- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.121
Demek ki bizim ki alerjiden ta ense de bile varAyy bu benimde sorunum yağlıyorum tarıyorum peşinden banyoda şampuanla yıkıyorum ama yok tam geçmiyor sonra çoğalıyor dün doktordaydık alerji için meğersem geçmeyen kepeklenme alerji belirtileri arasında yer alıyor böyle bir durumunuz varsa ondan olabilir virde ben banyodan sonra nemlendirici sürüyorum
Geçmiş olsun cnm keşke olmasaydı çok yıpratıyor insanı alerjiDün doktora gittim doktor mukuslu ve yeşil kafayı normal kabul etmiyor. Benim yavrum gazıno çıkarıyot alttan hep ama kala yaparken ıkınıyor sürekli ishal şeklindr olsa bile gazını çıkarmaskna rağmen valla probiyotik damla ve laktaz enzimi için damla verdi bebek sütteki laktazı sindiremiyormuş onun haricinde alerji testi yaptı kandan ama alerjisi var dedi belirtiler onu gösteriyor dedi günde birden fazla ve peş peşe üç dört kere hapşırdığı için şrup verdi birde b12 düşük çıktı bizde ve çok önemli zekası için dedi iyi ki farkettik hemen dedi çok önemliymiş b12 takviyesinde başladık valla bir sürü ilaç birde fazla ıkınmadan makatta ufak çatlak var
Benimde Ensede var hatta kulaklarından yanaklara doğruda geliyor ayy valla bu alerji benmim psikolojimi bozdu yani valla analık çok zor birinin derdinin senin için bu kadar dert olması ve benden ona geçmesi en çok moralimi bozuyor diyetteyim evet ama başka ürünlerde var mı alerjik bilmiyorum doktor 15 güne kadar etki edebilir bir besin diyor çıldırmamak elde değilDemek ki bizim ki alerjiden ta ense de bile var
Bende aynı durumdayım doktor biraz diyeti açtı iki gündür yine kan görüyorum bunaldım vallahaBenimde Ensede var hatta kulaklarından yanaklara doğruda geliyor ayy valla bu alerji benmim psikolojimi bozdu yani valla analık çok zor birinin derdinin senin için bu kadar dert olması ve benden ona geçmesi en çok moralimi bozuyor diyetteyim evet ama başka ürünlerde var mı alerjik bilmiyorum doktor 15 güne kadar etki edebilir bir besin diyor çıldırmamak elde değil
Yaa, bizim kaka da iki gündür çok mukuslu alerjiden mi acabaAyy bu benimde sorunum yağlıyorum tarıyorum peşinden banyoda şampuanla yıkıyorum ama yok tam geçmiyor sonra çoğalıyor dün doktordaydık alerji için meğersem geçmeyen kepeklenme alerji belirtileri arasında yer alıyor böyle bir durumunuz varsa ondan olabilir virde ben banyodan sonra nemlendirici sürüyorum
Alerji mi çıkacak acaba bizde ya, kaka yeşil değil ama mukuslu iki gündür, benimki de çok ıkınıyorDün doktora gittim doktor mukuslu ve yeşil kafayı normal kabul etmiyor. Benim yavrum gazıno çıkarıyot alttan hep ama kala yaparken ıkınıyor sürekli ishal şeklindr olsa bile gazını çıkarmaskna rağmen valla probiyotik damla ve laktaz enzimi için damla verdi bebek sütteki laktazı sindiremiyormuş onun haricinde alerji testi yaptı kandan ama alerjisi var dedi belirtiler onu gösteriyor dedi günde birden fazla ve peş peşe üç dört kere hapşırdığı için şrup verdi birde b12 düşük çıktı bizde ve çok önemli zekası için dedi iyi ki farkettik hemen dedi çok önemliymiş b12 takviyesinde başladık valla bir sürü ilaç birde fazla ıkınmadan makatta ufak çatlak var
Sende neler yasak çok zorBende aynı durumdayım doktor biraz diyeti açtı iki gündür yine kan görüyorum bunaldım vallaha
Şöyle alerji değilsede laktaz enzimi olabilir mukus bağırsak duvarının soyulmasıymış bağırsaklar normalde de 6.ayda düzeliyormuş tam olarak her bebek kendi florasını oluşturuyor filanAlerji mi çıkacak acaba bizde ya, kaka yeşil değil ama mukuslu iki gündür, benimki de çok ıkınıyor
Süt ve süt ürünleriSende neler yasak çok zor
