- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.921
Ben uyuz oluyorum bu kadına ya, göstere göstere kavanozlara doldurmuyo mu bi deAnam bacım bunlar napıyorlar ya djdj bende sütüm var diye kenarda oyalanıyorum işte gahahha
Ben uyuz oluyorum bu kadına ya, göstere göstere kavanozlara doldurmuyo mu bi de
O anda kaka yapıyo olabilir mi? Benim bebeğim emerken kaka yapacaksa, emmeyi bırakıp gözlerini bi yere dikip bakıyo, bazen gülümsüyo da gazı varsa.Arkadaşlar merhaba bebeğim 2 ay 1 haftalik oldu bebeğim emerken yada biberonla mama verirken bazen gülümsüyor sonra bir noktaya bakıyor sonra gözlerini yukarı kaydiriyor ağzını açıp hızlı hizli nefes alıyor çok korkuyorum bebeğinde böyle bişey olan varmı acaba nöbet mi geçiriyor doktora götürcem ama bide size danışmak istedim
Her çocuğa birer görev verdim oğlana falzalliklari kaldırttim evin altına plastik sise kutular bidonlar falan .kiza yerde biriken ufak şişeleri toplattirdim devamlı evde ve mutfakta oldugumdan mutfak normalde toplu temizdi de benimkinde falzalliklar ve düzensizlik coktu bir güzel halleditim bitirdim.. ayy evet yha az şöyle bi 6 7 aylık olsa ebicirim sırtıma da cok küçük bakalımm iyi kötü yardim ederim yine tek başına zor bitirir bizim adam benimde elimin faydası olur da iste ufak bu sene zeytinde az bakalım sans demekki. Hemde ne zor yha kolların hep havada elinde tarak dalları tara dur birde ben zayifm diye agacta kalanlara ben çıkıyordum ahaha bakalım bu sene çok dal kirar bizim adamAynı soruyu bende soruyorum bu nedir ya? Hayır bunların çocuklarından asıl iştah var? Ben mesela sağım yapmıyorum oğlan zor içiyor neden mastit riskini göze alayım ki? Anlamadım benim kaçırdığım bir nokta mı var acaba hsjjss
Zeytin toplamak birde ekstra zormuş. Bende bursadayım ya burda çok var arkadaşlarım anlatıyor baya hırpalıyormuş. Bebekle biraz daha zor olabilir gerçekten. Canım ne güzel. Ama bak bende de olumlu değişimler var. Tüm evi seçtim Şefikam tüm gözleri topladım temizledim. Birtek mutfağı tekrar elden geçiricem ama temizlendi seçicem sadece muhteşem. Çalışırken yapamıyordum. Şimdi Bulut fırsat verdikçe yapıyorum. 1 hafta sürdü ama seçme yerleştirme işleri cidden bebekle zormuş. Sen nasıl yarım günde bitirdin mutfağı
Allah daha fazla versin gözümüz yok da ordu mu besliyo o kadar sütleKdjdjdjjd bide kavanoz demek ayıp olur bildiğin damacana hsjsj
Bence çocuğu süt içmiyor oda icmediginden birikiyor oda geceleri içer ümidi ile galiba birikliyorAllah daha fazla versin gözümüz yok da ordu mu besliyo o kadar sütle
Ben baktım biraz yorumlara canım ya 3-4 günlük biriktirip öyle donduruyomuş, e her öğünü sağsa birikir o kadarBence çocuğu süt içmiyor oda icmediginden birikiyor oda geceleri içer ümidi ile galiba birikliyorcocukta masllah oturuyor bayada ayi var ek gıdada başlamıştır icmezdir belki diye ümit edip bir düşünceye girdim kii ondan fazladır bence bağışlasın o sütleri kadar cok gelen insanlar nasılsa kaynak kendisinde emsin bebeği icecekse fazla gelirde diyorum bukadar da gelirmi masalalh benim olmadi böyle allah diger emzircek olan annelere böyle bol bol süt nasip etsin yavrularına
Bilmiyorum ki canım ona hiç dikkat etmedim ama zannetmiyorum inşallah kötü bisey değildirO anda kaka yapıyo olabilir mi? Benim bebeğim emerken kaka yapacaksa, emmeyi bırakıp gözlerini bi yere dikip bakıyo, bazen gülümsüyo da gazı varsa.
Öyleyse olabilir tâbi günlük zor yani o bir sürahi süt anca ineğin bir biciginden çıkardı zatenBen baktım biraz yorumlara canım ya 3-4 günlük biriktirip öyle donduruyomuş, e her öğünü sağsa birikir o kadarmilletin sütünün derdi bizi gerdi bacım amin hepimize bol bol süttt inşallah
Öyleyse olabilir tâbi günlük zor yani o bir sürahi süt anca ineğin bir biciginden çıkardı zaten
Kızlar birşey soracağım çocuk görmeye davet edilmeyi mi beklemek gerek
Benim bir teyzem var sanırsam davet edilmeyi bekliyor
Bana çok saçma geliyor benim bilgidim arar beni musaitmisin geleceğim der
Ne yani ben arayım gel çocuk görmeye mi diyim sinir oldum
Sinir oldum bende hiç aramıyorum bir de teyzem ya bana destek olacağına köstek olma yolundaAllahım bitmediler ya. Gelmesin zaten boşver zaten köşe bucak kaçırmaya yer ararken birde davet mi edecekmişsin çok komik allahım
Sinir oldum bende hiç aramıyorum bir de teyzem ya bana destek olacağına köstek olma yolunda
Yok mesaj attı el gibi (el ondan bin kat iyi ) annem dedi bende kızdım anneme o ne saçmalık diyeAramadı mı peki hayırlı olsuna? Davet beklediğini nereden anladın?
Bir su bardağı de canım bir memedenJdjdjdjjsjsjd ya Şefika
Bacım yine de az değil ya baksana yeni sağılanlara iki memede dolu o alet 200 ml jdjd
Ben burdayım der gibi olmuş. Bizde duyamana duyurtulur du mesela görümcem doğum yapmış ti aradi kocasi dogum oldu falan diye onumu bekledi desem diycem annenden kac kez haberini almıştır kiii kac gunt geçmiş tiripli gibi el atmis. Aranizda girgirli konuşma cok oluyorsa ara girgirtgec canım hayırlı olsun teyzee de diye dersse e doğum yapan benim ama aranmayı bekleyen sensin doğurdunmu diye arayam tebrik ettim de benderdim vallaha samimi ise hic çekinmemYok mesaj attı el gibi (el ondan bin kat iyi ) annem dedi bende kızdım anneme o ne saçmalık diye
Uykusu varsa anlık uykuya dalıyorlar. Tariflediğine benzer benim bebeğim de yapıyor ama görmeden de bilemem tabi.Arkadaşlar merhaba bebeğim 2 ay 1 haftalik oldu bebeğim emerken yada biberonla mama verirken bazen gülümsüyor sonra bir noktaya bakıyor sonra gözlerini yukarı kaydiriyor ağzını açıp hızlı hizli nefes alıyor çok korkuyorum bebeğinde böyle bişey olan varmı acaba nöbet mi geçiriyor doktora götürcem ama bide size danışmak istedim
İnşallah öyledir canım uyuyor gib ama böyle durtunce tepki vermiyor bilemedim zaten doğduğundan beri hiç mutluluğumu yaşayamadım sürekli biseyler buluyorumUykusu varsa anlık uykuya dalıyorlar. Tariflediğine benzer benim bebeğim de yapıyor ama görmeden de bilemem tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?