2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çorap bile giydirmeyen ben yazılanları okuyorum
Eki Görüntüle 3322664
Bulunduğun şehre göre hava koşullarına göre değişir canım sanırım sen yurt dışındaydın. Bana kalsa ben de sıcağa alıştırmazdim ki oğlan cidden sevmiyor anasıyla babası gibi aynı ama şu gaz ve kaka yüzünden mecbur ekstra sıcak tutmam gerekiyor

Geçmiş olsun şimdi iyimisin bebek bakmak zor oluyordur kaldır indir bileğin kasılıyor dur
Destekleyici bandaj vs kullan cnm
Ah vizecim teşekkür ederim. Haziran ayından beri çekiyorum hele ki bebeğimi indirip kaldır yaptıkça daha da arttı 2 buçuk aydır kalem tutamıyorum bıçak tutamıyorum telefon bile elimde bir dakikadan fazla kalsa ağrıyor. Sırf oğlum için tedavi olmak istedim bilek bandajlsri falan ise yaramadı. Bugün enjeksiyon yapıldı. 3 hafta içinde geçmezse ameliyat olmak zorunda kalacağım. İşte o zaman iyice zor olacak emzirmek bakmak birinin desteğine ihtiyaç duyacağım. Su an yatıp kalkıp ameliyata gerek kalmasa diye dua ediyorum sırf oglus için

Geçmiş olsun

Kesinlikle gaz problemi olmasaydı ben de sıcağa alıştırmazdim ama hala incecik giydiriyorum gündüzleri falan izle polar kadife gibi değil yoksa kışın ne giydiririm ben bu çocuğa ayrıca da dediğim gibi oğlanın vücudu hep sıcak oluyor hatta kafasını öperken bile baya sıcak geliyor hemen ateşini ölçüyorum 36.9 falan oluyor

Ben latife yapıyorum canım, soğuksa giydireceksin tabii, bizimki sıcak sevmiyor fazla giydirince hemen huysuzlanıyor ben de saldım artık

Hanımlar günayein, kızımın belinde böyle bir şeye rastladım. Sizce egzama falan olabilir mi? Bezin bitiş yerine denk geliyor, yoksa tahris mi etmiştir ki

Bebeğimin kafasında konak var, badem yağı sürüp ovalıyorum sonra tarıyorum ama şampuanını değiştirmek gerekiyor mu? Hipp kullanıyorum şu an ve haftada 1 kez şampuanlıyorum diğer banyolarda sadece suyla yıkıyorum. Geçen yağ sürdüğümde baya dökülmüştü şimdi yine aynı sanki, ne yapmam lazım konak için?

Bende bez değiminde biraz daha esnek olayım artık birde krem olarak mustela kullanıyorum bizde hiç pişik olmadık.Canım valla Bende 3-5 tane içiyorum ama içtikten sonra 1.5 saat falan sonra emzirmeye çalışıyorum hamilelikte içmedim ama şimdi içiyorum bende

Bundan sonra bende bezini değiştirmeyim en iyisi bende Ankaradayım aynen ayazımız meşhur elektrikli ısıtıcı vardı taktığımız an şalter atıyor onu da takmıyoruz neyse 1 kasımda petekler açılınca rahatlasam çok az kaldı

Tabi 1 kere en azından çişi oluyor ama d0n gece 4 saat geçmişti ne çiş ne kaka vardı şaşırdım bende

Bizde de var yağ sürdüm gitti yeniden çıktı alerji doktoru ketoral diye şampuan verdi haftada iki kere kullanıyorum bir ay bakalım fayda edecek mi

Bizde de var yağ sürdüm gitti yeniden çıktı alerji doktoru ketoral diye şampuan verdi haftada iki kere kullanıyorum bir ay bakalım fayda edecek mi
Evet yağ ile gidiyor sonra tekrar çıkıyor ama bu zararlı bir şey değil herhalde dimi yani kendi kendine geçmesini beklesem sorun olur mu

Ayy bu benimde sorunum yağlıyorum tarıyorum peşinden banyoda şampuanla yıkıyorum ama yok tam geçmiyor sonra çoğalıyor dün doktordaydık alerji için meğersem geçmeyen kepeklenme alerji belirtileri arasında yer alıyor böyle bir durumunuz varsa ondan olabilir virde ben banyodan sonra nemlendirici sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…