- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.021
Mideniz bulanmazsa resim atayım ozeldenBebeğinde allerji olup bu nedenle diyete başlayanlar arkadaşlar özellikle sizlere soruyorum. Kakasında kan gördüğünüzde bu nasıl bir kandı? Benim bebeğimde yeni olmaya başladı direkt kan diyemem sanki sulandırılmış gibi pembelik kırmızılık oluyor. İdrardan olmadığına eminim (Doktor da sormuştu.). Çocuk doktoru allerjide olanı daha farklı tarif etti. Yine de devam ederse allerjiye gidin diyerek sistemden allerjiyi açtı.
Kaşıkla bak cnm çıt çıt eder bazı bebişler erken çıkarıyorKızlar bu dönemde diş cikarmi haftaya cumartesi randevumuz o zaman soracam elimi sağ üstte değirdugimde elime bir şeyler geliyor onuda emizik issirip bırakıyor annem diş olabilirmi dedi bilemedim
OlabilirMideniz bulanmazsa resim atayım ozelden
Benimki gece gazlanıp sabaha kadar ıkınıyordu geçen hafta gece gazlanmaları bittiKızlar selam eylül grubundan geliyorum. Bebegi gazlı olanlar bu ay düzelme var mıdır
Ne kadarlık oldu sizinkiBenim
Benimki gece gazlanıp sabaha kadar ıkınıyordu geçen hafta gece gazlanmaları bitti
Ah sorma canım nasıl bir gazdır bu. Sabaha kadar uyumadı yavrum yüzünü parçalamış resmen sabah ışıkları ile gördüm halbuki tırnakları da daha yeni kestim sayılır nasıl acı cekiyor yavrum kimi bebek 6 ayı bile buluyormus insaallah o kadar sürmezHaklısın en azından birkaç dakika sıcak oluyor. Benim gözlemim gazı olan bebek rahatlamıyorbizde gazlı bir bebeğiz de. Artık şu 3 ayda mı geçer 4 ayda mı bekleyeceğiz
3 ay bitiyorNe kadarlık oldu sizinki
Benim kuzum hem emiyor hem de mama içiyor biberonla meme reddi yaşamadığımiz gibi biberon ve mama reddi yaşamaya başladık. Anne sütüyle doymuyor ama ısrarla mama değil meme istiyor. Göğüslerim sızlıyor artık o kadar çok çekiyor ki emerken emme sonunda meme ufacık kalıyor. İligimi kemigimi sömürüyor bildiğin.Kızlar buzluk stoğu yapıyor musunuz? O sütleri sonra nasıl veriyorsunuz? Bi kaç günde bir biberonla versem meme reddi yaşar mıyız acaba? Bir de bu sütlerin ömrü ne kadar buzlukta, kimi 3 ay diyo kimi 5 ay, 3 aydan sonra tad değişmeye başlıyormuş sanırım, o yüzden yavaştan verip bitirmek istiyorum eski olanları.
Bir kere kılcal damar gibiydi bir kere böyle kakası suçluydu sulu kan gibi bir şey vsrdı ben daha alerji mi bilmiyorum pazartesi doktora gidicem ama çocuk doktoru süt diyeti verdi inşallah alerji değildir tabi başka bir hastalıkta değildir yani çok zor her yediğim şeyde acaba dokunacak MÖ diye korkuyorum çünkü besin alerjisi diye birşeyde varmış sadece süt ve süt ürünleri değil yaniBebeğinde allerji olup bu nedenle diyete başlayanlar arkadaşlar özellikle sizlere soruyorum. Kakasında kan gördüğünüzde bu nasıl bir kandı? Benim bebeğimde yeni olmaya başladı direkt kan diyemem sanki sulandırılmış gibi pembelik kırmızılık oluyor. İdrardan olmadığına eminim (Doktor da sormuştu.). Çocuk doktoru allerjide olanı daha farklı tarif etti. Yine de devam ederse allerjiye gidin diyerek sistemden allerjiyi açtı.
Ben arada biberon veriyorum artık, bugün dışarı çıktık rahatça besledim, iki gece önce de çok uykum vardı eşim beslesin diye biberonla verdim sütümü ben uyudum. Büyüme ataklarında 40 dkda bir emmek istiyor çok yoruluyorum hem de göğüslerim dolmuyor sanki o kadar sık emince. İnşallah ne meme reddi ne biberon reddi olurBenim kuzum hem emiyor hem de mama içiyor biberonla meme reddi yaşamadığımiz gibi biberon ve mama reddi yaşamaya başladık. Anne sütüyle doymuyor ama ısrarla mama değil meme istiyor. Göğüslerim sızlıyor artık o kadar çok çekiyor ki emerken emme sonunda meme ufacık kalıyor. İligimi kemigimi sömürüyor bildiğin.
Geçmiş olsun.Bir kere kılcal damar gibiydi bir kere böyle kakası suçluydu sulu kan gibi bir şey vsrdı ben daha alerji mi bilmiyorum pazartesi doktora gidicem ama çocuk doktoru süt diyeti verdi inşallah alerji değildir tabi başka bir hastalıkta değildir yani çok zor her yediğim şeyde acaba dokunacak MÖ diye korkuyorum çünkü besin alerjisi diye birşeyde varmış sadece süt ve süt ürünleri değil yani
Başlayabilir canım kolikte özellikle belli saatlerde o şekilde ağlıyor umarım değildir tek seferlik bir şeydir7. Haftadan sonra kolik başlar mı? Bugün ilk defa yırtınırcasına ağladı gaz yüzünden, çok zor sakinleştirdim
İnşallah öyledir, çok kötü ağladı kendinden geçti resmenBaşlayabilir canım kolikte özellikle belli saatlerde o şekilde ağlıyor umarım değildir tek seferlik bir şeydir
Öyle bir durumda hemen banyo yaptırın ya da kovaya ılık su doldurup daldırın rahatlatırİnşallah öyledir, çok kötü ağladı kendinden geçti resmen
Yenidoğan:3260 / 3030Anneler bebekler her ay 1 kilo alır mı.
Kaç kilo alması lazım her ay.? Sizlerin ortalama kaç kilo aldı yazabilir misiniz
Yeni doğan:
1. Ay.
2.ay.
3.Ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?