- 23 Kasım 2022
- 979
- 2.754
- 43
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.221
Rotatek mi rotarix mi oldunuzBen vurdurdum 2.ay aşılarıyla daha doğrusu ağızdam veriliyor tatlı bir tadı varmış hatta güzel yalandı benimkisi o gün 4.aşı olmuş oldu hepside canlı aşılardı ama çok şükür ateş filan olmadı her yarım saatte bir baktım ikinci dozunu 4.ay vvurdurucam 5.aydada menejite başlayayacağız
Bizimde gündüz uykumuz yok.. Bende tuvalete gidemeyenlerdenim.. Daha yeni yeni oyun bebesi olucaklar. Becerememe durumun yok. Bebeklerimizin yapısı bu.Bugün 80 günlüğüz canım. Artık isyan noktasına gelmek üzereyim oyunlar oynuyorum şebeklikler yapıyorum çocuğu hiçbir şekilde avutamiyorum. Bir gaz problemi bu kadar mi etkiler. Artık ya başka hir hastalığı var diye düşünmeye başladım. Bir çocuğa bakmayı beceremedim. Bir insan tuvalete dahi gidemez mi Artık biraz büyüdü düzene girmesi gerekmez mi gündüz uykusu sıfır çocuk da resmen. Oturdum bugün ağladım ne onun ağlamasına dayanabiliyorum ne de bir çözüm bulabiliyorum delirmek üzereyim
Yaa memnun kalırsan bize de yazar mısın kararsızım.ablam Belçika'da ondan göndermesini isteyecegimCanım teşekkür ederim, giyilebilir pompa almaya karar verdim ben
İnan hiç bilmiyorum eczaneden rota aşısı dedim verdiler farklı marka olduğunu bile bilmiyordum ne farkı varmış ki?Rotatek mi rotarix mi oldunuz
Rotarix olduk sanırsam çünkü 2 doz olucaz yarın aldığım eczaneye arayıp sorucam hangisini sattıklarınıRotatek mi rotarix mi oldunuz
Yazarım canım, daha marka araştırması yapıyorum ama alıp denediğim zaman söylerimYaa memnun kalırsan bize de yazar mısın kararsızım.ablam Belçika'da ondan göndermesini isteyecegim
Ben çocuk doktoruna sorduğumda 38 olunca ver demişti bebeklerde 37.5 normal ama tabi koltuk altından diyorsın alnından o zaman 38 olmuştur herhaldeSelam kızlar, bebeğim bugün rota ve menenjit aşılarını oldu. Ateşi koltuk altından 37.5 sizce Calpol vermelimiyim?
Birde menenjit ateş yapmıyot diye biliyorum canlı aşı değiller çünkü rota ateş yaptı demek kiSelam kızlar, bebeğim bugün rota ve menenjit aşılarını oldu. Ateşi koltuk altından 37.5 sizce Calpol vermelimiyim?
Bize de biogaia vermişti canım ama o zaman oğlumu çok daha kötü etkilemişti o yüzden 1 haftada bıraktık tekrar kullanmaya korktumBizde 3 günde bir yapıyoruz doktor prebiyotik önermişti biogaia diye bişey adı. Kullanıyoruz ama değişen bişey yok yine 3 günde bir yapıyor
Insaallah canım bugünleri atlattığımızı da buraya yazmak nasip olur. Kendimi tükenmiş hissediyorum bir an önce kendimi toparlamam lazım oğluşum için.Bizimde gündüz uykumuz yok.. Bende tuvalete gidemeyenlerdenim.. Daha yeni yeni oyun bebesi olucaklar. Becerememe durumun yok. Bebeklerimizin yapısı bu.
Sabır... Düzelecek daha çok minikler..
