2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amanınnnn ben hiç bilmiyorum o muhabbetleri wp falan benim hamileliğin son zamanları baya zor geçmişti takip edemiyordum ondan kaçırmışım neyse kalan sağlar bizimdir

Amanınnnn ben hiç bilmiyorum o muhabbetleri wp falan benim hamileliğin son zamanları baya zor geçmişti takip edemiyordum ondan kaçırmışım neyse kalan sağlar bizimdir

Hoş muhabbetler değildi zaten kalp kırıklıkları doluydu hahajsjdjdjjdjd bu hamilelik ilginç birşey ya o hormonlar hele o lohusalık ayy

Nişan ne zaman ancak gaza geliriz bence festimmm bence de kendimizi kutlayalım koskoca 3 ay bitti çok şükür oyyy oğluşlarımızla nice aylara yıllara olsun

Kasımın 2. Haftasonu bence de o zaman anxak net karar veririz birde ben içime sinen birşey bulamayınca ağlarken gaza gelip diyet kararı veririm ölüm orucuna girebilirim

Yaa düşünsene arkadaşım 3 ayı devirdik daha dün karnımızdaydı üff zalııım zaman gerçekten. Bu arada ne dicem atak geldi mi Korkut Karan beyimize

Hoş muhabbetler değildi zaten kalp kırıklıkları doluydu hahajsjdjdjjdjd bu hamilelik ilginç birşey ya o hormonlar hele o lohusalık ayy
Ayyy evet lohusalık çok çok kötü bişeydi kafayı yemelik neyse ki atlattık çok şükür aman o zaman iyi ki denk gelmemişim yani şurda 2 kafa dağıtıyoruz onu da kırgınlık yaşayıp burayı kafaya takmayalım

Ciddimisin ee başlayalım o zaman gaz veririz birbirimize olmaz mı? Yoksa yaza kadar veremezsem tatile bu kiloyla gidemem
Başlayalım benimde bu halde tatile gidesim gelmez vallaha bebeler kucağımızda yaparsak daha çok yakarız kalori
Yeteriz cnm biz bize
Birşey diyeceğim ya bu atak bende şimdiden başlamış olabilir mi WC ye gidemiyorum yapışık bana sırtım yere gelmesin derdinde anca defenin karnını zor doyuruyorum çoğu zaman eşimle bana yemek yapmıyorum

Ayyy hadi hemen bişeyler bulamada başlayalım o zaman shhshsbs
Amanın teyzesi gelmez mi uykudan ağlayarak uyanmak mı? Sürekli mızırdanmak mı hepsi var maşallah Bulut nasıl? Herşey yolunda mı?

Valla canım biz genelde anneme gidiyoruz yemeğe evde olunca da bişeyler yapmaya çalışıyorum ama senin 2 tane eminim daha da zordur ayyy o asla yatmama isteği bizi de zorluyor sanki Bi yerini acıtmışım gibi feryat figan yeter ki yatırma

Tek el ile iş yapmayı öğretti bana sıpa mutfağı tek elle temizliyorum

Ayyy hadi hemen bişeyler bulamada başlayalım o zaman shhshsbs
Amanın teyzesi gelmez mi uykudan ağlayarak uyanmak mı? Sürekli mızırdanmak mı hepsi var maşallah Bulut nasıl? Herşey yolunda mı?

At üzerime füze atttt
Lohusayken aramın bozulduğu kayınvalidem ve tebasına gösteriş yapamayayım mı yani aşkolsun Tomris jdjdjdj

Bulutcum sünnet oldu. Bende bütün ağlamalı sızlamalı aktiviteleri sünnetten dolayı sandım ama sonra konuşurken arkadaşlarla atak haftasında olduğumuzu farkettim. Çocuk uyumuyor ya. Gündüzü ile gecesi şaşırdı. Gündüz bazen bir uyuyor inan olsun 3 saat bazen bir uyuyor 15 dk. Rutin yapayım diyorum olmuyor. Birde temizlikti sünnetti derken meme de uyumaya alıştı napıcam bilmiyorum. Ağlamasına tahammülüm hiç yok çok üzülüyorum hemen memeyi dayıyorum hdjdjd

Tek el ile iş yapmayı öğretti bana sıpa mutfağı tek elle temizliyorum

Hdjdjdjdjjd öğrenmenin yaşı yok bacım.

Gelmiş midir bilmiyorum yavrum bilgilerim net değil. Sünneti atak haftasına denk getirecek kadar cahil cühela oldum ben

İnternette doğumu 40. Haftaya tamamlayınca 11.5-12.5 haftalar arasında görülür diyodu. Bende bunu baz aldım. Ama bu hafta atak belirtilerimiz vardı. Onu da aynı gün doğanlarla konuşunca farkettim çünkü ben sünnetten dolayı huy değiştirdi sanmıştım. Eee atak olduğunu anlamayınca da mememe ihtiyacı var canımı yanıyor diye dayadım da durdum mememi. Bana da iyi geldi devamlı koynumda olması derken şimdi meme ağzında uyuyor yoksa 10 dk da uyanıyor. Ayarlarını bozdum çocuğun ya..

