- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.566
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.141
İnanırmısın tüm gün bende kilomu taktım aşırı kilo aldım ya iğrenç duruyorum yeni birşeyler alasım bile yok bacım biz nasıl kilo vereceğiz az önce yarım ekmek gömdümVizeci06 ben açtım diyeti hemde öyle böyle değil herşeyi yiyorum. 5 kg almışım keşke açmasaydı oğluşun da kakasında mukus arttı pıtırcık pıtırcık oldu. Huzursuzluğu hafif düzeyde. Bidaha diyet dese sanırım uyamam. Çok zorlanırım aşırı katı bir diyetim vardı ona nasıl uydum şuan şaşkınım. Diyet zor bacılar allahım yardımcısı olsun diyet yapmak zorunda olan anaların.
İnanırmısın tüm gün bende kilomu taktım aşırı kilo aldım ya iğrenç duruyorum yeni birşeyler alasım bile yok bacım biz nasıl kilo vereceğiz az önce yarım ekmek gömdüm
Ama hep yedikten sonra gelen pişmanlık hamileyken yiyemedim ondan hep bunlar
Ben de kilo almıyorum ama veremiyorum da hamilelikte aşırı aldım 17 kilosunu verdim ama hala hamile kaldığım kiloya 15 kilo vermem lazım dediğiniz gibi kızlar hiç bişeyim olmuyor almakta istemiyorumkorse de giyiyorum falan ama hiç işe yaramadı her gören verirsin diyor ama bilemedim bende
Kızımı emzirirken diyetisyene gitmiştim bana bir liste vermişti inanırmısın sanki beni kilo aldırmaya çalıştı diyetisyen bal reçel vs herşey vardı liste de baktım kilo alıyorum bıraktımBen de kilo almıyorum ama veremiyorum da hamilelikte aşırı aldım 17 kilosunu verdim ama hala hamile kaldığım kiloya 15 kilo vermem lazım dediğiniz gibi kızlar hiç bişeyim olmuyor almakta istemiyorumkorse de giyiyorum falan ama hiç işe yaramadı her gören verirsin diyor ama bilemedim bende
Hayır oğluşumuz minik bir paşaBen normalde hiç takmam da eşimin kardeşinin nişanı var kasımda. Ne giyicem diye kurdeşenler döküyorum birde strese girip daha çok yiyorum. Emziren ananın 5 kg alması demek oha hayvan ne yaptın denecek birşey yani..
Vercez bacım şu nişanı atlatayım da ben bu sefer de kendim için sağlıklı beslenme düzenli beslenmeye geçicem. Ah o ekmekler yok mu? Bende bir ekmek yiyorum bir oturmaya. Sanki ejderha emziriyorum allahım yüce rabbim.
Kızımı emzirirken diyetisyene gitmiştim bana bir liste vermişti inanırmısın sanki beni kilo aldırmaya çalıştı diyetisyen bal reçel vs herşey vardı liste de baktım kilo alıyorum bıraktım
Bunda ne yapacağım bilmiyorum ya ben çok oturuyorum onu fark ettim bebek durmadığında kalkıp salıncağa oturuyorum o şekilde susturuyorum gezmiyorum evde gezsem veririm bence , leslie mi başlasak
Canım aslında ekmek falan yemiyorum ama akşam çayın yanına tatlı krizi geliyor sanırım ondan kessem süper olcakta işteDemek ki azıcık bir miktar kıssan vericen canım sen. Almamak bile başarı bence kdjd
Hergün düzenli yürüsek aslında ahh bebişler izin verse yok anacım Bi gün yemek yaparsam diğer gün evi toparlıyorum nerde yürüyüşKızımı emzirirken diyetisyene gitmiştim bana bir liste vermişti inanırmısın sanki beni kilo aldırmaya çalıştı diyetisyen bal reçel vs herşey vardı liste de baktım kilo alıyorum bıraktım
Bunda ne yapacağım bilmiyorum ya ben çok oturuyorum onu fark ettim bebek durmadığında kalkıp salıncağa oturuyorum o şekilde susturuyorum gezmiyorum evde gezsem veririm bence , leslie mi başlasak
Diğer sporlar bana çok zor geliyor yanlış mı yapıyorum anlamıyorum olan bana oluyor belim ağrıyor en güzeli LeslieBen bayılırım leslie meslie beni mahveder hdjdj
Canım aslında ekmek falan yemiyorum ama akşam çayın yanına tatlı krizi geliyor sanırım ondan kessem süper olcakta işte
Hergün düzenli yürüsek aslında ahh bebişler izin verse yok anacım Bi gün yemek yaparsam diğer gün evi toparlıyorum nerde yürüyüşleslie ilk kez duydum bakım hemen araştırayım
Ciddimisin ee başlayalım o zaman gaz veririz birbirimize olmaz mı? Yoksa yaza kadar veremezsem tatile bu kiloyla gidememBu teyze cnm beni bı ara 8 kilo verdirdi sağolsun
Canım aslında ekmek falan yemiyorum ama akşam çayın yanına tatlı krizi geliyor sanırım ondan kessem süper olcakta işte
Hergün düzenli yürüsek aslında ahh bebişler izin verse yok anacım Bi gün yemek yaparsam diğer gün evi toparlıyorum nerde yürüyüşleslie ilk kez duydum bakım hemen araştırayım
Diğer sporlar bana çok zor geliyor yanlış mı yapıyorum anlamıyorum olan bana oluyor belim ağrıyor en güzeli Leslie
Dans etmek
Ciddimisin ee başlayalım o zaman gaz veririz birbirimize olmaz mı? Yoksa yaza kadar veremezsem tatile bu kiloyla gidemem
Arkadaşlar 3 gündür diş ağrısı çekiyorum. Oğluş için ilaç kullanmadım ama dayanılacak gibi değil. Diş Dr antibiyotik dedi emzirme süresince kullanan var mı antibiyotik. Bi sıkıntı oluyor mu?
Dimi ya Bi tatlı da mı yemeyelim o kadar süt veriyoruz bebişlereAyol içinden insan çıkarttın kulağına akciğeri var ben hala kabullenemedim jfjfj aşırı mucizevi değil mi ya? Böyle bir durumda azıcık 2 sokumcuk tatlı da ye canım sefan olsun
Dimi ya Bi tatlı da mı yemeyelim o kadar süt veriyoruz bebişlereshshhshsb ama bence de ciddi ciddi başlayalım ayy gerçekten grup neden dağıldı kimse kalmadı?
Nişan ne zaman ancak gaza geliriz benceTomriss 91. Günümüz hayırlı olsun
3 ayı devirdik, 3 ay sefa sürdük başlasak mı jdjdjd
Yavaştan gaza geliyorum canlar ben ama şu nişanı atlatmam lazım stresliyim diyet havamda değilim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?