek olan annelere böyle bol bol süt nasip etsin yavrularına

Ben baktım biraz yorumlara canım ya 3-4 günlük biriktirip öyle donduruyomuş, e her öğünü sağsa birikir o kadar milletin sütünün derdi bizi gerdi bacım amin hepimize bol bol süttt inşallah

Ben baktım biraz yorumlara canım ya 3-4 günlük biriktirip öyle donduruyomuş, e her öğünü sağsa birikir o kadar milletin sütünün derdi bizi gerdi bacım amin hepimize bol bol süttt inşallah
Öyleyse olabilir tâbi günlük zor yani o bir sürahi süt anca ineğin bir biciginden çıkardı zaten

Kızlar birşey soracağım çocuk görmeye davet edilmeyi mi beklemek gerek
Benim bir teyzem var sanırsam davet edilmeyi bekliyor
Bana çok saçma geliyor benim bilgidim arar beni musaitmisin geleceğim der
Ne yani ben arayım gel çocuk görmeye mi diyim sinir oldum

Allahım bitmediler ya. Gelmesin zaten boşver zaten köşe bucak kaçırmaya yer ararken birde davet mi edecekmişsin çok komik allahım

Kızlar buzluk stoğu yapıyor musunuz? O sütleri sonra nasıl veriyorsunuz? Bi kaç günde bir biberonla versem meme reddi yaşar mıyız acaba? Bir de bu sütlerin ömrü ne kadar buzlukta, kimi 3 ay diyo kimi 5 ay, 3 aydan sonra tad değişmeye başlıyormuş sanırım, o yüzden yavaştan verip bitirmek istiyorum eski olanları.

Jdjdjdjjsjsjd ya Şefika

Bacım yine de az değil ya baksana yeni sağılanlara iki memede dolu o alet 200 ml jdjd
Bir su bardağı de canım bir memeden ..... masllahlari var anam denemkki neymis yurtdışındaki gacilar bizim gibi yırtmiyorlar kendilerini iş güç sitres kafaları rahat sanırım biz ne kadarda rahat olsak sıksan çıkmaz o kadar bizimki günde kavanozun çeyreğini anca dolar tahmini

Yok mesaj attı el gibi (el ondan bin kat iyi ) annem dedi bende kızdım anneme o ne saçmalık diye
Ben burdayım der gibi olmuş. Bizde duyamana duyurtulur du mesela görümcem doğum yapmış ti aradi kocasi dogum oldu falan diye onumu bekledi desem diycem annenden kac kez haberini almıştır kiii kac gunt geçmiş tiripli gibi el atmis. Aranizda girgirli konuşma cok oluyorsa ara girgirtgec canım hayırlı olsun teyzee de diye dersse e doğum yapan benim ama aranmayı bekleyen sensin doğurdunmu diye arayam tebrik ettim de benderdim vallaha samimi ise hic çekinmem

Uykusu varsa anlık uykuya dalıyorlar. Tariflediğine benzer benim bebeğim de yapıyor ama görmeden de bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…