- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.181
Ay inşallah bende yaptıracağım sünnet ameliyat uzun sürmezse yapacaklarBende anlamıyorum farklı bilgiler var bu konuda bilen biri bizi aydınlatsın jdjdj
Benim farklı mevzulardan da olmuş olabilir sünnet vs huy değişimine sebep verebilirmiş çünkü. İnşallah ataktır ama geçip bitmiştir. Uyurken ağlayarak uyanması benim kalbimi parçalıyor çünkü. Kuvöz günlerini hatırlatıyor travma oldu bende ağlaması.
Bu arada erkek analarına kesinlikle erken sünneti öneriyorum. Sanırım ilk biz yaptırmışız
Uyandırmadan emzirsen emmez miYavrum ceylanım uykusunda emiyor şuan cuk cuk sesler geliyor hejdj uyandırsam bir dert uyandırmasam gönlüm razı değil. Hep arada kalıyorum ben ya. Hamilelik dönemi ve öncesinde ki kadar kararlı bir duruş sergileyemiyorum nedense.
Ay inşallah bende yaptıracağım sünnet ameliyat uzun sürmezse yapacaklar
Bende atak gibi düşünüyorum ama peynirden gibi de sanki yüzündeki egzama geçtiydi bugün geri coştu yemeyin bari peyniri
Uyandırmadan emzirmeyi becerebilirsem emer herhalde bilmemUyandırmadan emzirsen emmez mi
İnşallah sağlıkla olsun kuzum. Bizim doktor da çocuk cerrahıydı fıtık operasyonlarını da yapmış yıllarca oda ikisini bir öneriyorum demişti. Hatta öneriyormuş ailelere aileler kabul etmiyormuş onları kınamıştı jdjjd kınaması doğru değil ama öneride bulunması önemli. Çok şükür düzelmeye başladı Bulutta. Büyükken bence daha zordur.
Yavrum peynir kırmızı çizgimdi peynirsiz doymazdım bak inan her ögün dolabı açar ağzıma atardım o kadar severdim ama çok uzun zaman yiyemedim ya geçmiş hissim. Sende eğer çok zorlamıyorsa kesmesen bile miktarını azalt bence yazık yavrularımıza.
Amin inşallah cnm
Yeni açtık peyniri de çok azıcık ye dedi gerçekten yarım kibrit kutusu ya var ya yok yedim bu kadar etkili olacağını düşünmezdim
Bende baya soğumuşum peynirden
Selam canımcım:) çok fazla girmiyorum siteye artık etiketimi görünce yazayım dedim iyi yaptın :) biz de durumlar iyi çok şükür herşey yolunda dünyalar tatlısı dünyalar uslusu bir bebeğim varTişikkürler bebişim inşallah bakalım jdjdj
Bursadayız canım biz. Bursada olanlara öneride bulunabilirim
Napıcaz biz ben bilmiyorum çok mu kınadım acaba prens doğurmuş gibi davranan anaları bilmiyorumağızını bürüyor öğrenmiş onu sıpa allahım o bürünce o dudağını dünyayı önüne seresim geliyor analık garip birseymiş.
Tomris bu arada Korkut Karan kaç haftalık doğmuştu? Bizim Bulut 36+4 te doğdu ama bu hafta ataktaydı bence yani inşallah öyledir geçmiştir hdjd aynı gün doğanlar aynı zamanda mı giriyor acaba. @josei89 de bu haftada yaşamışlar.fiyonas sizde durum nasıl
Ay bu atak haftası ne zaman oluyor canım ya. Benimki dogdugundan beri sağ olsun uykusundan hep ağlayarak kalkar hiç mutlu uyandığını görmedim daha hep de mizirdanir off off atak haftasında eller havaya olacağız demekkiAyyy hadi hemen bişeyler bulamada başlayalım o zaman shhshsbs
Amanın teyzesi gelmez mi uykudan ağlayarak uyanmak mı? Sürekli mızırdanmak mı hepsi var maşallahBulut nasıl? Herşey yolunda mı?
