2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Rotatek mi rotarix mi oldunuz

Bizimde gündüz uykumuz yok.. Bende tuvalete gidemeyenlerdenim.. Daha yeni yeni oyun bebesi olucaklar. Becerememe durumun yok. Bebeklerimizin yapısı bu.
Sabır... Düzelecek daha çok minikler..

Selam kızlar, bebeğim bugün rota ve menenjit aşılarını oldu. Ateşi koltuk altından 37.5 sizce Calpol vermelimiyim?

Bizde 3 günde bir yapıyoruz doktor prebiyotik önermişti biogaia diye bişey adı. Kullanıyoruz ama değişen bişey yok yine 3 günde bir yapıyor
Bize de biogaia vermişti canım ama o zaman oğlumu çok daha kötü etkilemişti o yüzden 1 haftada bıraktık tekrar kullanmaya korktum

Bizimde gündüz uykumuz yok.. Bende tuvalete gidemeyenlerdenim.. Daha yeni yeni oyun bebesi olucaklar. Becerememe durumun yok. Bebeklerimizin yapısı bu.
Sabır... Düzelecek daha çok minikler..
Insaallah canım bugünleri atlattığımızı da buraya yazmak nasip olur. Kendimi tükenmiş hissediyorum bir an önce kendimi toparlamam lazım oğluşum için.

Hiç öyle deme canım düşünmede ona senden daha iyi kimse bakamaz. Bakabilmissin ki bu güne kadar gelmişsin sadece yaşadığınız olaylar kolay değil belli bir düzenin rutinin vardı ve bebek gelince herşey alt üst oldu ben bile bazen diyorum hazirmiydim falan. Wc yi bırak bazen dusa bile göremediğim oldu ama noldu yine de girdim şükür sağ sağlıklı yanımızda Rabb'im dermansız dert vermesin ne görüyorum bebekler var o savaşta yavrular var küçük bedenler var. Sağ iz yanındayız herşeyin üstesinden geliriz biz güçlü dirayetli anneleriz. Agla ağlamak içini acar ama yakınma üzme kendini sütünu etkileme.. bebegin de düzelecek canim oda istmezdi böyle olsun zamanla düzelecek az kaldı zaman geçip gidiyor bak 80 gün olmuşsun biraz daha büyüdümu herşey ortadan kalkip gidecek geriye anilar kalıcak

Daha önce de sormuştum cvb yazan olmadı kızlar rotavirüs aşısı vurduran oldu mu?
Biz cuma 2. Ay aşıları ile vurduracağız canım. Rotarix seçtik 2 ay ara ile 2 doz yapılıyor. Eğer yaptıracaksan ilk doz 14 hafta 5 günden sonra yapılmıyor.
Sling denedin mi diykon ? Bugün nehir sling içinde 45 dakika uyudu . Hem de benim eller boşta kaldı. Bir de kakasını yaparken çok ıkınıyor mu? Böyle gözleri yaşarıp kızarma gibi? Anal darlık olmasın ? Çocuk cerrahları bakıyor o durumda
Birde menenjit ateş yapmıyot diye biliyorum canlı aşı değiller çünkü rota ateş yaptı demek ki
Menenjitlerden bexsero şiddetli ateş yapıyor. Rota daha çok huzursuzluk yapıyormuş.

Canım onu bir ara çok araştırdım kayması ve onunla da sabit oturulması gibi gibi hususlar vardı. Hatta kk fa yazmıştı kullanan birisi
Hangi markada canım? Momcozy diye bir markada karar kıldım, instagramda kavanoz dolduran influencerlar falan da bundan kullanıyor, iyi gibi Emzirirken bile bi tarafa taksam yeterli, pompa yapmak için dinlenme zamanımı feda etmek istemiyorum

Ateşim 38.2 titreyerek uyandım önce soğuk sandım giyindim ısıtıcı açtım yok geçmiyo, parol aldım hemen. İnşallah enfeksiyon değildir dicem de neden çıkar ki ateş durduk yere. Bütün gün göğsüm açık geziyorum ondan olabilir mi

Mastit olabilir misin sıtma yapmış çünkü büyük ihtimal mastit

Hadi ya doktor bana mendjit ateş yapmaz dedi çok şaşırdım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…