- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #55.241
Ahh sefikacim cok haklısın. Kesinlikle çok sağ salim yanımızda ama insan yaşarken sıkıntıyı o an öyle dusunemiyor. Buraya yazmamdaki amaç sizleri üzmek değil gerçekten destek gördüğüm için yazıyorum insan bazen en yakınındakine bile anlatamıyor. Nasıl cocuk bu diyorlar. Bir eşim bir de ben biliyoruz. Nasıl alistirmissiniz deyip duruyorlar 2 aylık bebe neyi alistirayim ben ama konuşup dursunlar inan umrumda değil. Bebeğim iyi olsun bana yeter. Bu ara kaka yapamadığı için mi bilmiyorum gazi çok kötü kokuyor. Sürekli bir rahatsızlık arıyorum ayı dolmadan doktorlara gidiyoruz şimdi de bunu söylemek için gideceğim bakalım insaallah bir şey çıkmaz.Hiç öyle deme canım düşünmede ona senden daha iyi kimse bakamaz. Bakabilmissin ki bu güne kadar gelmişsin sadece yaşadığınız olaylar kolay değil belli bir düzenin rutinin vardı ve bebek gelince herşey alt üst oldu ben bile bazen diyorum hazirmiydim falan. Wc yi bırak bazen dusa bile göremediğim oldu ama noldu yine de girdim şükür sağ sağlıklı yanımızda Rabb'im dermansız dert vermesin ne görüyorum bebekler var o savaşta yavrular var küçük bedenler var. Sağ iz yanındayız herşeyin üstesinden geliriz biz güçlü dirayetli anneleriz. Agla ağlamak içini acar ama yakınma üzme kendini sütünu etkileme.. bebegin de düzelecek canim oda istmezdi böyle olsun zamanla düzelecek az kaldı zaman geçip gidiyor bak 80 gün olmuşsun biraz daha büyüdümu herşey ortadan kalkip gidecek geriye anilar kalıcak
Sling değil de kanguru var canım evin içinde onda da daralıyor çıkmak istiyor ama dışarı çıkarsam bir süre sonra uyuyor. Aslında kaka yaparken ki 5 gün sonra yaptı son iki seferdir çok ıkınıyor gerçekten keza gaz çıkarırken de öyle valla ilk defa duydum anal darlık? Hemen araştırayım bakalım. Sağ ol canımBiz cuma 2. Ay aşıları ile vurduracağız canım. Rotarix seçtik 2 ay ara ile 2 doz yapılıyor. Eğer yaptıracaksan ilk doz 14 hafta 5 günden sonra yapılmıyor.
Sling denedin mi diykon ? Bugün nehir sling içinde 45 dakika uyudu . Hem de benim eller boşta kaldı. Bir de kakasını yaparken çok ıkınıyor mu? Böyle gözleri yaşarıp kızarma gibi? Anal darlık olmasın ? Çocuk cerrahları bakıyor o durumda
Menenjitlerden bexsero şiddetli ateş yapıyor. Rota daha çok huzursuzluk yapıyormuş.
Göğüslerimde hiçbir şey yok ama doluluk ağrı vs. Yine de mastit olabilir miMastit olabilir misin sıtma yapmış çünkü büyük ihtimal mastit
Canım hepimiz aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun hep aynı 5dk durmuyorBugün 80 günlüğüz canım. Artık isyan noktasına gelmek üzereyim oyunlar oynuyorum şebeklikler yapıyorum çocuğu hiçbir şekilde avutamiyorum. Bir gaz problemi bu kadar mi etkiler. Artık ya başka hir hastalığı var diye düşünmeye başladım. Bir çocuğa bakmayı beceremedim. Bir insan tuvalete dahi gidemez mi Artık biraz büyüdü düzene girmesi gerekmez mi gündüz uykusu sıfır çocuk da resmen. Oturdum bugün ağladım ne onun ağlamasına dayanabiliyorum ne de bir çözüm bulabiliyorum delirmek üzereyim
Banada diyorlar nasıl birşey dogurdun kız durmuyo ağlıyor kucakci diye aman napam diyom büyücek büyüyünce kucakci olacak Halide yok napam sevecem doya doya dedim . ben yatırdım yatağında ama babası kucakta kucakta uyuttu sevmek için aldı gezdirdi durdu e napalim hic kucaklayıp sevip gezmeyelim mi kii çarşı pazar dr derken de hep dışarı çıkıldı ki kucakci gazida çok berbattı bir ara devamli kucakta harekettti bizimki gezip gezip hareket ettikçe daha rahata çıkartır gazını. Konuşsunlar boşver.sutum yok diye dışarıya bende demedim bir ara burada dillendirdjm kendimde enerji yoktu kii sağolun onuda yüklediniz bol dinlen me daha dikkat etme ile giden sütümü geri getirmiştim. Buradaki sohbet konuşma içimizi açma. Ve derde derman olma güç toplamak için varız ne zaman kendinimizi yanlız çaresiz karışık duygular içerisinde hissedersek yazıyoruz buda çok hoşuma gidiyor bu kurduğumuz bağ benimAhh sefikacim cok haklısın. Kesinlikle çok sağ salim yanımızda ama insan yaşarken sıkıntıyı o an öyle dusunemiyor. Buraya yazmamdaki amaç sizleri üzmek değil gerçekten destek gördüğüm için yazıyorum insan bazen en yakınındakine bile anlatamıyor. Nasıl cocuk bu diyorlar. Bir eşim bir de ben biliyoruz. Nasıl alistirmissiniz deyip duruyorlar 2 aylık bebe neyi alistirayim ben ama konuşup dursunlar inan umrumda değil. Bebeğim iyi olsun bana yeter. Bu ara kaka yapamadığı için mi bilmiyorum gazi çok kötü kokuyor. Sürekli bir rahatsızlık arıyorum ayı dolmadan doktorlara gidiyoruz şimdi de bunu söylemek için gideceğim bakalım insaallah bir şey çıkmaz.
