2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok zor cnm ne hissettiğini anlıyorum bende 1. Buçuk ayı geçkin diyetteyim doktorum yeni yeni açtı biraz fırınlanmış ürünler çok azcik peynir yiyebilirim
Neden diyete duymalıyız alerji basamağı var eğer uymazsak bağırsakları zorlarsak biraz büyüdüğünde Astım ile uğraşırız Allah korusun gitmeyen öksürükler sürekli kullanılan alerjik ilaçlar Allah'ım sen gösterme
Alerji bölümü olan bir doktora git doktorunu dinle cnm uzman onlar bende çok bunaldığım bırakmak istediğim zamanlar oldu
Aklıma kakada olan kanlar geldi küçücük bebiş bağırsakları yara ve ondan kan geliyor o zaman kendimi durdurdum

Festi inanır mısın bu sabah aynısını yaşadım sağ göğsüm ağrısıyor gece bildiğin ne kadar emzirsemde sertliği gitmedi bir tarafı sert sabah 5 te kalktım sağdım 100 ml öıktı yattın ama ağrı devam ediyor bir tarafı sert üşümeye başladım dedim ben mastit oldum elle sağdım göğsümün ucunu sıktım öyle çıkardım biraz herhalde ucunda bir kanal tıkanmış öyle rahatladım şuan iyiyim ama acaip baş ağrım var üşümem geçti ağrı kesici içtim

Alerji varsa diyet kesinlikle yapman gerekiyor diye biliyorum çocuk büyüdükçe az az tadımlara başlatabilir doktor bizimkinde kan değilde vücudu sivilce gibi kızarmıştı her yeri

Gidicem nasipse iyi bir doktor buldum şuan kendim deneyerek ilerliyorum ayy çok garip ya doğar doğmaz alerji oluyorlar benim her beşine karşı yok anladığım bazı besinlere var ama bakalım doktor hepsini mi kestirir bilemiyorum bazılarını okuyorum sadece üç dört besin yiyebilmişler kaç ay hayırlısıyla en kısa sürede kurtuluruz inşallah

Hangi sehirdesin cnm
Doktor bana anlattı sadece patates yiyerek inadına emziren bir anne varmış

Yeşil renkli kaka İçin çok sıkıntılı değil diyorlar. Belki viral enfeksiyon olmuştur ? Ancak çişi koyu renkse susuz kalmış olabilir canım emzirmeni artır derim ben
Festi o meme başındaki süt incisi olabilir . Onu açman gerek . Eğer sıcak kompress ve sağımla açılmazsa steril iğne ucu ile patlatmayı öneriyorlar . Çok geçmiş olsun . Mastit olunca ateş yükseliyor aşırı halsiz oluyorsun . Durum oraya gitmez inşallah

Duşa girin 5dk ovalayarak masaj yapın.sağın kendinizi sonra duşta ben öyle rahatlamıştım sonra emzirdim tabi

Ay bu neymiş çok kötü. Gerçekten fake olsa da yaşadığım sancılar bundan iyiydi ki kendimi hastahaneye zor atmıştım ağrıdan jdjsj ne günlerdi be anılarım depreşti

Aaa benim de sağ göğsüm. Sabah emzirdim ben baktım sertlik geçmedi. Azıcık sağdım ama benim meme ucumda beyaz bir sivilce var. Onun olduğu yerden süt akmıyor. Gerisinden akıyor. Zaten şişen ağrıyan yer de o sivilcemsi şeyin tarafında. Sende de bu beyazlık var mı? Bacım nasıl sıktın nasıl dayandın ben dokunamıyorum şuan. Sıcakla yumuşatabilirsem ancak ötke dokunabilirim. İyi yapmışsın bol su iç dinlen dicem ama mümkün mü dinlenmek bilmiyorum. Bende rahatlarım inşallah ama ben müdahale de edemiyorum elektrikler kesik. Sıcak erişimimim yok o olmadan mümkünlü değil dokunamıyorum.

