- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.560
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.081
Festicim üst kısmını indirip gögüsüne iyice yerleştir sık yerleşince bırak sonra üst tarafını kapat bebiş emdikçe diğerinden akıyor ikiz bebek gibi düşünüyormuş beyin ondan daha çok süt geliyormuşBu Mochi birtek benim mi sütümü getirmiyor hdjdjjdjd acaba kesiliyor da farkında mı değilim. Bir beceremedim şunu ya.
kikelomo belki yapmışsındır ama mutlaka bir ip veya kurdele tak canım. Ben ilk zamanlar takmamıştım bir tekmeyle koltuğum battı ondan beridir kurdelesiz kullanmıyorum zaten çok aktifte kullanmıyorum. En azındna tekme atsa bile iş çıkmaz başına
acaba iyi vakumlayamıyor musun, sadece emzirirken iyi akıyo benim mochiye normalde takınca çıkmıyo pek. Ben mochi diyorum ama bendeki lansinohun onun boyna asmak için ipi var ama yine de tekme atınca çıkıyor göğsümden, dökülmüyor ama eziyet gibi oluyor bi yandan bebeği memede tut bi yandan onu iki üç kere baştan tak. Giyilebilir pompalara da bakıyorum sanırım onlardan alcamBu Mochi birtek benim mi sütümü getirmiyor hdjdjjdjd acaba kesiliyor da farkında mı değilim. Bir beceremedim şunu ya.
kikelomo belki yapmışsındır ama mutlaka bir ip veya kurdele tak canım. Ben ilk zamanlar takmamıştım bir tekmeyle koltuğum battı ondan beridir kurdelesiz kullanmıyorum zaten çok aktifte kullanmıyorum. En azındna tekme atsa bile iş çıkmaz başına
Ameda marka pompa kiraladım o çok iyi çıkarıyor ama satın almaya kalksam pahalı olacak o yüzden iyi bir pompa arıyorum biraz uygun fiyatlı, lansinoh da iyi değilse hiç bulaşmayacağımDediğiniz gibi bana çok zaman kaybı geliyor ve geçen gün 2 gögüsümden 30cc ancak çekti çok moralim bozuldu dedim galiba sütüm kesiliyor mochi alınca en azından sütüm varmış dedim ben lansinoh hiç beğenmedim ama belki sizin hoşunuza gidebilir
Dilruba Demirezer güzel gösteriyor YouTube da takılmayı ben 1. Takma şekli ile baya iyi sonuç alıyorum ama artık yavaştan süt toplamayı bıraktım bizim paşa içmiyorBu Mochi birtek benim mi sütümü getirmiyor hdjdjjdjd acaba kesiliyor da farkında mı değilim. Bir beceremedim şunu ya.
Aynen bizdede öyle. Emerken sıkmalara başladı. Tişörtümü kolyemi tutuyor. Kolumu sıkıp bırakıyor VS ama bariz tutma odaklı değil daha.. Salyalarda akıyor dil komple dışarıda.. Elleri yeni emmiş olsada hep ağzında bazen. Müthiş bişi değil mi bu gelişime şahit olmakElleri ağzında ve dil dışarda salyamjz balimiz akıyor artıkbirde elleriyle tutmayı öğrendi beni emerken geri çekilip mememi tutuyor sıkıp bırakıyor kıyafetimi tutuyo babasinda ise ondada aynisini yapıyor eline ne denk gelirse sıkıp tutuyo.
Ben kullanıyorum.Lansinoh elektrikli pompa kullanan var mı kızlar?