Damla olarak ağzından mı veriliyor canım bide hangi marka yaptırdınız aşıBiz yaptırdık canım
Çok teşekkür ederim canım bende rotarix düşünüyordumBiz cuma 2. Ay aşıları ile vurduracağız canım. Rotarix seçtik 2 ay ara ile 2 doz yapılıyor. Eğer yaptıracaksan ilk doz 14 hafta 5 günden sonra yapılmıyor.
Sling denedin mi diykon ? Bugün nehir sling içinde 45 dakika uyudu . Hem de benim eller boşta kaldı. Bir de kakasını yaparken çok ıkınıyor mu? Böyle gözleri yaşarıp kızarma gibi? Anal darlık olmasın ? Çocuk cerrahları bakıyor o durumda
Menenjitlerden bexsero şiddetli ateş yapıyor. Rota daha çok huzursuzluk yapıyormuş.
Bende 3.ayda yaptıracağımP
Bende merak ettim. Biz pazartesi günü olucaz
Tamam canım çok teşekkür ederim bende 3.ayda vurduracağım.Ben vurdurdum 2.ay aşılarıyla daha doğrusu ağızdam veriliyor tatlı bir tadı varmış hatta güzel yalandı benimkisi o gün 4.aşı olmuş oldu hepside canlı aşılardı ama çok şükür ateş filan olmadı her yarım saatte bir baktım ikinci dozunu 4.ay vvurdurucam 5.aydada menejite başlayayacağız
Ufacık bir sertlik filan yok mu göğsün bir köşesinde filan komple olmuyor zaten mesela bana mastır yapan süt 30 ml kadar bir süttü ama anamı ağlattı yaniGöğüslerimde hiçbir şey yok ama doluluk ağrı vs. Yine de mastit olabilir mi
Yok canım hiç sertlik, başka semptomlar da eklendi, covidden şüphelenmeye başladım, kemiklerim sızlıyo resmen başım çatlıyoUfacık bir sertlik filan yok mu göğsün bir köşesinde filan komple olmuyor zaten mesela bana mastır yapan süt 30 ml kadar bir süttü ama anamı ağlattı yani
Evet ağızdan. Farklı türü mü var bilmiyorum biz özel hastanede rota yaptırmak istiyoruz dedik parasıyla verdikerDamla olarak ağzından mı veriliyor canım bide hangi marka yaptırdınız aşı
Canım ben mastit olduğumda ilk böyle halsizlik oldu dedim ben grip oluyorum herhalde bütün vücudum ağrıyor sonra üşüme geldi spnra yanma giyiniyorum kat kat ama ateşim var göğsümü sağdım parol içtim uyudum bir terlemişim hayatımda hiç böyle derlediğimiz bilmem tşört sırılsıklam olmuştu kalktığjmda dinçtimYok canım hiç sertlik, başka semptomlar da eklendi, covidden şüphelenmeye başladım, kemiklerim sızlıyo resmen başım çatlıyo
Ne yapmam lazım peki canım, pompayla sağayım mı iki göğsümü de, belki de mastittir covid testi negatif çıktıCanım ben mastit olduğumda ilk böyle halsizlik oldu dedim ben grip oluyorum herhalde bütün vücudum ağrıyor sonra üşüme geldi spnra yanma giyiniyorum kat kat ama ateşim var göğsümü sağdım parol içtim uyudum bir terlemişim hayatımda hiç böyle derlediğimiz bilmem tşört sırılsıklam olmuştu kalktığjmda dinçtim
Tabi başka hastalıkta olabilir
Nasıl etkiledi canım tarif edebilir misin? Bizimki de sanki bu damlayı içince saatlerce kusacak gibi oluyor ağzına sütler geri geliyorBize de biogaia vermişti canım ama o zaman oğlumu çok daha kötü etkilemişti o yüzden 1 haftada bıraktık tekrar kullanmaya korktum
Geçmiş olsun. Çok huzursuzlugu var ve sürekli ağliyorsa verebilirsin ama yüzünü ve koltuk altını ıslak bezle silerek dusurmeyi dene bence.Selam kızlar, bebeğim bugün rota ve menenjit aşılarını oldu. Ateşi koltuk altından 37.5 sizce Calpol vermelimiyim?
Büyük ihtimalle mastit gibi canım ben iki kere yaşadım o olayı ilaçsız geçirdim o dönemi sagmadim da bol bol emzirmeye çalıştım baktım bebek emmiyor kalanıni öyle sagip döktüm. Rabbim kimseye vermesin cok berbat ağrı dokaniyorsun bileGöğüslerimde hiçbir şey yok ama doluluk ağrı vs. Yine de mastit olabilir mi
Teşekkür ederim canım, ateşim düştü şimdilik göğsümde de bi ağrı şişkinlik yok. Bakalım takip edicem olursa sağım yaparım. Nasıl bir şeymiş bu ya bütün kemiklerim ağrıyor sanki çok halsizimBüyük ihtimalle mastit gibi canım ben iki kere yaşadım o olayı ilaçsız geçirdim o dönemi sagmadim da bol bol emzirmeye çalıştım baktım bebek emmiyor kalanıni öyle sagip döktüm. Rabbim kimseye vermesin cok berbat ağrı dokaniyorsun bile
Teşekkür ederim canım, ateşim düştü şimdilik göğsümde de bi ağrı şişkinlik yok. Bakalım takip edicem olursa sağım yaparım. Nasıl bir şeymiş bu ya bütün kemiklerim ağrıyor sanki çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?