Hmm erken demek ki açmak için bana doktor diyet biraz uzun süreli dediSüt ve süt ürünleri
Yoğurt süt hariç az peynir paketli gıdaları açtık
Fırınlanmış açtık ama biraz huysuzluk başladı
Uff senin baya zor neye göre çoklu diyet yaptı cnm ilk süt ve süt ürünlerini kesiyorlar sonuç alamazlarsa diğerlerini tek tek kesmeye başlıyorlarHmm erken demek ki açmak için bana doktor diyet biraz uzun süreli dedi
Ben de süt ve süt ürünleri
Yumurta
Sığır eti
Çilek muz tahin
Paketli gıdalar gazlı içecekler
Kuruyemişler cips yasak
Zaten 15 gündür süt diyeti yapıyordum anlatımıma göre kesti canım bunların haricinde de yediğimde çocuğu rahstsız edecek birşey olursa kesicem bakslım varyaUff senin baya zor neye göre çoklu diyet yaptı cnm ilk süt ve süt ürünlerini kesiyorlar sonuç alamazlarsa diğerlerini tek tek kesmeye başlıyorlar
Direk hepsini mi kesti
Sigara konusunu Okuyunca yazasim geldi bende iciyorum ama gunde en fazla 3 tane her ictigim de pisman oluyorum dayan biraz daha diye ama dedigin gibi o kisacik sigara icme arasi benim kendime ait tek vaktim ve onda da gozum surekli bebekte hic ayiramiyorum demek bi tek ben dusunmuyormusum ayni seyleri hisseden birinin daha olmasi guzel.Bende sıcak tutmaya özen gösteriyorum iki çorap zıbın üst kıyafet ve yelek mutlaka ve allaha şükür hiç gaz problemimiz olmadı henüz umarım bundan sonra da olmaz kaloriferleri de yaktık tabi artık evimiz soğuk olmaya başladı bunun dışında uykumuz güzel hatta ona da maşallah bazen çok mu uyuyor acaba diyorum uyanıkken biraz anakucağında oyuncakları ile oyalanıyor sonra gezmek istiyor aynı evi aynı eşyaları milyon kez tanıtıyorum klasik gaz çıkarma pozisyonundan daha çok ikimizinde yüzünün aynı yere baktığı pozisyonda gezmeyi seviyor hanımefendi sonra bez değişimi yeme içme işleri koyuyorum koltuğa dalıyor
Ben de her uyandığımda demek isterdim ama malesef uyanamıyorum doğru düzgün garibimde ağlamıyo meme ıslaklığına uyanıyorum dört beş altı saat aynı bezle durduğu oluyor pişikte olmadı burada arkadaşların dediği gibi ıslak mendilden sonra biraz havalandırıp kuruduktan sonra bezliyorum tekrar gün içinde iki üç kez de küçük arko krem sürüyorum
Ve bunlar dışında ben bir suç işliyorum..
Sizlerde nasıl bilmiyorum ama sigara içiyorum çok üzülüyorum hamileykende abartmadan içiyordum fakat şimdi nasılsa içimde değil diye abanasım geliyor sonra diyorum etme eyleme sütün bozulacak yani az daha dayan vs ama sanki bir tek kendime sigara içerken vakit ayırıp sakin kalıyormuşum gibi geliyor sizde de böyle durumlar mevcut mu…
Bir de yazamamıştım epeydir herkese selam olsun bıdıkları öpüyorum en az telaşeyle büyüsün bebişlerimiz inşallah <3
Canım bebeğin kaç aylık Bizim bebeğimiz 3 aylık ve kasık fıtığı teşhisi kondu uzun süre hastanede kaldığı için biraz beklemek istiyorum yapmak için doktorlar da olabilir bekleyebilirsiniz dedi fıtık boğulması olmadığı sürece sorun yok dedi En azından bir 6 aylık olsun diyoruz Sizin durumunuz nedir yaptıracak mısınızBenimde oğlum da oldu cnm doktor önemsemedi şuan önemli olan kasık fıtığı onun için ameliyat olacak
2 yaşına doğru geçiyormuş kendiliğinden, ama oranın rengi değişir morarır kızarırsa hemen götür doktora
Yaptıracağız cnm yüz üstü dönmeden yaptırmak istiyorum bu hafta gün almaya gideceğim Kasım ayı içinCanım bebeğin kaç aylık Bizim bebeğimiz 3 aylık ve kasık fıtığı teşhisi kondu uzun süre hastanede kaldığı için biraz beklemek istiyorum yapmak için doktorlar da olabilir bekleyebilirsiniz dedi fıtık boğulması olmadığı sürece sorun yok dedi En azından bir 6 aylık olsun diyoruz Sizin durumunuz nedir yaptıracak mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?