2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben yapıyorum içiyor mu desen hayır kesinlikle biberonu almayan bir çocuk doğurmuşum
Dün alerji doktoruyla konuştum icirmeye çalış içmezse de ek gıda da kullanırız dedi biz erken başlıcaz ek gıdaya 4 aylık olunca
Sağarak yaptığım bir stok değil cnm akan sütleri topluyorum mochi ile
Birde derin dondurucu da daha uzun süre duruyor diye hatırlıyorum 6 ay

Neden süt biriktiriyosunuz?

Benimki içiyor buzluktan çıkan sütü, biberonu da alıyor ama memeyi reddeder mi diye korkuyorum. İlk başlarda eds ile veriyordum ama en fazla 20 ml şimdi çok içiyor o kadar sütü şırıngayla vermek çok zor oluyor o yüzden biberonla verdim iki kez.

Ben de ek gıdada kullanacağım ama 6 ayda başlarsak ilk sağdıklarım bozulabilir o yüzden onları önden vermem lazım. Siz alerji nedeniyle mi 4. Ayda başlayacaksınız? Derin dondurucum yok maalesef

Mochiye ne kadar doluyor canım? Ben sağım yapıyorum, bazen mochiye daha çok doluyor elektrikli pompa o kadar çekemiyor, anlamadım bu işi, süt var pompa çıkaramıyor ya.

Zannetmiyorum red olacağını arada verince anlamazlar bence
Maalesef alerjiden dolayı nasıl olacak hiç bilgim yok oturamayan bebeğebek gıda başlıcam
İyi doluyor cnm 90 tek memeden aslında stoklamam ama akıyor boşa
Pompan meme ucun için uygun değildir cnm ondan olabilir

Alerji mamaları var özel ama tatları kötüymüş galiba ama bence ona başlaman daha mantıklj alerjisi olduğu için ek gıdada her ürünü vermeyeceksin

Kızlar anne sütü oda sıcaklığında ne kadar süre durabilir, bide buzdolabında kaç saat saklayabilirim. Buzluga atmak istemiyorum

Maşallah kız 90 ml kaç dakikada doluyor?Benim en fazla 60 doluyor mochiye. Bi de benim ilk başlarda çok akıyordu sütüm şimdi emerken akmıyor mochi kullanmıyorum pek o yüzden. Aslında pompa ucum da kendime göre ölçüp aldım ama bazen çok iyi çıkartıyor bazen çok az çıkıyor

Kızlar anne sütü oda sıcaklığında ne kadar süre durabilir, bide buzdolabında kaç saat saklayabilirim. Buzluga atmak istemiyorum
oda sıcaklığında en fazla 1 saat bırakıyorum ben, 3 saat deniyor normalde. Buzdolabında da 3 günmüş ben en fazla 2 gün tutuyorum.

Alerji mamaları var özel ama tatları kötüymüş galiba ama bence ona başlaman daha mantıklj alerjisi olduğu için ek gıdada her ürünü vermeyeceksin
Doktor kontrolündeyiz cnm vermiyor mama beni emdiği için
Hiç dk tutmadım cnm
Bilemedim acaba performans ı iyi değil mi ki makinanın

molfix kullananlar bugün de bimde molfix indirimi varmış, fiyatına bakamadım ama adetli vardı internetten bir bakın isterseniz
(ben tarımdan birkaç paket sleepy aldım, indirim devam ediyordu )

Canım kullandığın mochi nasıl bir ürün?
Ben hiç bilmiyorum , toplamayı nasıl yapıyor

Canım kullandığın mochi nasıl bir ürün?
Ben hiç bilmiyorum , toplamayı nasıl yapıyor
Bu cnm bebiş emerken diğer memeden süt akınca takıyorum yada uyurken akarsa takıyorum vakumlu birşey takip bulaşıkları yıkıyorum vs rahat yani bence sonra işe başlayacak anneler için çok iyi birşey bol bol süt toplarlar

Eklentiler

• 1000010545.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 37

Aynı pozisyonda olmana rağmen mi mochi daha fazla çekiyor? Bu mochiyi sanırım bir ben kullanamadım. Hiç sağım yapmıyorum ben. Laktoz intoleransı olduğundan şüphelenildiği için ön süt son süt mevzusuna dikkat etmem gerekiyor. Akan sütleri döküyorum ben bu sebeple. Başlarda biriktirdim ama uzun zamandır belki 40-45 gündür sağım yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…