Hiç öyle deme canım düşünmede ona senden daha iyi kimse bakamaz. Bakabilmissin ki bu güne kadar gelmişsin sadece yaşadığınız olaylar kolay değil belli bir düzenin rutinin vardı ve bebek gelince herşey alt üst oldu ben bile bazen diyorum hazirmiydim falan. Wc yi bırak bazen dusa bile göremediğim oldu ama noldu yine de girdim şükür sağ sağlıklı yanımızda Rabb'im dermansız dert vermesin ne görüyorum bebekler var o savaşta yavrular var küçük bedenler var. Sağ iz yanındayız herşeyin üstesinden geliriz biz güçlü dirayetli anneleriz. Agla ağlamak içini acar ama yakınma üzme kendini sütünu etkileme.. bebegin de düzelecek canim oda istmezdi böyle olsun zamanla düzelecek az kaldı zaman geçip gidiyor bak 80 gün olmuşsun biraz daha büyüdümu herşey ortadan kalkip gidecek geriye anilar kalıcakBugün 80 günlüğüz canım. Artık isyan noktasına gelmek üzereyim oyunlar oynuyorum şebeklikler yapıyorum çocuğu hiçbir şekilde avutamiyorum. Bir gaz problemi bu kadar mi etkiler. Artık ya başka hir hastalığı var diye düşünmeye başladım. Bir çocuğa bakmayı beceremedim. Bir insan tuvalete dahi gidemez mi Artık biraz büyüdü düzene girmesi gerekmez mi gündüz uykusu sıfır çocuk da resmen. Oturdum bugün ağladım ne onun ağlamasına dayanabiliyorum ne de bir çözüm bulabiliyorum delirmek üzereyim
Yok uyanmıyor ya da yattığı yerden başını kaldırıp veriyorumO esnada uyanmıyor mu kucağınıza alınca
Canım teşekkür ederim, giyilebilir pompa almaya karar verdim ben
Biz cuma 2. Ay aşıları ile vurduracağız canım. Rotarix seçtik 2 ay ara ile 2 doz yapılıyor. Eğer yaptıracaksan ilk doz 14 hafta 5 günden sonra yapılmıyor.Daha önce de sormuştum cvb yazan olmadı kızlar rotavirüs aşısı vurduran oldu mu?
Sling denedin mi diykon ? Bugün nehir sling içinde 45 dakika uyudu . Hem de benim eller boşta kaldı. Bir de kakasını yaparken çok ıkınıyor mu? Böyle gözleri yaşarıp kızarma gibi? Anal darlık olmasın ? Çocuk cerrahları bakıyor o durumdaBugün 80 günlüğüz canım. Artık isyan noktasına gelmek üzereyim oyunlar oynuyorum şebeklikler yapıyorum çocuğu hiçbir şekilde avutamiyorum. Bir gaz problemi bu kadar mi etkiler. Artık ya başka hir hastalığı var diye düşünmeye başladım. Bir çocuğa bakmayı beceremedim. Bir insan tuvalete dahi gidemez mi Artık biraz büyüdü düzene girmesi gerekmez mi gündüz uykusu sıfır çocuk da resmen. Oturdum bugün ağladım ne onun ağlamasına dayanabiliyorum ne de bir çözüm bulabiliyorum delirmek üzereyim
Menenjitlerden bexsero şiddetli ateş yapıyor. Rota daha çok huzursuzluk yapıyormuş.Birde menenjit ateş yapmıyot diye biliyorum canlı aşı değiller çünkü rota ateş yaptı demek ki
Evet 38i gördük verdim Calpol’u bu gece takipteyim inşallah yükselmezBen çocuk doktoruna sorduğumda 38 olunca ver demişti bebeklerde 37.5 normal ama tabi koltuk altından diyorsın alnından o zaman 38 olmuştur herhalde
Hangi markada canım? Momcozy diye bir markada karar kıldım, instagramda kavanoz dolduran influencerlar falan da bundan kullanıyor, iyi gibiCanım onu bir ara çok araştırdım kayması ve onunla da sabit oturulması gibi gibi hususlar vardı. Hatta kk fa yazmıştı kullanan birisi
Mastit olabilir misin sıtma yapmış çünkü büyük ihtimal mastitAteşim 38.2titreyerek uyandım önce soğuk sandım giyindim ısıtıcı açtım yok geçmiyo, parol aldım hemen. İnşallah enfeksiyon değildir dicem de neden çıkar ki ateş durduk yere. Bütün gün göğsüm açık geziyorum ondan olabilir mi
Hadi ya doktor bana mendjit ateş yapmaz dedi çok şaşırdım şuanBiz cuma 2. Ay aşıları ile vurduracağız canım. Rotarix seçtik 2 ay ara ile 2 doz yapılıyor. Eğer yaptıracaksan ilk doz 14 hafta 5 günden sonra yapılmıyor.
Sling denedin mi diykon ? Bugün nehir sling içinde 45 dakika uyudu . Hem de benim eller boşta kaldı. Bir de kakasını yaparken çok ıkınıyor mu? Böyle gözleri yaşarıp kızarma gibi? Anal darlık olmasın ? Çocuk cerrahları bakıyor o durumda
Menenjitlerden bexsero şiddetli ateş yapıyor. Rota daha çok huzursuzluk yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?