2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Karnı kakadan mı davul gibi gazdan mı? Gaz çıkartıyor mu?

Saçlarım inanılmaz dökülüyor ve ruhsal olarak çökmüş durumdayım bütük ihtimal vitamin desteği lazım neler kullanıyorsunuz elenatal 3 almayı düşünüyorum kullanan var mı
Dökülme ne zaman başladı canım? Ben femibion 3 kullanıyorum doğumdan beri, elenatal 3 le içerikleri benzerdir sanırım. Bi yerde kolajen önerildiğini okumuştum dökülme için ama emzirirken kullanılıyor mu bilmiyorum

Yeni sayılır 2 hafta civarı femibiona bakayım bi

Yorgun bir anneden selamlar.. Hiç kucaktan inmiyor oğluşum. Kucakta emiyor kucakta uyuyor. Belim kollarım bacaklarım bitik durumdayım.. Evet çok güzel acayip mutlu ediyor bu durum aynı zamanda. Ama çok yoruluyorum. Sizce büyüdükçe geçer mi bu durum. Yada neler yapabilirim? Çıngırak kartlar VS 5 dk anca oyalıyor. Sırtı yere değsin istemiyor. Şuan bile kucağımda uyuyor.

Karnı kakadan mı davul gibi gazdan mı? Gaz çıkartıyor mu?
Gaz çıkarıyor festi ya sürekli ayaklarını hareket ettiriyorum kucağımda tuvalet pozisyonunda falan tutuyorum çıkarıyor. Emerken çıkarıyor. Ama şu kaka nedir böyle ya bezleri tertemiz çıkıyor bir fırt bile yapamıyor

Saçlarım inanılmaz dökülüyor ve ruhsal olarak çökmüş durumdayım bütük ihtimal vitamin desteği lazım neler kullanıyorsunuz elenatal 3 almayı düşünüyorum kullanan var mı
Benim de dökülmeye başladı canım. Yüzümde de iki gündür Sivilce istilası var. Kendime hiç bakamıyorum diye hafif depresif olabilirim ben de nasil olacak böyle bilmiyorum

Ayni durumdayız canım valla çocuğum bide kaka yapamıyor onun da etkisi var ama sürekli de onunla ilgilenmemi istiyor uykuları bile 10 dk sadece bu yüzden sık sık emmek ve uyumak istiyor kısır döngü halindeyiz

Geçen de ben yazdım aynınaynı
Anakucağına koyunca bile durmuyo belim koptu artık zaman da geçmiyo dakikalarca gezdiriyorum saate bi bakıyorum hiç geçmemiş akşamı edemiyoruz

Bu hafta bizde bu durumdayız and içmiş sanki sırtım yere gelmesin diye banyoyu bile 2 dk da yapıyorum bu huysuzlugun üstüne önümüzdeki ay ameliyat olacak inşallah daha da huysuzlaşmaz

Benimde aynı hamilelikte dökülmesi şimdi çok dökülüyor Heleki banyodan sonra felaket bende düşünüyorum sağlık ocağında tahlil verecem ona göre cnm

İyi geceler mi demeliyim günaydın mı demeliyimm , nasılsınız canım analar herkes, bebişlerde iyidir umarımm bayadır giremedimmm , aktif olmaya başlamam lazıım buralardaaa

Kızlar bu ara yine bir atak haftasında mıyız, anlık gece gündüz ben ve Miray kuşum

Ay vallahi öyleyiz galiba. Bizimkinde kusma başladı bide inanılmaz salya akıyor. Devamlı meme istiyor ama sonra kusuyo kısır döngüü bugunn biraz emzirmelerim arasını tutmaya calıstım, biraz daha iyi geldi. O kadar kusmadı en azından. Ana açlığa hiç gelemiyo yıkıyor ortalığı

Benim yumuşaktı hep genelde, 2 hafta önce tatile gittik, haliyle herşey dahilde yeme içme coğaldı , bütğn tatil memintolarımı taşıyamadım, taş gibiydiler. Keremi devamlı emzirdim cocum kilo aldıysa orda almıstır eve geldik yine yumuşaklar. Ama süt var yni süt gelmezse kerem çığlığı basıyor cunku

Kızlar iyi akşamlar herkese gaz için şu kiraz çekirdekli yastıklar kemerler falan ise yarıyor mu var mı kullanan aranızda?
Canım onu ısıtıp takıyolar diye görmüştüm birinde. Bence olay kiraz çekirdeğinde değil, göbüşi sıcak tutmakta. Azıcık havlusunu ısıtıp koysanda aynı etkiyi edicekse eder diye düşünüyorum. Bu ara gaz problemi azaldı biraz bizim o yüzden denemedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…