2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Mideniz bulanmazsa resim atayım ozelden

Kızlar bu dönemde diş cikarmi haftaya cumartesi randevumuz o zaman soracam elimi sağ üstte değirdugimde elime bir şeyler geliyor onuda emizik issirip bırakıyor annem diş olabilirmi dedi bilemedim
Kaşıkla bak cnm çıt çıt eder bazı bebişler erken çıkarıyor

Yatarakta emzirsem uyuyorum oturarak emzirsem de uyuyorum bebeğimde bir sıkıntı yoksa her türlü uyuyoruz emisirken bazen okadar uykum oluyor ki yatağına yatirmaya usenip yanımda emzirdigim ikili koltukta uyuyoruz

Haklısın en azından birkaç dakika sıcak oluyor. Benim gözlemim gazı olan bebek rahatlamıyor bizde gazlı bir bebeğiz de. Artık şu 3 ayda mı geçer 4 ayda mı bekleyeceğiz
Ah sorma canım nasıl bir gazdır bu. Sabaha kadar uyumadı yavrum yüzünü parçalamış resmen sabah ışıkları ile gördüm halbuki tırnakları da daha yeni kestim sayılır nasıl acı cekiyor yavrum kimi bebek 6 ayı bile buluyormus insaallah o kadar sürmez

Oto koltuğu alanınız var mı kızlar?
Memnun olduğunuz bir marka model var mı?

Benim kuzum hem emiyor hem de mama içiyor biberonla meme reddi yaşamadığımiz gibi biberon ve mama reddi yaşamaya başladık. Anne sütüyle doymuyor ama ısrarla mama değil meme istiyor. Göğüslerim sızlıyor artık o kadar çok çekiyor ki emerken emme sonunda meme ufacık kalıyor. İligimi kemigimi sömürüyor bildiğin.

Bir kere kılcal damar gibiydi bir kere böyle kakası suçluydu sulu kan gibi bir şey vsrdı ben daha alerji mi bilmiyorum pazartesi doktora gidicem ama çocuk doktoru süt diyeti verdi inşallah alerji değildir tabi başka bir hastalıkta değildir yani çok zor her yediğim şeyde acaba dokunacak MÖ diye korkuyorum çünkü besin alerjisi diye birşeyde varmış sadece süt ve süt ürünleri değil yani

7. Haftadan sonra kolik başlar mı? Bugün ilk defa yırtınırcasına ağladı gaz yüzünden, çok zor sakinleştirdim

Ben arada biberon veriyorum artık, bugün dışarı çıktık rahatça besledim, iki gece önce de çok uykum vardı eşim beslesin diye biberonla verdim sütümü ben uyudum. Büyüme ataklarında 40 dkda bir emmek istiyor çok yoruluyorum hem de göğüslerim dolmuyor sanki o kadar sık emince. İnşallah ne meme reddi ne biberon reddi olur

Geçmiş olsun.

Kızlar ya şu kaka olayı canıma tak ettiriyor artık ya 5 gündür yine kaka yapamadı benim oğlan poposunu zeytinyağlı kulaç çubuğu ile uyardım. Zeytinyagi icirdim yok yok yok karnı davul gibi hiç keyif alamıyorum hiçbir şeyden ya. Cok bunalmış durumdayım var mı başka önerisi olan bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…