2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Alcaz tâbi daha hala Taze yeni anneyiz canim yediğimiz herşey birtek bize bebeğe de işliyor insan bebek de alsin gida tar diye diye dayiyoruz kendimizi mutfaga dolaba tabaklara herşey onlar için. Bir yudum süt için. Verirsin elbette canim dert etme sen aynen stresi atlatta ondan sonra odaklanman daha iyi olur

Arkadaşlar evlatlarınızı ALLAH sağlıkla büyütmeyi Nasip etsin isteyen herkese de versin Çok Aminn
Birşey sorucam gebeliğinde ani sıçrama yaşayanlar oldumu ben Şuan gebeyim Çok ŞÜKÜR ama sokak köpekleri ve kedilerini sevsemde yaklaşamıorum ve aniden karşımda görünce panikliyorum bunlar normal değilmi arkadaşlar

Katılıyorum hergün farklı bir gün birgün'ü tutmuyor herhalde 4.aydan sonra rutin filan oturtabiliriz tam olarak
Ayy ben de hergün bir gelişimini görmek hoşuma gidiyor oyun halısında nesnelere uzanmaya tutmaya başladı ilk günler sadece bakıyordu mesela diyorum yavrum büyüyorsun insan çocuğu nesneyi tutar diye sevinir mi seviniyor valla evlat ne farklı ya birini bu kadar çok seveceğimi hayatımın merkezine koyacağımı tahmin etmezdim ☺ tuvalete giderken bile önceliğim o onu düşünerek gidiyor ve gitmiyorum

Daha önce de sormuştum cvb yazan olmadı kızlar rotavirüs aşısı vurduran oldu mu?
Ben vurdurdum 2.ay aşılarıyla daha doğrusu ağızdam veriliyor tatlı bir tadı varmış hatta güzel yalandı benimkisi o gün 4.aşı olmuş oldu hepside canlı aşılardı ama çok şükür ateş filan olmadı her yarım saatte bir baktım ikinci dozunu 4.ay vvurdurucam 5.aydada menejite başlayayacağız

Anı sıçrama yaşamadım ama bende uzak duruyordum sebebi aman ısırır tırmalar kuduz aşısı olmak zorunda kalırım diye ya da kovalar koşmam gerekir diye bir tedirginlik oluyordu bende

Anı sıçrama yaşamadım ama bende uzak duruyordum sebebi aman ısırır tırmalar kuduz aşısı olmak zorunda kalırım diye ya da kovalar koşmam gerekir diye bir tedirginlik oluyordu bende
Anladımm aynı benimde öle sayılır arkadaşım kovalar ısırır die panik oluyorum sokak köpeklerinden yoksa uzakta felan korkmuyorum kediden de aniden karşıma çıkarsa panikliyorum o halde sorun olmuyordur ALLAH ın izniyle arkadaşım teşekkür ederim sağlıkla kucaklayalım Aminn

O olay grubun son noktası gibiydi herkez dağıldı yha ikiz annelerimiz vardı ne bir ara kelebeğim giriyordu arada yazardi oda kayboldu çoğu kişi gitti yha aktif olanlar hep gitti. Umarım iyidirler hepsi

Keşke olmasaydı tabii ki ama herkesin kendi tercihi Şefikam ama ben dağılmış bir geup görmüyorum o olaydan dolayı. Pek etkilenmedik bence fakat şuan doğumlar yapıldı onun etkisi olan bir durgunluk var grupta

Keşke olmasaydı tabii ki ama herkesin kendi tercihi Şefikam ama ben dağılmış bir geup görmüyorum o olaydan dolayı. Pek etkilenmedik bence fakat şuan doğumlar yapıldı onun etkisi olan bir durgunluk var grupta
Yani asıl temelleri burada grubun biz aldık bayrağı taşıyoruz vallaha bebislerde etkiliyor tabi aktifligi. Bu bag sürdüğü sürece biz okul zamanlarınıda konuşuruz bebelerin

Yaa evet doğumdan sonra çok giden oldu
İki tane bahar adlı arkadaş vardı Miss ela vardı ada isimli arkadaş vardı bunlar doğumdan sonra gittiler bende her dkka yazamıyprum ilk zamanlar hele telefonu elime alamıyordym ama şimdi fırsat buldukça okuyorum arada yazıyorum

Olmaz olmaz korkma kötüyü düşünme paniklemede ama o anı korkmadan birşey yapmaz bebeğine o çok sağlam bir yerde merak etme sıkı sıku tutunmuş ☺sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum

Olmaz olmaz korkma kötüyü düşünme paniklemede ama o anı korkmadan birşey yapmaz bebeğine o çok sağlam bir yerde merak etme sıkı sıku tutunmuş ☺sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Aminnn İNŞALLAH teşekkür ederim cümleten isteyen herkese sağlıklı doğumlar dilerim

Valla canım daha diş çıkarması falan fena olacak diyorlar yandık ne kadarlık oldu sizin ki?
Bugün 80 günlüğüz canım. Artık isyan noktasına gelmek üzereyim oyunlar oynuyorum şebeklikler yapıyorum çocuğu hiçbir şekilde avutamiyorum. Bir gaz problemi bu kadar mi etkiler. Artık ya başka hir hastalığı var diye düşünmeye başladım. Bir çocuğa bakmayı beceremedim. Bir insan tuvalete dahi gidemez mi Artık biraz büyüdü düzene girmesi gerekmez mi gündüz uykusu sıfır çocuk da resmen. Oturdum bugün ağladım ne onun ağlamasına dayanabiliyorum ne de bir çözüm bulabiliyorum delirmek üzereyim

Bizde 3 günde bir yapıyoruz doktor prebiyotik önermişti biogaia diye bişey adı. Kullanıyoruz ama değişen bişey yok yine 3 günde bir yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…