2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahh sefikacim cok haklısın. Kesinlikle çok sağ salim yanımızda ama insan yaşarken sıkıntıyı o an öyle dusunemiyor. Buraya yazmamdaki amaç sizleri üzmek değil gerçekten destek gördüğüm için yazıyorum insan bazen en yakınındakine bile anlatamıyor. Nasıl cocuk bu diyorlar. Bir eşim bir de ben biliyoruz. Nasıl alistirmissiniz deyip duruyorlar 2 aylık bebe neyi alistirayim ben ama konuşup dursunlar inan umrumda değil. Bebeğim iyi olsun bana yeter. Bu ara kaka yapamadığı için mi bilmiyorum gazi çok kötü kokuyor. Sürekli bir rahatsızlık arıyorum ayı dolmadan doktorlara gidiyoruz şimdi de bunu söylemek için gideceğim bakalım insaallah bir şey çıkmaz.

Sling değil de kanguru var canım evin içinde onda da daralıyor çıkmak istiyor ama dışarı çıkarsam bir süre sonra uyuyor. Aslında kaka yaparken ki 5 gün sonra yaptı son iki seferdir çok ıkınıyor gerçekten keza gaz çıkarırken de öyle valla ilk defa duydum anal darlık? Hemen araştırayım bakalım. Sağ ol canım

Canım hepimiz aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun hep aynı 5dk durmuyor geçecek bugunler de geçecek

Banada diyorlar nasıl birşey dogurdun kız durmuyo ağlıyor kucakci diye aman napam diyom büyücek büyüyünce kucakci olacak Halide yok napam sevecem doya doya dedim . ben yatırdım yatağında ama babası kucakta kucakta uyuttu sevmek için aldı gezdirdi durdu e napalim hic kucaklayıp sevip gezmeyelim mi kii çarşı pazar dr derken de hep dışarı çıkıldı ki kucakci gazida çok berbattı bir ara devamli kucakta harekettti bizimki gezip gezip hareket ettikçe daha rahata çıkartır gazını. Konuşsunlar boşver.sutum yok diye dışarıya bende demedim bir ara burada dillendirdjm kendimde enerji yoktu kii sağolun onuda yüklediniz bol dinlen me daha dikkat etme ile giden sütümü geri getirmiştim. Buradaki sohbet konuşma içimizi açma. Ve derde derman olma güç toplamak için varız ne zaman kendinimizi yanlız çaresiz karışık duygular içerisinde hissedersek yazıyoruz buda çok hoşuma gidiyor bu kurduğumuz bağ benim .. senin yediğin içtiğin de etkileyebilir canım gazını mesela ben sarımsaklı şeyler yesem sanki kakası daha ni kokulu geliyor burnuma ki hergunde sarımsak yiyorum yogurtlama olarak. Tarhana Ya bolca katıyorum falan o gunler ayrı kokulu oluyor bizimde. Kendini dr diye diye yıpratma canım hem sana hem bebege yazık. Çünkü sen her belirtide gittikçe o sana normal diycek onlara normal görünenler bize farklı değişik yada garip geldiği içinde biz kendimizi bi sakinleştirmeliyiz. Vallaha benim görümcem de kaka yapamıyor diye götürmüştü dr a hep kimse uygulamasın ama bebeğinde. O sey yapmış ti sanırım kalıp sabunlardan bir minik parça koydum mu diyordu ne diyordu böyle birşey demişti bende uygulamaya cam icin fazla önemsemedim di laf arasında dinlemedim di cok

Çok teşekkür ederim canım bende rotarix düşünüyordum

Tamam canım çok teşekkür ederim bende 3.ayda vurduracağım.

Ufacık bir sertlik filan yok mu göğsün bir köşesinde filan komple olmuyor zaten mesela bana mastır yapan süt 30 ml kadar bir süttü ama anamı ağlattı yani
Yok canım hiç sertlik, başka semptomlar da eklendi, covidden şüphelenmeye başladım, kemiklerim sızlıyo resmen başım çatlıyo

Yok canım hiç sertlik, başka semptomlar da eklendi, covidden şüphelenmeye başladım, kemiklerim sızlıyo resmen başım çatlıyo
Canım ben mastit olduğumda ilk böyle halsizlik oldu dedim ben grip oluyorum herhalde bütün vücudum ağrıyor sonra üşüme geldi spnra yanma giyiniyorum kat kat ama ateşim var göğsümü sağdım parol içtim uyudum bir terlemişim hayatımda hiç böyle derlediğimiz bilmem tşört sırılsıklam olmuştu kalktığjmda dinçtim
Tabi başka hastalıkta olabilir

Ne yapmam lazım peki canım, pompayla sağayım mı iki göğsümü de, belki de mastittir covid testi negatif çıktı

Hangi marka rota aşısı oldunuz?
Selam kızlar, bebeğim bugün rota ve menenjit aşılarını oldu. Ateşi koltuk altından 37.5 sizce Calpol vermelimiyim?
Geçmiş olsun. Çok huzursuzlugu var ve sürekli ağliyorsa verebilirsin ama yüzünü ve koltuk altını ıslak bezle silerek dusurmeyi dene bence.

Göğüslerimde hiçbir şey yok ama doluluk ağrı vs. Yine de mastit olabilir mi
Büyük ihtimalle mastit gibi canım ben iki kere yaşadım o olayı ilaçsız geçirdim o dönemi sagmadim da bol bol emzirmeye çalıştım baktım bebek emmiyor kalanıni öyle sagip döktüm. Rabbim kimseye vermesin cok berbat ağrı dokaniyorsun bile

Teşekkür ederim canım, ateşim düştü şimdilik göğsümde de bi ağrı şişkinlik yok. Bakalım takip edicem olursa sağım yaparım. Nasıl bir şeymiş bu ya bütün kemiklerim ağrıyor sanki çok halsizim

Canım geçmiş olsun. Sen sağ her türlü. Birde bak tıkalı var mı? Eskiden akan bir delikten akmama oluyor mu? Hiç bekleme. Hafif düzeydeyse açılsın. Ben iğneyle açtım. Annemden emdiğim süt burnumdan geldi.. öyle nalet birsey o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…