2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende uzun zamandır sağım yapmıyorum festim ya. Sanki yapınca bebemim rızkını buzluğa atıyormuşum gibi hissettim shskdjdkr

Bu hafta bizde bu durumdayız and içmiş sanki sırtım yere gelmesin diye banyoyu bile 2 dk da yapıyorum bu huysuzlugun üstüne önümüzdeki ay ameliyat olacak inşallah daha da huysuzlaşmaz
Biz 40 çıktığından beri böyleyiz yatırdığım an ağlıyor. Paşam ha bire gezecek yada emecek. Emmek için oturduğumda bile memeyi verene kadar durmuyor. Banyo VS keyf denen bişi kalmadı 36 yıllık saltanatımı bitirdi oğluşum

Ben de öyle düşündüm sonra canım sıcak su torbasına havlu sarıp ayaklarının altına koydum bakalım hem gaz hem kaka için bekliyorum bugün insaallah yapar kakasını yavrum

Ben de öyle düşündüm sonra canım sıcak su torbasına havlu sarıp ayaklarının altına koydum bakalım hem gaz hem kaka için bekliyorum bugün insaallah yapar kakasını yavrum
Popodan gaz çıkarıyor mu.. Ayakları ve göbeğini sıcak tut doğdu doğalı 2 çorap 2 atlet (çıtçıtlı body) giydiririm. Sıcağın zararı olmaz. Uyurken penye ve örme battaniye ikisinide örterim. Yan yatırıyorum enseye doğruda battaniyeyi örterim. Uyurken daha çok üşürler. İyice battaniyeye sarıyorum. Uyanmasına yakın gazlar çıkıyor maşallah.. Ha illa ondan mıdır yoksa zaten kendiliğinden çıkıyormudur bilemiyorum. Ama sıcak tutarım hep. Kendimden bilirim çünkü üşümek lanet bişi..

Tuvalete tutar gibi yaparken çiş pirtt vs demeyi denediniz mi? Ben de ise yarıyor, bezini açıyorum bir kovaya tutuyorum yapıyor,çok rahatlatiyor
Bu hafta bizde bu durumdayız and içmiş sanki sırtım yere gelmesin diye banyoyu bile 2 dk da yapıyorum bu huysuzlugun üstüne önümüzdeki ay ameliyat olacak inşallah daha da huysuzlaşmaz
Allah kolaylık verir hiç canını sıkma canım
İnşallah bir çırpıda geçer o günler suhuletle
Benim bebeğim hep uyanırken yapıyor onu, reflü olduğunu düşünüyorum
Yorulduğu için nefes nefese kalıyordur:)

Benimki uyanıkken daha çok yapıyor bir de emdikten sonra falan yapıyor, doktora götürdün mü bebeğini bu şikayetle canım

Aynen öyle uyurken bile şapır şupur ağzı.. Aynı zamanda tükürük fazlalaştı. Dil sürekli hareket halinde.. Dillerini keşfettikleri için normal dedi Dr.

Saçlarım inanılmaz dökülüyor ve ruhsal olarak çökmüş durumdayım bütük ihtimal vitamin desteği lazım neler kullanıyorsunuz elenatal 3 almayı düşünüyorum kullanan var mı
İmom latte öneriliyor canım. Fayda gören çok. Amcak dökülen saçlar aslında hamilelikte dökülemeyen saçlar o yüzden üzülmemeye çalışalım

Bende sanırım adet oldum zaten 3-4 gündür aşırı sinirliydim duygusaldım. Ben depresyona bağlamıştım doğum yapalı 66 gün olmuş ama ben artık emziremiyorum. Eşimle bu ara çok tartışıyorum ya her hareketi batıyor . Durup düşününce bana çok yardım ediyor ama ben en ufak şeye kızıyorum. Keyifsizim sabırsızım . Yani bu günleri daha keyifli geçirmek istiyordum niye böyle oldu bilmiyorum

Benimki uyanıkken daha çok yapıyor bir de emdikten sonra falan yapıyor, doktora götürdün mü bebeğini bu şikayetle canım
Sormayı unutmuşum, birçok arkadaşım da yenidoğan da normal deyince galiba fazla önemsemedim. Kusması çoğalmadı, siz de kusma var mı canım?

Canım biz yatmadan elektrikli battaniye açıyoruz yatırmadan fişten çekiyoruz sıcak sıcak o da çok iyi oluyor

Ben kullanıyorum ama monchi kullanana kadar iyi diyordum ama boşuna zaman kaybıymış
Çekim gücü nasıl? Ben avent elektrikli kullanıyorum ama çekiminden memnun değilim bir de çok vakit alıyor çift taraflı pompa almak istiyorum. Mochi bende de var ama onu kullanırken zorlanıyorum ya bebeğim sürekli tekme atarak göğsümden çıkarıyor emzirirken

Dediğiniz gibi bana çok zaman kaybı geliyor ve geçen gün 2 gögüsümden 30cc ancak çekti çok moralim bozuldu dedim galiba sütüm kesiliyor mochi alınca en azından sütüm varmış dedim ben lansinoh hiç beğenmedim ama belki sizin hoşunuza gidebilir

Aynen öyle uyurken bile şapır şupur ağzı.. Aynı zamanda tükürük fazlalaştı. Dil sürekli hareket halinde.. Dillerini keşfettikleri için normal dedi Dr.
Elleri ağzında ve dil dışarda salyamjz balimiz akıyor artık birde elleriyle tutmayı öğrendi beni emerken geri çekilip mememi tutuyor sıkıp bırakıyor kıyafetimi tutuyo babasinda ise ondada aynisini yapıyor eline ne denk gelirse sıkıp tutuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…