2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay inşallah bende yaptıracağım sünnet ameliyat uzun sürmezse yapacaklar
Bende atak gibi düşünüyorum ama peynirden gibi de sanki yüzündeki egzama geçtiydi bugün geri coştu yemeyin bari peyniri

Ay inşallah bende yaptıracağım sünnet ameliyat uzun sürmezse yapacaklar
Bende atak gibi düşünüyorum ama peynirden gibi de sanki yüzündeki egzama geçtiydi bugün geri coştu yemeyin bari peyniri

İnşallah sağlıkla olsun kuzum. Bizim doktor da çocuk cerrahıydı fıtık operasyonlarını da yapmış yıllarca oda ikisini bir öneriyorum demişti. Hatta öneriyormuş ailelere aileler kabul etmiyormuş onları kınamıştı jdjjd kınaması doğru değil ama öneride bulunması önemli. Çok şükür düzelmeye başladı Bulutta. Büyükken bence daha zordur.

Yavrum peynir kırmızı çizgimdi peynirsiz doymazdım bak inan her ögün dolabı açar ağzıma atardım o kadar severdim ama çok uzun zaman yiyemedim ya geçmiş hissim. Sende eğer çok zorlamıyorsa kesmesen bile miktarını azalt bence yazık yavrularımıza.

Amin inşallah cnm
Yeni açtık peyniri de çok azıcık ye dedi gerçekten yarım kibrit kutusu ya var ya yok yedim bu kadar etkili olacağını düşünmezdim
Bende baya soğumuşum peynirden

Amin inşallah cnm
Yeni açtık peyniri de çok azıcık ye dedi gerçekten yarım kibrit kutusu ya var ya yok yedim bu kadar etkili olacağını düşünmezdim
Bende baya soğumuşum peynirden

Normal zarar veriyor çocuklarımıza. İnsan bile bile yiyemiyor.
Ama yoğurtta birşey olmuyor sanırım Buluta bugün baya yedim takipteyim. Olmuyorsa gerçekten ayranla da yaşayabilirim

Selam canımcım:) çok fazla girmiyorum siteye artık etiketimi görünce yazayım dedim iyi yaptın :) biz de durumlar iyi çok şükür herşey yolunda dünyalar tatlısı dünyalar uslusu bir bebeğim var Arada huysuzlukları tutuyor bu atak dönemlerinde ama ben heralde kendimi hep kötü senaryoya hazırlamışım böyle uslu olunca hiç aradaki huysuzlukları gözüme gelmiyor valla:) sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz ara ara girip okuyorum ama kaçırdığım bir durum yoktur umarım

Ayyy hadi hemen bişeyler bulamada başlayalım o zaman shhshsbs
Amanın teyzesi gelmez mi uykudan ağlayarak uyanmak mı? Sürekli mızırdanmak mı hepsi var maşallah Bulut nasıl? Herşey yolunda mı?
Ay bu atak haftası ne zaman oluyor canım ya. Benimki dogdugundan beri sağ olsun uykusundan hep ağlayarak kalkar hiç mutlu uyandığını görmedim daha hep de mizirdanir off off atak haftasında eller havaya olacağız demekki

Çok güzel bir Duygu artık büyüdüğünü görmek yaptıklarını yaptıklarını algılıyor. Kişi seçiyor mesela ev icinden dışında kimse de durmuyor mesela benle babası odaklk en cok durması birde ablasi o butun suslu oyuncaklarını getiriyor onunla oynuyor pusette ise yarim saat kesintisiz oynadılar kahvaltıda bugün

Valla canım daha diş çıkarması falan fena olacak diyorlar yandık ne kadarlık oldu sizin ki?

Valla bu atak haftaları ne zaman ben anlamıyorum yaşadıysakta 67 günlük sadece tek korkum bir dönem meme reddi yaşanıyormuş umarım yaşamayız genelde emzik kullananlarda çok oluyormuş ama hiç yaşamayanda var o dönem baya mücadele gerekiyor kucakta zıplayarak emzirmek en iyi çözümmüş acaip ağlıyorlar memede o dönem itiyorlar filan bir yakınımda görmüştüm ondan korkuyorum yani

O esnada uyanmıyor mu kucağınıza alınca

4. Ay itibariyle oluyor sanırım o etrafa ilgisi arttığı için sesleri dinlemesi ışık VS bakmak için emmeyi bıraktığından oluyor.. Korkacak bişi yok olumsuzu düşünmeden bebeğimize odaklanıp emzireceğiz.. Benimki seslerde durup dinliyor. Arada memeyi bırakıp arkaya dönüyor falan başladı yani.. Ama emecek.. Kalkıyorum ayağa emziriyorum. Bakış açısında ilgisini çekecek birşey olmayan Bi yer ayarlıyorum..

Şu atak haftaları hiç bilemedim ben daha.. Bi farklılıkta göremedim. Ama Hiç ilgilenmiyorum da . Herşeyi düşünüp araştırırsam oooo hayat zindan olur. Zaten bigünleri diğerini tutmuyor. Atakta neymiş..

Bebeğimi yaşıyorum. Çok hızlı büyüyor

Kış kapıda kızlar benden size tam destek şimdiden başlayın. Hepiniz galip geleceksiniz o kiloların hakkından da yaza muhteşem fit vücutla denizler plajlar gezmeler kıyafetler sizi bekler. gerçi çocuk apalamaya başladımi ve mama yedirmek icin peşinde koşunca insanda kiloda kalmıyor da ozamanaa daha Cook beklemeyin siz şimdiden haziliginizi yapın

Bacım ben orda da kilo almanın bir yolunu bulurum. Az yiyorum nasılsa diye 1 öğün yiyip ama sağlam yersem olacağı buydu 5 kg almışım neyse nişandna sonra düzenli sistemli bir sağlıklı beslenme programına döneceğim

O olay grubun son noktası gibiydi herkez dağıldı yha ikiz annelerimiz vardı ne bir ara kelebeğim giriyordu arada yazardi oda kayboldu çoğu kişi gitti yha aktif olanlar hep gitti. Umarım iyidirler hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…