Oyyy arkadaşım tabi ki ennn güzel sen olmalısın gösterişi alasını yapmalısın
Oyyy kıyamam bizde yaptırcaz ama nerde yaptıracağımızı bilemedik Ankaradaysanız bizede önerirmisin doktorunuzu
Bende hiç ağlamasına kıyamıyorum napalım Bi tek silahımız meme var daya gitsin ahahha

Emzir cnm tadını çıkar şimdi yoruluyoruz vs ama hemen büyüyorlar gerçekten kucağa geliyorken bol bol sevin derim 2 yaşındakini sevemiyorum doya doya kaçıyor zilli

Tişikkürler bebişim inşallah bakalım jdjdj

Bursadayız canım biz. Bursada olanlara öneride bulunabilirim

Napıcaz biz ben bilmiyorum çok mu kınadım acaba prens doğurmuş gibi davranan anaları bilmiyorum ağızını bürüyor öğrenmiş onu sıpa allahım o bürünce o dudağını dünyayı önüne seresim geliyor analık garip birseymiş.

Tomris bu arada Korkut Karan kaç haftalık doğmuştu? Bizim Bulut 36+4 te doğdu ama bu hafta ataktaydı bence yani inşallah öyledir geçmiştir hdjd aynı gün doğanlar aynı zamanda mı giriyor acaba. J josei89 de bu haftada yaşamışlar. fiyonas sizde durum nasıl

Atak haftalarını bende hesaplayamıyorum canım valla anlamadım gitti biz 37+5 doğduk ama bence atak haftasıydı bakalım kızlar ne dicekler

Emzir cnm tadını çıkar şimdi yoruluyoruz vs ama hemen büyüyorlar gerçekten kucağa geliyorken bol bol sevin derim 2 yaşındakini sevemiyorum doya doya kaçıyor zilli

Valla o kafaya geldim arkadaşım. Yoruluyorum evet yanından bırakmıyor meme meme diye ama bende keyif alıyorum. Bağımız güçleniyor. Babasına çok düşkün ilk günden beri kocam aktif rol alıyor bakımında. Ben ilk zamanlar uyutamazdım o uyuturdu benden daha iyi baktığı oldu. Hatta ben hiç duş aldırmıyorum hep baba-oğul alıyorlar. Özel zamanları gibi oldu benimde işime geldi açıkcası ellemiyorum. Gece koynunda uyutur yatakta yatan çocuk mıkırdasın koynumda uyutayım en iyisi der alır kendi uyumaz onu uyutur koynunda. Bak bu kadar yakın temasta olmalarına rağmen akşam babası konuşuyor kaşları çatıp bakıyor. İzliyor ama gülümseme yok. Hafif yani böyle mutlu ama güleç değil. Ben oğlum dediğim anda çocuk gülüyor. Bak yine ağlayasım geldi o an da ağladım duygulanıp. Bu bence tamamen o memede uyumaları ve temaslarımızın bir etkisi. Bunu kaybetmek istemiyorum birde ben 1 temmuz gibi işe döneceğim 2 yaşını bile görmeyeceğim. O yüzden amaaan bıraktıkrrken belki zor olur ama maks 1 hafta. Bu güzelliklerin yanında çekilir ne var?

Atak haftalarını bende hesaplayamıyorum canım valla anlamadım gitti biz 37+5 doğduk ama bence atak haftasıydı bakalım kızlar ne dicekler

Bende anlamıyorum farklı bilgiler var bu konuda bilen biri bizi aydınlatsın jdjdj

Benim farklı mevzulardan da olmuş olabilir sünnet vs huy değişimine sebep verebilirmiş çünkü. İnşallah ataktır ama geçip bitmiştir. Uyurken ağlayarak uyanması benim kalbimi parçalıyor çünkü. Kuvöz günlerini hatırlatıyor travma oldu bende ağlaması.

Bu arada erkek analarına kesinlikle erken sünneti öneriyorum. Sanırım ilk biz yaptırmışız

Evet cnm tabikisi temastan bunlar ten teması daha da bağlıyor birbirinize maşallah hiç bozulmasın inşallah mutluluğunuz

Yavrum ceylanım uykusunda emiyor şuan cuk cuk sesler geliyor hejdj uyandırsam bir dert uyandırmasam gönlüm razı değil. Hep arada kalıyorum ben ya. Hamilelik dönemi ve öncesinde ki kadar kararlı bir duruş sergileyemiyorum nedense.

Evet cnm tabikisi temastan bunlar ten teması daha da bağlıyor birbirinize maşallah hiç bozulmasın inşallah mutluluğunuz

Gerçekten önemli ten teması
Amin kuzum hiçbirimizin bozulmasın. Evlatlarımız hızlı büyüyor heranlarının tadını çıkartalım sağlıkla mutlulukla huzurla neşeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…