- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.201
Alcaz tâbi daha hala Taze yeni anneyiz canim yediğimiz herşey birtek bize bebeğe de işliyor insan bebek de alsin gida tar diye diye dayiyoruz kendimizi mutfaga dolaba tabaklara herşey onlar için. Bir yudum süt için. Verirsin elbette canim dert etme sen aynen stresi atlatta ondan sonra odaklanman daha iyi olurBacım ben orda da kilo almanın bir yolunu bulurum. Az yiyorum nasılsa diye 1 öğün yiyip ama sağlam yersem olacağı buydu 5 kg almışımneyse nişandna sonra düzenli sistemli bir sağlıklı beslenme programına döneceğim
Katılıyorum hergün farklı bir gün birgün'ü tutmuyor herhalde 4.aydan sonra rutin filan oturtabiliriz tam olarak4. Ay itibariyle oluyor sanırım o etrafa ilgisi arttığı için sesleri dinlemesi ışık VS bakmak için emmeyi bıraktığından oluyor.. Korkacak bişi yok olumsuzu düşünmeden bebeğimize odaklanıp emzireceğiz.. Benimki seslerde durup dinliyor. Arada memeyi bırakıp arkaya dönüyor falan başladı yani.. Ama emecek.. Kalkıyorum ayağa emziriyorum. Bakış açısında ilgisini çekecek birşey olmayan Bi yer ayarlıyorum..
Şu atak haftaları hiç bilemedim ben daha.. Bi farklılıkta göremedim. Ama Hiç ilgilenmiyorum da . Herşeyi düşünüp araştırırsam oooo hayat zindan olur. Zaten bigünleri diğerini tutmuyor. Atakta neymiş..
Bebeğimi yaşıyorum. Çok hızlı büyüyor
Ben vurdurdum 2.ay aşılarıyla daha doğrusu ağızdam veriliyor tatlı bir tadı varmış hatta güzel yalandı benimkisi o gün 4.aşı olmuş oldu hepside canlı aşılardı ama çok şükür ateş filan olmadı her yarım saatte bir baktım ikinci dozunu 4.ay vvurdurucam 5.aydada menejite başlayayacağızDaha önce de sormuştum cvb yazan olmadı kızlar rotavirüs aşısı vurduran oldu mu?
Anı sıçrama yaşamadım ama bende uzak duruyordum sebebi aman ısırır tırmalar kuduz aşısı olmak zorunda kalırım diye ya da kovalar koşmam gerekir diye bir tedirginlik oluyordu bendeArkadaşlar evlatlarınızı ALLAH sağlıkla büyütmeyi Nasip etsin isteyen herkese de versin Çok Aminn
Birşey sorucam gebeliğinde ani sıçrama yaşayanlar oldumu ben Şuan gebeyim Çok ŞÜKÜR ama sokak köpekleri ve kedilerini sevsemde yaklaşamıorum ve aniden karşımda görünce panikliyorum bunlar normal değilmi arkadaşlar
Bende merak ettim. Biz pazartesi günü olucazDaha önce de sormuştum cvb yazan olmadı kızlar rotavirüs aşısı vurduran oldu mu?
Anladımm aynı benimde öle sayılır arkadaşım kovalar ısırır die panik oluyorum sokak köpeklerinden yoksa uzakta felan korkmuyorum kediden de aniden karşıma çıkarsa panikliyorum o halde sorun olmuyordur ALLAH ın izniyle arkadaşım teşekkür ederim sağlıkla kucaklayalım AminnAnı sıçrama yaşamadım ama bende uzak duruyordum sebebi aman ısırır tırmalar kuduz aşısı olmak zorunda kalırım diye ya da kovalar koşmam gerekir diye bir tedirginlik oluyordu bende
O olay grubun son noktası gibiydi herkez dağıldı yha ikiz annelerimiz vardı ne bir ara kelebeğim giriyordu arada yazardi oda kayboldu çoğu kişi gitti yha aktif olanlar hep gitti. Umarım iyidirler hepsi
Daha önce de sormuştum cvb yazan olmadı kızlar rotavirüs aşısı vurduran oldu mu?
Biz yaptırdık canımDaha önce de sormuştum cvb yazan olmadı kızlar rotavirüs aşısı vurduran oldu mu?
Yani asıl temelleri burada grubunKeşke olmasaydı tabii ki ama herkesin kendi tercihi Şefikam ama ben dağılmış bir geup görmüyorum o olaydan dolayı. Pek etkilenmedik bence fakat şuan doğumlar yapıldı onun etkisi olan bir durgunluk var grupta
Yaa evet doğumdan sonra çok giden olduKeşke olmasaydı tabii ki ama herkesin kendi tercihi Şefikam ama ben dağılmış bir geup görmüyorum o olaydan dolayı. Pek etkilenmedik bence fakat şuan doğumlar yapıldı onun etkisi olan bir durgunluk var grupta
Olmaz olmaz korkma kötüyü düşünme paniklemede ama o anı korkmadan birşey yapmaz bebeğine o çok sağlam bir yerde merak etme sıkı sıku tutunmuş ☺sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorumAnladımm aynı benimde öle sayılır arkadaşım kovalar ısırır die panik oluyorum sokak köpeklerinden yoksa uzakta felan korkmuyorum kediden de aniden karşıma çıkarsa panikliyorum o halde sorun olmuyordur ALLAH ın izniyle arkadaşım teşekkür ederim sağlıkla kucaklayalım Aminn
Aminnn İNŞALLAH teşekkür ederim cümleten isteyen herkese sağlıklı doğumlar dilerimOlmaz olmaz korkma kötüyü düşünme paniklemede ama o anı korkmadan birşey yapmaz bebeğine o çok sağlam bir yerde merak etme sıkı sıku tutunmuş ☺sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Bugün 80 günlüğüz canım. Artık isyan noktasına gelmek üzereyim oyunlar oynuyorum şebeklikler yapıyorum çocuğu hiçbir şekilde avutamiyorum. Bir gaz problemi bu kadar mi etkiler. Artık ya başka hir hastalığı var diye düşünmeye başladım. Bir çocuğa bakmayı beceremedim. Bir insan tuvalete dahi gidemez mi Artık biraz büyüdü düzene girmesi gerekmez mi gündüz uykusu sıfır çocuk da resmen. Oturdum bugün ağladım ne onun ağlamasına dayanabiliyorum ne de bir çözüm bulabiliyorum delirmek üzereyimValla canım daha diş çıkarması falan fena olacak diyorlar yandıkne kadarlık oldu sizin ki?
Bizde 3 günde bir yapıyoruz doktor prebiyotik önermişti biogaia diye bişey adı. Kullanıyoruz ama değişen bişey yok yine 3 günde bir yapıyorKızlar ya şu kaka olayı canıma tak ettiriyor artık ya 5 gündür yine kaka yapamadı benim oğlan poposunu zeytinyağlı kulaç çubuğu ile uyardım. Zeytinyagi icirdim yok yok yok karnı davul gibi hiç keyif alamıyorum hiçbir şeyden ya. Cok bunalmış durumdayım var mı başka önerisi olan bana?
Tekli olandan kullanıyorum canimLansinoh elektrikli pompa kullanan var mı kızlar?
Canım teşekkür ederim, giyilebilir pompa almaya karar verdim benTekli olandan kullanıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?