- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #54.941
Ben yapıyorum içiyor mu desen hayır kesinlikle biberonu almayan bir çocuk doğurmuşumKızlar buzluk stoğu yapıyor musunuz? O sütleri sonra nasıl veriyorsunuz? Bi kaç günde bir biberonla versem meme reddi yaşar mıyız acaba? Bir de bu sütlerin ömrü ne kadar buzlukta, kimi 3 ay diyo kimi 5 ay, 3 aydan sonra tad değişmeye başlıyormuş sanırım, o yüzden yavaştan verip bitirmek istiyorum eski olanları.
Neden süt biriktiriyosunuz?Ben yapıyorum içiyor mu desen hayır kesinlikle biberonu almayan bir çocuk doğurmuşum
Dün alerji doktoruyla konuştum icirmeye çalış içmezse de ek gıda da kullanırız dedi biz erken başlıcaz ek gıdaya 4 aylık olunca
Sağarak yaptığım bir stok değil cnm akan sütleri topluyorum mochi ile
Birde derin dondurucu da daha uzun süre duruyor diye hatırlıyorum 6 ay
Benimki içiyor buzluktan çıkan sütü, biberonu da alıyor ama memeyi reddeder mi diye korkuyorum. İlk başlarda eds ile veriyordum ama en fazla 20 ml şimdi çok içiyor o kadar sütü şırıngayla vermek çok zor oluyor o yüzden biberonla verdim iki kez.Ben yapıyorum içiyor mu desen hayır kesinlikle biberonu almayan bir çocuk doğurmuşum
Dün alerji doktoruyla konuştum icirmeye çalış içmezse de ek gıda da kullanırız dedi biz erken başlıcaz ek gıdaya 4 aylık olunca
Akan sütleri biriktiriuorum emerken akıyor diğer memeden cnmNeden süt biriktiriyosunuz?
Zannetmiyorum red olacağını arada verince anlamazlar benceBenimki içiyor buzluktan çıkan sütü, biberonu da alıyor ama memeyi reddeder mi diye korkuyorum. İlk başlarda eds ile veriyordum ama en fazla 20 ml şimdi çok içiyor o kadar sütü şırıngayla vermek çok zor oluyor o yüzden biberonla verdim iki kez.
Ben de ek gıdada kullanacağım ama 6 ayda başlarsak ilk sağdıklarım bozulabilir o yüzden onları önden vermem lazım. Siz alerji nedeniyle mi 4. Ayda başlayacaksınız? Derin dondurucum yok maalesef
Mochiye ne kadar doluyor canım? Ben sağım yapıyorum, bazen mochiye daha çok doluyor elektrikli pompa o kadar çekemiyor, anlamadım bu işi, süt var pompa çıkaramıyor ya.
Alerji mamaları var özel ama tatları kötüymüş galiba ama bence ona başlaman daha mantıklj alerjisi olduğu için ek gıdada her ürünü vermeyeceksinZannetmiyorum red olacağını arada verince anlamazlar bence
Maalesef alerjiden dolayı nasıl olacak hiç bilgim yok oturamayan bebeğebek gıda başlıcam
İyi doluyor cnm 90 tek memeden aslında stoklamam ama akıyor boşa
Pompan meme ucun için uygun değildir cnm ondan olabilir
Maaşallah sütün miktarı iyi ozaman. Ben anca uzun süre emmezse yani gece genellikle ozaman akıyo. Ama biriktirmiyorum. Biriktirecek kadar yok. Oğluşuma yetsinde gerisi Allah a kalmış..Akan sütleri biriktiriuorum emerken akıyor diğer memeden cnm
Maşallah kız 90 ml kaç dakikada doluyor?Zannetmiyorum red olacağını arada verince anlamazlar bence
Maalesef alerjiden dolayı nasıl olacak hiç bilgim yok oturamayan bebeğebek gıda başlıcam
İyi doluyor cnm 90 tek memeden aslında stoklamam ama akıyor boşa
Pompan meme ucun için uygun değildir cnm ondan olabilir
oda sıcaklığında en fazla 1 saat bırakıyorum ben, 3 saat deniyor normalde. Buzdolabında da 3 günmüş ben en fazla 2 gün tutuyorum.Kızlar anne sütü oda sıcaklığında ne kadar süre durabilir, bide buzdolabında kaç saat saklayabilirim. Buzluga atmak istemiyorum
Tamam canım çok teşekkür ederimoda sıcaklığında en fazla 1 saat bırakıyorum ben, 3 saat deniyor normalde. Buzdolabında da 3 günmüş ben en fazla 2 gün tutuyorum.
Doktor kontrolündeyiz cnm vermiyor mama beni emdiği içinAlerji mamaları var özel ama tatları kötüymüş galiba ama bence ona başlaman daha mantıklj alerjisi olduğu için ek gıdada her ürünü vermeyeceksin
Hiç dk tutmadım cnmMaşallah kız 90 ml kaç dakikada doluyor?Benim en fazla 60 doluyor mochiye. Bi de benim ilk başlarda çok akıyordu sütüm şimdi emerken akmıyor mochi kullanmıyorum pek o yüzden. Aslında pompa ucum da kendime göre ölçüp aldım ama bazen çok iyi çıkartıyor bazen çok az çıkıyor
Bende avent var ama sanki gücü düştü, lansinohtan daha memnun kalmış herkes, onu alıp denicem en son çareDoktor kontrolündeyiz cnm vermiyor mama beni emdiği için
Hiç dk tutmadım cnm
Bilemedim acaba performans ı iyi değil mi ki makinanın
Çok zor gerçekten paketli olan herşeyin tek tek içindekileri okuman gerekiyor misafirliğe gidip aç dönme ihtimalin aşırı yüksekSadece süt değil yumurtayıda kestim ayy avlla çok zormuş ya resmen kahvaltıda yiyecek şey bulamıyorum
Oda ısısında 3 saat buzdolabında ise 3 gün canımKızlar anne sütü oda sıcaklığında ne kadar süre durabilir, bide buzdolabında kaç saat saklayabilirim. Buzluga atmak istemiyorum
Canım kullandığın mochi nasıl bir ürün?Ben yapıyorum içiyor mu desen hayır kesinlikle biberonu almayan bir çocuk doğurmuşum
Bu cnm bebiş emerken diğer memeden süt akınca takıyorum yada uyurken akarsa takıyorum vakumlu birşey takip bulaşıkları yıkıyorum vs rahat yani bence sonra işe başlayacak anneler için çok iyi birşey bol bol süt toplarlarCanım kullandığın mochi nasıl bir ürün?
Ben hiç bilmiyorum , toplamayı nasıl yapıyor
Tamam canım çok teşekkür ederimOda ısısında 3 saat buzdolabında ise 3 gün canım
Benimki içiyor buzluktan çıkan sütü, biberonu da alıyor ama memeyi reddeder mi diye korkuyorum. İlk başlarda eds ile veriyordum ama en fazla 20 ml şimdi çok içiyor o kadar sütü şırıngayla vermek çok zor oluyor o yüzden biberonla verdim iki kez.
Ben de ek gıdada kullanacağım ama 6 ayda başlarsak ilk sağdıklarım bozulabilir o yüzden onları önden vermem lazım. Siz alerji nedeniyle mi 4. Ayda başlayacaksınız? Derin dondurucum yok maalesef
Mochiye ne kadar doluyor canım? Ben sağım yapıyorum, bazen mochiye daha çok doluyor elektrikli pompa o kadar çekemiyor, anlamadım bu işi, süt var pompa çıkaramıyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?