2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sağol canım, geceden beri emziriyorum ya iki göğsümden de süt geliyor, çocuğun ağzında sesini duyuyorum lıkır lıkır, her yerine de elledim hiçbir şişlik yok ağrı yok. Hastaneden eve işk geldiğimde kanallar tıkanmıştı onda elime geliyordu nodül gibi acıyordu masaj yapmıştım, bunda öyle bi şey hiç yok. İğneyle nasıl açtın? Akşam eşimin işi bitince çocuğu verip sağayım bari

Canım o sabun olayını annem de der hep eskiden fitil mi vardı falan diye ama daha büyük bebeklere yapardık biz der hep. Bugün yaptı benim ki kakasını çok şükür. Yediklerime de hep dikkat ediyorum ama şimdi de anal darlık mi var diye kafaya taktım cok ıkınıyor yavrum kaka yaparken bir de beslenmeyi de Red etmeye falan başladı

Nasıl etkiledi canım tarif edebilir misin? Bizimki de sanki bu damlayı içince saatlerce kusacak gibi oluyor ağzına sütler geri geliyor
Canım benim oğlan sabaha karşı sancilanirdi o saatlerde çocuk çılgınlar gibi ağladı gün içerisinde gram susmadı gözünü uykudan açamadı ama uyuyamiyordu karnı davul gibiydi gaz çıkarırken cok ağlıyordu. Şimdi nurse harveys kullanıyorum tamam gazi bitmedi ama olanı da çıkarırken ağlamıyor

Ne yapmam lazım peki canım, pompayla sağayım mı iki göğsümü de, belki de mastittir covid testi negatif çıktı
Valla benim pompaya gelmiyordu elle sağdım bir sağ istersen birde benim en son olduğunda ucu tıkanmoştı çocuk çekse bile açamamıştı elle ucunu ezdim inşallah başka hastalık değildid

Canım çok geçmiş olsun, inşallah hemen toparlarsın
Benim de boğazım gıdıklanıyor tek burun akıyor ayaktayım şimdilik
Çocuklardan bana geldi ama yine ona geçmesin diye dua ediyorum valla

Kilo muhabbeti de olmuş dün benim dillere destan göbeğim ile sürece katılabilirim ama şimdi önceliğimiz sağlık gideyim mandalina yiyeyim

benim Miray kuş 2 gün oldu birşeyleri tutmaya başladı, bundan sonraki evre daha eğlenceli olacak umarım

Kızlar bu mastit değil gibi ya, ateşim tekrar çıktı 38e, ishal ve bulantı da var. Göğüslerimde bi şey yok. Bi şey kaptım ya da üşüttüm sanırım

Kızlar merhaba ben Eylül annesiyim, istanbul tuzla yada pendikte memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı? Mümkünse tel no paylaşan? Doktorumdan memnun değilim de değiştirmek istiyorum.

Uzun zamandır süt sağmaya ihtiyaç duymamıştım, ilk haftalarda her memeden 30 CC kadar süt geliyordu.

Bugün son emzirmeden 4 saat sonra sağım yaptım. Birinden 40, birinden 80 CC süt geldi. Bu normal mi? Bu kadar fark olması çok garip. Birindeki süt miktarı artmış ama diğerinde artmamış. Moralim bozuldu

Geçmiş olsun canım. Benim de Boğazım giciklaniyor hafiften hasta olacak gibiyim. Mandalina portakal gaz yapar mı ya yesem ınternette farklı görüşler var. Miray kuşumuz kaç günlük masaallah kuzuya.

En son iki göğsünde emzirmiş miydin? Birde makineler çekmiyor ya iki göğüs ucu bile farklı makineler aynı etkiyi etmiyor bence ben elimle daha çok sağıyorum valla sıkarak

Evet bugün griplerin birleşimi gibi değişik birşey bir iki gün oluyor yıkıldığı ama işte o bile yetiyor bize. Umarım olmaz birdaha

Göğüs süt doluyken benimkide istemiyor yha zorla ya zorlaya emziriyorum. Biraz daha buyuseler beni emzik gibi emmesine hep razıyım. Bilemem canım doğrudur benime duyduğumda görümcem den 4 aylikmj neydi verdiği. Evet yag vermiş fitil de vermişti sanırım sabun yaradi işe dedi hayret ettim di bende ne cesaret yapiyon diye.

Nurse harveys colex aldım içermiyorum tadı çok naneli baskın. artık geçsin şu kabızlık ve gaz sancıları yoruldum walla yaw..

Nurse harveys colex aldım içermiyorum tadı çok naneli baskın. artık geçsin şu kabızlık ve gaz sancıları yoruldum walla yaw..
Ya ben relamax kullanıylrjm doktorum verdi her emzirme öncesi birde probiyotik bir damla verdi belki probiyotik başlayabilirsin bu bağırsaklar zor valla 6. Ayda anca düzene giriyormuş en geç dünyaya adapte olan organ valla

Ya ben relamax kullanıylrjm doktorum verdi her emzirme öncesi birde probiyotik bir damla verdi belki probiyotik başlayabilirsin bu bağırsaklar zor valla 6. Ayda anca düzene giriyormuş en geç dünyaya adapte olan organ valla
Günde 5 damla biogaia kullanıyoruz ama pek bir değişiklik yok siz prebiyotik olarak ne kullanıyorsunuz? Relamax bende deniyim bari.

Geçmiş olsun canım. Benim de Boğazım giciklaniyor hafiften hasta olacak gibiyim. Mandalina portakal gaz yapar mı ya yesem ınternette farklı görüşler var. Miray kuşumuz kaç günlük masaallah kuzuya.

82 günlük olduk, ben abartmadan yiyorum, şimdi ıhlamur içtim önce boğazım gıdıklanıyor idi, şimdi de burnum su gibi eğilince akıyor kaptım şifayı belli ki

Kızlar merhaba ben Eylül annesiyim, istanbul tuzla yada pendikte memnun kaldığınız çocuk doktoru var mı? Mümkünse tel no paylaşan? Doktorumdan memnun değilim de değiştirmek istiyorum.
Merhaba ben Pendik medikalparkta Şemsettin beye götürüyorum ilgili bir doktor tavsiye ederim telefonla da ulaşabiliyorum kendisine

Hangi marka rota aşısı oldunuz?
Geçmiş olsun. Çok huzursuzlugu var ve sürekli ağliyorsa verebilirsin ama yüzünü ve koltuk altını ıslak bezle silerek dusurmeyi dene bence
Rotarix yaptırdık, çok teşekkürler.
Calpol vermemize rağmen hemen düşmedi ateşi 38i gördük. Ilık duş ve sonrasında da ıslak bez yaptık öyle 4-5 saat sonra normale döndü ateşi. Bugün de ateş yoktu ama huzursuzluk devam etti yine Calpol verdim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…