Evet hep atıyorKızlar ben oğlumu 7 de yıkadım uyuttum 9 gibi emzirdim şimdi kafasında ki şapkayı düzeltiyorum bıngıldak kalp gibi atıyor ilk defa fark ettim bu normal mi
Popodan gaz çıkarıyor şu ara zorlanmadan canım. Ben de 2 çorap giydiriyorun hatta pantolonu da çoraplı oluyor çoğu zaman etti 3 çorap. Örgü ve penye battaniye ye sarıyorum penyeyi kundak gibi yaparak. Ama aksi gibi benim oğlan da terliyor. Kafası ensesi sırtı ter de adamı hasta eder. Karnı hep sıcacık oluyor bezini değiştirmek için açtığımda. 2 gündür de ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum. Bugün kendim için hastaneye gitmiştik. El bilegimden tendon sıkışması icin enjeksiyon yaptilar Dönüşte cok şükür 6. Gününde kakasını yaptı oğluşum bütün acılarımı unuttum o anPopodan gaz çıkarıyor mu.. Ayakları ve göbeğini sıcak tut doğdu doğalı 2 çorap 2 atlet (çıtçıtlı body) giydiririm. Sıcağın zararı olmaz. Uyurken penye ve örme battaniye ikisinide örterim. Yan yatırıyorum enseye doğruda battaniyeyi örterim. Uyurken daha çok üşürler. İyice battaniyeye sarıyorum. Uyanmasına yakın gazlar çıkıyor maşallah.. Ha illa ondan mıdır yoksa zaten kendiliğinden çıkıyormudur bilemiyorum. Ama sıcak tutarım hep. Kendimden bilirim çünkü üşümek lanet bişi..
Evet canım kucağıma alıp tuvalet pozisyonuna getiriyorum o an gaz çıkarıyor ama kaka gelmiyor. Ikınıyor kızarıyor ama yapamıyor bugün beklemediğim bi anda 6. Günde yaptı çok şükür her yolu deniyoruz vallaTuvalete tutar gibi yaparken çiş pirtt vs demeyi denediniz mi? Ben de ise yarıyor, bezini açıyorum bir kovaya tutuyorum yapıyor,çok rahatlatiyor
Allah kolaylık verir hiç canını sıkma canım
İnşallah bir çırpıda geçer o günler suhuletle
Benim bebeğim hep uyanırken yapıyor onu, reflü olduğunu düşünüyorum
Yorulduğu için nefes nefese kalıyordur:)
Evet canım mantıklı. Aksi gibi benim oğlan sıcağı hiç sevmiyor hemen ensesinden terlemeye başlıyor. Sonra o ter soğuk soğuk oluyor mesela. Gece uyandırma pahasına bile üst değiştirmek zorunda kalıyorum ben de ayaklarına sıcak su torbasını havluya sarıp koyuyorum beşiği sıcacık oluyor kompleCanım biz yatmadan elektrikli battaniye açıyoruz yatırmadan fişten çekiyoruz sıcak sıcak o da çok iyi oluyor
Nasıl alıştıysa öyle devam et canımEvet canım mantıklı. Aksi gibi benim oğlan sıcağı hiç sevmiyor hemen ensesinden terlemeye başlıyor. Sonra o ter soğuk soğuk oluyor mesela. Gece uyandırma pahasına bile üst değiştirmek zorunda kalıyorum ben de ayaklarına sıcak su torbasını havluya sarıp koyuyorum beşiği sıcacık oluyor komple
Ben de her uyandığımda demek isterdim ama malesef uyanamıyorum doğru düzgün garibimde ağlamıyo meme ıslaklığına uyanıyorum dört beş altı saat aynı bezle durduğu oluyor pişikte olmadı burada arkadaşların dediği gibi ıslak mendilden sonra biraz havalandırıp kuruduktan sonra bezliyorum tekrar gün içinde iki üç kez de küçük arko krem sürüyorumNasıl alıştıysa öyle devam et canımbirde geceleri kaç kez bez değiştiriyorsunuz?Ben her uyandığında değiştiriyorum ama üşüyecek diye aklım gidiyor merkezi ısıtma olduğu için daha yanmadı petekler
İlk defa fark ettim baya acıkmış emzikten sonra düzeldi şükürEvet hep atıyoryavaş yavaş kapanıyor annesi