Çok güzel bir Duygu artık büyüdüğünü görmek yaptıklarını yaptıklarını algılıyor. Kişi seçiyor mesela ev icinden dışında kimse de durmuyor mesela benle babası odaklk en cok durması birde ablasi o butun suslu oyuncaklarını getiriyor onunla oynuyor pusette ise yarim saat kesintisiz oynadılar kahvaltıda bugünAynen bizdede öyle. Emerken sıkmalara başladı. Tişörtümü kolyemi tutuyor. Kolumu sıkıp bırakıyor VS ama bariz tutma odaklı değil daha.. Salyalarda akıyor dil komple dışarıda.. Elleri yeni emmiş olsada hep ağzında bazen. Müthiş bişi değil mi bu gelişime şahit olmak
Valla canım daha diş çıkarması falan fena olacak diyorlar yandıkAy bu atak haftası ne zaman oluyor canım ya. Benimki dogdugundan beri sağ olsun uykusundan hep ağlayarak kalkar hiç mutlu uyandığını görmedim daha hep de mizirdanir off off atak haftasında eller havaya olacağız demekki
O esnada uyanmıyor mu kucağınıza alıncaMerhaba kızlar ben gece beslemesi yapıyorum arkadas dedi akşamları yattı acıkdıgında uyanıyor öyle mama veriyordum uykusu bolunuyordu arkadas uyanması beklemeden uykuda mama ya da meme ver yatir dedi 2 gündür yapiyorum 3 kere kalkacağına 1 kere kalkıyor ve daha çok uyuyor sizde soylim dedim bilmeyen vardır belki diye ben yeni öğrendim
4. Ay itibariyle oluyor sanırım o etrafa ilgisi arttığı için sesleri dinlemesi ışık VS bakmak için emmeyi bıraktığından oluyor.. Korkacak bişi yok olumsuzu düşünmeden bebeğimize odaklanıp emzireceğiz.. Benimki seslerde durup dinliyor. Arada memeyi bırakıp arkaya dönüyor falan başladı yani.. Ama emecek.. Kalkıyorum ayağa emziriyorum. Bakış açısında ilgisini çekecek birşey olmayan Bi yer ayarlıyorum..Valla bu atak haftaları ne zaman ben anlamıyorum yaşadıysakta67 günlük sadece tek korkum bir dönem meme reddi yaşanıyormuş umarım yaşamayız genelde emzik kullananlarda çok oluyormuş ama hiç yaşamayanda var o dönem baya mücadele gerekiyor kucakta zıplayarak emzirmek en iyi çözümmüş acaip ağlıyorlar memede o dönem itiyorlar filan bir yakınımda görmüştüm ondan korkuyorum yani
Yoğurdu o kadar çok özledim ki burnunda tütüyor cacık mantıNormal zarar veriyor çocuklarımıza. İnsan bile bile yiyemiyor.
Ama yoğurtta birşey olmuyor sanırım Buluta bugün baya yedim takipteyim. Olmuyorsa gerçekten ayranla da yaşayabilirim
Yok canım kusma yok bizdeSormayı unutmuşum, birçok arkadaşım da yenidoğan da normal deyince galiba fazla önemsemedim. Kusması çoğalmadı, siz de kusma var mı canım?
Tamam canım çok teşekkür ederimAynen öyle uyurken bile şapır şupur ağzı.. Aynı zamanda tükürük fazlalaştı. Dil sürekli hareket halinde.. Dillerini keşfettikleri için normal dedi Dr.
Bizdede varla yok arası birşey daha yapmadım ben uygulamadim orası kapanmadı yumuşacık diyeKarbonat zeytinyag karışımı çok ovuyorlar bir araştır istersen
Kış kapıda kızlar benden size tam destek şimdiden başlayın. Hepiniz galip geleceksiniz o kiloların hakkından daLeslie furyasında baya insan kilo verdi ki çok normal birde temiz, giyin et hazırlan olayın yok. Evde aslında mis gibi. Ece vardı instagramda 40 kg vermişti leslie yapıyodu sonra eliptik bisiklete geçmişti. Yüksek kilolarda ya yüzme ya yürüyüş zaten. Bilemiyorum Altan napsak başlasak mı? Ufaktan diyet grubumuzu oluşturalım derim ben ama kimse kalmadı grubumuzda üzülüyorum 3-5 kişiyiz gerçi biz bize yeteriz ndjdn
Kış kapıda kızlar benden size tam destek şimdiden başlayın. Hepiniz galip geleceksiniz o kiloların hakkından dayaza muhteşem fit vücutla denizler plajlar gezmeler kıyafetler sizi bekler. gerçi çocuk apalamaya başladımi ve mama yedirmek icin peşinde koşunca insanda kiloda kalmıyor da ozamanaa daha Cook beklemeyin siz şimdiden haziliginizi yapın
O olay grubun son noktası gibiydi herkez dağıldı yha ikiz annelerimiz vardı ne bir ara kelebeğim giriyordu arada yazardi oda kayboldu çoğu kişi gitti yha aktif olanlar hep gitti. Umarım iyidirler hepsiYok yavrum ne dağılması ilahiCanım zaten azalmıştık wp muhabbeti yüzünden ondan sonra hiç azalmadık aslında orda giden gitti. Birtek @baharrr34 çok uzun zamandır girmiyor inşallah herşey yolundadır onu biraz merak ediyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?