- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.041
Kızlar ya şu kaka olayı canıma tak ettiriyor artık ya 5 gündür yine kaka yapamadı benim oğlan poposunu zeytinyağlı kulaç çubuğu ile uyardım. Zeytinyagi icirdim yok yok yok karnı davul gibi hiç keyif alamıyorum hiçbir şeyden ya. Cok bunalmış durumdayım var mı başka önerisi olan bana?
Saçlarım inanılmaz dökülüyor ve ruhsal olarak çökmüş durumdayım bütük ihtimal vitamin desteği lazım neler kullanıyorsunuz elenatal 3 almayı düşünüyorum kullanan var mı
Depresif ruh hali de başladı bendeBenim de öyle çok kötü. Hamilelikte dökülmeyenler dökülüyor ama o yüzden dert etmiyorum.
Dökülme ne zaman başladı canım? Ben femibion 3 kullanıyorum doğumdan beri, elenatal 3 le içerikleri benzerdir sanırım. Bi yerde kolajen önerildiğini okumuştum dökülme için ama emzirirken kullanılıyor mu bilmiyorumSaçlarım inanılmaz dökülüyor ve ruhsal olarak çökmüş durumdayım bütük ihtimal vitamin desteği lazım neler kullanıyorsunuz elenatal 3 almayı düşünüyorum kullanan var mı
Depresif ruh hali de başladı bende
Yeni sayılır 2 hafta civarı femibiona bakayım biDökülme ne zaman başladı canım? Ben femibion 3 kullanıyorum doğumdan beri, elenatal 3 le içerikleri benzerdir sanırım. Bi yerde kolajen önerildiğini okumuştum dökülme için ama emzirirken kullanılıyor mu bilmiyorum
Hani adet öncesi ya da adet zamanı insanın bir ruh hali olur ya geçmişi düşünüyorum kafaöda kuruyorum lohusa kafasına sanki yeni girmişim gibiNeden canım? Tam olarak ne hissediyorsun
Gaz çıkarıyor festi ya sürekli ayaklarını hareket ettiriyorum kucağımda tuvalet pozisyonunda falan tutuyorum çıkarıyor. Emerken çıkarıyor. Ama şu kaka nedir böyle ya bezleri tertemiz çıkıyor bir fırt bile yapamıyorKarnı kakadan mı davul gibi gazdan mı? Gaz çıkartıyor mu?
Benim de dökülmeye başladı canım. Yüzümde de iki gündür Sivilce istilası var. Kendime hiç bakamıyorum diye hafif depresif olabilirim ben de nasil olacak böyle bilmiyorumSaçlarım inanılmaz dökülüyor ve ruhsal olarak çökmüş durumdayım bütük ihtimal vitamin desteği lazım neler kullanıyorsunuz elenatal 3 almayı düşünüyorum kullanan var mı
Ayni durumdayız canım valla çocuğum bide kaka yapamıyor onun da etkisi var ama sürekli de onunla ilgilenmemi istiyor uykuları bile 10 dk sadece bu yüzden sık sık emmek ve uyumak istiyor kısır döngü halindeyizYorgun bir anneden selamlar.. Hiç kucaktan inmiyor oğluşum. Kucakta emiyor kucakta uyuyor. Belim kollarım bacaklarım bitik durumdayım.. Evet çok güzel acayip mutlu ediyor bu durum aynı zamanda. Ama çok yoruluyorum. Sizce büyüdükçe geçer mi bu durum. Yada neler yapabilirim? Çıngırak kartlar VS 5 dk anca oyalıyor. Sırtı yere değsin istemiyor. Şuan bile kucağımda uyuyor.
Geçen de ben yazdım aynınaynıYorgun bir anneden selamlar.. Hiç kucaktan inmiyor oğluşum. Kucakta emiyor kucakta uyuyor. Belim kollarım bacaklarım bitik durumdayım.. Evet çok güzel acayip mutlu ediyor bu durum aynı zamanda. Ama çok yoruluyorum. Sizce büyüdükçe geçer mi bu durum. Yada neler yapabilirim? Çıngırak kartlar VS 5 dk anca oyalıyor. Sırtı yere değsin istemiyor. Şuan bile kucağımda uyuyor.
Bu hafta bizde bu durumdayız and içmiş sanki sırtım yere gelmesin diye banyoyu bile 2 dk da yapıyorumYorgun bir anneden selamlar.. Hiç kucaktan inmiyor oğluşum. Kucakta emiyor kucakta uyuyor. Belim kollarım bacaklarım bitik durumdayım.. Evet çok güzel acayip mutlu ediyor bu durum aynı zamanda. Ama çok yoruluyorum. Sizce büyüdükçe geçer mi bu durum. Yada neler yapabilirim? Çıngırak kartlar VS 5 dk anca oyalıyor. Sırtı yere değsin istemiyor. Şuan bile kucağımda uyuyor.
Benimde aynı hamilelikte dökülmesi şimdi çok dökülüyor Heleki banyodan sonra felaket bende düşünüyorum sağlık ocağında tahlil verecem ona göre cnmSaçlarım inanılmaz dökülüyor ve ruhsal olarak çökmüş durumdayım bütük ihtimal vitamin desteği lazım neler kullanıyorsunuz elenatal 3 almayı düşünüyorum kullanan var mı
Ay vallahi öyleyiz galiba. Bizimkinde kusma başladı bide inanılmaz salya akıyor. Devamlı meme istiyor ama sonra kusuyo kısır döngüüKızlar bu ara yine bir atak haftasında mıyız, anlık gece gündüz ben ve Miray kuşum
Benim yumuşaktı hep genelde, 2 hafta önce tatile gittik, haliyle herşey dahilde yeme içme coğaldı , bütğn tatil memintolarımı taşıyamadım, taş gibiydiler. Keremi devamlı emzirdim cocum kilo aldıysa orda almıstırValla canım benim de geceleri bazen sert oluyor deli gibi doluyor, sonra yatak bile ıslanıyor sütten, göğüs pedini bile aşıyor dökülüyor o şekilde dolu. Bazen de sanki bomboş yumuşacık kalıyor. Yediğimiz içtiğimizle mi alakalı dicrm bilemiyorum, ya da bebişin emmesiyle mi..ama hep çok emiyor. Valla enterasan gerçekten ben de çözemedim
Canım onu ısıtıp takıyolar diye görmüştüm birinde. Bence olay kiraz çekirdeğinde değil, göbüşi sıcak tutmakta. Azıcık havlusunu ısıtıp koysanda aynı etkiyi edicekse eder diye düşünüyorum. Bu ara gaz problemi azaldı biraz bizim o yüzden denemedim ama.Kızlar iyi akşamlar herkese gaz için şu kiraz çekirdekli yastıklar kemerler falan ise yarıyor mu var mı kullanan aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?