Aman allahım ben müdahale edemem mümkün değil. Çok korkarım acımasa bile acır hissederim meme me iğne batıramam jdjdj

Ateşim çıkıyor gibi napıcam bilmiyorum

Duşa girin 5dk ovalayarak masaj yapın.sağın kendinizi sonra duşta ben öyle rahatlamıştım sonra emzirdim tabi

Şansıma elektrikler yok. 17.00 ye kadar gelmeyecek. Ne sıcak suya girebiliyorum ne sıcak su torbası koyabiliyorum ne sağım yapabiliyorum. Her zaman orangutan bebesi gibi emcükleme peşinde olan bebemde burun kıvırıyor şimdi. Sabah koymuştum sıcak su biraz iyi gelmişti en azından yumuşamıştı. Şimdi sertleşti bırak masajı dokunmak mümkün değil. Sıcak olmadan bapacağım bilmiyorum. Ben müdahale edebe kadar inşallah artmaz.

Festi benim göğsüm zaten sıkıntılı ucu sağma makinesiyle çıktı hep hassas ve ara ara mastit yaşıyorum ucunda beyazlık olmuyor ama ucu acıyor valla sıktım kendimi tuttum ezdim kendin yapamıyorsan eşin yapsın sen dayan kendi kendine yapmak zor ve benim göğsüm sağma makinesiyle açılmıyor çekiyorum gelmiyor elimle sağınca geliyor bu göğsüm çok hassas ne yapıcam bilmiyorum
Bende bir keresinde halsizlik oluyor grip oluyormuş gibi heryerin sğrıyor üşüyorsun bir yandan ateş var sağıp parol içiyorum öyle rahatlıyorum bir keresinde bir terledim sağdıkta sonra rahatladım hayatımda hastalanıpts terlediğimi bilmem ama zor bu süt işleri ve bebeğe ne kadar emzirirken emzireyim açılmıyor ezmek lazım bende sıcak su uyguluyorum ama soğukta uygulanabilir sanki bir araştır ve elimde göğsüme masaj yapıyorum

Mochi tak o memeye cnm

ffestinalente geçmiş olsun inşallah boşalır bir an önce memito
Benim sağ güzel sorunsuz sol memiş sanırım yanlış emzirdim bi kaç kez ucu öyle acıyor ki zaman zaman çok can yakıcı

Ve birde bebişim bıraksam sabaha kadar yatacak normal mi acaba 12–1 gibi uyuyor ben alarm kuruyorum ve tabili duymuyorum uyandığımda dört buçuk beş beş buçuk falan oluyor tabi göğüsler taşlaşmış üst baş ıslanmış buluyorum kendimi belki bu durumunda etkisi vardır bilemiyorum umarım yolunda gitmeyen bişi yoktur

Bir de bu el ve ayak parmak aralarını nasıl temizleyeceğiz bu aralar 55 günlüğüz cok cok cok ellerini emme yalama derdinde parmak aralarını açtırmıyo acıtacakmışım gibi hissediyorum ama bilemedim bezle mi sileceğim başla yöntem var midur

Bence normal uyuması bizimki de öyleydi o zaman şimdi de
Bugün tersinden uyanmış sırtım yer görmesin modunda banyo da etti inadı tuttu sol memeyi bizim ki de hep acıtıyor iğne batıyor sanki emerken şu birkaç gündür ne yapıyor anlamadım
Ellerini ben yıkanmış ıslak mendille siliyorum cnm

O zaman sorun yok bence bakalım yarına nasıl olacak günü gününü tutmuyor
Göğüs ucuma tahin yağı ve zzeytinyağı sürüp streçledim fakat canımdan can gidiyo şu an

O zaman sorun yok bence bakalım yarına nasıl olacak günü gününü tutmuyor
Göğüs ucuma tahin yağı ve zzeytinyağı sürüp streçledim fakat canımdan can gidiyo şu an
Gümüş kapak kullanmıyor musun ben hala takıyorum çünkü bir göğsüm çok hassas takmazsam yara olur biliyorum valla 2 ay oldu ama emzirme sorunlarının hala devam etmesi çok zor
Birde benim bebeğimde uzun uyuyor geceleri 3 hatta bazen 4 saat sürdüğü oluyor bazen sık sık uyanıyor normal yani gece uykuları artık uzamaya başlayacak

1 2 gün sızlar o beyaz iltihabı ben çekmiştim cıvık bi şekilde sıktıkça gelmişti tıkamıştır orayı

Kızlar iyi akşamlar herkese gaz için şu kiraz çekirdekli yastıklar kemerler falan ise yarıyor mu var mı kullanan aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…