Geçmiş olsun şimdi iyimisin bebek bakmak zor oluyordur kaldır indir bileğin kasılıyor durPopodan gaz çıkarıyor şu ara zorlanmadan canım. Ben de 2 çorap giydiriyorun hatta pantolonu da çoraplı oluyor çoğu zaman etti 3 çorap. Örgü ve penye battaniye ye sarıyorum penyeyi kundak gibi yaparak. Ama aksi gibi benim oğlan da terliyor. Kafası ensesi sırtı ter de adamı hasta eder. Karnı hep sıcacık oluyor bezini değiştirmek için açtığımda. 2 gündür de ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum. Bugün kendim için hastaneye gitmiştik. El bilegimden tendon sıkışması icin enjeksiyon yaptilar Dönüşte cok şükür 6. Gününde kakasını yaptı oğluşum bütün acılarımı unuttum o an
Ben gece değiştirmiyorum kaka etmediği sürece en geç 1 de değiştiriyorum sabah 9 a kadar ellemiyorumNasıl alıştıysa öyle devam et canımbirde geceleri kaç kez bez değiştiriyorsunuz?Ben her uyandığında değiştiriyorum ama üşüyecek diye aklım gidiyor merkezi ısıtma olduğu için daha yanmadı petekler
Cnm bu kadar giysiye terlemiyor mu özellikle emerken ben uzun kollu iç zıbın külotlu çorap üstüne eşofman takımı giydiriyorum birde havlu çorapBende sıcak tutmaya özen gösteriyorum iki çorap zıbın üst kıyafet ve yelek mutlaka ve allaha şükür hiç gaz problemimiz olmadı henüz umarım bundan sonra da olmaz kaloriferleri de yaktık tabi artık evimiz soğuk olmaya başladı bunun dışında uykumuz güzel hatta ona da maşallah bazen çok mu uyuyor acaba diyorum uyanıkken biraz anakucağında oyuncakları ile oyalanıyor sonra gezmek istiyor aynı evi aynı eşyaları milyon kez tanıtıyorum klasik gaz çıkarma pozisyonundan daha çok ikimizinde yüzünün aynı yere baktığı pozisyonda gezmeyi seviyor hanımefendi sonra bez değişimi yeme içme işleri koyuyorum koltuğa dalıyor
Ben de her uyandığımda demek isterdim ama malesef uyanamıyorum doğru düzgün garibimde ağlamıyo meme ıslaklığına uyanıyorum dört beş altı saat aynı bezle durduğu oluyor pişikte olmadı burada arkadaşların dediği gibi ıslak mendilden sonra biraz havalandırıp kuruduktan sonra bezliyorum tekrar gün içinde iki üç kez de küçük arko krem sürüyorum
Ve bunlar dışında ben bir suç işliyorum..
Sizlerde nasıl bilmiyorum ama sigara içiyorum çok üzülüyorum hamileykende abartmadan içiyordum fakat şimdi nasılsa içimde değil diye abanasım geliyor sonra diyorum etme eyleme sütün bozulacak yani az daha dayan vs ama sanki bir tek kendime sigara içerken vakit ayırıp sakin kalıyormuşum gibi geliyor sizde de böyle durumlar mevcut mu…
Bir de yazamamıştım epeydir herkese selam olsun bıdıkları öpüyorum en az telaşeyle büyüsün bebişlerimiz inşallah <3
Canım bizim de merkezi 15 ekimden önce yanmiyordu elektrikli ısıtıcıyla hep ısıttım odayı. 10 gün kadar. Sen de bulunduğu şehre göre oyle yap bence. Bez olayını ben de soracaktım.. bazen bu saatlerde aldığımda çok az çişi oluyor açmışken değiştireyim diyorum ama acmaSam sabaha kadar durur. Sen her açtığında dolu mu oluyor geceleriNasıl alıştıysa öyle devam et canımbirde geceleri kaç kez bez değiştiriyorsunuz?Ben her uyandığında değiştiriyorum ama üşüyecek diye aklım gidiyor merkezi ısıtma olduğu için daha yanmadı petekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?